Kometa Brno – Třinec 5:4 (po pr.) | Tábor – Znojmo 0:0 (zruš.) | Bílina – Mostečtí Lvi 0:0 (zruš.)
Velké Meziříčí B – Žďár n/S 0:0 (zruš.) | Cheb – Chomutov 0:0 (zruš.) | Nový Jičín – MŠK Púchov 0:0 (zruš.)
po prodl.
HC Kometa Brno
5:4 (3:3, 1:1, 0:0 - 1:0)
HC Oceláři Třinec
Pátek 04.09.2020, 17:00 • DRFG arena • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    61:35
    Kometa právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto. Kometa v parádním utkání poráží silný Třinec 5:4. O rozhodující gól se postaral lotyšský obránce RALFS FREIBERGS, který doklepl odražený kotouč po střele Horkého. Kořenář puk neudržel a všudybyl bek Komety byl včas na správném místě. Asistence: Luboš Horký.
     
    60:52
    Tak nejprve dva na jednoho a pak tři na nikoho, ale Kacetl vytáhl famózní semafor. Lapačka po střele Stránského vyletěla jako šraňky.
     
    59:18
    Růžička mohl v závěru rozhodnout, šel v podstatě sám na bránu, ale najetí z pravé strany kruhu a následná střela končí u Kacetla.
     
    58:21
    Dobrá Gulašiho bomba od modré, která proskotačila až před Kořenáře. Ten toho mnoho neviděl, ale kotouč mu zůstal pod betony.
     
    53:38
    Jestli jsem to viděl z komentátorské pozice dobře, gólovku měl na hokejce Ondřej Kovařčík, který se nadvakrát snažil zasunout kotouč za Kacetla, ale neuspěl. Pak pálil jeho bratr a znovu "Káca" chytá.
     
    48:56
    Po delší době šance jako hrom. Horkého střelu vyrazil Kořenář pouze před sebe, kde mohl dorážet Šoustal, mnoho nechybělo a Brno vedlo.
     
    37:55
    A ihned zahrozili letícím Vránou. Parádní akce zkušeného útočníka, který mířil do horních pater brány, ale Kacetl si svůj prostor pohlídal.
     
    35:41
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (Kundrátek – 2 min., hrubost).
     
    35:09
    Další loženka Komety. Dnes na body velmi plodný Peter Mueller napřáhl z dobré pozice a Kořenářovi propadl puk mezi betony, těsně před brankovou čárou jej ale dokázal včas uklidit jeden z beků ocelářského týmu.
     
    34:45
    Schneider je zpátky na ledě a hned šel do brejku s Němcem. Zkušený obránce si položil Kořenáře, ale nedokázal zvednout kotouč nad jeho betony. Obrovská šance Komety.
     
    32:19
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Schneider – 2 min., držení).
     
    30:42
    Akce Šoustala byla o poznání nebezpečnější. Od červené jel sám na Kořenáře, kterého se snažil překonat bekhendem mezi betony, ty ale zaklaply v pravou chvíli.
     
    25:26
    Třinec právě vstřelil branku!
    To jsou věci, střelecké dostihy pokračují. Zase je tu rychlá odpověď hostů. Doudera vypálil od modré čáry a šikovnou tečí se předvedl MICHAL KOVAŘČÍK, který změnil směr dráhy letu a Kacetl nestihl reagovat. Asistence: Milan Doudera, Ondřej Kovařčík.
     
    24:54
    Kometa právě vstřelila branku!
    Obrovský tlak brněnského týmu končí gólem. Domácí využívají svou již třetí přesilovku a je z toho druhý dnešní gól PETRA HOLÍKA, který si tradičně najel na pravý kruh a parádní střelou na zadní tyč překonal Kořenáře. Asistence: Peter Mueller, Ralfs Freibergs.
     
    23:54
    Freibergsova nabídka na teč málem skončila gólem. Dnes velmi aktivní Schneider tečoval kotouč, který skončil na boční tyči. Kometa celé dvě minuty vaří soupeře ve vlastní šťávě.
     
    23:32
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (Zadina – 2 min.).
     
    15:31
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Mueller – 2 min., sekání).
     
    14:10
    Zdálo se, že Matěj Stránský gól nedal, na kostce bylo stále 3:2, dodatečně mu byla branka připsána a nahlášena po zhruba pěti šesti minutách. I hráči se dost divili, za jakého stav se tedy vlastně hraje.
     
