Příbram B – Motorlet 0:3 (kon.) | Vltavín – Rakovník 4:0 (kon.) | Sokolov – Povltavská 0:3 (kon.)
Benešov – Sparta B 0:4 (kon.) | Domažlice – Slavia B 0:0 (odl.)
konec
FK Příbram B
0:3 (0:2)
FK Motorlet Praha
Sobota 05.09.2020, 10:00 • Na Litavce - UMT • Česká fotbalová liga (A) • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:00.
     
    Hezký den všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Česká fotbalová liga má na programu zápasy druhého kola, my budeme společně sledovat souboj mezi 1. FK Příbram B a FK Motorlet Praha.
     
    FK Motorlet Praha

    Fotbalisté Motorletu se po neúplném minulém ročníku umístili na sedmé pozici, což nebyla vůbec špatná vizitka. Pražský celek totiž z šestnácti odehraných zápasů dokázal nasbírat šestadvacet bodů, přičemž na vedoucí Táborsko ztrácel propastných patnáct bodů. Motorletu se celkem dařilo na domácí půdě, kde dohromady odehrál osm duelů, ve kterých se mu povedlo šestkrát zvítězit. Nejlepším střelcem celku byl pětibrankový Jakub Vojta, kterému se čtyřmi trefami sekundoval Adam Fotr.
     
    1. FK Příbram B

    Na domácí straně stojí rezervní celek Příbrami, který se v minulém ročníku pro změnu umístil na třinácté pozici. Příbrami se povedlo z šestnácti odehraných zápasů nasbírat šestnáct bodů, což není nikterak slavná bilance. Domácí celek tohoto zápasu za celou sezonu naplno bodoval pouze v pěti duelech, na druhou stranu pocítil hořkost porážky hned jedenáctkrát. Příbram má v tomto ročníku za sebou již dva duely, během kterých dokázala získat tři body, a sice za jednu výhru a jednu porážku.
     
    Úvodní sestavy:

    1. FK Příbram B: Kočí – Puchmertl, Šíma, Kolář, Díl, Vlček, Obdržal, Belej, Ptáček, Kodr (C), Vokřínek
    Náhradníci: Smrkovský – Mezera, Mišun, Vokurka

    FK Motorlet Praha: Mihálek – Filip, Čepelák (C), Rossmann, Rataj, Bitto, Simaichl, Rothe, Žaloudek, Walter, J. Valenta
    Náhradníci: Vyčichl – Hurka, Fotr, T. Valenta, Zeman, Suk, Dvorský

    Rozhodčí: Aubrecht – Hányš, Tvrdík.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    2
    Hlavní sudí tohoto zápasu poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzali na starost domácí, kteří budou hrát zprava doleva.
     
    3
    Hned v úvodu tohoto zápasu se k míči dostal domácí brankář Kočí, který zkoušel odkopnout na pravou stranu. Motorlet se ovšem dokázal prosadit.
     
    4
    Po pravém křídle si to namířil hostující Walter, kterém utekl balón za postranní lajnu. Bude z toho autové vhazování, ke kterému se postavil Díl.
     
    5
    Posléze to měl hodně daleko k míči Kolář, který se tak osobního souboje vůbec neúčastnil. Následovat bude odkop od branky, jenž obstará Mihálek.
     
    5
    Motorlet právě vstřelil branku!
    Máme tady úvodní branku tohoto zápasu, prosazují se hosté! Přihrávku do pokutového území obdržel MICHAL RATAJ, proti kterému vyběhl domácí brankář Kočí. Hostující útočník ho dokázal obejít a poté z velice těžkého úhlu přeci jenom zamířil do odkryté příbramské svatyně.
    5. RATAJ - 0:1
     
    7
    Příbram to bude mít najednou složité, prohrává totiž o jednu branku. Do konce zápasu přesto zbývá hodně času, výsledek se klidně může úplně obrátit.
     
    8
    Tentokráte z levé strany vhazoval domácí Díl, který se pokoušel oslovit naběhnuvšího Vlčka. To se nepovedlo, Příbram si autové vhazování zopakuje.
     
    9
    Pražskému celku se ovšem nepovedlo prorazit na útočnou polovinu, avšak to moc vadit nemuselo. Žaloudek si vzal míč zpět a roztáhl ho do strany.
     
    10
    Domácí hráči to pro změnu zkoušeli přes pravou stranu, kde se do kombinace zapojil také hostující Bitto, který ihned přenášel hru směrem na Waltera.
     
    11
    Prudký odkop se snesl na kopačku Obdržala, který nepředvedl zrovna ukázkové zpracování míče, jenž se snesl do autu. Vhazovat tak bude Walter.
     
