Kladno – Kolín 7:1 (kon.) | Vsetín – Šumperk 6:0 (kon.) | Havířov – Sokolov 1:2 (kon.)
Poruba 2011 – Benátky n/J 3:1 (kon.) | Litoměřice – Třebíč 4:3 (po pr.) | Jihlava – Prostějov 3:2 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
3:2 (0:0, 3:2, 0:0)
LHK Jestřábi Prostějov
Sobota 12.09.2020, 17:30 • CZ LOKO Aréna, Jihlava • Chance liga • 1. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek sobotního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit opět na shledanou. (19:58:15)
     
    Střely na branku: 30 – 25
     
    Je dobojováno. Ve třetí třetině se už nikdo nedokázal prosadit a nakonec Dukla svůj těsný náskok uhájila až do konce a bere první tři body v nové sezóně. Skórovalo se tak pouze v prostředním dějství, první a třetí třetina nepřinesla žádnou přesnou trefu. Sledovali jsme na úvod sezóny velkou bitvu o první body, kterou nakonec, jak už bylo zmíněno, vyhráli domácí hráči.
     
    Konec zápasu.
     
    59:54
    Hosté se natlačili před branku Jihlavy a zatápěli před Brožem. Poté ale puk získal jeden z beků domácích a dostal ho do středního pásma. Hosté už to nestihnou.
     
    59:29
    Domácí vyhodili puk až před branku soupeře a hosté tak musejí zakládat akci znovu. Hrají šest na čtyři a uvidíme, zda se jim povede vyrovnat.
     
    59:10
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Tomáš Čachotský – 2 min., nedovolené bránění).
     
    58:59
    Jiránek s Fronkem v útočném pásmu nezískali kotouč a nemohli ho tak dopravit do prázdné klece. Následně pak míří do akce Prostějovští.
     
    58:29
    Hostující branka je prázdná, hosté to pochopitelně zkusí se šesti bruslaři v poli. Vhazuje se před brankou Jihlavy, konkrétně po levici Jana Brože.
     
    58:29
    Hosté si berou oddechový čas.
     
    58:29
    Na domácího Brože letěla další střela z hole Tomáše Janduse a kotouč má v moci právě domácí brankář.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:35
    Chlán se ocitl před Janem Brožem, ale k přesnějšímu zakončení se nedostal. Následně pak musel hasit nebezpečí bek Jihlavy Krenželok a byl úspěšný.
     
    56:39
    Kousek od modré čáry vyslal jedovku Michal Poletín, ale i hostující brankář dokázal zapsat další povedený zákrok. Domácí se ale stále drží před jeho klecí.
     
    55:59
    Tomáš Drtil pálil od modré čáry a Jan Brož sklapnutím svých betonů zakročil a opět drží své barvy v těsném náskoku. Hra je pozastavena a vhazuje se po jeho levé ruce.
     
    55:19
    Do vážnější akce nepustil Tomáše Harkabuse René Piegl a končí tak další šance Jihlavy. Ta stále drží těsný náskok, o který se může obávat.
     
    54:34
    Lukáš Žálčík se už natahoval ke střele na levém kruhu, dojel ho však Tomáš Jiránek a o kotouč ho obral. Hned na to ho vyváží z obranné třetiny.
     
    54:16
    Tomáš Čachotský projel takřka celým kluzištěm jako nůž máslem až před Ondřeje Bláhu, který chytá jeho pokus z bekhendového zakončení.
     
    53:39
    Lapačka domácího brankáře byla připravena a končí v ní kotouč po střele Tomáše Drtila. Následně pak je hra přerušena a na řadě je komerční přestávka.
     
    53:11
    Další aktivita hostů, kteří se snaží urputně o vyrovnání, které ale zatím nepřichází. Jihlavští se dobře brání a dostávají puky do bezpečí.
     
    52:24
    Obrovská šance hostů, při níž už dával ruce nahoru Dominik Hrníčko. Po jeho nebezpečné střele ale zazvonila tyč domácí branky!
     
