České Budějovice – Slavia 1:10 (kon.)
konec
Dynamo PCO České Budějovice
1:10 (0:6)
SK Slavia Praha
Neděle 13.09.2020, 19:00 • SH TJ Lokomotiva České Budějovice • 1. Futsal liga • 2. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Bohužel dnešní zápas se domácím vůbec nepodařil. To samé se ale nedá tvrdit o hostech, kteří předvedli solidní výkon plný nacvičených kombinací. Pro domácí tvrdá rána ve všech směrech. Pro hosty naplněné očekávání.

    Děkuji všem za účast na tomto přenosu. Přeji Vám hezký zbytek neděle a šťastný vstup no nového týdne. (20:25:59)
     
    Konec zápasu.
     
    38:09
    Slavia právě vstřelila branku!
    Autorem branky je HRUŠKA. Asistence: Záruba. Záruba dnes bude mít slušnou bilanci. Nástřelem našel úplně osamoceného Hrušku, který vstřelil druhý gól v zápase. Hruška bude dnes po cestě do Prahy očividně na hrušce.
     
    37:56
    Slavia právě vstřelila branku!
    Autorem branky je HRUŠKA. Asistence: Sláma. Sláma si udělal výlet k domácím, dvěma stahovačkami ošálil obránce, posunul míč na Hrušku, který se nemýlil.
     
    37:02
    Slavia právě vstřelila branku!
    Autorem branky je ZÁRUBA. Asistence: Homola.Slavia právě vstřelila branku!
    Autorem branky je ZÁRUBA. Asistence: Homola. Tahle dvojice si rozumí. Homola předal na vlastní polovině balón Zárubovi, který stahovačkou na střed a následnou střelo na přední, zvyšuje náskok hostů.
     
    35:30
    Domácí jsou nyní aktivnější. kombinují, rychle přebíhají a v rozehrávce jsou jistější.
     
    33:43
    Na dvakrát Karpiaka nepřekonal. Řeč je o Benátovi, který vystřelil, aby následně ze zblokované střely zakončil znovu těsně mimo branku.
     
    32:46
    Oddechový čas pro domácí.
     
    32:31
    Powerplay domácích, který ale končí předčasně chybou Beránka.
     
    29:55
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je HRIC D.. Asistence: Hric J..Gól ve stylu: Já na bráchu, brácha na mně. J. Hric posunul míč na bráchu D. Hrice, který od vlastní branky lobem překonal vystoupeného Karpiaka. Krásný gól.
     
    29:01
    Slavia právě vstřelila branku!
    Autorem branky je SLÁMA. Asistence: Homola. Aktivní kapitán Homola posunul míč na Slámu, který prudkou ranou zvyšuje na 7:0. Beránkovi lacině propadl míč za brankovou čáru.
     
    27:30
    Benát upaloval sám na Karpiaka! V tandemu mu nabíhal J. Hric, kterého se Benát snažil přihrávkou do prázdné branky nalézt. Karpiak však hru přečetl.
     
    26:05
    Třetí akumulovaný faul domácích. Hra je nyní rozkouskovaná. Domácí srovnali hru, více kombinují, ale na střely je stále efektivnější Slavia, která pokračuje ve své taktice. Neobdržet gól, a co nejvíc jich vstřelit.
     
    25:57
    Oddechový čas pro hosty.
     
    24:10
    Jednoduchá kombinace hostů. De Souza si narazil s na hrotu stojícím Vaktorem a vypálil nebezpečný projektil, který Beránek tak tak udržel. Pohledná akce.
     
    21:04
    Záruba upaloval sám na Beránka, ten byl ale připraven!
     
    20:40
    Jasanský zakončuje po kombinaci s Hrbáčem těsně mimo branku! Domácí mohli vstřelit branku, která by jim dodala sebevědomí.
     
    20:01
    Začal druhý poločas.
     
    Abych byl upřímný, první poločas byl pro domácí veliký kolotoč. Domácí hrají bez zraněné dvojice Pouzar – Radouch. Slavia potvrdila, že na jih Čech nepřijela na výlet a předvádí efektivní a pohlednou hru. Bude zajímavé pozorovat s jakou taktikou vstoupí do druhého poločasu oba týmy, především pak domácí PCO Dynamo.

    Štěpán Prokeš

    Branky: 30. D. (J.) – 5. Souza, 9. Brychta (Homola), 13. Jošt (Leovsik), 15. Jošt (Vaktor), 16. Záruba (Homola), 17. Křemen (Záruba), 30. Sláma (Homola), 38. Záruba (Homola), 38. Hruška (Sláma), 39. Hruška (Záruba)

    Karty:   15. Hrbáč (CEB)


    Dynamo PCO České Budějovice: Beránek (Jasenský) – Pouzar (K), Hric D., Hric. J, Peterek – Sláma, Benát, Hrbáč, Jasanský
    SK Slavia Praha: Karpiak (Vondráček) – Brychta, Vaktor, Jošt, Leovski, Hruška – Sláma Z., Plíšek, De Souza, Záruba, Křemen

    Rozhodčí: Petr – Kliner – Rygl (delegát Tanáč)

    Diváci: 50
    ocianews.com