    12
    Do pokutového území se důrazným způsobem dostával Belej, který ovšem proti přesile protihráčů neměl šanci na úspěch. Mihálek tak bude moci vykopávat.
     
    13
    Rossmann se sice dostal za záda protihráče, avšak dle sudího v tom byl nedovolený zákrok. Pakliže by tomu tak nebylo, sledovali bychom vyloženou šanci.
     
    14
    Příbram se nakonec prosmýkla po pravém křídle, což přineslo prudký centr do šestnáctky. Tam si nabídku pohlídal Rossmann, který okamžitě odkopával.
     
    15
    Sledovali jsme standardní situaci domácích, po které se natahoval kapitán Kodr. Po jedné z tečí se míč odrazil směrem k Mihálkovi, který ihned rozehrál.
     
    16
    Sám na sebe to zkoušel vzít Ptáček, který se pokoušel protáhnout kolem trojice protihráčů, jenž ho nakonec zastavila faulem. Volný kop rozehraje Kolář.
     
    21
    Rozehrávající Rothe nyní raději trochu uklidnil hru a do rozehrávky zapojil také brankář Mihálka, který pro změnu předvedl dalekonosný odkop na druhou stranu.
     
    22
    Nyní to moc nevyšlo Ptáčkovi, který se snažil vrátit míč přímo proti noze spoluhráče. Hrací předmět nakonec skončil v autu, vhazovat tak bude soupeř.
     
    23
    Máme za sebou úvodní dvacetiminutovku, která nám zatím přinesla jedinou branku. Do vedení se dostal Motorlet, avšak o něco aktivnější jsou domácí hráči.
     
    24
    Do hry se nám v posledních minutách dostalo celkem dost nepřesností, bylo tomu tak i po kombinaci Příbrami. Mihálek si tak vyzkouší další odkop.
     
    25
    Nyní jsme sledovali sympatický pokus jednoho z domácích hráčů, který zakončoval z velké vzdálenosti. Jeho tvrdá rána nakonec směřovala vedle branky.
     
    26
    Kus práce odvedl u středového kruhu Vokřínek, který udržel míč i proti dvojici protihráčů. Jeho celek se ale neprokousal vpřed, kvalitně totiž zakročil Bitto.
     
    27
    Nekompromisním způsobem to vyřešil domácí Obdržal, který prudce odkopával směrem pravému rohovému kopu, kde odehrál míč do zámezí Simaichl.
     
    28
    Z vlastní poloviny rozehrával volný kop obránce Filip, který to zkoušel polovysokou nabídkou na Simaichla. Po menším rozruchu zakročila domácí obrana.
     
    29
    Velice přesně rozehrál také brankář Kočí, kterému se u levé autové lajny povedlo najít volného Ptáčka, jenž okamžitě přeposlal do běhu na Beleje.
     
    30
    Příbram zahrávala první rohový kop, který přinesl prudkou nabídku na přední tyč. Tam se včas vynořil Čepelák, jenž nekompromisně odkopl do bezpečí.
     
    31
    Žlutou kartu dostává Josef Obdržal (1. FK Příbram B).
     
    32
    Je za námi třetina hry, obrázek zápasu se zas tak nezměnil. Stále jsou o poznání aktivnější domácí hráči, kteří neustále naráží na připravenou obranu Motorletu.
     
    36
    Na pravém křídle se dokázal uvolnit domácí Vlček, který poté přihrával ke středovému kruhu. Po krátké kombinaci byl až do autu zahnán obránce Vlček.
     
    37
    Logicky z toho bylo autové vhazování pro Motorlet. Ten putoval pouze na hlavu připraveného Vlčka, který okamžitě vracel míč do dalšího vzdušného souboje.
     
    38
    Díl unikal po levé straně, načež se rozhodl pro centr směrem do pokutového území. Ten mu ovšem zablokoval Bitto, na řadu tak přijde rohový kop.
     
    39
    Už to vypadalo, že se Díl protáhne do velkého vápna, avšak ukázkový skluz vytasil hostující kapitán Čepelák, který v pádu dopravil míč za cenu dalšího autu.
     
    40
    Motorlet se ani tentokráte daleko nedostal, navíc to bylo s nedovoleným zákrokem. Sudí byl i tentokráte pozorný a nařídil volný kop pro domácí mužstvo.
     
    41
    První poločas se neúprosně blíží ke svému konci, hrát se bude ještě něco málo kolem pěti minut. Uvidíme, zda se bude něco málo nastavovat.
     
    42
    Po pravém křídle si to pro změnu namířil Obdržal, který se pokusil o centr do šestnáctky. Ten se mu ale absolutně nepovedl, útočný výpad tak je u konce.
     