    51:28
    Chlubna vrátil v akci kotouč na Tomáše Jiránka a ten z první vystřelil, znovu mu stopku vystavil hostující gólman. Na druhé straně šli hosté do brejku tři na dva, ale také neuspěli.
     
    50:59
    Další akce Jihlavy a v ní Matěj Zadražil. Jeho pokus z levé strany opět kryje velmi dobře chytající Ondřej Bláha.
     
    50:10
    Střelu domácích vytěsnil betonem do bezpečí Ondřej Bláha a zapisuje tak další důležitý zákrok, kterým drží stále svůj tým ve hře.
     
    49:39
    Tomáš Chlubna se natlačil těsně před Ondřeje Bláhu a jeho bekhendovou střelu chytá právě hostující brankář. Hned na to se snažili hosté jít do akce, ale kotouč ztratili už ve středním pásmu.
     
    49:14
    Jihlava je v plném počtu.
     
    48:47
    Aleš Sova z rohu posílal kotouč do mezikruží, ale tam byl postaven dobře bek Jihlavy, jenž znovu vyhazuje puk až před Ondřeje Bláhu.
     
    48:06
    Lukáš Žálčík vyslal nepříjemnou střelu na Jana Brože, ten si s ní ale poradil a následně se pak domácí hokejisté znovu osvobozují a vyhazují puk až před Bláhu.
     
    47:32
    Jihlava se hned po vhazování osvobodila a hosté museli jít do akce znovu od vlastního brankáře.
     
    47:14
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Lukáš Mareš – 2 min., faul loktem).
     
    46:39
    Peter Lichanec chtěl prostrčit puk na Kryštofa Hralu, ale proti byla obrana Prostějova.
     
    46:38
    Na druhé straně zakročil proti pokusu soupeře domácí brankář a hra je přerušena. Následuje také další komerční přestávka.
     
    45:53
    Tomáš Harkabus dostal nabito do prostoru mezi kruhy a po jeho střele zazvonila tyč prostějovské brány! Domácí tak nebyli daleko od dvoubrankového náskoku.
     
    44:54
    Výborný zákrok Jana Brože, který nyní vychytal Reného Piegla, který zakončoval z levé strany, a sice nebezpečně bekhendovou střelou.
     
    44:27
    Petr Chlán objel branku Prostějova a hned nahazoval puk do útočného pásma, ale šlo to na zakázané uvolnění. Takže se celé dění přesouvá opět před Ondřeje Bláhu.
     
    43:45
    Tomáš Čachotský se na levém kruhu otočil, ale už byl blokován soupeřem, takže se k pořádné střele nedostal.
     
    42:19
    Domácí hráči spěchali za pukem do útočného pásma, kde je ale dobře pokryli beci Prostějova a poté dostali puk do středního pásma.
     
    Dnešní utkání sleduje 714 diváků.
     
    40:55
    Tomáš Jiránek na levé straně nezasáhl kotouč a nedostal se tedy ke střele. Následně pak šli do akce hosté, ale před Brožem si počínali nepřesně.
     
    40:20
    Jihlava se dopustila zakázaného uvolnění a hra se stěhuje před branku Jana Brože. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce a Prostějov tak získal zadarmo útočné pásmo.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Střely na branku: 22 – 16
     
    Jestliže v první třetině nepadla žádná branka, v té druhé už se s nimi doslova roztrhl pytel. Hned v úvodu se nejprve do vedení dostali domácí, když se mezi tři tyče trefil Tomáš Čachotský. Ovšem prakticky hned po vhazování srovnal krok Daniel Vachutka a začínalo se znovu od začátku. Ve třiatřicáté minutě strhl vedení na prostějovskou stranu Dominik Hrníčko a Dukla musela mazat své manko. To se jí dokonale povedlo a nakonec pak znovu vedla. Nejprve využil dvojnásobnou početní výhodu Jiří Fronk a tu klasickou pak Matěj Zadražil. V prostředním dějství tak padlo pět branek a ve vedení je Dukla. Ovšem stále není nic ztraceno, hosté se pokusí o vyrovnání. Čeká nás zajímavá třetí třetina, která začne přibližně v 19:20.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:29
    Fronk zachytil puk po nepřesném vyhození Tomáše Kauta a poté se dostal do zakončení, ale Ondřej Bláha si poradil a zakročil.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    38:38
    Po zákroku obránce Vlastimila Bilčíka došlo k posunutí branky Prostějova a ta bude muset být vrácena zpět do svého postavení.
     
