Levice – Nitra 1:4 (kon.) | Žďár n/S – Velké Meziříčí B 4:5 (2:3 po s.n.) | Mělník – Chomutov 8:6 (kon.)
Písek – Black Dogs Budweis 4:2 (kon.) | SHKM Hodonín – Lev Benešov 7:7 (kon.)
konec
HC Junior Mělník
8:6 (3:1, 2:3, 3:2)
Piráti Chomutov
Pátek 21.08.2020, 18:00 • ZS Mělník • Přípravné zápasy
Partner:
     
    57:32
    Mělník právě vstřelil branku!
    Hned po buly zvýšil opět na rozdíl dvou gólů JAKUB ŠÍPEK. Bez asistence.
     
    49:25
    Mělník právě vstřelil branku!
    TOMÁŠ HAVEL se ve vlastním oslabení dostal do samostatného úniku, který bekhendovým blafákem proměnil ve vedoucí gól Mělníku. Asistence: Petr Litera.
     
    48:26
    Mělník právě vstřelil branku!
    Piráti nevyhodili z vlastního pásma, obránce zachytil puk na modré a posunul ho mezi kruhy LIBORU STINKOVI, který ranou pod břevno srovnal. Asistence: Kryštof Kapoun.
     
    47:38
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hosté jdou po dlouhé době znovu do vedení díky využité přesilovce, kterou proměnil v gól tečí Charouskovi rány od modré PETR JÍRA. Asistence: Kamil Charousek.
     
    45:20
    Piráti právě vstřelili branku!
    Babka přenechal po přejetí modré puk u mantinelu Gombárovi, který mezi kruhy našel PETRA JÍRU a ten bekhendem zblízka vyrovnal. Asistence: Jiří Gombár.
     
    34:14
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hned po buly vyrazili Chomutovští kupředu. KAMIL CHAROUSEK dostal mezi kruhy přihrávku od pravého mantinelu a nekompromisně zavěsil. Asistence: Petr Jíra.
     
    33:11
    Mělník právě vstřelil branku!
    LIBOR STINKA dostal na středu hřiště přihrávku od pravého mantinelu, ustál souboj s vracejícím se obráncem, díky čemuž se dostal do samostatného úniku, který i s trochou štěstí bekhendovým blafákem proměnil. Asistence: Jakub Šípek.
     
    31:36
    Mělník právě vstřelil branku!
    Domácí už zase vedou. Damašek vyjel hodně z branky proti ráně z mezikruží, kterou vyrazil. Puk si TOMÁŠ HAVEL a bekhendem prostřelil obránce stojícího na čáře prázdné branky. Asistence: David Šubrt.
     
    23:12
    Piráti právě vstřelili branku!
    A máme vyrovnáno. Bečvář posunul ze skrumáže mezi kruhy doleva JANU STOKLÁSKOVI, který nekompromisní ranou prostřelil Srpa. Asistence: Jiří Bečvář.
     
    21:53
    Piráti právě vstřelili branku!
    Stejně jako v úvodním dějství se jako první prosazují hodté. Srp vyrazil Andresovo nahození před sebe, kde byl první JIŘÍ PANOCHA a povedenou kličkou snížil. Asistence: Bronislav Andres.
     
    12:58
    Mělník právě vstřelil branku!
    Chomutovští nevyhodili z vlastního pásma, neboť puk na modré zachytil Prejza, jehož ránu před brankou tečoval PETR LITERA. Asistence: Michal Prejza.
     
    10:51
    Mělník právě vstřelil branku!
    A máme tu obrat v podání domácích. DAVID LITERA se odhodal k výpadu z rohu k praví tyči Damaškovy branky a našel skulinu v postavení hostujícího gólmana.
     
    09:58
    Mělník právě vstřelil branku!
    Šubrt se snažil proháčkovat mezi dvěma obránci, kteří jeho akci zastavili. Volný puk mezi kruhy jako první dojel TOMÁŠ HAVEL a pod břevno vyrovnal. Asistence: David Šubrt.
     
    00:22
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hra se rychle přesunula na druhou stranu, kde si Srp s první ranou poradil, ale po vhazování ho bekhendem z mezikruží překonal TOMÁŠ POLANSKÝ. Asistence: Petr Jíra

    Libor Kult

    Branky a nahrávky: 10. Havel (Šubrt), 11. D. Litera, 13. P. Litera (Prejza), 32. Havel (Šubrt), 34. Stinka (Šípek), 49. Stinka (Kapoun), 50. Havel (P. Litera), 58. Šípek – 1. Polanský (Jíra), 22. Panocha (Andres), 24. Stoklásek (Bečvář), 35. Charousek (Jíra), 46. Jíra (Gombár), 48. Jíra (Charousek)


    HC Junior Mělník: Srp (Fiala) – Novotný, Kapoun, Prejza, Michael Krejsa, Všetečka – Šípek, Stinka, Vernek, P. Litera, Šubrt, Šnajdr, Havel, Kratochvíl, Lenc, D. Litera.
    Piráti Chomutov: Damašek – Krstev, Charousek, Babka, Gombár, Kunrt – Polanský, Stoklásek, Andres, Jíra, Bečvář, Panocha, Šafařík, Adámek, Jaroslav Kulich.
    ocianews.com