    44
    Vypadalo to, že se míč celým objemem dostal do zámezí, avšak tomu tak nebylo. Po dlouhém odkopu se do souboje dostal Rataj, který vybojoval aut.
     
    44
    Motorlet právě vstřelil branku!
    Zničehonic tu máme druhou branku pražského celku! Ten se dostal k centru z levé strany, na který si dokázal naskočit TOMÁŠ ROSSMANN, který pohodlnou hlavičkou překonal brankáře Kočího, jenž byl tentokráte bez šance!
    44. ROSSMANN - 0:2
     
    45
    První poločas skončil.
     
    Je za námi první poločas, který nám atraktivní podívanou rozhodně nepřinesl. Směrem dopředu byla sice aktivnější Příbram, jenomže střelecky byl aktivnější soupeř, který se prosadil hned dvakrát, což značí celkem pohodlné vedení. Rezervní tým Příbrami se poté dostal k územní převaze, ta ovšem nepřinesla žádnou vyloženou příležitost.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    47
    Odstartoval nám druhý poločas, jehož úvodní rozehrávku si tentokráte vzali na starost hostující hráči, kteří budou pro změnu hrát zprava doleva.
     
    48
    Hned v úvodu druhého poločasu jsme sledovali rohový kop domácích. Ten žádné nebezpeční nepřinesl, při následném protiútoku se v ofsajdu nacházel Bitto.
     
    49
    Rozehrávat od své branky mohl brankář Kočí, který to zkoušel nabídkou k postranní lajně. Tam se nacházel Kolář, jenž sklepl přesně do středu na Obdržala.
     
    50
    Valentovi přispěchal na pomoc Bitto, který se dostal do souboje s protihráčem. K odraženému míči se dostal kolega Rataj, jehož zakončení putovalo vedle.
     
    51
    Po nedovoleném zákroku pro změnu rozehrával brankář Mihálek, který dalekonosným nákopem dokázal najít Valentu. Jeho centr ovšem našel soupeř.
     
    52
    Další ofsajdové postavení, tentokráte se v něm nacházel domácí Ptáček. Pomezní sudí byl i tentokráte pozorný, Motorlet navíc opět včas vystoupil v obraně.
     
    53
    Zdravotní problémy měl jeden z domácích, avšak se nejednalo o nic vážného. Chvíli se nehrálo, každopádně volný kop bude rozehrávat hostující tým.
     
    54
    Po další nepřesnosti se Šíma pokoušel prodloužit míč za sebe, jenomže neodhadl dráhu dopadu balónu. Motorlet si posléze poradil i s dalším výpadem.
     
    55
    Ve středu hrací plochy měl o něco více prostoru Ptáček, který se však nedostal přes prvního protihráče. Posléze byl po odehrání dohrán míče Rataj.
     
    56
    Už to vypadalo, že by se sám na branku mohl řítit jeden z domácích, avšak bleskově vystartoval brankář Mihálek, který byl v souboji nepříjemně udeřen.
     
    57
    Ani tentokráte se nejednalo o nic vážnějšího, hostující brankář sám rozehrál od své branky. Na opačné straně si ovšem útočným faulem pomohl Žaloudek.
     
    58
    Střídání v týmu FK Motorlet Praha: ze hřiště odchází Oliver Bitto, přichází Adam Fotr.
    Střídání v týmu FK Motorlet Praha: ze hřiště odchází Filip Simaichl, přichází David Dvorský.
     
    59
    Do pokutového území si seběhl Šíma, jehož náběh ovšem nebyl v pořádku. Opět se totiž nacházel v ofsajdu, což velice přesně odhalil také pomezní rozhodčí.
     
    64
    Je za námi více než hodina hry, druhý poločas nám zatím nepřinesl nic zajímavého. Příbram má i nadále více ze hry, avšak k ohrožení Mihálka nedošlo.
     
    65
    Navíc se absolutně nepovedlo odcentrovat Kolářovi, který svým centrem poslal míč daleko mimo hrací plochu. Následovat bude odkop z kopačky Kočího.
     
    66
    Střídání v týmu 1. FK Příbram B: ze hřiště odchází František Belej, přichází Jiří Mezera.
     
    67
    Ihned po svém příchodu na hrací plochu se do útočné akce domácích zapojil Mezera. Jeho centr ovšem zablokoval protihráč, bude se tak pouze vhazovat.
     
    68
    Příliš agresivním způsobem vletěl do protihráče hostující Fotr, kterému byl pískán nedovolený zákrok. Domácí celek okamžitě obstaral nabízený volný kop.
     
    69
    Avšak ani z tohoto mráčku nezapršelo. Naopak si hostující brankář Mihálek přichystal prudký odkop k postranní lajně, kde ovšem Rossmann nedokázal doskočit.
     
