Fehérvár – Bratislava Capitals 0:0 (zruš.) | Kobra – Příbram 6:3 (kon.) | Řisuty – Kobra 0:0 (zruš.)
konec
HC Kobra Praha
6:3 (2:1, 2:0, 2:2)
HC Baník Příbram
Sobota 12.09.2020, 18:00 • Zimní stadion HC Kobra Praha • Přípravné zápasy
Partner:
     
    Ode mne je pro dnešek vše. Přeji hezký zbytek večera. (20:12:32)
     
    Je dobojováno. Po vyrovnané třetí třetině dokázala Kobra zvítězit 6:3 a zakončit tak úspěšně své poslední přípravné utkání. Naopak Příbram i z druhého vzájemného zápasu odchází s porážkou.
     
    Konec zápasu.
     
    58:46
    V posledních chvílích se drží hra před brankou Kobry. Ovšem bez vážnějšího ohrožení Sochůrkovy svatyně.
     
    57:31
    Hosté se drží aktivněji v útočném pásmu. Ovšem s pukem branku ohrozit nedokáží, v tom jim domácí brání celkem spolehlivě.
     
    57:08
    Nájezd Příbrami ukončilo daleké nahození kotouče Josefem Saňou. Máme tu další icing.
     
    55:59
    Braničtí si zvládli udržet puk u vlastní branky. Nijak daleko se s ním ale neposunuli, posunul se jen kotouč sám. A to až na zakázané uvolnění, vhazovat se tak muselo opět před Sochůrkem a tedy ještě blíže brance než v původní pozici před vyhozením puku.
     
    55:07
    Příbram právě vstřelila branku!
    Zdá se, že toto utkání bude dramatičtější, než by se očekávalo. Hosté totiž ještě snižují. Z těsné blízkosti poslal kotouč za Sochůrkova záda kapitán hostů LADISLAV GENGEL. Asistence: Josef Saňa.
     
    53:50
    Střelou od mantinelu prověřil Sochůrkovu pozornost Jan Mašek. Gólman domácího týmu ale měl celou situaci pod kontrolou a proti puku včas vytasil lapačku.
     
    53:08
    Zdá se, že Příbram vstřelený gól nabudil a stále se snaží s výsledkem něco udělat. Tentokrát je ale obrana Kobry již krapet obezřetnější.
     
    51:54
    Příbram právě vstřelila branku!
    Rychlé nájezdy jsou úspěšné i na příbramské straně! Po rychlé kombinaci na celé délce ledové plochy využil osamoceného postavení před brankou DANIEL KOLOUCH a zmírnil tak ztrátu svého týmu. Asistence: Jaroslav Chlouba a Daniel Seniov.
     
    51:20
    Vzápětí ale Příbram otočila hru k Sochůrkovi, byť tedy za cenu brzké ztráty kotouče. Braničtí ale stejně musí rozehrát od vlastní branky.
     
    50:19
    Kobře se stále daří bojovat v útočném pásmu. Navíc si i vytváří řadu nebezpečných příležitostí, nic příjemného pro příbramskho gólmana.
     
    48:30
    Kobra právě vstřelila branku!
    Trochu se štěstím se odrazil kotouč do odkrytého horního rohu příbramské branky a Kobra tak získává již pětibrankový náskok! Svou premiérovou branku si navíc v branickém dresu připisuje RADEK PROCHÁZKA. Asistence: Filip Hlinka a Ondřej Holý.
     
    47:58
    Domácí rozehrávají zpoza vlastní branky.
     
    47:26
    Kobra právě vstřelila branku!
    Další nájezd už ale Branickým vyšel a dostávají se do trháku! Středem pole po sérii vzájemných nahrávek s Kamilem Bříškou úspěšně projel LUKÁŠ TONDR a také střílí svůj druhý gól v tomto utkání. Asistence: Kamil Bříška.
     