    37:25
    Vachutka se rozjel podél pravého mantinelu do útočného pásma, ale clonila mu obrana Jihlavy, která ho nepustila k přihrávce na spoluhráče, který si najížděl z levé strany.
     
    36:39
    Domácí jsou na koni a po chvilce založili další akci, po které se snažil zakončit Matěj Pekr, ale Ondřej Bláha byl proti.
    35:29 Matěj ZADRAŽIL - 3:2
     
    35:29
    Dukla právě vstřelila branku!
    Domácí hokejisté znovu vedou. Po tom, co se jim povedlo srovnat ve dvojnásobné početní výhodě, využili i tu klasickou. Z druhé vlny si k odraženému kotouči na levém kruhu sjel MATĚJ ZADRAŽIL a jeho svižné zakončení končí v síti – 3:2. Asistence: Tomáš Chlubna.
    34:55 Jiří FRONK - 2:2
     
    34:55
    Dukla právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno a dvojnásobná přesilovka Jihlavy je využita. Poletínovu střelu srazil brankář hostů jen před sebe a na levé straně pak měl JIŘÍ FRONK snadnou práci, a sice zasunout kotouč do odkryté klece hostů – 2:2. Asistence: Michal Poletín a Tomáš Čachotský.
     
    34:25
    Pekrova střela zamířila mimo hostující klec. Domácí však pásmo ještě udrželi a nadále operují před Ondřejem Bláhou. Nyní se vhazuje po jeho pravé ruce.
     
    34:12
    Hrníčko putuje na trestnou lavici a domácí hráči mají výhodu přesilové hry pět na tři, která může trvat sedmapadesát vteřin.
     
    34:12
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov (Dominik Hrníčko – 2 min., sekání).
     
    33:47
    Tomáš Kaut získal puk a okamžitě ho vyhodil až před domácí branku. Hosté se tak osvobozují.
     
    33:15
    Následuje další komerční přestávka.
     
    33:15
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov (Tomáš Drtil – 2 min., krosček).
    32:57 Dominik HRNÍČKO - 1:2
     
    32:57
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Hosté strhávají vedení na svou stranu a otáčejí vývoj zápasu. Lukáš Žálčík poslal puk na DOMINIKA HRNÍČKA, který poté pohotovou střelou nedal Janu Brožovi žádnou šanci a vymetl mu v síti pavučiny – 1:2. Asistence: Lukáš Žálčík.
     
    31:41
    Tomáš Jandus nabral rychlost a dostal se před jihlavskou klec, ale nakonec se nedostal znovu k přesnější střele. Puk tak mají domácí a spěchají s ním na opačnou stranu kluziště.
     
    30:34
    Lukáš Žálčík se dostal ke střele na levé straně, ale obránce Jihlavy se stihl vrátit a jeho pokus zastavil. Výrazně tak pomohl Janu Brožovi, který nemusel zasahovat.
     
    29:34
    Jihlava je v plném počtu.
     
    29:25
    Tomáš Jandus nyní z bekhendu zakončil tváří v tvář Janu Brožovi, ale ten si poradil. Poté se domácí znovu osvobozují a šetří cenné vteřiny ze své početní nevýhody.
     
    28:37
    Domácí Jihlava své oslabení zatím dobře zvládá a vyhazuje puky do bezpečí. Prostějovští jen těžko hledají prostor k dobrému zakončení.
     
    27:34
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Jiří Fronk – 2 min., vysoká hůl).
     
    27:16
    Druhá třetina začala hodně svižně a v takovém duchu vše pokračuje dále. V sedmadvacáté minutě měl další pokus Dominik Hrníčko, ale jeho pokus šel mimo branku Jana Brože.
     
    26:45
    Pokus Dominika Hrníčka z levé strany končí na betonech Jana Brože a ten přerušuje hru. Po krátké komerční pauze se tak bude vhazovat po jeho pravé ruce.
     
