Příbram – Klatovy 0:0 (zruš.) | Levice – SR 18 0:2 (kon.) | Litvínov – Jihlava 1:3 (kon.)
Trnava – Vlci Žilina 5:3 (kon.) | Slavia – Vrchlabí 0:1 (kon.) | Zlín – Kometa Brno 1:5 (kon.)
Chrudim – Dvůr Králové n. L. 7:8 (0:1 po s.n.) | Detva – Lipt. Mikuláš 3:2 (kon.) | Zvolen – Košice 3:0 (kon.)
Topoľčany – Nové Zámky 6:4 (kon.) | Vsetín – Prostějov 4:3 (kon.) | Přerov – Šumperk 2:6 (kon.)
Vienna Capitals – Bratislava Capitals 2:3 (kon.) | Sokolov – K. Vary 5:4 (2:1 po s.n.) | Havířov – Jastrzębie 3:2 (2:1 po s.n.)
Jablonec n/N – Děčín 8:2 (kon.) | Opava – Val. Meziříčí 2:5 (kon.) | Příbram – Tábor 0:0 (zruš.)
konec
VHK ROBE Vsetín
4:3 (0:0, 2:3, 2:0)
LHK Jestřábi Prostějov
Čtvrtek 03.09.2020, 18:00 • Zimní stadion Na Lapači • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:30
    Prostějov v šesti!
     
    59:18
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši se zformovali v útočné třetině a zahájili kombinaci, na jejímž vrcholu byl ANTONÍN PECHANEC, jehož projektil z vrcholku pravého kruhu skončil za zády brankáře Bláhy. Vsetín tak v poslední minutě základní hrací doby otáčí skóre na svou stranu. Asistence: Lubomír Štach, Adam Gajarský.
     
    58:51
    Ondračkova střela byla zablokována a k odraženému kotouči se jako první dostal hostující Hrníčko, jenž putoval osamocen na Gábu, v klíčové situaci mu však kotouč sjel z hole!
     
    58:23
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov (Sova – 2 min., krosček).
     
    54:53
    Vsetín právě vstřelil branku!
    A to se právě nyní povedlo! Zpoza branky dokázal přesnou přihrávku na hůl BRANISLAVA REHUŠE adresovat Hořanský a zmíněný střelec se z voleje do protipohybu Bláhy nemýlil. Asistence: Adam Hořanský, Tom Ondračka.
     
    51:29
    Prostějov mohl odskočit na rozdíl dvou branek, Žalčík přenesl hru na Kauta, jenž zakončoval zcela osamocen, Gába jej vychytal betonem a jen díky němu Vsetín neztrácí v zápase více než jednu branku!
     
    49:32
    Nyní se však Vsetín mohl dočkat srovnání, Rehuš uvolnil Gajarského, ten však v jasné pozici rozvlnil pouze boční síť prostějovské branky.
     
    48:38
    Mrázek našel na levém kruhu dobře postaveného Gago, ten pálil z voleje a Gába se pořádně protáhl, aby tuto příležitost zneškodnil. Tahle spolupráce dnes v Prostějově velmi dobře funguje a dělá Vsetínským po celý zápas problémy.
     
    45:24
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov (Drtil – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Gorčík – 2 min., hrubost).
     
    37:28
    Klímek se nyní dokázal přes bránící hráče probít až před Bláhu, v klíčové chvíli byl však faulování, dvě minuty za podrážení nafasoval René Piegl.
     
    34:17
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Ondračka – 2 min., příliš mnoho hráčů).
     
    32:33
    Po střele Pechance, která nejspíš lízla i horní tyč se puk od hostujících beků vrátil do brankoviště a chvíli dokonce i poskakoval po brankové čáře! To měli nyní Jestřábí celkem štěstí.
     
    30:42
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov (Mrázek – 2 min., nedovolené bránění).
     
    30:08
    Mrázek velmi šikovně ve středním pásmu poslal puk zadovkou na rozjetého Bartoše, ten ujížděl vsetínské obraně a snažil se vykoupat vsetínského brankáře kličkou do forhendu, Gába ovšem zachoval klid a tutovou příležitost Jestřábů zlikvidoval!
     
    28:24
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín bleskově snižuje! Chybu v rozehrávce Jestřábů využil JAN KLOZ a po samostatném úniku zamířil nad lapačku brankáře Bláhy. Bez asistence.
     
