Příbram – Klatovy 0:0 (zruš.) | Levice – SR 18 0:2 (kon.) | Litvínov – Jihlava 1:3 (kon.)
Trnava – Vlci Žilina 5:3 (kon.) | Slavia – Vrchlabí 0:1 (kon.) | Zlín – Kometa Brno 1:5 (kon.)
Chrudim – Dvůr Králové n. L. 7:8 (0:1 po s.n.) | Detva – Lipt. Mikuláš 3:2 (kon.) | Zvolen – Košice 3:0 (kon.)
Topoľčany – Nové Zámky 6:4 (kon.) | Vsetín – Prostějov 4:3 (kon.) | Přerov – Šumperk 2:6 (kon.)
Vienna Capitals – Bratislava Capitals 2:3 (kon.) | Sokolov – K. Vary 5:4 (2:1 po s.n.) | Havířov – Jastrzębie 3:2 (2:1 po s.n.)
Jablonec n/N – Děčín 8:2 (kon.) | Opava – Val. Meziříčí 2:5 (kon.) | Příbram – Tábor 0:0 (zruš.)
konec
VHK ROBE Vsetín
4:3 (0:0, 2:3, 2:0)
LHK Jestřábi Prostějov
Čtvrtek 03.09.2020, 18:00 • Zimní stadion Na Lapači • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Hezký čtvrtek ze vsetínského Lapače. Příprava jednotlivých klubů Chance ligy vrcholí, již za 9 dní se rozhoří bitvy 1. kola sezony 2020/2021, samozřejmě pokud nebude chtít vyšší moc jinak. Pro Vsetín i Prostějov se dnes bude jednat o předposlední utkání v přípravě, zároveň jde o odvetu zápasu, který se odehrál před týdnem na Hané.
     
    LHK Jestřábi Prostějov:

    V Prostějově touží po loňské nepovedené sezoně opět vzlétnout vzhůru a vrátit se minimálně na příčky zaručující play-off. Jestřábí letku sice opustili zkušení borci jako Tomáš Nouza nebo Tomáš Divíšek, v Prostějově však rychle začali pracovat na přestavbě kádru.

    Nadále bude prostějovský dres oblékat střelec Lukáš Žalčík, z Kladna pak dorazila další slibná posila a to Tomáš Kaut. Prostějov lovil posily zejména ve Znojmě, odkud přišel do obrany Aleš Sova. Do branky Jestřábů se postaví Ondřej Bláha, jenž v loňské sezoně oblékal právě vsetínský dres.
     
    Přípravné zápasy Prostějova:

    Prostějov – Třebíč 4:5sn
    Prostějov – Tychy 4:1
    ProstějovVsetín 4:2
    Prostějov – Přerov 0:7
    Poruba – Prostějov 3:1
     
    VHK ROBE Vsetín:

    Valaši už netrpělivě vyhlížejí start nového soutěžního ročníku. Přípravné zápasy berou v podobném duchu jako ostatní celky a to nacvičit si různé herní situace a utvořit úderné a sehrané formace. Začátek přípravy vyšel Vsetínu i výsledkově, ale momentálně má na kontě tři prohry v řadě. Na Lapači si chtějí určitě ještě před startem sezony zvednout náladu.

    Vsetínu se zatím v přípravě vyplácí sázka na Jana Kloze, daří se i Romanu Vlachovi nebo David Březinovi. Odchod Ondřeje Slováčka by mohl zalepit příchod Jana Bartko. K Valachům se zatím stále nepřipojil Jan Strmeň z Českých Budějovic, tudíž se dá očekávat, že proti Jestřábům nastoupí David Gába.
     
    Přípravné zápasy Vsetína:

    Vsetín – Frýdek-Místek 3:2
    Vsetín – Kopřivnice 3:0
    Frýdek-Místek Vsetín 3:1
    ProstějovVsetín 4:2
    Vsetín – Frýdek-Místek 2:3p
     
    Úvodní sestavy:

    VHK ROBE Vsetín: Gába (Tkadlec) – Ondračka, Smetana, Kudělka, Bartko, Štach, Jenáček – Rehuš, Kloz, Gajarský – Březina, Pechanec, Gorčík – Hořanský, Šilhavý, Vítek – Klímek, Apolenář.

    Trenér: Jan Srdínko

    LHK Jestřábi Prostějov: Bláha (Wolf) – Matyáš, Sova, Drtil, Staněk, Piegl, Hefka, Pěnčík – Mrázek, Bartoš, Gago – Žálčík, Kaut, Vachutka – Hrníčko, Chlán, Novák – Jandus, Pšenička, Motloch – Janeček.

