Třebíč – Jihlava 0:0 (zruš.) | Vsetín – Frýdek-M. 2:3 (po pr.)
po prodl.
VHK ROBE Vsetín
2:3 (1:0, 0:2, 1:0 - 0:1)
HC Frýdek-Místek
Čtvrtek 27.08.2020, 18:00 • Zimní stadion Na Lapači • O pohár RT TORAX
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    62:30
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Frýdek-Místek dnes na Lapači vítězí v prodloužení, když pohledný pas zachytil VOJTĚCH TOMI a povedenou kličkou do bekhendu překonal Sachra.
     
    61:21
    Vsetín byl blízko rozhodnutí! Březina poslal puk zcela volnému Pechancovi, ten však ale ani nadvakrát nezasunul kotouč za Malíka.
     
    55:30
    Frýdek si mohl vzít vedení rychle zpět, Stuchlík zadovkou zpoza branky poslal puk na hůl Kaukiče a ten mířil mezi nohy, Sachr však dokázal kotouč udržet pod svým tělem a zabránil soupeři jít znovu do jednobrankového náskoku.
     
    55:08
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Zvýšená aktivita Vsetínských v poslední desetiminutovce přeci jen vedla k překonání Malíka. Babka dojel v útočném pásmu nahozený kotouč, šikovně jej předložil před branku, kde stál nikým nehlídaný ROMAN VLACH a nekompromisní střelou zavěsil pod víko frýdecké branky. Asistence: Jakub Babka, Jan Kloz.
     
    52:55
    Střelu Štacha sice Malík zastavil, ale následně dorážel Vítek a brankář Frýdku měl tentokrát štěstí, protože kotouč se pouze svezl po brankové čáře!
     
    52:36
    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek (Klimša – 2 min., nedovolené bránění).
     
    51:11
    Frýdek si nyní málem vstřelil vlastní branku, do prudké příhrávky Hryciowa vložil hůl jeden z bránících hráčů a Malík musel vytáhnout pohotový zákrok, aby lacinému srovnání zabránil.
     
    50:53
    Ondračka nyní trefil tyčku frýdecké branky!
     
    46:27
    Dnešní utkání sleduje 720 diváků.
     
    41:08
    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek (Šedivý – 2 min., podrážení).
     
    34:08
    Šedivý dobruslil vsetínského brankáře a hned se mu omlouval za spršku, kterou jej obdaroval, rozhodčí byl však nekompromisní a frýdeckého útočníka posílá na trestnou lavici za nesportovní chování.
     
    33:20
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Frýdek otáčí skóre zápasu! Ještě před tím vsetínský Klímek vyzýval ke skórování Vlacha, ale ten z voleje minul. Z následného protiútoku, který vedl Martynek, se pohotovou střelou prosadil ŠIMON JENÁČEK, který svou přesnou trefou určitě nepotěšil vsetínskou část své rodiny. Asistence: Rostislav Martynek.
     
    31:00
    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek (Michálek – 2 min., držení).
     
    24:49
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Nyní už ovšem mladík ve vsetínské kleci kapituloval. Na pravý kruh si vybruslil MICHAL MATIAŠKO a za pomocí teče domácího obránce překonal Sachra. Asistence: Lukáš Kaukič, Kryštof Stuchlík.
     
    22:00
    Na druhé straně připravil tutovou příležitost Šedivý Matiaškovi, ten zcela osamocen před Sachrem branku přestřelil.
     
    17:39
    Hořanský se za pomoci Šilhavého prodral skrz frýdeckou obranu, na Malíka však nevyzrál.
     
    15:20
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Štach – 2 min.).
     
    11:04
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Domácí tým otevírá skóre kuriózní brankou. Nahozený puk od SEBASTIANA GORČÍKA, proskákal díky brankáři Malíkovi, jemuž se nepodařilo udržet balanc, až za brankovou čáru. Asistence: Jakub Jenáček, Adam Gajarský.
     
    07:05
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Klímek – 2 min., podrážení).
     
    05:28
    Z levé strany se nyní až k brance Frýdku propracoval Hořanský, snažil se kotouč uklidit do levého růžku Malíkovy branky, ten však se štěstím pokus vsetínského střelce zneškodnil.
     
    05:09
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Kudělka – 2 min. + 2 min., napadení).
    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek (Kaukič – 2 min., napadení).
     
    04:36
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Pechanec – 2 min., vysoká hůl).
     
    04:26
    Frýdek zahrozil ve vlastním oslabení, akci dva na jednoho vedl Mikulík a šikovně předložil kotouč Šedivému, ten už měl před sebou prázdnou branku, ale kotouč mu sjel z hole.
     
    03:36
    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek (Flok – 2 min., sekání).

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 12. Gorčík (Jenáček, Gajarský), 56. Vlach (Babka, Kloz) – 25. Matiaško (Kaukič, Stuchlík), 34. Š. (Martynek), 63. Tomi


    VHK ROBE Vsetín: Sachr (Gába) – Štach, Ondračka, Kudělka, Bartko, Jenáček, Hryciow – Kloz, Pechanec, Babka – Březina, Vlach, Klímek – Půček, Gajarský, Gorčík – Hořanský, Šilhavý, Vítek.

    Trenér: Jan Srdínko

    HC Frýdek-Místek: N. Malík (Suchánek) – Adámek, Haman, Z. Malík, Michálek, Jenáček, Hrachovský, Homola – Tomi, Klimša, Martynek – Mikulík, Peterek, Šedivý – Matiaško, Stuchlík, Kaukič – Blaško, Przybyla, Flok – Macháček.

    Trenér: Vlastimil Wojnar

    Rozhodčí: Kovařčík, Škach – Škrobák, Šimek

    Diváci: 720
    thejrc.org