Alavés – Real Betis 0:1 (kon.) | Real Madrid – Getafe 0:0 (odl.) | Valladolid – Real Sociedad 1:1 (kon.)
Barcelona – Elche 0:0 (odl.) | Villarreal – Huesca 1:1 (kon.) | Valencia – Levante 4:2 (kon.)
odloženo
Real Madrid
0:0 (-:-)
Getafe CF
Neděle 13.09.2020, 16:00 • Estadio Santiago Bernabéu (Madrid) • Španělská LaLiga • 1. kolo
Předzápasové kurzy
Videopřenos
     
    Držení míče: 69 % : 31 %.
    Střely na branku: 4:0. Střely mimo: 6:1. Rohy: 8:1. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 7:14. (22:51:15)
     
    Dvě nastavené minuty jsou minulostí a dohrávka prvního kola končí. Real Madrid si proti Getafe připisuje důležité tři body za vítězství 2:0.

    Real byl podle očekávání od úvodu zápasu aktivnějším týmem směrem do ofenzivy. Již v sedmé minutě mohl otevřít skóre Casemiro, ale po odraženém balonu svou střelu mezi tři tyče neumístil. O pět minut později hlavičkoval po centru Modriće do břevna Karim Benzema. Následovala dlouhá pasáž bez většího nebezpečí u jedné z branek. Až v závěru první půle prověřil Soriu táhlou střelou ze střední vzdálenosti Luka Modrić.

    Po změně stran se tlak favorizovaného týmu zvyšoval. Po hodině hry Bílý balet poprvé udeřil, když centr Viníciuse uklidil do sítě Karim Benzema. O několik minut později parádním pasem našel Marcelo rozběhnutého Ferlanda Mendyho a ten ve skluzu doklepl balon za bezmocného Soriu. Getafe se už k závěrečnému tlaku nedostalo a tak zápas končí 2:0.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    V závěru zápasu přece jen přichází aktivita Getafe. Kubovi ale utekl míč k Nachovi a poté japonský útočník předvedl faul.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase dvě minuty.
     
    90
    Takefusa Kubo není po příchodu na trávník příliš vidět. Nyní si zkoušel potáhnout míč kolem Mendyho, ale tvrdě narazil. Balon se odrazil od Mendyho za postranní čáru.
     
    89
    Isco získal míč proti Maksinovićovi. Následně sice mohl rozběhnout Arribase, ale zvolil jistější variantu přihrávku směrem k Varanovi s Nachem.
     
    88
    Marcelo předal kapitánskou pásku Benzemovi a přenechává své místo na trávníku mladému Chustovi.
     
    87
    Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Marcelo, přichází Víctor Chust.
     
    86
    Podél pravé postranní lajny spěchal do útoku Nacho Fernández. S Arribasem si příliš nerozuměl, ale po rychlém zisku mohli domácí pokračovat v kombinaci.
     
    85
    Benzema si přišel pro balon mezi obránce, poté chtěl rozehrát k Viníciusovi, který byl ale obsazen hned dvojící soupeřů. Následný nákop Modriće skončil u Chakly.
     
    84
    Po faulu Casemira se musela po dlouhé době soustředit i obrana Realu. David Timor zkoušel nacentrovat na Matu, ale míč se sklouzl po trávníku do zámezí.
     
    83
    Zhruba posledních deset minut i s nastavením zbývá do konce druhého poločasu. Real Madrid kontroluje hru s dvoubrankovým náskokem nad Getafe.
     
    82
    Casemiro narážečkou s Mendym přelstil hned dva protihráče. Průniková přihrávka na Benzemu už ale do volného prostoru nezamířila.
     
    81
    Perfektní zápas dnes hraje Marcelo. I nyní si počínal skvěle proti Maksimovićovi, navíc skvěle našel přes celé hřiště Isca.
     
    80
    Soriův dlouhý nákop skončil u chybujícího Ünala. Balon odskočil od trávníku jen za postranní lajnu a vhazovat mohou opět jen domácí fotbalisté.
     
    79
    Zidanova družina již není po druhém vstřeleném gólu tak hladová do útočení. Real si je jist, že by dvoubrankový náskok už neměl ztratit.
     
    78
    Na levém kraji pracoval s balonem střídající Isco. Proti agresivnímu Oliverovi se sice neprosadil, ale držel míč pro Luku Modriće.
     
    77
    U středové čáry byl podražen Nacho. Domácí chtěli pokračovat ve výhodě, ale hlavní rozhodčí nakonec odpískal faul.

    Vít Schück

    Branky:


    Real Madrid:
    Getafe CF:
    bahis siteleri