Chomutov – Cheb 6:3 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
6:3 (3:1, 2:2, 1:0)
HC Stadion Cheb
Neděle 30.08.2020, 17:10 • ROCKNET ARÉNA • Přípravné zápasy
Partner:
     
    Je dobojováno. Piráti první domácí duel vyhráli, když zdolali druholigový Cheb. Ve třetím dějství domácí výhru pojistili ještě jedním gólem. (19:23:10)
     
    Konec zápasu.
     
    59:17
    ROCKNET ARÉNOU zní Vysoký jalovec a Piráti drží puk ve svém útočném pásmu.
     
    58:48
    Hosté v plném počtu.
     
    58:43
    Chomutovští v přesilovce stříleli hodně často, ale také nepřesně, až nyní o pásmo přišli.
     
    58:01
    Za potlesku maximálně možně zaplněných tribun začaly poslední dvě minuty utkání.
     
    57:23
    Už to vypadalo, že by Čejka mohl ujet do úniku, ale Kuncl dobruslil k volnému puku ve středním pásmu dříve, takže ohrožení Němečka se nekoná.
     
    57:05
    Huml nabil mezi kruhy Huňadymu, jehož ránu Špírek chytil. Před brankou pak jeden z beků povalil útočníka čekajícího na dorážku. Vylučovat se nbude.
     
    56:48
    Vyloučení v týmu HC Stadion Cheb (Michal Fečo – 2 min., sekání).
     
    56:13
    Piráti teď pozorně brání a jejich heslem bude: Hlavně bez chyby!
     
    55:03
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tohle už vypadá s chomutovskými akciemi na vítězství hodně dobře. Němeček vyrazil Michálkovo nahození před sebe, kde si puk našel Bečvář a přesným pase poslal do úniku LUBOŠE DOSPĚLA, který číhal za chebskou obranou a přesnou střelou zvýšil na rozdíl tří gólů pro domácí. Asistence: Jiří Bečvář.
     
    54:45
    Šuráň hledal z vlastní poloviny od červené nabrusleného Bečváře, který však puk netečoval, takže sudí odpískali icing a bude se vhazovat před Němečkem.
     
    53:51
    Jíra posunul před modrou ze středu na levé křídlo Andersovi, jehož ránu srazil obránce do ochranné sítě, takže se vhazuje před Špírkem.
     
    53:06
    Cheb vyrazil do protiútoku a Němeček se musel mít na pozoru před střelou z levého kruhu. Lapačka domácího mladíka byla přesná, takže se vhazuje před domácím gólmanem.
     
    52:36
    Piráti se vymotali z rohu a Jaroš střílel z vrcholu brankoviště. Špírkův beton byl na správném místě a hostující gólman si poradil i se střelou Freiberga o chvíli později.
     
    51:42
    Dospěl vystihl po Stokláskově akci rozehrávku Špírka, ten se však stihl vrátit do branky, aby zabránil gólové pohromě.
     
    50:58
    Piráti rychle přenesli hru na druhou stranu, kde bez problémů zasáhl Špírek proti ráně z levého křídla.
     
    50:36
    Už to vypadalo, že Piráti ujedou do přečíslení dva na jednoho, jenže Andres nechal puk za sebou, čehož využil ke střele hostující bek Michálek. Jeho rána byla sražena do rohu, odkud domácí vyhodili jen na icing, takže se bude vhazovat před Němečkem.
     
    49:59
    Oddechový čas pro Piráty.

    Libor Kult

    Branky a nahrávky: 6. Freiberg, 7. Jíra (Charousek), 19. Dospěl (Šuráň), 30. Freiberg (Jaroš, Adámek), 32. Ton (Stoklásek), 56. Dospěl (Bečvář) – 5. Kořán (Hruška), 30. Čejka (Hafijanič), 38. Vašíček (Rubeš)


    Piráti Chomutov: Němeček (Damašek) – Krstev, Šuráň, Kuncl, Ludvík, Charousek, Klapka – Huňady, Huml, Jíra, Andres, Kůs, Bečvář, Dospěl, Ton, Stoklásek, Jaroš, Freiberg, Adámek.
    HC Stadion Cheb: K. Holub (30. Špírek) – Michálek, Záruba, Kořán, Strýček, Pojk, Novák, Šilhán – Čejka, Trapl, Hruška, Krejsa, D. Holub, Řezníček, Vašíček, Rubeš, Fečo, Šťastný, Račanský, Hafijanič.

    Rozhodčí: Goltsch – Pěkný, Žižka.
    thejrc.org