    46:49
    Kamil Bříška si najížděl pro puk až k příbramskému gólmanovi. Ten ale pro něj vyjel do volného prostoru a před najíždějícím útočníkem Kobry jej poslal do bezpečí.
     
    46:16
    Braničtí se celkem důrazně snaží napadat příbramskou rozehrávku. Od puku ale hostující hráče odclonit nedokáží.
     
    46:01
    Vyloučení v týmu HC Příbram (Petr Josefus – 10 min. osobní trest + osobní trest do konce utkání, nesportovní chování).
     
    45:36
    Sice trochu s obtížemi, ale nakonec dokázal Denis Heldák převzít kotouč v útočném pásmu a z první vypálit. Betony příbramského gólmana se ale staly neprůstřelnými.
     
    44:58
    Celkem velký volný prostor nechal Martin Višán ve své brance u pravé tyče. Naneštěstí pro Marka Indru ale nebyl poblíž žádný z jeho spoluhráčů připravený na dorážku, prostor střežili jen dva hráči v příbramském dresu.
     
    44:26
    Ovšem ne na příliš dlouho, Příbramským se záhy podařilo kotouč ukořistit zpět.
     
    43:30
    Tvrdou, leč nepřesnou střelu vyslal na Sochůrka Kánik. A tím vzalo prozatím za své útočné tažení Příbrami, neboť hozené rukavice využila Kobra a sama se vydala napadat prostor u soupeřovy branky.
     
    43:00
    Příbram stále bojuje v útočném pásmu. Lukáš Sochůrek ale dnes ukazuje, že je muž na svém místě a s nepříjemnými situacemi si zvládá poradit.
     
    41:45
    Příliš dlouho držel kotouč na holi Daniel Kolouch. Příbramští tak nedokázali vystřelit na Sochůrka, naopak se museli vrátit až k vlastní brance. Odsud rozehrával Jan Mašek.
     
    40:30
    Jaroslav Brož se utrhl a středem pole projel po celé délce ledové plochy. V mezikruží se navíc odhodlal ke střele, kterou ovšem Višán zvládl pokrýt.
     
    40:07
    Rychlý atak Kobry byl poněkud nepřesný. Naopak do podobně bleskového protiútoku dokázali vyjet hosté. A Lukáš Sochůrek už musel zasahovat.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá třetina už vesměs patřila do moci domácího týmu, který svými dvěma góly stvrdil vedení. Dosti mu pomohla i častá vyloučení na soupeřově straně. Díky tomu budou Braničtí vstupovat do poslední fáze základní hrací doby s tříbrankovým náskokem.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:49
    Hosté v plném počtu.
     
    39:34
    V posledních chvílích přesilovky ještě Pražané rozehrávají od vlastní branky.
     
    39:05
    To se stále nedaří, naopak Příbram dokázala vyhodit kotouč až k Sochůrkovi.
     
    38:32
    Útočící hráči Kobry si pak pouze přihrávají po obvodu třetiny ve snaze najít vhodnou palebnou pozici.
     
    37:53
    Kobra pokračuje v aktivní hře v útočném pásmu i tuto přesilovku. Stejně jako v té předešlé ale Příbram celkem obětavě blokuje střely.
     
    37:49
    Vyloučení v týmu HC Příbram (Jaroslav Chlouba – 2 min., hákování).
     
    37:40
    Braničtí drží stále kotouč ve své moci. S ním se snaží rozehrát od vlastní branky.
     
    37:31
    Hosté v plném počtu.
     
    36:57
    Přesto nakonec dokázali Braničtí vybojovat své pozice v útočném pásmu. Jen vystřelit přes blokující hráče Příbrami je trochu potíž.
     
    36:04
    Příbram je při bránění tentokrát poněkud úspěšnější. Kobra se musí často držet u vlastní branky, jakoby to vypadalo, že přesilovku mají spíše hosté.
     
    35:31
    Vyloučení v týmu HC Příbram (Ondřej Panna – 2 min., podrážení).
     
    35:01
    Hosté v plném počtu.
     
