Kladno – Kolín 7:1 (kon.) | Vsetín – Šumperk 6:0 (kon.) | Havířov – Sokolov 1:2 (kon.)
Poruba 2011 – Benátky n/J 3:1 (kon.) | Litoměřice – Třebíč 4:3 (po pr.) | Jihlava – Prostějov 3:2 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
3:2 (0:0, 3:2, 0:0)
LHK Jestřábi Prostějov
Sobota 12.09.2020, 17:30 • CZ LOKO Aréna, Jihlava • Chance liga • 1. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:10
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Tomáš Čachotský – 2 min., nedovolené bránění).
     
    58:29
    Hostující branka je prázdná, hosté to pochopitelně zkusí se šesti bruslaři v poli. Vhazuje se před brankou Jihlavy, konkrétně po levici Jana Brože.
     
    58:29
    Hosté si berou oddechový čas.
     
    52:24
    Obrovská šance hostů, při níž už dával ruce nahoru Dominik Hrníčko. Po jeho nebezpečné střele ale zazvonila tyč domácí branky!
     
    47:14
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Lukáš Mareš – 2 min., faul loktem).
     
    45:53
    Tomáš Harkabus dostal nabito do prostoru mezi kruhy a po jeho střele zazvonila tyč prostějovské brány! Domácí tak nebyli daleko od dvoubrankového náskoku.
     
    44:54
    Výborný zákrok Jana Brože, který nyní vychytal Reného Piegla, který zakončoval z levé strany, a sice nebezpečně bekhendovou střelou.
    35:29 Matěj ZADRAŽIL - 3:2
     
    35:29
    Dukla právě vstřelila branku!
    Domácí hokejisté znovu vedou. Po tom, co se jim povedlo srovnat ve dvojnásobné početní výhodě, využili i tu klasickou. Z druhé vlny si k odraženému kotouči na levém kruhu sjel MATĚJ ZADRAŽIL a jeho svižné zakončení končí v síti – 3:2. Asistence: Tomáš Chlubna.
    34:55 Jiří FRONK - 2:2
     
    34:55
    Dukla právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno a dvojnásobná přesilovka Jihlavy je využita. Poletínovu střelu srazil brankář hostů jen před sebe a na levé straně pak měl JIŘÍ FRONK snadnou práci, a sice zasunout kotouč do odkryté klece hostů – 2:2. Asistence: Michal Poletín a Tomáš Čachotský.
     
    34:12
    Hrníčko putuje na trestnou lavici a domácí hráči mají výhodu přesilové hry pět na tři, která může trvat sedmapadesát vteřin.
     
    34:12
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov (Dominik Hrníčko – 2 min., sekání).
     
    33:15
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov (Tomáš Drtil – 2 min., krosček).
    32:57 Dominik HRNÍČKO - 1:2
     
    32:57
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Hosté strhávají vedení na svou stranu a otáčejí vývoj zápasu. Lukáš Žálčík poslal puk na DOMINIKA HRNÍČKA, který poté pohotovou střelou nedal Janu Brožovi žádnou šanci a vymetl mu v síti pavučiny – 1:2. Asistence: Lukáš Žálčík.
     
    27:34
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Jiří Fronk – 2 min., vysoká hůl).
    20:55 Daniel VACHUTKA - 1:1
     
    20:55
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Domácí se však příliš dlouho z vedení neradovali a přichází bleskové vyrovnání Prostějova. Tomáš Kaut vyzval ke střele DANIELA VACHUTKU, který poté puk umístil pod břevno domácí klece – 1:1. Začíná se tak znovu od začátku. Asistence: Tomáš Kaut.
    20:23 Tomáš ČACHOTSKÝ - 1:0
     
    20:23
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava se ujímá hned v úvodu druhé třetiny vedení. Po chybě hostující obrany se mezi kruhy nehlídán ocitl Matěj Zadražil, který ale hned nahrál na pravou stranu TOMÁŠI ČACHOTSKÉMU, jenž poté dostal kotouč za záda Ondřeje Bláhy – 1:0. Asistence: Matěj Zadražil a Jakub Illéš.
     
    19:12
    Jakub Illéš měl už druhou velkou šanci na skórování, ale hosté byli znovu proti. Stále se tak skóre nemění a oba gólmani hájí nuly na svých kontech.
     
    13:54
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov (Petr Chlán – 2 min., podrážení).
     
    11:10
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov (David Bartoš – 2 min., podrážení).
     
    10:08
    Jakub Illéš se zjevil tváří v tvář Ondřeji Bláhovi a jeho svižnou ránu pak poslal jen vedle jeho branky! Velká šance Dukly tak zůstala nevyužita.
     
    04:24
    Poletín nabil Tomáši Černému do prostoru mezi kruhy a druhý jmenovaný pak okamžitě pálil na hostující klec. Kotouč jen těsně minul tyč Ondřeje Bláhy.
     
    01:24
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Matěj Zadražil – 2 min. + 10 min. osobní trest, vražení na hrazení). Trest odpyká Tomáš Chlubna.
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 21. Čachotský (M. Zadražil, Illéš), 35. Fronk (Poletín, Čachotský), 36. M. Zadražil (Chlubna) – 21. Vachutka (T. Kaut), 33. Hrníčko (Žálčík)


    HC Dukla Jihlava: Jan Brož (Fučík) – D. Krenželok, T. Černý, Bukač, D. Kolář, Strejček, Bilčík, Mareš – Illéš, Skořepa (C), Čachotský (A) – Fronk, M. Zadražil, Jiránek (A) – Pekr, Poletín, T. Harkabus – Chlubna, Lichanec, Hrala.
    LHK Jestřábi Prostějov: Bláha (Wolf) – Matyáš, Sova, Drtil, Staněk, Piegl, Hrdinka – Mrázek, Bartoš (A), Gago – T. Jandus, T. Kaut (C), Vachutka – Žálčík (A), Chlán, Hrníčko – Motloch, M. Novák, Ouřada.

    Rozhodčí: Doležal, Marek – Polák, Zídek

    Diváci: 714
    thejrc.org