    25:41
    Poletín nasměroval puk jen k obránci Prostějova a rázem tak skončila slibně se rozvíjející domácí akce. Obrana Jihlavy se tak stěhuje zpět do obranného pásma.
     
    24:28
    Svižná rána Jakuba Matyáše z prostoru mezi kruhy a obránce domácích jeho pokus zmařil dobrým obranným zákrokem. Následně pak jde znovu do další akce Dukla.
     
    24:07
    A stejný hráč pak střílel na Jana Brože a tentokráte už musel domácí brankář do akce a po zákroku sklapnutím svých betonů nechal hru raději zastavit.
     
    23:33
    Tomáš Drtil číhal na pravém kruhu, přihrávky se však nedočkal, ale jeho tým stále operuje před brankou jihlavské Dukly.
     
    22:39
    Domácí se pokusili vrátit si své ztracené vedení zpět, ale před prostějovskou brankou toho moc nevymysleli. Rázem tak hosté otáčejí hru.
    20:55 Daniel VACHUTKA - 1:1
     
    20:55
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Domácí se však příliš dlouho z vedení neradovali a přichází bleskové vyrovnání Prostějova. Tomáš Kaut vyzval ke střele DANIELA VACHUTKU, který poté puk umístil pod břevno domácí klece – 1:1. Začíná se tak znovu od začátku. Asistence: Tomáš Kaut.
    20:23 Tomáš ČACHOTSKÝ - 1:0
     
    20:23
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava se ujímá hned v úvodu druhé třetiny vedení. Po chybě hostující obrany se mezi kruhy nehlídán ocitl Matěj Zadražil, který ale hned nahrál na pravou stranu TOMÁŠI ČACHOTSKÉMU, jenž poté dostal kotouč za záda Ondřeje Bláhy – 1:0. Asistence: Matěj Zadražil a Jakub Illéš.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Střely na branku: 11 – 7
     
    První třetina je minulostí. V ní jsme se nedočkali ani jedné branky a na ukazateli skóre tak svítí bezbrankový stav. K vidění ale byly šance na obou stranách. Ty největší měla Jihlava, Illéš však dvakrát hodně nebezpečné střely neposlal mezi tři tyče. Uvidíme, co nám nabídne druhá třetina, která začne přibližně v 18:26.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:50
    Tato část hry se už jen dohrává v pásmu Prostějova.
     
    19:12
    Jakub Illéš měl už druhou velkou šanci na skórování, ale hosté byli znovu proti. Stále se tak skóre nemění a oba gólmani hájí nuly na svých kontech.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    18:40
    Jakub Matyáš podržel puk u vlastní branky, ale nepovedlo se mu ho vyvézt pryč. Následně pak útočila znovu Jihlava, ale bez přesnějšího zakončení.
     
    18:06
    Lukáš Motloch se natahoval po kotouči, na který však nedosáhl a už to vypadalo, že ho domácí budou jistit. Nestalo se a akce hostů pokračovala. Po ní musel Brož do akce.
     
    17:23
    Střelu Matěje Pekra zablokoval obránce Prostějova René Piegl a pomohl tak Ondřeji Bláhovi. Ten poté dostal puk k sobě a opět je pozastaveno.
     
    17:01
    Série nepřesností na obou stranách. Teď jsou zpět u puku jihlavští hokejisté a zavážejí ho před braku Prostějova.
     
    16:17
    Nenápadná střela domácích končí pod lapačkou Ondřeje Bláhy a ten tak opět drží svůj tým. Hra je pozastavena, vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    15:54
    Petr Chlán je na ledové ploše a Prostějov je kompletní.
     
    15:24
    Hosté své oslabení zvládají a opět bez čekání vyhodili puk až před jihlavskou branku. Šetří další cenné vteřiny ze svého oslabení, které se už chýlí ke svému konci.
     
    14:26
    Po zisku puku se hosté osvobodili a poslali ho až před branku Jana Brože. Dukla tak musí zakládat svou další přesilovkovou akci od začátku.
     