    35:01
    Kobra právě vstřelila branku!
    Celkem rychle využívá Kobra přesilovku! Od mantinelu vypálil pod velkým úhlem Jaroslav Brož, jehož střelu ještě dokázal doklepnout do branky KAMIL BŘÍŠKA. Ten navyšuje vedení domácích již na rozdíl třech branek. Asistence: Jaroslav Brož.
     
    34:46
    Vyloučení v týmu HC Příbram (Daniel Kolouch – 2 min., hákování).
     
    33:08
    Hosté jsou v posledních vteřinách na puku aktivnější. To ukazují řadou úspěšných přihrávek ve středním pásmu. Z nich ovšem nedokáží vyjet k brance Kobry.
     
    31:58
    Celkem obratně si počínal na přechodu do útočného pásma Miroslav Dani. Jeho práce s hokejkou ovšem nepřinesla úspěšné pokračování, naopak Příbram puk posléze vybojovala a zaútočila.
     
    31:41
    Střídání v týmu HC Příbram: ze hřiště odchází Dominik Šorf, přichází Martin Višán.
     
    31:15
    Hosté v plném počtu.
     
    30:56
    Klička Václavu Zídkovi nevyšla zcela dle jeho představ. Puk mu po hokejce sjel až příliš daleko. Toho využili hráči Příbrami, kterým se naopak dostal kotouč do moci.
     
    30:27
    Vysokým obloukem vyhodili Příbramští puk až k Lukáši Sochůrkovi, čímž po více jak minutě mohli vystřídat.
     
    30:08
    A další Ryzákova střela. Tentokrát vedle.
     
    29:23
    Tomáš Šťastný kryl výhled Šorfovi při dělovce Marka Ryzáka od modré čáry. I přes tyto nepříznivé podmínky ale gólman hostů dokázal kotouč vyrazit.
     
    29:15
    Vyloučení v týmu HC Příbram (Matěj Houska – 2 min., napadení).
     
    28:40
    Hostům se povedlo vyjet do útočného pásma. Hned za modrou je ale zpozorovala hraniční hlídka, která jim po celou dobu pobytu na výsostném kobřím území dělala oficiální doprovod. Sama je poté vyvedla zpět k Šofrovi.
     
    27:37
    Křižnou přihrávku na Ondřeje Pannu narušil ve středním pásmu Dominik Šteiner. Braničtí se tak stále drží před Šorfem, který musí být vytrvale ve střehu.
     
    26:56
    Nakrátko se z ní dostali od vlastní branky. Ovšem slovo nakrátko by stálo za podtržení, opět se totiž bojuje před Šorfem.
     
    26:30
    Příbramští se znovu pokoušejí o rozehrávku od vlastní branky.
     
    25:19
    Sám podél levého mantinelu vyjel na opačný konec kluziště Luboš Brzák. Dokonce se dostal i do ideální pozice pro střelu, když tu mu zkřížil cestu bránící hráč Kobry.
     
    24:59
    Kobra právě vstřelila branku!
    Chaosu před Dominikem Šorfem využívá LUKÁŠ TONDR, který si všiml zcela volné pravé poloviny branky a naprosto přesně do ní uklidil kotouč. Kobra tak vede už o dva góly. Asistence: Tomáš Šťastný a Kamil Bříška.
     
    24:03
    A Kobra se opět dostala do útočného pásma. Jen prostor ke střele ji Příbramští za žádnou cenu nechtějí dát.
     
    23:12
    Ovšem krátce po vyrovnání početních sil musel i Lukáš Sochůrek čelit hned dvěma nepříjemným střelám soupeře. Zvládl je ale vykrýt.
     
    23:00
    Domácí v plném počtu.
     
    22:25
    Příbram se stále nemůže dostat ven ze třetiny, Kobra, ač v oslabení, blokuje soupeřovu snahu o průnik velmi účinně.
     
    21:52
    I další nájezd Příbrami neměl příliš dlouhého trvání. Kobra i tentokrát zvládla vyhodit puk k soupeřově brance, navíc posléze i vypálit puk do Šorfova náručí.
     
