Klatovy – Příbram 0:0 (zruš.) | Kladno – Slavia 5:2 (kon.) | Kopřivnice – Opava 4:3 (po nadst. prodl.)
Trenčín – Skalica 7:1 (kon.) | Havířov – Osvětim 4:2 (kon.) | Trutnov – Jablonec n/N 0:0 (zruš.)
Šumperk – Žďár n/S 4:1 (2:1 po s.n.) | Ústí n/L – Vrchlabí 3:2 (2:1 po s.n.) | Benátky n/J – Sokolov 6:3 (kon.)
Havlíčkův Brod – Kolín 2:6 (kon.) | Bílina – Děčín 7:4 (kon.) | Val. Meziříčí – Nový Jičín 6:3 (kon.)
Dvůr Králové n. L. – Tábor 2:5 (kon.)
konec
HC Benátky nad Jizerou
6:3 (3:1, 2:1, 1:1)
HC Baník Sokolov
Úterý 25.08.2020, 18:00Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:15
    Baník právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovou hru. Na modré čáře si udělal prostor ke střele FRANTIŠEK KLEJNA, tu poté namířil mimo Paříkův dosah. Asistence: Jaromír Kverka.
     
    55:58
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Hra se bleskurychle otočila na druhou stranu. Po levém křídle se prohnal ADAM DLOUHÝ a přesnou střelou pokořil pošesté sokolovského brankáře. Asistence: Daniel Špaček.
     
    39:48
    Baník právě vstřelil branku!
    Hra se otočila na druhou stranu, kde se do koncovky dostal MARTIN KADLEC, jenž přesnou střelou pokořil Paříka.Také hosté tak střílí gól při vlastním oslabení. Asistence: František Klejna.
     
    39:26
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Obrovský tlak domácího týmu je zúročen brankou. Cikhart poslal puk před branku na FILIPA JANSU, který dokázal zvednout kotouč nad ležícího Hamrlu. Asistence: Jan Cikhart, Adam Dlouhý.
     
    23:53
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Jiruš se zorientoval za sokolovskou brankou a přesnou přihrávkou našel najíždějícího SEBASTIÁNA ČEDERLEHO, který nekompromisně mířil mezi Hamrlovy betony. Asistence: Vojtěch Jiruš.
     
    17:41
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Hra se rychle otočila zpět a právě dva útočníci hostů nyní chyběli vzadu. Dlouhý našel najíždějícího JANA CIKHARTA, který přehodil roztaženého Hamrlu. Asistence: Adam Dlouhý.
     
    15:45
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Hosté chybovali při vlastním oslabení ve svém pásmu. Kotouč vybojoval Čederle, který našel svého kolegu z útoku LUKÁŠE PABIŠKU a červené světlo za Hamrlou svítí podruhé. Asistence: Sebastián Čederle.
     
    11:38
    Baník právě vstřelil branku!
    Hosté se znovu usadili před Paříkem. Skákavou střelu ještě dokázal domácí brankář vytěsnit, důrazný RADEK PROŠEK už ale slavil úspěch. Asistence: Jakub Vrána, Petr Přindiš.
     
    7:26
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    I když domácí nebyli v úvodu utkání lepším týmem, jdou do vedení. Špačkovu střelu ještě dokázal Hamrla vyrazit, před brankou se ale nejlépe orientoval ADAM DLOUHÝ, který dostal puk do sítě. Asistence: Daniel Špaček, Petr Kolmann.

    Ondřej Nejedlo

    Branky a nahrávky: 8. Dlouhý (Špaček, Kolmann), 16. Pabiška (Čederle), 18. Cikhart (Dlouhý), 24. Čederle (Jiruš), 40. Jansa (Cikhart, Dlouhý), 56. Dlouhý (Špaček) – 12. Prošek (Vrána, Přindiš), 40. Kadlec (Klejna), 60. Klejna (Kverka)


    HC Benátky nad Jizerou: Pařík (Žajdlík) – Kolmann, Böhm, Kovář, Kunst, Had, Aubrecht – Dlouhý, Jansa, Špaček – Pabiška, Čederle, Jiruš – Wiencek, Šafařovský, Cikhart – Kotyza, Šeliga, Žemba.
    HC Baník Sokolov: Hamrla (Cichoň) – Klejna, Rulík, Zeman, Kadeřávek, Klodner, Přindiš, Zavřel – Kadlec, Kverka, Vracovský – Prymula, Vrána, Kropáček – Šik, Rohan, Švec – Prošek.

    Rozhodčí: Bernat, Wagner – Bosák, Kettner

    Diváci: 110
    thejrc.org