    70
    Střídání v týmu FK Motorlet Praha: ze hřiště odchází Michal Rataj, přichází Jiří Suk.
     
    71
    K volnému míči se dostal Vokřínek, který ho ihned zkoušel přenést na naběhnuvšího Díla. To nebylo špatné řešení, včas se z branky ale vydal Mihálek.
     
    72
    Do konce tohoto zápasu zbývá něco málo kolem dvaceti minut, Motorlet stále vede o dvě branky. Před malým momentem unikl hrozbě žluté karty Čepelák.
     
    73
    Brankář Mihálek nasbíral další cenné vteřinky, načež odkopával daleko na druhou polovinu. Tam ovšem našel pouze hlavu Mezery, který hlavičkoval do autu.
     
    74
    Také Kočí obstaral dalekonosný odkop, který ovšem doputoval pouze na hlavu pozorného Čepeláka. Motorlet si dokonce vybojoval autové vhazování.
     
    75
    Valenta se rychlým hodem pokoušel nastartovat Fotra, který to měl daleko k míči. Mnohem rychleji se k němu dostal Kočí, jenž založil rychlý protiútok 1. FK.
     
    76
    Tentokráte se jeden z hostujících hráčů nacházel v ofsajdu, akce tak byla rychle u konce. Poté sudí razantně domluvil jednomu z nadávajících hráčů.
     
    77
    Motorlet právě vstřelil branku!
    Další ojedinělá šance hostujícího celku končí třetí přesným zásahem! Do pokutového území se totiž snesl další centr, který brankář Kočí vyrazil pouze před sebe, kde se nacházel JIŘÍ SUK, kterému se povedlo poslat míč do prázdné branky.
    77. SUK - 0:3
     
    82
    Střídání v týmu FK Motorlet Praha: ze hřiště odchází Tomáš Rossmann, přichází Martin Hurka.
    Střídání v týmu FK Motorlet Praha: ze hřiště odchází Jan Walter, přichází Jakub Zeman.
    Střídání v týmu 1. FK Příbram B: ze hřiště odchází Jan Vokřínek, přichází Stanislav Vokurka.
    Střídání v týmu 1. FK Příbram B: ze hřiště odchází Jan Díl, přichází Milan Mišun.
     
    83
    Motorlet měl k dispozici rohový kop, který se snášel k přední tyči, kde se ovšem povedlo ve vzduchu zakročit Puchmertlovi. Příbram tak peláší kupředu.
     
    84
    Do kombinace se zapojil také střídající Mezera, který se pokusil o centr z levé strany. Do vzduchu se vyhoupl Mišun, jenž hlavou orazítkoval břevno.
     
    85
    Posléze se k dorážce dostal kapitán Kodr, který vsadil na razanci střely. Zakončení ovšem trefilo obětavého protihráče, domácí budou zahrávat další roh.
     
    86
    Do konce zápasu zbývá něco málo kolem pěti minut, o vítězi je pravděpodobně rozhodnuto. Nyní budeme sledovat odkop od branky Motorletu Praha.
     
    87
    Práci měl také brankář Kočí, kterému se padající předmět povedlo schovat do svých rukavic. Poté následovalo vyhození do strany, domácí to zkusí po zemi.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, dost možná se nebude vůbec nastavovat. Příbram by pochopitelně chtěla vstřelit čestnou trefu.
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Motorletu, který svého soupeře porazil výsledkem 3:0. I ve druhém dějství jsme sledovali územní převahu Příbrami, jenomže domácím to dnes prostě nešlo. Směrem dopředu to totiž bylo bezradné, hostující obrana totiž podala velice zodpovědný výkon. Motorlet se dokázal střelecky prosadit také ve druhém dějství, střelecký účet zápasu totiž uzavřel střídající Jiří Suk. (11:47:21)

    David Suchý

    Branky: 5. Rataj, 44. Rossmann, 77. Suk

    Karty:   31. Obdržal (PRB)


    FK Příbram B: Kočí – Puchmertl, Šíma, Kolář, Díl (82. Mišun), Vlček, Obdržal, Belej (66. Mezera), Ptáček, Kodr (C), Vokřínek (82. Vokurka)
    Náhradníci: Smrkovský – Mezera, Mišun, Vokurka

    FK Motorlet Praha: Mihálek – Filip, Čepelák (C), Rossmann (82. Hurka), Rataj (70. Suk), Bitto (58. Fotr), Simaichl (58. Dvorský), Rothe, Žaloudek, Walter (82. Zeman), J. Valenta
    Náhradníci: Vyčichl – Hurka, Fotr, T. Valenta, Zeman, Suk, Dvorský

    Rozhodčí: Aubrecht – Hányš, Tvrdík
    ocianews.com