    14:11
    Ondřej Bláha hned zakročil proti Krenželokově střele a znovu tak svůj tým podržel.
     
    13:54
    Další komerční přestávka.
     
    13:54
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov (Petr Chlán – 2 min., podrážení).
     
    13:10
    Prostějov je v plném počtu.
     
    13:02
    Poslední sekundy z jihlavské přesilovky a i hosté už tuhle početní nevýhodu zvládnou bez úhony.
     
    12:30
    Tomáš Čachotský střílel z pravého kruhu stahovačkou a Ondřej Bláha přidal další dobrý zákrok na své statistické konto. Hra je přerušena a vhazuje se po jeho levé ruce.
     
    12:08
    Jihlava se dostala do útočného pásma, kde delší dobu kombinovala. Nakonec Pekrovi sjel puk z hokejky a ke střele se tak nedostal.
     
    11:10
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov (David Bartoš – 2 min., podrážení).
     
    10:08
    Jakub Illéš se zjevil tváří v tvář Ondřeji Bláhovi a jeho svižnou ránu pak poslal jen vedle jeho branky! Velká šance Dukly tak zůstala nevyužita.
     
    09:45
    Rodila se slibná akce hostů, avšak zmařilo ji postavení mimo hru, kterou sudí vykazují zpět do středního pásma. Vhazovat se tak bude blíže brance Jihlavy.
     
    09:03
    Pekr s Čachotským pokazili jihlavskou akci a Prostějov tak vrátil hru znovu před Jana Brože, ale nijak zvlášť jeho branku neohrozil.
     
    07:46
    Jeden z beků Prostějova sebral kotouč v obranném pásmu a poté ho rychle dostal ven. Za pukem tak spěchají hosté a směřují před branku Jana Brože.
     
    07:18
    Lukáš Motloch vyslal nebezpečnou střelu z hrany levého kruhu a jeho žabka pak končí v lapačce Jana Brože, jenž znovu nechává dění na ledě zastavit.
     
    07:05
    Lukáš Žálčík se dokázal dostat za obranu Jihlavy a i zakončil. Puk pak zmizel někde pod výstrojí Jana Brože a hra je přerušena.
     
    06:45
    Jihlava se dopustila postavení mimo hru a ta se stěhuje do středního pásma. Za malý okamžik se zde bude vhazovat a také následuje první komerční přestávka.
     
    05:59
    Střela Lukáše Mareše byla tečována mimo a kotouč skončil za brankou Prostějova. Nakonec ho domácí celek získal zpět a dále pokračuje ve svém útočném tažení.
     
    05:40
    Daniel Vachutka jel sám na domácí branku, kotouč ale nestihl a ten se pak došoural k Janu Brožovi, jenž ho raději kryje pod lapačku a zastavuje hru. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    04:24
    Poletín nabil Tomáši Černému do prostoru mezi kruhy a druhý jmenovaný pak okamžitě pálil na hostující klec. Kotouč jen těsně minul tyč Ondřeje Bláhy.
     
    03:24
    Dukla Jihlava je v plném počtu.
     
    03:04
    Jan Brož rozklekl v brankovišti a jistil tak prostor. Hosté se znovu neprosadili a je tu další osvobození Dukly, která patrně své oslabení už zvládne ubránit.
     
    02:33
    Střela hostů z pravé strany prosvištěla kolem pravé tyče Jana Brože a skončila v rohu obranné jihlavské třetiny. Nicméně dále pokračuje prostějovská akce.
     
    02:02
    Tomáš Jiránek uspěl na buly v obranné třetině Jihlavy a hned na to pak puk odpálil až před prostějovskou branku. Jihlava tak pošetřila cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    01:41
    Jako první mají k dispozici přesilovou hru hosté, kteří se uhnízdili v domácím teritoriu. Jan Brož pak čelil střele od modré čáry, kterou bez větších problémů chytil, ale raději hru přerušil.
     
    01:24
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Matěj Zadražil – 2 min. + 10 min. osobní trest, vražení na hrazení). Trest odpyká Tomáš Chlubna.
     
