Slovinsko – Moldavsko 1:0 (kon.) | Kosovo – Řecko 1:2 (kon.)
konec
Kosovo
1:2 (0:1)
Řecko
Neděle 06.09.2020, 20:45 • Fadil Vokrri Stadium, Priština • Liga národů UEFA - Liga C • Skupina 3
Předzápasové kurzy
     
    To už je ode mne pro dnešek vše. Mockrát děkuji za pozornost a přeji úspěšný vstup do nového pracovního týdne. (22:46:00)
     
    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 5:4. Střely mimo: 4:6. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 5:3. Fauly: 18:11.
     
    Řecko úspěšně napravuje předchozí remízu se Slovinskem a připisuje si první výhru v letošní Lize národů. Řekové zvítězili zejména díky povedenému začátku, kdy díky dobrému napadání otevřel skóre Dimitris Limnios. Tím se Kosované dostali pod tlak, který úplně nedokázali unést. Na začátku druhé půle totiž inkasovali podruhé a bylo víceméně hotovo. Následně sice ještě dokázali snížit díky nádherné střele Valona Beriši, ale na vítězi to už nic nezměnilo. Řecko si těsné vedení udrželo a raduje se ze třech bodů.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Fidan Aliti si sice našel centr, ale hlavičkoval z opravdu těžké pozice, podle čehož to vypadalo. Balón totiž skončil vysoko nad bránou.
     
    90+3
    Florent Hadergjonaj se svíjí v bolestech, ale hru chce co nejméně zdržovat, takže se rychle zvedá, aby jeho spoluhráči mohli rozehrát nebezpečný přímý kop.
     
    90+2
    Kosovo pořád věří ve vyrovnání. Na levé straně nyní zachytil míč Bernard Beriša a odcentroval, ale tentokrát Vassilis Barkas úspěšně zasáhl.
     
    90+1
    Nastavují se čtyři minuty.
     
    89
    Žlutou kartu dostává Dimitris Kourbelis (Řecko).
     
    89
    Vassilis Barkas po ofsajdu odkopává míč co nejdál od své klece a doufá, že jeho spoluhráči se v útoku alespoň chvíli zdrží.
     
    88
    Dimitris Giannoulis výborně zachytil nákop směřující na jeho stranu. Následně fauluje Bernard Beriša, takže Kosované přijdou o další cenné sekundy. Domácí hráč si navíc připisuje žlutou kartu.
     
    86
    Kosovo má sice málo času, ale stejně pořád nemůže najít efektivní cestu přes obranu soupeře. Po nákopu sice přišla střela, ale ta letěla po zemi přímo do středu brány, takže nebyla vůbec nebezpečná.
     
    85
    Řecko se přece jen o vítězství začíná trochu bát a uvědomuje si, že ještě bude muset začít hrát.
     
    84
    Žlutou kartu dostává Atdhe Nuhiu (Kosovo).
     
    83
    Střídání v týmu Řecko: ze hřiště odchází Efthimis Koulouris, přichází Petros Mantalos.
    82. Valon BERIŠA - 1:2
     
    82
    Kosovo právě vstřelilo branku!
    Domácí sice snižují, ale nejspíš už moc pozdě! Centr z pravé strany sice dokázal Vassilis Barkas vyrazit, ale míč srazil jen do volného prostoru, kde se k němu jako první dostal VALON BERIŠA, který náramným volejem poslal míč do sítě a navíc mimo dosah všech bránících hráčů.
     
    81
    Amir Rrahmani dostal výjimečně prostor k tomu, aby míč vyvezl na útočnou půlku, ale pak jen nepřesně přihrál. Balón tak mají po dlouhé době řečtí stopeři.
     
    80
    Dimitris Limnios chtěl získat ještě trochu času, ale přihrávka dostal moc daleko od své nohy, což znamená aut pro Kosovo.

    Lukáš Mihal

    Branky: 82. Valon Beriša – 2. Limnios, 51. Siovas (D. Giannoulis)

    Karty:   45+2. Valon Beriša (KSV), 84. Nuhiu (KSV), 88. Bernard Beriša (KSV) – 45+1. Koulouris (GRE), 89. Kourbelis (GRE)


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 5:4. Střely mimo: 4:6. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 5:3. Fauly: 18:11.
    Kosovo: Ujkani (C) – Vojvoda (58. Raškaj), Rrahmani, Aliti, Hadergjonaj – Halimi (55. Hasani), Drešević, Valon Beriša – Celina, Nuhiu, Zeneli (54. Bernard Beriša).
    Náhradníci: Muric, Bekaj – Thaci, Hasani, Raškaj, Bernard Beriša, Broja.

    Řecko: Barkas – Bakakis, Svarnas, Stafylidis (C) (40. Siovas), D. Giannoulis – Kourbelis, Zeca – Limnios, Bakasetas, Fortunis (61. Masouras) – Koulouris (83. Mantalos).
    Náhradníci: Dioudis, Paschalakis – Michailidis, Siovas, Bouchalakis, Masouras, Fountas, Lampropoulos, Pavlidis, Kyriakopoulos, Mantalos, Tzolis.

    Rozhodčí: Královec – Nadvornik, Mokrusch (všichni CZE)
    bahis siteleri