    21:17
    Kobře se podařilo uvolnit napětí na svou branku. Příbram se tak znovu musí do pásma probíjet od Šorfa.
     
    21:00
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Marek Indra – 2 min., vysoká hůl).
     
    20:47
    Příbram dobývá prostor na opačné straně kluziště v signalizované výhodě.
     
    20:16
    Hosté v plném počtu.
     
    20:04
    První buly druhé třetiny získali domácí, kteří se ihned vydali do útoku. Hne také připravili krušné chvíle pro Dominika Šorfa. Gólman Příbrami ale pokořen nezůstal.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První třetina přinesla celkem vyhrocený hokej s velkou aktivitou na obou stranách. Že emoce narůstají ukázalo i množství a druhy trestů. Přesto úspěšnější jsou zatím domácí hokejisté, kteří vedou těsně o jednu branku.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:40
    Domácí v plném počtu.
     
    19:16
    Ve hře čtyři na čtyři se daří více domácím, kterým se daří držet více v útočném pásmu.
     
    18:16
    Vyloučení v týmu HC Příbram (Jakub Kánik – 2 min., napadení).
     
    18:14
    I ve vlastním oslabení prověřil tvrdost své střelby Václav Zídek. K jeho smůle ale mířil nepřesně, puk tak pouze rozduněl mantinel za brankou Příbrami.
     
    17:40
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Dominik Šteiner – 2 min., napadení).
     
    16:49
    Kobra právě vstřelila branku!
    Braničtí jdou opět do vedení! Dobře sehranou akci na pravé straně přetavil již ve svůj druhý gól v tomto utkání FILIP HLINKA. Asistence: Denis Heldák a Martin Čurda.
     
    15:25
    Příbram se pokouší o další rozehrávku. Cestu jim komplikuje situace, kdy stojí před brankovištěm hned čtveřice hráčů v bílozelených dresech.
     
    14:30
    Domácí v plném počtu.
     
    14:30
    Příbram právě vstřelila branku!
    A je z toho vyrovnání! Po úspěšně zvládnuté kombinaci dokázal ležícího gólmana Sochůrka překonat DOMINIK ŘEPÍK, Příbram tak využívá přesilovku a vrací se do hry. Asistence: Ladislav Gengel a Josef Saňa.
     
    14:00
    Příbramští se snaží rozehrát od vlastní branky. Kobří obrana kouše, nakonec ale cestu soupeři před Sochůrka uvolní.
     
    13:17
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Michal Steinocher – 2 min., hrubost).
     
    12:38
    Skoro z mrtvého úhlu vyzkoušel střelu Kamil Bříška. Šorf ihned hokejkou vystrčil puk do bezpečí.
     
    11:43
    Naopak více starostí musí mít Lukáš Sochůrek. Zvládá se ale s nimi vypořádat celkem s bravurou.
     
    11:00
    Domácí se po delší době dostali ke kotouči, i do útočného pásma. Gólmanu Šorfovi ale vrásky na čele neudělali.
     
    10:08
    Ani vyrovnání početních sil nezměnilo nic na vyšší aktivitě středočeského celku. Proti nim ale stojí téměř bezchybně fungující obrana Kobry.
     
    09:43
    Domácí v plném počtu.
     
    09:19
    Příbram si zkouší přihrávat po obvodu útočného pásma a hledá ideální volné místo pro střelu.
     
    08:56
    O to intenzivnější pak ovšem vpád Příbramských je. Lukáš Sochůrek ale zatím zvládl obě výraznější akce soupeře pokrýt.
     
    08:31
    V této přesilovce je Příbram už o něco aktivnější. I tak ji ale trvá trochu déle obsadit útočné pásmo.
     
    07:43
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Václav Zídek – 2 min., krosček).
     
    07:29
    Hned vzápětí mají Braničtí další velkou šanci. O tu se postaral samostatně najíždějící Filip Kafka, Šorfa ale překonat nedokázal.
     