    13:29
    Třinec právě vstřelil branku!
    Branka nakonec po zmatcích v boxu trestoměřičů platí. Dost překvapivou trefou překonává Kacetla z velkého úhlu MATĚJ STRÁNSKÝ. Domácí brankář neucpal dostatečně díru u své pravé tyče a je znovu vyrovnáno. Asistence: Jan Jaroměřský.
     
    13:13
    Kometa právě vstřelila branku!
    První lajna Komety dnes hýří neskutečným pohybem a zaujetím pro hru. Po kombinaci celého útoku se trefuje MARTIN ZAŤOVIČ, který dotlačil kotouč prakticky až do kuchyně. Asistence: Petr Holík, Peter Mueller.
     
    12:25
    Kometa pálí z každé pozice a Kořenář byl dobrou minutu pod kulometnou palbou. Nejprve se jej snažil překvapit Střondala ranou nad rameno, poté se bez rozpaků opřel do kotouče Horký a trefil tělo mladého brankáře Slezanů.
     
    10:19
    Kometa právě vstřelila branku!
    Tak to byla parádní akce, která končí přesilovkovým gólem. Kometa opět zhodnocuje početní výhodu a je srovnáno. Mozkem celé akce byl Mueller, který křižným pasem na pravý kruh našel PETRA HOLÍKA, jehož střela z první končí za zády brankáře Kořenáře. Asistence: Peter Mueller, Ralfs Freibergs.
     
    09:30
    Kometa usazena v pásmu, na ledě samozřejmě první lajna doplněna Schneiderem, který mohl vyrovnat. Sám před Kořenářem ale trefuje jen jeho výstroj. Hra je následně přerušena.
     
    09:08
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (Růžička – 2 min., hákování).
     
    05:00
    Další přesilovka Komety a hned velká šance. Petr Holík unikl po levé straně a pálil na Kořenáře, ten však zasahuje perfektně lapačkou.
     
    04:48
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (Stránský – 2 min., krosček).
     
    02:54
    Třinec právě vstřelil branku!
    Tak to byla pro změnu rychlá odpověď na druhé straně. Hosté se prakticky podruhé dostali do zakončení a je z toho branka. Růžičkovu střelu ještě Kacetl dokázal vyrazil, ale pohotový MATĚJ STRÁNSKÝ doklepl kotouč do brněnské sítě. Asistence: Martin Růžička, Martin Gernát.
     
    02:34
    Kometa právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno. Kometa včera ve Zlíně využila tři přesilovky a dnes hned tu první. Mueller potáhl kotouč na levém kruhu a rychlou střelou napřáhl. Do ní se pak hokejkou vložil PETER SCHNEIDER a ten dostal kotouč do sítě. Asistence: Peter Mueller.
     
    01:57
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (Hrňa – 2 min., příliš mnoho hráčů).
     
    01:12
    Třinec právě vstřelil branku!
    To na druhé straně přichází rychlá akce hostů. FILIP ZADINA dostal ideální přihrávku zpoza brány mezi kruhy, odkud ihned napřáhl a Kacetl nestihl reagovat. Svižná akce končí gólem a Třinec vede. Asistence: Ondřej Kovařčík, David Musil.

    Roman Zajíček

    Branky a nahrávky: 3. Schneider (Mueller), 11. Holík (Mueller, Freibergs), 14. Zaťovič (Holík, Mueller), 25. Holík (Mueller, Freibergs), 62. Freibergs (Horký) – 2. Zadina (O. Kovařčík, Musil), 3. Stránský (Růžička, Gernát), 14. Stránský (Jaroměřský), 26. M. Kovařčík (Doudera, O. Kovařčík)


    HC Kometa Brno: Kacetl (Klimeš) – Freibergs, O. Němec, Pyrochta, Zábranský, Gulaši, Zukal – Zaťovič (C), Holík, Mueller – Brabenec, Klepiš, Schneider – Valský, Rákos, Kusko – Horký, Střondala, Šoustal.
    HC Oceláři Třinec: Kořenář (Daneček) – Gernát, Doudera, Jaroměřský, Kundrátek, Galvinš, Musil – Stránský, Vrána, Růžička – Kurovský, Marcinko, Hrňa – Zadina, M. Kovařčík, O. Kovařčík – Kofroň, Raška.

    Rozhodčí: Čech, Ondráček – Komínek, Zídek

    Diváci: 660
    bahis siteleri