Fehérvár – Bratislava Capitals 0:0 (zruš.) | Kobra – Příbram 6:3 (kon.) | Řisuty – Kobra 0:0 (zruš.)
konec
HC Kobra Praha
6:3 (2:1, 2:0, 2:2)
HC Baník Příbram
Sobota 12.09.2020, 18:00 • Zimní stadion HC Kobra Praha • Přípravné zápasy
Partner:
     
    Ode mne je pro dnešek vše. Přeji hezký zbytek večera. (20:12:32)
     
    Je dobojováno. Po vyrovnané třetí třetině dokázala Kobra zvítězit 6:3 a zakončit tak úspěšně své poslední přípravné utkání. Naopak Příbram i z druhého vzájemného zápasu odchází s porážkou.
     
    Konec zápasu.
     
    58:46
    V posledních chvílích se drží hra před brankou Kobry. Ovšem bez vážnějšího ohrožení Sochůrkovy svatyně.
     
    57:31
    Hosté se drží aktivněji v útočném pásmu. Ovšem s pukem branku ohrozit nedokáží, v tom jim domácí brání celkem spolehlivě.
     
    57:08
    Nájezd Příbrami ukončilo daleké nahození kotouče Josefem Saňou. Máme tu další icing.
     
    55:59
    Braničtí si zvládli udržet puk u vlastní branky. Nijak daleko se s ním ale neposunuli, posunul se jen kotouč sám. A to až na zakázané uvolnění, vhazovat se tak muselo opět před Sochůrkem a tedy ještě blíže brance než v původní pozici před vyhozením puku.
     
    55:07
    Příbram právě vstřelila branku!
    Zdá se, že toto utkání bude dramatičtější, než by se očekávalo. Hosté totiž ještě snižují. Z těsné blízkosti poslal kotouč za Sochůrkova záda kapitán hostů LADISLAV GENGEL. Asistence: Josef Saňa.
     
    53:50
    Střelou od mantinelu prověřil Sochůrkovu pozornost Jan Mašek. Gólman domácího týmu ale měl celou situaci pod kontrolou a proti puku včas vytasil lapačku.
     
    53:08
    Zdá se, že Příbram vstřelený gól nabudil a stále se snaží s výsledkem něco udělat. Tentokrát je ale obrana Kobry již krapet obezřetnější.
     
    51:54
    Příbram právě vstřelila branku!
    Rychlé nájezdy jsou úspěšné i na příbramské straně! Po rychlé kombinaci na celé délce ledové plochy využil osamoceného postavení před brankou DANIEL KOLOUCH a zmírnil tak ztrátu svého týmu. Asistence: Jaroslav Chlouba a Daniel Seniov.
     
    51:20
    Vzápětí ale Příbram otočila hru k Sochůrkovi, byť tedy za cenu brzké ztráty kotouče. Braničtí ale stejně musí rozehrát od vlastní branky.
     
    50:19
    Kobře se stále daří bojovat v útočném pásmu. Navíc si i vytváří řadu nebezpečných příležitostí, nic příjemného pro příbramskho gólmana.
     
    48:30
    Kobra právě vstřelila branku!
    Trochu se štěstím se odrazil kotouč do odkrytého horního rohu příbramské branky a Kobra tak získává již pětibrankový náskok! Svou premiérovou branku si navíc v branickém dresu připisuje RADEK PROCHÁZKA. Asistence: Filip Hlinka a Ondřej Holý.
     
    47:58
    Domácí rozehrávají zpoza vlastní branky.
     
    47:26
    Kobra právě vstřelila branku!
    Další nájezd už ale Branickým vyšel a dostávají se do trháku! Středem pole po sérii vzájemných nahrávek s Kamilem Bříškou úspěšně projel LUKÁŠ TONDR a také střílí svůj druhý gól v tomto utkání. Asistence: Kamil Bříška.
     
    46:49
    Kamil Bříška si najížděl pro puk až k příbramskému gólmanovi. Ten ale pro něj vyjel do volného prostoru a před najíždějícím útočníkem Kobry jej poslal do bezpečí.
     
    46:16
    Braničtí se celkem důrazně snaží napadat příbramskou rozehrávku. Od puku ale hostující hráče odclonit nedokáží.

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 2. Hlinka (Heldák, Steinocher), 17. Hlinka (Heldák, Čurda), 25. Tondr (Šťastný, Bříška), 36. Bříška (Brož), 48. Tondr (Bříška), 49. Procházka (Hlinka, Holý) – 15. Řepík (Gengel, Saňa), 52. Kolouch (Chlouba, Seniov), 56. Gengel (Saňa)


    HC Kobra Praha: Sochůrek (Černý) – Ryzák, Šteiner, Steinocher, Knesl, Procházka, Holý, Pokorný, Pelant, Šťastný, Bříška, Tondr, Zídek, Brož, Indra, Čurda, Hlinka, Heldák, Mucha, Hrubý, Sovík, Kafka, Šálek, Dani.
    HC Baník Příbram: Šorf (32. Višán) – Saňa, Hlaváček, Straka, Grubauer, Fiala, Mašek, Vinš, Houska, Řepík, Dragoun, Gengel, Kánik, Josefus, Kolouch, Rohlík, Chlouba, Panna, Brzák, Furch, Seniov, Sirotek.

    Rozhodčí: Hrdlička – Hlinka, Hnát
    thejrc.org