Žižkov – Vyšehrad 3:0 (kon.) | Varnsdorf – Třinec 1:0 (kon.) | Vlašim – Ústí n. L. 5:2 (kon.)
Jihlava – Hr. Králové 3:4 (kon.)
konec
FK Viktoria Žižkov
3:0 (1:0)
FC Slavoj Vyšehrad
Neděle 30.08.2020, 10:00 • SK Prosek • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 2. kolo
Předzápasové kurzy
     
    62
    Žižkov právě vstřelil branku!
    Domácí jsou v tomto duelu nesmírně efektivní! Pro Březinu se tak naskytla další příležitost k rozehrávce standardní situace, tentokráte od pravé autové lajny. Na jeho centr si dokázal seběhnout Richter, jehož krkolomné zakončení dokázal Otáhal vyrazit pouze před sebe, kde do odkryté branky zakončoval JAROSLAV DIVIŠ.
     
    52
    Žižkov právě vstřelil branku!
    Zničehonic se domácí celek dostává do dvoubrankového vedení! Fantastickou kolmici mezi hostující obránce vyprodukoval středopolař Súkenník, kterému se povedlo nastartovat JAROSLAVA DIVIŠE. Ten se s míčem natlačil až před brankáře Otáhala, kterého přehodil jednoduchým lobem, jenž zapadl přesně ke vzdálenější konstrukci.
     
    10
    Žižkov právě vstřelil branku!
    Snaha domácích o vedoucí branku nakonec skutečně končí v síti! DAVID BŘEZINA se i tentokráte postavil k exekuci standardní situace, kterou k překvapení všech rozehrál přímo na branku. Jeho rána směřovala přímo do míst, kde se nacházel Otáhal, avšak hostující brankář se nechal zaskočit. Otáhal tak nemá čisté svědomí, Žižkov se dostává do kýženého vedení.

    David Suchý

    Branky: 10. Březina, 52. Jaroslav Diviš, 62. Jaroslav Diviš

    Karty:   41. Kříž (VYS)


    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 8:4. Rohy: 3:1.
    FK Viktoria Žižkov: Švenger (C) – Urbanec, Březina, Pudil, Muleme – Skopec, Súkenník – Jaroslav Diviš (81. Auer), D. Richter, Sixta (74. Nabijev) – Batioja (74. Pázler).
    Náhradníci: P. Soukup – Žežulka, Tusjak, Pázler, Bazal, Nabijev, Auer.

    FC Slavoj Vyšehrad: Otáhal – Šandera, Nitrianský, Alexandr, Laňka – M. Černý (C), T. Jablonský (72. Vaněk) – Vandas, Kříž, Pouček (61. Drobílek) – Vejvar (66. Kokorović).
    Náhradníci: Babka – Burda, Drobílek, Vaněk, Kokorović, Čejka.

    Rozhodčí: Musil – Kubr, Vaňkát

    Diváci: 500
    thejrc.org