Jekatěrinburg – N.Novgorod 3:4 (0:1 po s.n.) | Magnitogorsk – Omsk 0:4 (kon.) | Petrohrad – Jaroslavl 4:2 (kon.)
konec
Berani Zlín
5:2 (2:1, 2:1, 1:0)
HC Slavia Praha
Pátek 11.09.2020, 17:30 • PSG aréna, Zlín • Juniorská liga akademií • 3. kolo
Partner:
     
    To je ode mě pro dnešek vše. Já Vám děkuju za pozornost a u dalšího hokejového zápasu JLA na shledanou. (21:16:24)
     
    V dnešním zápase jsme viděli mnoho akcí na obou stranách. V první třetině měli jednoznačně navrch hosté, proti kterým stál hlavně domácí brankář Dominik ŠARMAN, který zastavil mnoho střel a podržel jeho spoluhráče, aby dokázali vstřelit 2 góly. Ve druhé třetině začali mnohem akčnějším tempem domácí což dokázali také dvěma vstřelenými brankami.Ve třetí třetině jsme byli svědky touhy za vyrovnáním Pražanů, což předvedli i na ledě. Jejich výkon nevedl ani k jednomu gólu a naopak na konci, po odvolání brankáře, dostali ještě jeden gól do prázdné brány.
     
    Konec zápasu.
     
    59:36
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tady to je s největší pravděpodobností už poslední hřebíček do rakve Pražanů. MATĚJ SEBERA získal puk v obraném pásmu a ze středního pásma úspěšně zamířil na prázdnou bránu soupeře.
     
    59:00
    Zbývá poslední minuta zápasu a naděje slavistů se tenčí čím dám tím víc. Pořád s tím můžou ale něco udělat protože tlak mají.
     
    58:05
    A hosté odvážně odvolávají brankáře, který se na svůj post ihned vrací po údajně úmyslném ofsajdu jeho spoluhráčů.
     
    57:35
    Před chvilkou vzatý oddechový čas domácích se zatím moc na hře neprojevuje, už i díky tomu že Berani krátce po buly vyhodili
     
    57:00
    Oddechový čas pro hosty.
     
    55:36
    Už moc času hostům nezbývá a v tom jim nepřeje ani zlepšující se bruslení a všeobecná aktivita domácích.
     
    54:18
    Velmi pěknou šanci nyní měli domácí. Po delším tlaku se po jedovaté střele Riedla nacházel odražený puk před brankářem, který nejdřív našel Břímal a okamžitě střílel, Pittr ho ale šťastným reflexivním zákrokem zachytil do své lapačky.
     
    53:27
    Hra začíná být lehce vyrovnanější, byť lepším týmem jsou určitě stále hosté. Už to ale není tak drtivý tlak, jako před pár chvílemi..
     
    52:22
    Z dnešního zápasu je z řad domácích určitě nejlepším hráčem brankář Šarman, který likviduje jednu střelu za druhou a drží jeho týmu silnou naději na tři body z dnešního zápasu.
     
    51:04
    Neuvěřitelný tlak nyní předvádí Pražané, kteří nepouští soupeře k absolutně žádné šanci. Naopak z jejich strany se jim daří přímo skvěle.
     
    50:02
    Tak toto je opravdu velká smůla! Během dvou minut se podařilo hostům dokonce dvakrát nastřelit horní tyč. Skóre už mohlo být vyrovnané, ale štěstí je nyní jednoznačně na straně domácích.
     
    49:39
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Laciga – 2 min., nedovolené bránění).
     
    48:29
    Ve velké příležitosti se nyní ocitl Tichý, který stál naprosto sám před brankářem mezi kruhy, bohužel pro něho ale trefil jenom horní tyč, takže nám skóre zůstává stále stejné.
     
    47:17
    Berani mají velkou potíž se vzdorováním soupeři, jedna střela střídá druhou a slavisté krouží kolem jejich útočného pásma jako supy čekající na nějaký ten gól.
     
    46:13
    Nyní mají hosté jedinečnou příležitost ještě něco udělat se stavem nynějšího skóre. Čas se jim pomalu krátí, to ale můžou kompenzovat jejich tlakem, který je v přesilové hře o to větší.
     
    45:50
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Handl – 2 min., podražení).

    Patrik Hlaváč

    Branky a nahrávky: 10. Kozubík (Sebera), 19. Kozubík (Holík), 27. Dřimal (Sebera), 32. Broža (Dřímal, Mikulík), 60. Sebera – 14. Kvasnička (Němeček, Slavíček), 40. BRUMMEL (Hofman, Klatt)


    Berani Zlín: Šarman (Synek) – Holík, Velikovský, Bednařík, Mikulík, Riedl, Liss – Broža, Dřímal, Handl, Sebera, Laciga, Martinec, Kráčalík, Masař, Hrazdira, Kozubík, Frömel, Lavička
    HC Slavia Praha: Pittr (Ondrík) – Hovorka, Němeček, Palát, Hrdlička, Cichoň, Klatt – Štrombach, Havrda, Kižlín, Brummel, Slavíček, Křenek, Turek, Hofmann, Labuzík, Janča, Tichý, Kvasnička

    Rozhodčí: Obadal – Blažek, Kučera
    bahis siteleri