    Trenér: Jiří Šejba

    Rozhodčí: Škrobák, Smilek – Bártek, Novák.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:01
    Na úvodní buly se proti sobě postavili Kloz s Bartošem, úspěšnější byl domácí centr a Vsetín vyráží ihned do útočného pásma.
     
    00:43
    Prostějovu se nyní příliš nedaří rozehrát, puk nakonec skončil až na zakázaném uvolnění a hra se stěhuje před Bláhu, který ještě v loňské sezoně oblékal dres Vsetína.
     
    01:02
    První střeleckou příležitost si připravil na hranici pravého kruhu Březina, jeho pokus Bláha vyrazil a u dorážky promáchl kotouč Gorčík, kdyby jej trefil, nejspíš by prostějovský brankář nestačil reagovat.
     
    01:39
    Vsetínští krouží v útočném pásmu a snaží se soupeře dostat pod tlak.
     
    02:10
    Smetanovo nahození šikovně tečoval Rehuš, puk však dokázal kontrolovat pozorný Bláha.
     
    02:35
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov (Piegl – 2 min., podrážení).
     
    02:43
    Střela Březiny končí nad brankou Jestřábů, Vsetín nadále na puku v útočném pásmu.
     
    03:02
    Pechanec to nyní udělal šikovně, když si najel mezi kruhy a ramenem naznačil střelbu, mezitím uvolnil Gorčíka, jemuž se však z hranice brankoviště nepodařilo puk nadzvednout nad Bláhův beton.
     
    03:43
    Jestřábi vyhazují.
     
    03:58
    První zákrok si připisuje také brankář Gába, to když vsetínský přechod přes střední pásmo vystihl Gago a z levého kruhu prověřil pozornost domácího brankáře.
     
    04:14
    Kotouč znovu míří z prostějovského pásma až ke Gábovi.
     
    04:35
    V závěru vsetínské přesilovky se ke střele ještě dostal hostující Kaut a protáhl Gábův beton, mezitím jsou Hanáci v plném počtu.
     
    04:51
    Prostějov znovu nezvládl rozehrávku a tentokrát už se píská zakázané uvolnění.
     
    05:10
    Hořanský nahazoval puk od mantinelu na branku Prostějova, na hranici brankoviště se jej snažil trefit Klímek, Hořanský přispěchal k závaru před Bláhou a dostal se do bekhendového zakončení, které však prostějovský brankář stačil vystihnout.
     
    06:07
    Prostějov se ke Gábovi paradoxně dostal jen v oslabení, hra v plném počtu mu zatím dělá problémy a Jestřábům se nedaří ani přechod přes střední pásmo.
     
    06:33
    Vsetín to nyní s aktivitou o bleskový návrat do útočného pásma přepískl a po zakázaném uvolnění se bude vhazovat před Gábou.
     
    07:00
    Vsetín znovu usazen v útočném pásmu, ovšem pokusy Bartka a následně Jenáčka vyšly naprázdno.
     
    07:41
    Nyní se už osmělili také Jestřábi a chvíli kroužili útočným pásmem, vsetínská obrana jim však ohrožení Gábovy branky nepovolila.
     
    08:33
    Prostějov znovu usazen v útočném pásmu a tentokrát už to zavánělo brankou. Bartoš poslal puk mezi kruhy, kde byl připraven zakončovat Mrázek, Gába předvedl skvělý postřeh a střelu druhého jmenovaného zpacifikoval svou vyrážečkou.
     
    09:37
    Zdá se, že Jestřábi už se na Lapači aklimatizovali, domácí to nyní s postupem do útočného pásma nemají tak jednoduché jako v úvodních minutách.
     
    09:55
    Motloch se nyní dostal k puku u mantinelu a jeho nenápadná střela měla oči, když ji Gába musel zkrotit v lapačce, vsetínský brankář stihl ještě rozehrát svým obráncům a Valaši rychle otočili hru.
     
    10:10
    Smetana nahazoval puk do skrumáže před Bláhou, zde se dobře orientoval Rehuš, prostějovský brankář opět pohotově zasáhl.
     
    10:24
    Nyní se Smetana opřel do kotouče, prudkou ránu dokázal Bláha vyrazit a odolal i další střele v podání Ondračky.
     
