Kladno – Kolín 7:1 (kon.) | Vsetín – Šumperk 6:0 (kon.) | Havířov – Sokolov 1:2 (kon.)
Poruba 2011 – Benátky n/J 3:1 (kon.) | Litoměřice – Třebíč 4:3 (po pr.) | Jihlava – Prostějov 3:2 (kon.)
po prodl.
HC Stadion Litoměřice
4:3 (3:1, 0:2, 0:0 - 1:0)
SK Horácká Slavia Třebíč
Sobota 12.09.2020, 17:00 • Kalich Arena, Litoměřice • Chance liga • 30. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:36 Patrik MIŠKÁŘ - 4:3
     
    61:36
    Litoměřice právě vstřelily branku!

    Stadion získává bod navíc! Holý na sebe natáhl obránce a přihrál zcela volnému PATRIKU MIŠKÁŘOVI, který překonal Jekela přízemní střelou mezi betony. Asistence: Jan Holý a Martin Procházka.
    38:50 Šimon SZATHMÁRY - 3:3
     
    38:50
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!

    Třebíč využívá přesilovku a před koncem druhé třetiny vyrovnává! Šťovíček přihrál na modrou čáru ŠIMONU SZATHMÁRYMU, který svou dělovkou prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Martin Šťovíček.
    26:15 Václav KRLIŠ - 3:2
     
    26:15
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!

    Třebíč střílí kontaktní branku! Šťovíček našel rozjetého VÁCLAVA KRLIŠE, který projel až na levý kruh a svou střelou nad vyrážečku překonal domácího brankáře. Asistence: Martin Šťovíček a Michal Furch.
    13:17 Patrik MIŠKÁŘ - 3:1
     
    13:17
    Litoměřice právě vstřelily branku!

    Domácí rychle využívají přesilovou hru a vedou již o dvě branky! Beranova střela z pravého kruhu se odrazila od Jekelových betonů přesně na hůl PATRIKA MIŠKÁŘE, jenž procpal kotouč mezi tyč a tělo brankáře. Asistence: Matěj Beran a Filip Koffer.
    12:15 David VITOUCH - 2:1
     
    12:15
    Litoměřice právě vstřelily branku!

    Stadion otáčí skóre zápasu! DAVID VITOUCH projel až do útočného pásma a poslal kotouč na Jekela, z jehož betonů se puk odrazil do změti těl v předbrankovém prostoru a jeden z hostujících hráčů poslal puk do vlastní sítě. Asistence: Peter Jánský.
    10:22 Matěj BERAN - 1:1
     
    10:22
    Litoměřice právě vstřelily branku!

    Domácí vyrovnávají! JKubíček našel rozjetého MATĚJE BERANA, který nabral velkou rychlost, vybruslil si až před Jekela a svou střelou pod horní tyč překonal hostujícího brankáře. Asistence: Šimon Kubíček a Jiří Jebavý
    03:39 Ladislav BITTNER - 0:1
     
    03:39
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!

    Třebíč využívá přesilovou hru! Szathmáryho střelu ještě Král dokázal vyrazit, avšak na dorážku LADISLAVA BITTNERA z bezprostřední blízkosti již nedosáhl. Asistence: Šimon Szathmáry a Michal Vodný.
    Marken.cz

    Filip Hulín

    Branky a nahrávky: 11. M. Beran (Kubíček, Jebavý), 13. Vitouch (Jánský), 14. Miškář (M. Beran, Koffer), 62. Miškář (J. Holý, Procházka) – 4. Bittner (Szathmáry, Vodný), 27. Krliš (Šťovíček, Furch), 39. Szathmáry (Šťovíček)


    HC Stadion Litoměřice: Tomáš Král (A. Beran) – J. Holý, Marcel, Poizl, Výtisk (C), Kubíček, Jebavý (A), Baláž – Procházka, Miškář, M. Beran (A) – P. Novák, Válek, Koffer – Jánský, Jícha, Vitouch – Toman, Hašek, Jindra.
    SK Horácká Slavia Třebíč: Jekel (Mičán) – Furch, Szathmáry, L. Chalupa, Vodička, V. Čejka, Kowalczyk, Valík – Vodný (A), Nedvídek (C), Šťovíček – Krliš, Bittner (A), Psota – Křehlík, Kořenek, Ferda – Michálek, Čížek, Vedral.

    Rozhodčí: Petružálek, Jaroš – Bosák, Kokrment
    bahis siteleri