Mladá Boleslav – Liberec 8:2 (kon.) | Olomouc – Kometa Brno 5:2 (kon.) | Plzeň – Sparta 1:5 (kon.)
Litvínov – K. Vary 6:0 (kon.) | Zlín – Třinec 4:0 (kon.) | Vítkovice – Přerov 1:0 (kon.)
Kladno – Motor ČB 3:8 (kon.) | Mountfield HK – Pardubice 6:5 (po pr.)
konec
HC VERVA Litvínov
6:0 (3:0, 0:0, 3:0)
HC Energie Karlovy Vary
Čtvrtek 13.08.2020, 17:30 • Zimní stadion Ivana Hlinky, Litvínov • Generali Česká Cup • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
    49:37 Richard JARŮŠEK - 6:0
    Zdroj: HokejkaTV.cz
     
    49:37
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Netrvalo dlouho a agilní domácí celek skóruje dnes už pošesté. RICHARD JARŮŠEK zachytil kotouč u tyče, následně rychle objel Hamrlovu klec a na pravé straně pak zasunul puk za jeho záda – 6:0. Asistence: Samson Mahbod.
    46:17 Martin HAVELKA - 5:0
    Zdroj: HokejkaTV.cz
     
    46:17
    Litvínov právě vstřelil branku!
    O chvilku později se to povedlo a je vše smazáno. Lukáš Doudera poslal do předbrankového prostoru puk MARTINU HAVELKOVI, jenž zblízka procedil kotouč mezi betony Patrika Hamrly a pátý gól Vervy je na světě – 5:0. Asistence: Lukáš Doudera a Josef Jícha.
    44:10 Tomáš POSPÍŠIL - 4:0
    Zdroj: HokejkaTV.cz
     
    44:10
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Verva navyšuje své vedení. Po zaváhání hostujícího hráče vypíchl kotouč František Lukeš, který ho nechal Viktoru Hüblovi. Kapitán Litvínova celou akci ještě vyšperkoval nahrávkou těsně před hostující klec, kde poté z pravé strany zakončil přesně TOMÁŠ POSPÍŠIL – 4:0. Asistence: Viktor Hübl a František Lukeš.
    15:33 Samson MAHBOD - 3:0
    Zdroj: HokejkaTV.cz
     
    15:33
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínovští vedou rozdílem tří branek. SAMSON MAHBOD nejprve vyhrál vhazování na pravém kruhu a poté sám střelou z úhlu prostřelil Jana Bednáře, který musí v první třetině lovit puk ze své sítě už potřetí – 3.0. Bez asistence.
    06:10 Richard JARŮŠEK - 2:0
    Zdroj: HokejkaTV.cz
     
    06:10
    Litvínov právě vstřelil branku!
    A je to 2:0. Hned po vhazování se Litvínovští opět dostali před branku soupeře, kde se v mezikruží dostal ke střele RICHARD JARŮŠEK, napoprvé mu pokus vyrazil před sebe Bednář, ale záhy pak z hole stejného hráče inkasuje střelou z bekhendu, kterou Jarůšek kotouč zametl za jeho záda. Asistence: Jakub Březák a Patrik Zdráhal.
    05:34 Pawel ZYGMUNT - 1:0
    Zdroj: HokejkaTV.cz
     
    05:34
    Litvínov právě vstřelil branku!
    V šesté minutě se Verva Litvínov ujímá vedení. Šikovně to udělal Jan Ščotka, který zpoza hostující branky nabil PAWLU ZYGMUNTOVI, který se poté z levého kruhu nemýlil a propálil Bednáře k protější tyči – 1:0. Asistence: Jan Ščotka a Josef Jícha.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 6. Zygmunt (Ščotka, Jícha), 7. Jarůšek (Březák, P. Zdráhal), 16. Mahbod, 45. Pospíšil (V. Hübl, F. Lukeš), 47. M. Havelka (L. Doudera, Jícha), 50. Jarůšek (Mahbod)


    HC VERVA Litvínov: Zajíček (Godla) – Štich, Ščotka (A), Březák, Balinskis, Kudla, L. Doudera – P. Zdráhal, Mahbod, Jarůšek – Pospíšil, V. Hübl (C), F. Lukeš – Petružálek, Lyszczarczyk, Stříbrný – Zygmunt, Jícha, M. Havelka.
    HC Energie Karlovy Vary: Bednář (30. Hamrla) – Kotvan, Tureček, Kowalczyk, Šenkeřík (A), Pulpán (A), Weinhold, Vodička – Redlich, Machač, Vondráček – T. Mikúš (C), Vildumetz, Š. Kratochvil – M. Zabloudil, Hladonik, M. Kadlec – Šik, Křehlík, Bačo.

    Rozhodčí: Horák, Sýkora – Frodl, Komárek
    bahis siteleri