Litoměřice – Ústí n/L 5:6 (po pr.) | Liberec – Mountfield HK 7:3 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
7:3 (1:1, 4:0, 2:2)
Mountfield HK
Pondělí 31.08.2020, 15:00 • Svijanská aréna, Liberec • Přípravné zápasy juniorů
Partner:
     
    Ode mne je to pro dnešek vše, přeji příjemný zbytek posledního prázdninového dne! (17:19:09)
     
    Je hotovo! Bílí Tygři ve velmi pohledném utkání rozstříleli Hradec 7:3 a z generálky před startem Juniorské ligy akademií tak budou mít rozhodně lepší pocit. Východočeši dnes zaznamenali vůbec první porážku v přípravě. Po jedenácti vítězstvích!

    Po zápase si ještě oba celky zkusily nájezdy. Dlouho nerozhodný rozstřel nakonec poměrem 2:1 zvládli Východočeši.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:54
    V samotném závěru mohl Královéhradeckým uštědřit už osmou ránu Filip Jansa, v úniku jej ovšem vychytal Tichý. Hostující gólman dobře přečetl forhendový blafák a vyrazil puk nad branku.
     
    59:10
    Vojtěch Jiruš předvedl zajímavou individuální akci, když si najel až do levého kruhu a střílel na vzdálenější tyč. Tichý jeho pokus lízl vyrážečkou.
     
    58:47
    Zakázané uvolnění Severočechů.
     
    58:18
    Bennet Rossmy nabral rychlost a z pravého křídla ještě hledal Adama Měchuru. Vytáhlý útočník byl těsně bráněn a nedokázal pořádně zakončit.
     
    57:47
    Daniel Král zachytil nahozený puk a schoval jej před dojíždějícími protihráči. Bude se vhazovat po jeho levé ruce.
     
    57:18
    Mountfield se ještě snaží dostat do útočného pásma, za současného skóre už mu ale trošku chybí šťáva. Bojuje se ve střední zóně.
     
    56:09
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři ještě navyšují náskok, znovu využili přesilovku. Richard Patzelt nahodil od levého mantinelu. Tichý téměř nic neviděl přes stínícího ADAMA MĚCHURU, který ještě zvládl lehkou teč a kotouč si po odrazu o břevno našel cestu až za čáru! Asistence: Richard Patzelt.
     
    55:20
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Janda – 2 min., nedovolené bránění).
     
    54:54
    Opět už známý scénář. Hradečtí se pěkně prokombinovali do šance. Matěj Pinkas dorážel za již sedícího Krále, jenže ten znovu dokázal zabránit inkasovanému gólu!
     
    54:07
    Znovu neuvěřitelný Král! Tygři zaváhali v neutrální zóně a Matěj Beneš mířil v oslabení sám na branku. Daniel Král jeho první pokus vyrazil před sebe a poradil si také s dorážkou stejného hráče do téměř odkryté branky, kterou v pádu zneškodnil bruslí!
     
    53:50
    Liberečtí si teď v předbrankové skrumáži navzájem trošku překáželi a hosté vyhazují.
     
    53:13
    Adam Měchura se z rohu krásně prokličkoval až mezi kruhy, kde byl bráněn na hraně pravidel a Tichý si s jeho zakončením po ledě věděl rady.
     
    52:30
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (T. Pinkas – 2 min., podrážení).
     
    52:25
    Filip Jansa si v ponechané výhodě sjížděl před branku, kde jen těsně nedosáhl na přihrávku mířící z pravého křídla.
     
    51:09
    Liberec právě vstřelil branku!
    Šelmy se hned dostávají do větší pohody, znovu totiž vedou o tři trefy. Přihrávka Petra Gajdy od zadního mantinelu se otřela o oblouk branky a přistála přímo mezi kruhy na hokejce BENNETA ROSSMYHO. Německý útočník posléze vystřelil přesně mezi Tichého betony! Asistence: Petr Gajda, Tomáš Kollert.
     
    50:41
    Hradec právě vstřelil branku!
    Východočeši ze svého manka ukrojili další kousek! Tadeáš Pinkas zavezl touš do útočné třetiny, kde se jej chopil LUKÁŠ PAJER, který famózní ranou zápěstím vymetl vzdálenější horní růžek liberecké klece. Asistence: Tadeáš Pinkas.

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 6. Gajda (Vomáčka), 22. Křepelka (Cikhart), 22. Rossmy (Měchura), 24. Křepelka (Jansa), 36. Strnad (Nezbeda, Jiruš), 52. Rossmy (Gajda, Kollert), 57. Měchura (Patzelt) – 12. Jušta (T. Pinkas), 48. Lang (Beneš), 51. Pajer (T. Pinkas)


    Bílí Tygři Liberec: Král (Vopravil) – Bieniek, Kolář, Kollert, Böhm, Adamec, Starý, Patzelt – Jiruš, Nezbeda, Strnad, Cikhart, Jansa, Křepelka (C), Hujer, Měchura, Rossmy, Vomáčka, Putz, Gajda.
    Mountfield HK: Sajdl (Tichý) – M. Pinkas, Pelda, Králík, Havlíček, Perička – Janda (A), Lang, T. Pinkas (C), Moravec, Pajer, Šedivý, Kašpar, Budina, Ma. Beneš, Mi. Beneš, Jušta.
    thejrc.org