    11:23
    Bartko připravil střeleckou pozici Kudělkovi, také jeho pokus Bláha zvládl vyrazit. Prostějov se znovu prezentuje zbrklými rozehrávkami a píská se další zakázané uvolnění hostů.
     
    12:15
    Vsetín je znovu aktivnějším týmem a snaží se najít slabiny v prostějovské obraně.
     
    12:36
    Nyní se však k zajímavé příležitosti dostával Sova, ale puk mezi kruhy promáchl.
     
    13:58
    Slibný vsetínský protiútok na trase Gorčík – Březina a zakončující Pechanec, jehož střelu z voleje zkrotil Bláha pohotovým semaforem.
     
    15:00
    Prostějovští usazeni v útočném pásmu, zatím však bez střelecké příležitosti.
     
    15:23
    Vsetín se osvobodil z prostějovského sevření jen za cenu zakázaného uvolnění.
     
    16:00
    Hra se nyní přelévá ze strany na stranu, ani jednomu z celků se příliš nedaří projít přes střední pásmo.
     
    16:33
    Zajímavá příležitost Vsetína, nahození Štacha mohl usměrnit Šilhavý, ovšem puk ideálně netrefil, každopádně tato akce se zrodila z čista jasna, když Štach odzbrojil hostujícího beka u mantinelu.
     
    17:05
    Vsacané aktivně napadali prostějovskou rozehrávku a ze zmatku před Bláhou mohl znovu těžit Hořanský, skrumáž bránících těl však neprostřelil.
     
    17:21
    Prostějov poslal puk na zakázané uvolnění, hra se tak bleskově vrací zpět před Bláhu.
     
    18:02
    Po delší odmlce práce pro Gábu, ten musel likvidovat pokus z hole Drtila.
     
    18:50
    Mohlo se zdát, že Pechanec je až příliš naivní, když vedl puk přes střední pásmo proti obrannému valu Jestřábů, domácí centr si však vykoledoval faul, který měl na svědomí Matěj Novák, jenže domácího hráče hákoval.
     
    19:16
    Prostějov vyhazuje.
     
    19:31
    Přesilovka Vsetína je minulostí, po nepřesnost v rozehrávce musel za záchrannou brzdu tahat Antonín Pechanec, jenž fasuje menší trest za hákování.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    V úvodu první třetiny měl více ze hry jednoznačně domácí Vsetín, nápor Valachů byl navíc podpořen přesilovou hrou, ale i díky pozornosti brankáře Bláhy se zelenožlutí otevření skóre nedočkali. Prostějov se na Lapači aklimatizoval až v závěru první desetiminutovky, ovšem krom aktivního pohybu v útočném pásmu si příliš vážnou příležitost nevypracoval. Pak už platilo heslo každý chvilku tahá pilku, ale jak vidíte ve skóre, oba brankáři jsou zatím stoprocentní. Uvidíme, zda se branky dočkáme v prostředním dějství, které odstartuje v 18:50.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:05
    Kloz znovu úspěšný na úvodním vhazování, pokračuje hra ve čtyřech na obou stranách.
     
    20:26
    Vachutka napřáhl na pravém křídle, ovšem jeho střela se pouze svezla podél mantinelu až do středního pásma.
     
    20:50
    Hosté už hrají v plném počtu, startuje jejich zkrácená přesilová hra.
     
    21:34
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Prostějov se v úplném závěru přesilové hry dostává do vedení! Akce začala už v obranném pásmu u Sovy, jenž poslal kotouč Bartošovi, ten si nabruslil do útočného pásma a v přečíslení dva na jednoho nabídl kotouč PETRU MRÁZKOVI, jenž umístil přesně k tyči. Asistence: David Bartoš, Aleš Sova.
     
    23:02
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov (Sova – 2 min., krosček).
     
    23:25
    Smetana dvakrát pálil od modré, ale ani jedna střela se neujala.
     
    23:37
    Pechanec už byl nebezpečnější, na jeho pokus z pravého kruhu však Bláha vyzrál roztáhnutým betonem.
     
    23:53
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín využívá přesilovou hru a je srovnáno! Valaši udrželi útočné pásmo a po přihrávce Gorčíka přidává další trefu ve vsetínském dresu JAN KLOZ. Asistence: Sebastian Gorčík, Jan Bartko.
     
    24:14
    Prostějov mohl být rychle zpátky ve vedení, branku Vsetína obkroužil Kaut a předložil puk Vachutkovi, jenž se nadvakrát marně snažil překonat brankáře Gábu, ten nakonec ukryl kotouč ve své moci.
     
