Lipt. Mikuláš – Banská Bystrica 0:4 (kon.) | Martin – Detva 3:4 (po pr.) | Spišská N. Ves – Michalovce 2:3 (po pr.)
Poprad – Košice 4:3 (po pr.) | Topoľčany – Zvolen 4:3 (kon.) | Nové Zámky – Nitra 2:4 (kon.)
po prodl.
HK Poprad
4:3 (2:1, 1:1, 0:1 - 1:0)
HC Košice
sk Úterý 08.09.2020, 18:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Kaufland Super Cup
Partner:
     
    Tak napokon ďalší bod vďaka výhre v predĺžení získavajú kamzíci, v predĺžení rozhodol gólom Bjalončík.
    Ďakujeme za pozornosť. (20:22:11)
     
    Koniec zápasu.
     
    61:56
    Poprad dal gól!
    Kamzíci strieľajú rozhodujúci gól a stávajú sa víťazmi zápasu. Handlovský získal puk v obrannom pásme, vysunul po krídle PETRA BJALONČÍKA, ktorý namieril na ľavom kruhu a vystrelil popri Sedláčkovej lapačke.
     
    61:30
    Vandas spadol v útočnom pásme, a tak sa otvoril priestor pre Milého, ktorý vykorčuľoval po krídle. Strieľal z pravého kruhu, zakončenie však bolo blokované na ochrannú sieť.
     
    61:12
    Haščák vyrazil dopredu po pravom krídle. Napokon sa z kruhu rozhodol zakončiť. Sedláček prikrýval a nedovolil dorážať.
     
    60:22
    Dávid Skokan získal v útočnom pásme prenechaný puk z hokejky Svitanu, pokračoval pred bránku, natlačil sa, kľučkou sa uvoľnil, blafák na bekhend mu už však vypichol brankár Sedláček.
     
    60:01
    Začalo sa predĺženie.
     
    Tretia tretina dopadla z pohľadu skóre lepšie pre Košičanov, ktorí dokázali vyrovnať. V 53. minúte počas presilovky skóroval Milý. Nasleduje päťminútové predĺženie po troch hráčoch na oboch stranách.
     
    60:00
    Tretia tretina sa skončila.
     
    59:28
    Z trestnej lavice naskočený Baránek sa chcel zapojiť do brejku, Drgoň mu však v tom zabránil, vrátil sa rýchlo dozadu a získal ako prvý puk.
     
    58:20
    Udržanie puku v útočnom pásme popradským hokejistom teraz nevyšlo. Puku sa ujal pri mantineli Slovák a poslal ho preč kade ľahšie.
     
    57:50
    Dalhuisen dvakrát pálil od modrej. Jeho prvá strela Sedláčkovi vypadla do bránkoviska. Košičania sa snažili vyhodiť, puk však zachytil na modrej znovu Dalhuisen a pálil. Druhou strelou už nastrelil protihráča a Košice sa oslobodili.
     
    57:22
    Poprad v závere tretej tretiny získava presilovú hru. Marek Baránek dostáva dve minúty za hákovanie.
     
    56:24
    Drgoň dostal prihrávku na modrú čiaru od Svitanu a rozhodol sa páliť. Tvrdo však nastrelil iba košického protihráča a hostia potom dostali puk preč z tretiny, už potrebovali prestriedať.
     
    55:52
    Ocelari dokázali zásluhou Friča opäť vyhodiť puk preč z obrannej tretiny, Popradčania sa opäť nasťahovali a rozvíjajú presilovku.
     
    55:18
    Domáci si posúvali puk v týchto chvíľach po mantineli. Dalhuisen to už riešil strelou od modrej čiary. Sedláček zachytával a hra bola prerušená.
     
    54:41
    Vandas na dvakrát spoza pravého kruhu strieľal. Prvá strela bola odrazená, tak to skúsil po druhýkrát a mieril to mimo priestoru bránky.
     
    54:11
    Košičania zle striedali a je z toho trest pre hráčsku lavicu za príliš veľa hráčov na ľade. Odsedí si to Réway.
     
    53:42
    Viaceré súboje o puk v strednom a obrannom pásme Popradu dlho nemali víťaza, napokon sa puku ujali Popradčania, ale po chvíli oň tiež prišli.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 8. Svitana (Preisinger, Haščák), 16. Preisinger (Handlovský), 23. Paločko (Bjalončík), 62. Bjalončík – 13. Havrila (Jokeľ, Milý), 30. Frič (Džugan), 53. Milý (Réway, Chovan)


    HK Poprad: Vošvrda (Rychlík) – Drgoň, Brejčák, Dalhuisen, Ulrych, Kramár, Müller, Česánek – Haščák, Skokan, Svitana – Handlovský, Preisinger, Vandas – Matej Paločko, Zagrapan, Lušňák – Mešár, Bjalončík, Matúš Paločko – Šotek
    HC Košice: Sedláček (Riečický) – Pavlin, Baránek, Růžička, Mudrák, Slovák, Deyl, Frič, Cibák – Klhůfek, Eliáš, Michal Chovan – Jenyš, Réway, Havel – Belluš, Pospíšil, Džugan – Milý, Havrila, Jokeľ

    Rozhodčí: Orolin, Snášel – Šoltés, Stanzel

    Diváci: 380
    thejrc.org