    27:55
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Jestřábi nabídku početní výhody využili a odskakují do dvoubrankového náskoku! Puk si dlouho rovnal na holi PETR MRÁZEK, až se odhodlal vypálit a s pomocí tyče překonal Gábu. Asistence: Aleš Sova, David Bartoš.
     
    27:31
    Prostějov si po dobu jedné minuty a sedmatřiceti vteřin zahraje ve 4 proti 3. Dvě minuty za podrážení obdržel Jakub Jenáček.
     
    27:08
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Gorčík – 2 min., nafilmovaný pád nebo přehrávání).
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov (Matyáš – 2 min., hákování).
     
    25:08
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Prostějov ze zvýšené aktivity opět odskakuje domácím! Vsetín měl problémy s rozehrávkou a toho využil Chlán, jenž předložil puk osamocenému MICHALU GAGO a ten zasunul puk mezi betony bezmocného Gáby. Asistence: Petr Chlán.
     
    23:53
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín využívá přesilovou hru a je srovnáno! Valaši udrželi útočné pásmo a po přihrávce Gorčíka přidává další trefu ve vsetínském dresu JAN KLOZ. Asistence: Sebastian Gorčík, Jan Bartko.
     
    23:02
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov (Sova – 2 min., krosček).
     
    21:34
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Prostějov se v úplném závěru přesilové hry dostává do vedení! Akce začala už v obranném pásmu u Sovy, jenž poslal kotouč Bartošovi, ten si nabruslil do útočného pásma a v přečíslení dva na jednoho nabídl kotouč PETRU MRÁZKOVI, jenž umístil přesně k tyči. Asistence: David Bartoš, Aleš Sova.
     
    19:31
    Přesilovka Vsetína je minulostí, po nepřesnost v rozehrávce musel za záchrannou brzdu tahat Antonín Pechanec, jenž fasuje menší trest za hákování.
     
    18:50
    Mohlo se zdát, že Pechanec je až příliš naivní, když vedl puk přes střední pásmo proti obrannému valu Jestřábů, domácí centr si však vykoledoval faul, který měl na svědomí Matěj Novák, jenže domácího hráče hákoval.
     
    08:33
    Prostějov znovu usazen v útočném pásmu a tentokrát už to zavánělo brankou. Bartoš poslal puk mezi kruhy, kde byl připraven zakončovat Mrázek, Gába předvedl skvělý postřeh a střelu druhého jmenovaného zpacifikoval svou vyrážečkou.
     
    05:10
    Hořanský nahazoval puk od mantinelu na branku Prostějova, na hranici brankoviště se jej snažil trefit Klímek, Hořanský přispěchal k závaru před Bláhou a dostal se do bekhendového zakončení, které však prostějovský brankář stačil vystihnout.
     
    03:02
    Pechanec to nyní udělal šikovně, když si najel mezi kruhy a ramenem naznačil střelbu, mezitím uvolnil Gorčíka, jemuž se však z hranice brankoviště nepodařilo puk nadzvednout nad Bláhův beton.
     
    02:35
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov (Piegl – 2 min., podrážení).

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 24. Kloz (Gorčík, Bartko), 29. Kloz, 55. Rehuš (Hořanský, Ondračka), 60. Pechanec (Štach, Gajarský) – 22. Mrázek (Bartoš, Sova), 26. Gago (Chlán), 28. Mrázek (Sova, Bartoš)


    VHK ROBE Vsetín: Gába (Tkadlec) – Ondračka, Smetana, Kudělka, Bartko, Štach, Jenáček – Rehuš, Kloz, Gajarský – Březina, Pechanec, Gorčík – Hořanský, Šilhavý, Vítek – Klímek, Apolenář.

    Trenér: Jan Srdínko

    LHK Jestřábi Prostějov: Bláha (Wolf) – Matyáš, Sova, Drtil, Staněk, Piegl, Hefka, Pěnčík – Mrázek, Bartoš, Gago – Žálčík, Kaut, Vachutka – Hrníčko, Chlán, Novák – Jandus, Pšenička, Motloch – Janeček.

    Trenér: Jiří Šejba

    Rozhodčí: Škrobák, Smilek – Bártek, Novák

    Diváci: 570
    thejrc.org