    06:35
    Na opačné straně se velké nepřesnosti dopustil Josef Saňa. Do akce se díky tomu dostal Kamil Bříška, který si s pukem na holi obkroužil soupeřovu branku a pokusil se prostrčit kotouč k levé tyči Šorfovy branky. K jeho smůle ale neúspěšně.
     
    05:46
    Jen letmo šťouchl hokejkou do kotouče Miroslav Pokorný. Zabránil tak ovšem velké soupeřově šanci, když zkřížil dráhu letu kotouče po přihrávce od Matěje Housky.
     
    04:55
    Martin Čurda doslova nabil Miroslavu Rohlíkovi na jeho cestu k brankovišti Kobry. Zpacifikovat najíždějícího hráče příbramského celku ale dokázala domácí obrana a naopak Kobra z toho vytěžila brejk.
     
    04:38
    Domácí v plném počtu.
     
    03:50
    Záhy se ovšem hosté osmělili a začal nátlak na branku Lukáše Sochůrka. Gólman Kobry sice musel čelit několika střelám, dokázal si ale s nimi bez obtíží poradit.
     
    02:55
    I v oslabení je stále aktivnější Kobra. Příbram se tak musí držet ve vlastním obranném pásmu.
     
    02:38
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Lukáš Tondr – 2 min., hákování).
     
    01:38
    Kobra právě vstřelila branku!
    Rychlá akce domácího týmu znamená zisk vedení pro Kobru! Po úspěšně souhře v souboji jeden na jednoho vyzval gólmana Šorfa FILIP HLINKA a zcela přesně trefil kotouč za jeho záda. Asistence: Denis Heldák a Michal Steinocher.
     
    00:55
    Jaroslav Brož zachytil soupeřovu nahrávku. Stíhán holí jednoho z příbramských hráčů vyrazil přes modrou o útočného pásma. Ke střele se ale nedostal.
     
    00:16
    Do utkání vstoupili daleko aktivněji hosté. Již v prvních vteřinách hry musí být Lukáš Sochůrek velice na pozoru.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Kobra Praha: Sochůrek (Černý) – Ryzák, Šteiner, Steinocher, Knesl, Procházka, Holý, Pokorný, Pelant, Šťastný, Bříška, Tondr, Zídek, Brož, Indra, Čurda, Hlinka, Heldák, Mucha, Hrubý, Sovík, Kafka, Šálek.

    HC Příbram: Šorf (Višán) – Saňa, Hlaváček, Straka, Grubauer, Fiala, Mašek, Vinš, Houska, Řepík, Dragoun, Gengel, Kánik, Josefus, Kolouch, Rohlík, Chlouba, Panna, Brzák, Furch, Seniov, Sirotek..
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 2. Hlinka (Heldák, Steinocher), 17. Hlinka (Heldák, Čurda), 25. Tondr (Šťastný, Bříška), 36. Bříška (Brož), 48. Tondr (Bříška), 49. Procházka (Hlinka, Holý) – 15. Řepík (Gengel, Saňa), 52. Kolouch (Chlouba, Seniov), 56. Gengel (Saňa)


    HC Kobra Praha: Sochůrek (Černý) – Ryzák, Šteiner, Steinocher, Knesl, Procházka, Holý, Pokorný, Pelant, Šťastný, Bříška, Tondr, Zídek, Brož, Indra, Čurda, Hlinka, Heldák, Mucha, Hrubý, Sovík, Kafka, Šálek, Dani.
    HC Baník Příbram: Šorf (32. Višán) – Saňa, Hlaváček, Straka, Grubauer, Fiala, Mašek, Vinš, Houska, Řepík, Dragoun, Gengel, Kánik, Josefus, Kolouch, Rohlík, Chlouba, Panna, Brzák, Furch, Seniov, Sirotek.

    Rozhodčí: Hrdlička – Hlinka, Hnát
    bahis siteleri