Wales – Bulharsko 1:0 (kon.) | Maďarsko – Rusko 2:3 (kon.) | Irsko – Finsko 0:1 (kon.)
Srbsko – Turecko 0:0 (kon.)
konec
Irsko
0:1 (0:0)
Finsko
Neděle 06.09.2020, 18:00Liga národů UEFA - Liga B • Skupina 4
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný večer! (19:54:20)
     
    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 5:7. Střely mimo: 6:6. Rohy: 3:6. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 2:7.
     
    Je konec! Finsko nakonec zvládlo duel na půdě Irska a vítězí 1:0. Vše podstatné se dnes odehrálo po změně stran. Střídající Jensen se trefil po osmnácti sekundách od nástupu na trávník. Dvacet minut před koncem mohl vyrovnat Callum Robinson, ale Hrádecký vytáhl dobrý zákrok. Finové následně mohli přidat druhý gól, ale Pukki netrefil branku a Alho si vylámal zuby na Randolphovi. Hrdinou Irska se mohl znovu stát stoper Duffy, ale tentokrát v závěru utkání po rohovém kopu nevyrovnal.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Matt Doherty kouzlil s míčem na pravé straně hrací plochy, jenže si jej předkopl daleko před sebe a už míč neudržel na trávníku. Vhazuje Finsko.
     
    90+2
    Střídání v týmu Finsko: ze hřiště odchází Teemu Pukki, přichází Rasmus Karjalainen.
     
    90+1
    Nastavují se čtyři minuty!
     
    90
    Žlutou kartu dostává Daniel O'Shaughnessy (Finsko).
     
    90
    Matt Doherty poslal prudkou přihrávku na polovinu Finska, kde si míč převzal David McGoldrick, jehož nadýchaná pobídka skončila v Hrádeckého rukavicích.
     
    89
    Irsko se dostalo do zakončení! Duffy si po rohovém kopu naskočil na povedený centr, jenže jeho hlavička prolétla těsně nad břevnem finské branky!
     
    88
    David McGoldrick si naběhl na přihrávku na hranici pokutového území, kde se otočil kolem soupeře, jenže na zakončení už neměl dostatek prostoru.
     
    87
    Darren Randolph ještě drží šance domácího celku nad vodou! Alho si totiž v pokutovém území zasekl míč kolem svého strážce, ale domácí brankář jeho technickou střelu vyškrábl nad břevno!
     
    86
    Kamara poslal hodně těžkou přihrávku na levou stranu a Irové se málem dostali do přečíslení. Fotbalisté Finska tak nadále drží míč na svých kopačkách.
     
    85
    Teemu Pukki táhl rychlou akci Finska středem hrací plochy, znovu našel Jensena, který si pro změnu netroufl na zakončení a raději roztáhl hru do strany.
     
    84
    Robert Taylor se krásnou kličkou zbavil napadajícího soupeře, roztáhl hru na pravé křídlo, kde byl Uronen a Finové se znovu usadili na polovině Irska.
     
    83
    Finsko mohlo přidat druhou branku! Teemu Pukki si navedl míč na hranici velkého vápna, odkud vypálil nártem, ale jeho dělovka prolétla kolem levé tyče!
     
    82
    Lukáš Hrádecký znovu potvrdil fantastické čtení hry, počkal si na centr z levé strany a bez problémů si pro míč dokráčel na malé vápno.
     
    81
    Střídání v týmu Finsko: ze hřiště odchází Nicholas Hämäläinen, přichází Jere Uronen.
     
    80
    Daniel O'Shaughnessy si navedl míč do blízkosti pokutového území, jenže jeho rána levačkou skončila na holeních prvního obránce v zeleném dresu.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 65. Jensen (Taylor)

    Karty:   68. Molumby (IRL) – 90. O'Shaughnessy (FIN)


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 5:7. Střely mimo: 6:6. Rohy: 3:6. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 2:7.
    Irsko: Randolph – Doherty, Duffy (C), Egan, E. Stevens – Molumby, Arter, Brady – O'Dowda (60. Robinson), Idah (68. McGoldrick), Connolly (77. McClean).
    Náhradníci: Kelleher, Travers – A. Browne, Coleman, Hendrick, Hourihane, Lenihan, S. Long, James McCarthy, McClean, McGoldrick, Robinson.

    Finsko: Hrádecký – L. Väisänen, O'Shaughnessy, Ojala, N. Hämäläinen (81. Uronen) – Alho, Sparv (C), Kamara, Taylor – Pohjanpalo (64. Jensen), Pukki (90+2. Karjalainen).
    Náhradníci: Jaakkola, Joronen – Granlund, Hostikka, Jensen, Karjalainen, Kauko, Lam, Niskanen, Soiri, Tuominen, Uronen.

    Rozhodčí: Maresca – Carbone, Peretti (vš. ITA)
    bahis siteleri