Fehérvár – Bratislava Capitals 0:0 (zruš.) | Kobra – Příbram 6:3 (kon.) | Řisuty – Kobra 0:0 (zruš.)
konec
HC Kobra Praha
6:3 (2:1, 2:0, 2:2)
HC Baník Příbram
Sobota 12.09.2020, 18:00 • Zimní stadion HC Kobra Praha • Přípravné zápasy
Partner:
     
    55:07
    Příbram právě vstřelila branku!
    Zdá se, že toto utkání bude dramatičtější, než by se očekávalo. Hosté totiž ještě snižují. Z těsné blízkosti poslal kotouč za Sochůrkova záda kapitán hostů LADISLAV GENGEL. Asistence: Josef Saňa.
     
    51:54
    Příbram právě vstřelila branku!
    Rychlé nájezdy jsou úspěšné i na příbramské straně! Po rychlé kombinaci na celé délce ledové plochy využil osamoceného postavení před brankou DANIEL KOLOUCH a zmírnil tak ztrátu svého týmu. Asistence: Jaroslav Chlouba a Daniel Seniov.
     
    48:30
    Kobra právě vstřelila branku!
    Trochu se štěstím se odrazil kotouč do odkrytého horního rohu příbramské branky a Kobra tak získává již pětibrankový náskok! Svou premiérovou branku si navíc v branickém dresu připisuje RADEK PROCHÁZKA. Asistence: Filip Hlinka a Ondřej Holý.
     
    47:26
    Kobra právě vstřelila branku!
    Další nájezd už ale Branickým vyšel a dostávají se do trháku! Středem pole po sérii vzájemných nahrávek s Kamilem Bříškou úspěšně projel LUKÁŠ TONDR a také střílí svůj druhý gól v tomto utkání. Asistence: Kamil Bříška.
     
    35:01
    Kobra právě vstřelila branku!
    Celkem rychle využívá Kobra přesilovku! Od mantinelu vypálil pod velkým úhlem Jaroslav Brož, jehož střelu ještě dokázal doklepnout do branky KAMIL BŘÍŠKA. Ten navyšuje vedení domácích již na rozdíl třech branek. Asistence: Jaroslav Brož.
     
    24:59
    Kobra právě vstřelila branku!
    Chaosu před Dominikem Šorfem využívá LUKÁŠ TONDR, který si všiml zcela volné pravé poloviny branky a naprosto přesně do ní uklidil kotouč. Kobra tak vede už o dva góly. Asistence: Tomáš Šťastný a Kamil Bříška.
     
    16:49
    Kobra právě vstřelila branku!
    Braničtí jdou opět do vedení! Dobře sehranou akci na pravé straně přetavil již ve svůj druhý gól v tomto utkání FILIP HLINKA. Asistence: Denis Heldák a Martin Čurda.
     
    14:30
    Příbram právě vstřelila branku!
    A je z toho vyrovnání! Po úspěšně zvládnuté kombinaci dokázal ležícího gólmana Sochůrka překonat DOMINIK ŘEPÍK, Příbram tak využívá přesilovku a vrací se do hry. Asistence: Ladislav Gengel a Josef Saňa.
     
    01:38
    Kobra právě vstřelila branku!
    Rychlá akce domácího týmu znamená zisk vedení pro Kobru! Po úspěšně souhře v souboji jeden na jednoho vyzval gólmana Šorfa FILIP HLINKA a zcela přesně trefil kotouč za jeho záda. Asistence: Denis Heldák a Michal Steinocher.

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 2. Hlinka (Heldák, Steinocher), 17. Hlinka (Heldák, Čurda), 25. Tondr (Šťastný, Bříška), 36. Bříška (Brož), 48. Tondr (Bříška), 49. Procházka (Hlinka, Holý) – 15. Řepík (Gengel, Saňa), 52. Kolouch (Chlouba, Seniov), 56. Gengel (Saňa)


    HC Kobra Praha: Sochůrek (Černý) – Ryzák, Šteiner, Steinocher, Knesl, Procházka, Holý, Pokorný, Pelant, Šťastný, Bříška, Tondr, Zídek, Brož, Indra, Čurda, Hlinka, Heldák, Mucha, Hrubý, Sovík, Kafka, Šálek, Dani.
    HC Baník Příbram: Šorf (32. Višán) – Saňa, Hlaváček, Straka, Grubauer, Fiala, Mašek, Vinš, Houska, Řepík, Dragoun, Gengel, Kánik, Josefus, Kolouch, Rohlík, Chlouba, Panna, Brzák, Furch, Seniov, Sirotek.

    Rozhodčí: Hrdlička – Hlinka, Hnát
    thejrc.org