Jekatěrinburg – N.Novgorod 3:4 (0:1 po s.n.) | Magnitogorsk – Omsk 0:4 (kon.) | Petrohrad – Jaroslavl 4:2 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
3:2 (1:2, 2:0, 0:0)
HC Dukla Jihlava
Pátek 11.09.2020, 17:15 • DRFG arena • Juniorská liga akademií • 3. kolo
Partner:
     
    Je dobojováno. Ač se Jihlava o vyrovnáváci branku snažila ze všech sil, ve třetí třetině žádný gól nepadl. Hosté svůj tlak stupňovali, ale o možný zvrat v závěru se připravili dvěma tresty v posledních dvou minutách utkání.
    Ode mě je to pro dnešek vše, z Brna vám přeji příjemný zbytek pátečního večera. (19:45:20)
     
    Konec zápasu.
     
    59:58
    Vašíček si obhodil jihlavského obránce a neohroženě poslal puk směrem na branku. V této situaci se opět vytáhl gólman Krejčí.
     
    59:36
    Šalé dobře zakončoval v předbrankovém prostoru, ještě lepší práci však odvedl Rauš, který zabránil gólu do odkryté části branky.
     
    59:12
    Pokus Holemého z prostoru mezi vrcholy kruhů ukrývá Krejčí mezi betony.
     
    58:33
    Tohle s jihlavskými nadějemi na vyrovnání nevypadá dobře. Hostující kapitán Juda míří na trestnou lavici za hákování a Dukla jde do třech.
     
    58:05
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Piskač – 2 min., podrážení).
     
    58:05
    Na ránu Iva Sedláčka od modré Krejčí vůbec neviděl. Puk se však zastavil na bruslích Vašíčka, ten ho zpracoval a snažil se z bezprostřední blízkosti hranice brankoviště obhodit Krejčího levý beton. Při tomto pokusu byl faulován a my uvidíme přesilovku Komety.
     
    57:27
    Tyčka zvoní i na druhé straně po střele z vrcholu pravého kruhu. Hra je po dalších střeleckých pokusech Komety přerušena a vhazovat se bude po Krejčího pravici.
     
    56:32
    Nepřesnou přihrávku Komety využil Zeman k tomu, aby si nabruslil na pravý kruh a zamířil na vzdálenější tyčku. Puk se otřel o Postavovu lapačku a proletěl těsně kolem spojnice pravé tyče a břevna. Kotouč se dostal k Zedkovi, a ten trefil brankovou konstrukci.
     
    55:46
    Po dlouhé době se hra usadila do útočného pásma Komety. Střela Iva Sedláčka od modré končí vedle branky.
     
    54:34
    Fiala vybídl přihrávkou do jízdy Judu, který hned zaregistroval zcela volného Nevšímala na druhém křídle. Tomu však chvíli trvalo, než si kotouč zpracoval, a tak prošvihl vhodnou příležitost pro zakončení do prázdné branky.
     
    53:59
    Postava opět chytá jihlavské nahození od modré čáry a hra je přerušena.
     
    53:37
    Jednoduchou střelu z mezikruží má Postava ukrytou ve výstroji. U pravé tyče se ještě objevil Čermák a byl připravený a dorážku, k té už ale nedošlo.
     
    52:29
    Střela Doležala z hranice brankoviště se zastavila o levý beton domácího gólmana. Brno hru opět na chvíli přemístilo na druhou stranu, ale Jihlava už je zase zpět v útoku.
     
    51:42
    Útočný výpad Komety v podání Pigla a Šalého skončil bez zakončení.
     
    51:04
    Dukla si přihrává v střední třetině a snaží se projít za útočnou modrou čáru.
     
    50:37
    Zemanova střela od modré končí u nohou Iva Sedláčka. Ten dostává puk podél mantinelu z pásma ven.
     
    50:06
    Jihlava se rozhodla převzít iniciativu, nedaří se jí však dostat přes brněnskou obranu.

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 4. Šalé (Pigl), 22. Sedláček I. (Vašíček, Malý), 28. Holemý (Pigl) – 7. Rauš (Piskač), 19. Brož (Čermák, Rašín)


    HC Kometa Brno: Postava (Schnattinger) – Řehák, Grauer, Fajmon, Holemý, Furch, Běhůnek, Sedláček J. – Žák, Šalé, Bartes, Hrnčíř, Dufek, Sedláček I., Malý, Pigl, Krška, Vašíček.
    HC Dukla Jihlava: Krejčí (Pulda) – Piskač, Zedek, Zeman, Macek, Rašín, Smolko – Brož, Pavelec, Zdarsa, Nevšímal, Fiala, Juda, Rauš, Čermák, Doležal, Barák.

    Rozhodčí: Vrba – Komínek, Rampír
    bahis siteleri