    24:24
    Prostějov touží po opětovném vedení, nyní prudce mířil mezi betony vsetínského brankáře Novák, Gába mu však radost ze vstřelené branky znemožnil.
     
    25:08
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Prostějov ze zvýšené aktivity opět odskakuje domácím! Vsetín měl problémy s rozehrávkou a toho využil Chlán, jenž předložil puk osamocenému MICHALU GAGO a ten zasunul puk mezi betony bezmocného Gáby. Asistence: Petr Chlán.
     
    25:56
    Valachy nadále doprovází nepřesnost v rozehrávce, zelenožlutým se vůbec nedaří přechod přes střední pásmo.
     
    26:37
    Gajarský nyní připravil příležitost Rehušovi, jehož střelu Bláha vyrazil do mezikruží, zde se snažil puk trefit Kloz, ale ve skrumáží bránících Jestřábů neměla jeho střela potřebnou razanci a Bláha puk zkrotil.
     
    27:05
    Střela Kudělky byla sražena, ale přímo na hůl Gorčíka, jenž zakončoval z voleje, Bláha se štěstím vyrazil.
     
    27:08
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Gorčík – 2 min., nafilmovaný pád nebo přehrávání).
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov (Matyáš – 2 min., hákování).
     
    27:31
    Prostějov si po dobu jedné minuty a sedmatřiceti vteřin zahraje ve 4 proti 3. Dvě minuty za podrážení obdržel Jakub Jenáček.
     
    27:55
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Jestřábi nabídku početní výhody využili a odskakují do dvoubrankového náskoku! Puk si dlouho rovnal na holi PETR MRÁZEK, až se odhodlal vypálit a s pomocí tyče překonal Gábu. Asistence: Aleš Sova, David Bartoš.
     
    28:24
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín bleskově snižuje! Chybu v rozehrávce Jestřábů využil JAN KLOZ a po samostatném úniku zamířil nad lapačku brankáře Bláhy. Bez asistence.
     
    29:08
    Po delší době zde máme opět hru 5 na 5.
     
    29:46
    Po vhazování pálil bez přípravy Hořanský, trefil však pouze nastavenou lapačku Bláhy.
     
    30:08
    Mrázek velmi šikovně ve středním pásmu poslal puk zadovkou na rozjetého Bartoše, ten ujížděl vsetínské obraně a snažil se vykoupat vsetínského brankáře kličkou do forhendu, Gába ovšem zachoval klid a tutovou příležitost Jestřábů zlikvidoval!
     
    30:42
    Na ledě nyní zůstává po ataku jednoho z Prostějovských ležet domácí útočník Adam Gajarský.
     
    30:42
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov (Mrázek – 2 min., nedovolené bránění).
     
    31:06
    Klozovu přihrávku se snažil za Bláhu usměrnit Rehuš, branku však minul a následně se Valaši připravili o útočné pásmo.
     
    32:13
    Vsetín dlouze svíral čtveřici bránících Jestřábů, vše vyvrcholilo střelou Klímka, kterou však do ochranné sítě srazil bránící Hrníčko.
     
    32:33
    Po střele Pechance, která nejspíš lízla i horní tyč se puk od hostujících beků vrátil do brankoviště a chvíli dokonce i poskakoval po brankové čáře! To měli nyní Jestřábí celkem štěstí.
     
    32:42
    Prostějov hraje v plném počtu.
     
    33:53
    Prostějov se nyní pere o prostor v útočném pásmu, což se mu i celkem daří, bránící hráči Vsetína jsou v přístupu pomalí.
     
    34:17
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Ondračka – 2 min., příliš mnoho hráčů).
     
    34:39
    Prostějovští svižně kombinují v útočné pásmu, ve výhodné pozici se ocitl Gago, ale vsetínskou branku netrefil.
     
    35:03
    Valachům se podařilo vyklidit obranné pásmo.
     
    35:17
    Nyní míří kotouč až k Bláhovi.
     
    36:17
    Vsetín kompletní.
     
    37:28
    Klímek se nyní dokázal přes bránící hráče probít až před Bláhu, v klíčové chvíli byl však faulování, dvě minuty za podrážení nafasoval René Piegl.
     
    37:46
    Vsetínskou souhru nyní zakončil střeleckým pokus Štach, Bláha měl však bezpečný výhled a střelu vsetínského zadáka ukryl ve výstroji.
     
