Slavia – Sokolov 4:3 (po pr.) | Znojmo – Tábor 3:2 (kon.) | Žďár n/S – SHK Hodonín 3:1 (kon.)
Šumperk – Vrchlabí 2:7 (kon.) | Kolín – Havlíčkův Brod 3:0 (kon.) | Litoměřice – Salzburg II 0:0 (zruš.)
Vsetín – Frýdek-M. 3:2 (kon.) | Mostečtí Lvi – Kobra 2:1 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
3:2 (0:1, 2:1, 1:0)
HC Frýdek-Místek
Čtvrtek 13.08.2020, 18:00 • Zimní stadion Na Lapači • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    50:01
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Zvýšena aktivita domácích vede k obratu ve skóre, Březina sice ještě se svou střelou z mezikruží neuspěl, ale z následné dorážky se prosadil VOJTĚCH ŠILHAVÝ. Asistence: Ondřej Smetana, David Březina.
     
    31:59
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši nyní předvedli potřebný důraz před brankou Frýdku-Místku, Půčkuv pokus ještě neprošel, ale ze druhé vlny dojel akci obránce TOMÁŠ KUDĚLKA a prostřeli Raszku. Asistence: Roman Půček, Jakub Babka.
     
    26:11
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetínský Lapač poprvé v sezoně jásá! Do úspěšné akce s vydal Klímek podporován Pospíšilem, prvně jmenovaný vypálil a Raszka pouze vyrazil, odražený kotouč se pak dostal do mezikruží, kde napřáhl ROMAN VLACH a pohotovou střelou snižuje na rozdíl jedné branky. Asistence: Tadeáš Pospíšil, David Klímek.
     
    23:33
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Ve hře 4 na 4 se podruhé v utkání prosazují hosté! Vsetínskou rozehrávku úspěšně napadal Tomi, jenž vybojoval kotouč, který se přes Klimšu dostal do mezikruží na hůl JAKUBA MICHÁLKA, hostující obránce v klidu zamířil a trefil levý růžek Gábovy branky. Asistence: David Klimša, Vojtěch Tomi.
     
    04:26
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovou hru. Po vhazování ve středním pásmu předvedl dobrou práci Mikulík, jenž poslal kotouč zpoza branky mezi kruhy na hůl ONDREJE ŠEDIVÉHO, jenž si tak připisuje první trefu ve frýdeckém dresu. Asistence: Milan Mikulík, Kryštof Stuchlík.

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 27. Vlach (Pospíšil, Klímek), 32. Kudělka (Půček, Babka), 51. Šilhavý (Smetana, Březina) – 5. Šedivý (Mikulík, Stuchlík), 24. Michálek (Klimša, Tomi)


    VHK ROBE Vsetín: Gába (Sachr) – Bartko, Smetana, Jenáček, Hryciow, Kudělka, Ondračka, Pernický – Březina, Vlach, Gorčík – Babka, Kloz, Pospíšil – Půček, Rehuš, Klímek – Hořanský, Šilhavý, Vítek.

    Trenér: Jan Srdínko

    HC Frýdek-Místek: Raszka (Malík N.) – Jenáček Š., Michálek, Homola, Vosátko, Malík Z., Adámek – Stuchlík, Kaukič, Šedivý, Flok, Mikulík, Klimša, Matiaško, Blaško, Martynek, Tomi, Kofroň, Przybyla.


    Trenér: Vlastimil Wojnar

    Rozhodčí: Kovařčík, Škrobák – Blažek, Hradil
    bahis siteleri