Mladá Boleslav – Litvínov 5:3 (kon.) | Olomouc – Pardubice 1:5 (kon.) | Třinec – Vítkovice 6:2 (kon.)
Plzeň – Motor ČB 5:3 (kon.) | Zlín – Přerov 4:1 (kon.) | Liberec – K. Vary 1:0 (kon.)
Kometa Brno – Mountfield HK 3:2 (kon.)
konec
Berani Zlín
4:1 (0:0, 0:1, 4:0)
HC ZUBR Přerov
Čtvrtek 20.08.2020, 17:30 • ZS Luďka Čajky • Generali Česká Cup • Skupina D
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:04 Jan DUFEK - 4:1
    Zdroj: HokejkaTV.cz
     
    58:04
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté ztratili puk a rychle inkasují. Fryšara přeložil přihrávku JANU DUFKOVI, který měl na modré čáře dostatek prostoru, aby v klidu dovezl kotouč až do prázdné branky. Asistence: Štěpán Fryšara.
    55:19 Zdeněk OKÁL - 3:1
    Zdroj: HokejkaTV.cz
     
    55:19
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí zvyšují na 3:1 a jsou už velmi blízko postupu ze skupiny. Brankář Kacetl vyrazil střelu ZDEŇKA OKÁLA pouze nad sebe a ztratil přehled o puku. Ten pak doskákal až za čáru. Asistence: Tomáš Fořt, Jakub Šlahař.
    48:50 Zdeněk OKÁL - 2:1
    Zdroj: HokejkaTV.cz
     
    48:50
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlín otáčí skóre a ujímá se vedení 2:1. ZDENĚK OKÁL zůstal trochu zapomenutý za přerovskými obránci a dostal se do úniku. Přestože se na něj hosté tlačili zezadu a zřejmě ho i faulovali, zlínský útočník zvládl zvednout puk nad lapačku brankáře. Asistence: Bedřich Köhler.
    40:27 Bedřich KÖHLER - 1:1
    Zdroj: HokejkaTV.cz
     
    40:27
    Zlín právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Zlín hned zkraje třetiny využil přesilovou hru, a to zásluhou BEDŘICHA KÖHLERA, který střelou bez přípravy procpal puk mezi Kacetlovy betony. Asistence: Jan Dufek a Daniel Gazda.
    30:16 Jan SÜSS - 0:1
    Zdroj: HokejkaTV.cz
     
    30:16
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zlín nevyužil své šance a hosté trestají. Přečíslení dva na jednoho zakončil JAN SÜSS, který se trefil švihem rychle a přesně nad vyrážečku Kořénka. Byla to takřka dokonale namířená střela, puk při cestě do sítě ještě zazvonil o tyč. Asistence: Radek Kučeřík

    Vojtěch Jurák

    Branky a nahrávky: 41. Köhler (Dufek, Gazda), 49. Okál (Köhler), 56. Okál (Fořt, Šlahař), 59. Dufek (Fryšara) – 31. Süss (Kučeřík)


    Berani Zlín: Kořének (Huf) – Žižka, Gazda, Hamrlík, Ferenc, Suhrada, Nosek – Herman, Fořt, Ondráček – Okál, Honejsek, Šlahař – Köhler, Fryšara, Dufek – Dobiáš, Sedláček, Karafiát.
    HC ZUBR Přerov: Kacetl (Holík) – Hrabal, Král, Klimíček, Zbořil, Kučeřík, Dřímal – Doležal, Pšurný, Dostálek – Goiš, Hejcman, Hajšman – Süss, Indrák, F. Dvořák – J. Dvořák, Svoboda, Zmeškal – Dobša.

    Rozhodčí: Kubičík, Obadal – Axman, Hranoš
    thejrc.org