    37:57
    Tentokrát Štach posílal puk na teč Vítkovi, přes něj už Bláha rozhodně nic moc neviděl, ale nakonec se vsetínskému útočníkovi nepodařilo propasírovat puk do prostějovské branky.
     
    38:51
    Prostějov nyní zablokoval obranné pásmo a Vsetínským se nedaří návrat před Bláhu.
     
    39:28
    Hosté hrají v plném počtu.
     
    39:29
    Kotouč si na holi rovnal na pravém kruhu Pechanec, ale zamíří pouze do připraveného Bláhy.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Zatímco v první třetině jsme na vstřelenou branku čekali marně, v té druhé jsme jich viděli hned pět. Prostějov otevřel skóre ve 22. minutě, když povedené přečíslení zakončil Mrázek. Vsetín odpověděl za další dvě minuty Klozem. Jestřábi však předvedli po vyrovnávací trefě velké odhodlání a brali si vedení zpět díky Gago. Následně využil přesilovou hru znovu Mrázek. Vsetín však rychle kontaktoval opět Klozem. Druhá třetina přinesla hokej ve vysokém tempu a ta třetí určitě slibuje zajímavé rozuzlení dnešního přípravného utkání. Její průběh budete moci sledovat od 19:46.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:34
    Na startu třetí třetiny se Vsetín ihned snaží najít cestu do útočného pásma.
     
    40:48
    Zajímavou příležitost si však vypracoval hostující Žalčík, jeho přízemní střela dosti protáhla brankáře Gábu, který puk nakonec zachytil do lapačky.
     
    41:14
    Zakázané uvolnění Jestřábům nabízí Vsetínu možnost něco vymyslet ve snaze vyrovnat stav skóre.
     
    41:35
    Další slibný postup prostějovského Žalčíka zastavilo postavení mimo hru.
     
    42:35
    Březina to vzal nyní na sebe a obchvatem kolem prostějovské obrany si najel na levý kruh, jeho střelu však Bláha velmi dobře viděl a bez větších problémů ji také zkrotil.
     
    43:33
    Prostějovu se zatím daří držet Valachy na uzdě, ti mají velké potíže při přechodu skrz střední pásmo.
     
    44:49
    Kloz se nyní dokázal prosmýknout skrz bránící hráče Prostějova, zamířil z mezikruží, ale branku tentokrát netrefil.
     
    45:24
    Díky Gorčíkovi dokázal Vsetín udržet puk v útočném pásmu a z toho mohl těžit Březina, když si srovnal puk na pravém kruhu, ale znovu trefil jen připraveného Bláhu.
     
    45:24
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov (Drtil – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Gorčík – 2 min., hrubost).
     
    45:39
    Mrázek rychle vystartoval po pravém křídle z obranného pásma a dostal si k prudkému zakončení střelou zápěstím, Gába předvedl pohotový zákrok lapačkou.
     
    46:34
    Prostějov je ve hře 4 na 4 aktivnější, důkazem budiž sólo přes celou vsetínskou třetinu v podání Sovy, k dokonalosti chybělo zakončení, které svou holí znemožnil Gába.
     
    47:24
    Oba celky hrají v plném počtu.
     
    47:45
    Březina pálil z otočky od mantinelu, Bláha si bližší tyč pohlídal.
     
    48:10
    Jestřábi celkem ladně procházejí vsetínskou obranou, nyní se to povedlo Vachutkovi, jeho pokus byl nakonec sražen do ochranné sítě.
     
    48:38
    Mrázek našel na levém kruhu dobře postaveného Gago, ten pálil z voleje a Gába se pořádně protáhl, aby tuto příležitost zneškodnil. Tahle spolupráce dnes v Prostějově velmi dobře funguje a dělá Vsetínským po celý zápas problémy.
     
    49:10
    Ve třetí třetině se Vsetínu nedaří příliš dostat do tempa, rozhodčí teď navíc píská zakázané uvolnění.
     
    49:32
    Nyní se však Vsetín mohl dočkat srovnání, Rehuš uvolnil Gajarského, ten však v jasné pozici rozvlnil pouze boční síť prostějovské branky.
     
    51:01
    Po slibné příležitosti se Valachům opět nedaří proklouznout do útočného pásma.
     
    51:07
    Dnešní utkání sleduje 570 diváků.
     