    00:46
    Jiří Fronk vyhrál vhazování v pásmu Jestřábů a hned na to střílel Daniel Bukač, avšak jeho pokus byl sražen mimo tři tyče a hosté pak dostali kotouč do středního pásma. A mohou tak jít útočit.
     
    00:39
    Stále se nehraje, nyní hlavní sudí řeší nějaký problém na střídačce Dukly i Prostějova.
     
    00:39
    Jedná si o Michala Gaga, který se pokusil zvednout z ledu, ale nešlo to. Až nyní pomalu za pomoci lékaře a spoluhráčů míří na střídačku. Doufejme, že bude v pořádku.
     
    00:39
    V obranném pásmu Jihlavy zůstal ležet u zadního hrazení hostující hráč. Zatím to s ním nevypadá dobře a byl přivolán lékař.
     
    00:15
    Dukla se usadila v útočném pásmu, ale nakonec se nedokázala před hostující brankou prosadit. Naopak na druhou stranu spěchají hráči Prostějova.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Dukla Jihlava: Jan Brož (Fučík) – D. Krenželok, T. Černý, Bukač, D. Kolář, Strejček, Bilčík, Mareš – Illéš, Skořepa (C), Čachotský (A) – Fronk, M. Zadražil, Jiránek (A) – Pekr, Poletín, T. Harkabus – Chlubna, Lichanec, Hrala.

    LHK Jestřábi Prostějov: Bláha (Wolf) – Matyáš, Sova, Drtil, Staněk, Piegl, Hrdinka – Mrázek, Bartoš (A), Gago – T. Jandus, T. Kaut (C), Vachutka – Žálčík (A), Chlán, Hrníčko – Motloch, M. Novák, Ouřada.

    Rozhodčí: Doležal, Marek – Polák, Zídek.
     
    V dnešním zápasu se střetnou dva týmy, které rozhodně mají z uplynulé sezony co napravovat. Dukla Jihlava totiž nedokázala postoupit do lepší nadstavbové části a účast v play-off musela zachraňovat až v dolní nadstavbě, kterou vyhrála. Šla tak z deváté pozice do předkola play-off a po dvou zápasech hrála s Porubou v sérii 1:1. Měla tak dobrou výchozí pozici, ale jak by celá série dopadla, se už nikdo nedozví.

    Prostějovští Jestřábi dokonce do předkola play-off ani postoupit nedokázali. Tým s ofenzívními esy jako Žálčík, Nouza, Divíšek, Hrníčko nebo Račuk hodně branek dával, ale také velké množství branek inkasoval. Prostějov nakonec v dolní nadstavbě ani nedokázal skončit na prvních dvou místech znamenající alespoň předkolo a v letní přestávce tak v jeho kádru proběhlo velké zemětřesení.
     
    Dobrý den, ještě jednou vítejte nového ročníku Chance Ligy, která odstartuje v sobotu 12.9. Původně se mělo hrát na devíti stadionech, bohužel tři zápasy jsou odložené kvůli aktuální situaci a pandemii koronaviru. V Jihlavě se však hrát určitě bude!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 21. Čachotský (M. Zadražil, Illéš), 35. Fronk (Poletín, Čachotský), 36. M. Zadražil (Chlubna) – 21. Vachutka (T. Kaut), 33. Hrníčko (Žálčík)


    HC Dukla Jihlava: Jan Brož (Fučík) – D. Krenželok, T. Černý, Bukač, D. Kolář, Strejček, Bilčík, Mareš – Illéš, Skořepa (C), Čachotský (A) – Fronk, M. Zadražil, Jiránek (A) – Pekr, Poletín, T. Harkabus – Chlubna, Lichanec, Hrala.
    LHK Jestřábi Prostějov: Bláha (Wolf) – Matyáš, Sova, Drtil, Staněk, Piegl, Hrdinka – Mrázek, Bartoš (A), Gago – T. Jandus, T. Kaut (C), Vachutka – Žálčík (A), Chlán, Hrníčko – Motloch, M. Novák, Ouřada.

    Rozhodčí: Doležal, Marek – Polák, Zídek

    Diváci: 714
    thejrc.org