    51:29
    Prostějov mohl odskočit na rozdíl dvou branek, Žalčík přenesl hru na Kauta, jenž zakončoval zcela osamocen, Gába jej vychytal betonem a jen díky němu Vsetín neztrácí v zápase více než jednu branku!
     
    52:36
    Smetana si nyní velmi šikovně počínal za útočnou modrou čáru a výsledkem byl puk pro Kloze, ten však tentokrát až moc dlouho mířil a jeho střela skončila ve skrumáží hráčů před Bláhou.
     
    53:52
    Prostějovská defenzíva nadále pracuje velmi dobře a nepřipouští vážnější ohrožení Bláhovy brány, Vsetín to bude mít ve zbytku utkání těžké, pokus něčím Hanáky nedokáže překvapit.
     
    54:53
    Vsetín právě vstřelil branku!
    A to se právě nyní povedlo! Zpoza branky dokázal přesnou přihrávku na hůl BRANISLAVA REHUŠE adresovat Hořanský a zmíněný střelec se z voleje do protipohybu Bláhy nemýlil. Asistence: Adam Hořanský, Tom Ondračka.
     
    55:56
    Vyrovnávací branka evidentně vlela Valachům krev do žil, ale nadále narážejí na propracovanou defenzívu Prostějova.
     
    56:34
    Chyby v rozehrávce v podání Sovy mohl zužitkovat Hořanský, jeho okamžitou střelu z mezikruží však lapil Bláha do své rukavice a hra je přerušena.
     
    57:48
    Z levé strany to zkusil vsetínský Rehuš, tentokrát však narazil na rameno prostějovského brankáře.
     
    58:00
    Ohlášeny poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:23
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov (Sova – 2 min., krosček).
     
    58:23
    Oddechový čas pro domácí.
     
    58:30
    Prostějov se osvobozuje.
     
    58:51
    Ondračkova střela byla zablokována a k odraženému kotouči se jako první dostal hostující Hrníčko, jenž putoval osamocen na Gábu, v klíčové situaci mu však kotouč sjel z hole!
     
    59:18
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši se zformovali v útočné třetině a zahájili kombinaci, na jejímž vrcholu byl ANTONÍN PECHANEC, jehož projektil z vrcholku pravého kruhu skončil za zády brankáře Bláhy. Vsetín tak v poslední minutě základní hrací doby otáčí skóre na svou stranu. Asistence: Lubomír Štach, Adam Gajarský.
     
    59:18
    Oddechový čas pro hosty.
     
    59:30
    Prostějov v šesti!
     
    59:34
    Snahu o průnik Jestřábů do útočného pásma zhatil ofsajd.
     
    59:43
    Prostějov znovu v ofsajdu.
     
    Konec zápasu.
     
    Vsetín musel ve třetí třetině prokázat velkou trpělivost, neboť dlouhé minuty narážel na propracovanou defenzívu Jestřábů v čele s Bláhou. Nakonec se však Valachům přeci jen podařilo srovnat, když Hořanského nabídku zužitkoval Rehuš. V závěru utkání pak Vsacané využili přesilovou hru, když nekompromisní střelou rozhodl o vítězství Vsetína Antonín Pechanec. Zelenožlutí tak otočili nepříznivý stav a vracejí Prostějovu porážku z hanáckého ledu. Děkuji vám za pozornost při sledování dnešního přenosu a ze vsetínského Lapače přeji hezký zbytek večera. (20:21:42)

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 24. Kloz (Gorčík, Bartko), 29. Kloz, 55. Rehuš (Hořanský, Ondračka), 60. Pechanec (Štach, Gajarský) – 22. Mrázek (Bartoš, Sova), 26. Gago (Chlán), 28. Mrázek (Sova, Bartoš)


    VHK ROBE Vsetín: Gába (Tkadlec) – Ondračka, Smetana, Kudělka, Bartko, Štach, Jenáček – Rehuš, Kloz, Gajarský – Březina, Pechanec, Gorčík – Hořanský, Šilhavý, Vítek – Klímek, Apolenář.

    Trenér: Jan Srdínko

    LHK Jestřábi Prostějov: Bláha (Wolf) – Matyáš, Sova, Drtil, Staněk, Piegl, Hefka, Pěnčík – Mrázek, Bartoš, Gago – Žálčík, Kaut, Vachutka – Hrníčko, Chlán, Novák – Jandus, Pšenička, Motloch – Janeček.

    Trenér: Jiří Šejba

    Rozhodčí: Škrobák, Smilek – Bártek, Novák

    Diváci: 570
    thejrc.org