Sheffield Utd. – Wolverhampton 0:2 (kon.) | Brighton – Chelsea 1:3 (kon.)
konec
Sheffield United
0:2 (0:2)
Wolverhampton Wanderers
Pondělí 14.09.2020, 19:00 • Bramall Lane • Anglická Premier League • 1. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Zápas nám tedy skončil výsledkem, který se zformoval již v šesté minutě. I když Sheffield United předvedl ve druhém poločase o dost lepší výkon, nedokázal se dostávat do tolika šaníc, jak by potřeboval, a v zakončení chyběla přesnost. Wolves mohli své skóre navýšit, ovšem už hráli spíše pro radost a nikam se netlačili.

    Sheffield se tedy po prvním zápase propadá až na osmnáctou pozici, zatímco Wolves jsou průběžně čtvrtí. (20:58:53)
     
    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 1:4.
    Střely mimo: 4:5.
    Rohy: 12:5.
    Ofsajdy: 4:0.
    Fauly: 13:6.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Možná poslední šance Sheffieldu na gól. Poslední rohový kop zápasu si vzal na starost John Lundstram, ale míč nedokázal nasměrovat na hlavy svých spoluhráčů.
     
    90+4
    Ještě jeden rohový kop vybojoval Sheffield, který se horlivě snaží v posledních minutách alespoň jednou skórovat. Rohový kop byl ale marný...
     
    90+3
    Velmi zajímavou šanci měl nyní Oliver McBurnie, který se v šestnáctce dostal k hlavičce. Rui Patrício ale dnes stráží svatyni Wolverhamptonu bezchybně.
     
    90+1
    Žlutou kartu dostává Fernando Marcal (Wolverhampton Wanderers).
     
    90
    Tentokrát se nastavuje až pět minut nad rámec základní hrací doby.
     
    89
    Traoré se pokusil vystřelit z velké vzdálenosti. Protihráč byl ale proti a do trajektorie míče vstoupil. Míč se od něj odrazil na rohový kop.
     
    88
    Ani tento rohový kop nebyl příliš zdařilý v podání domácího týmu. Wolves navíc chvíli poté míč přebrali a vystartovali na druhou stranu hřiště.
     
    87
    Sheffield vybojoval rohový kop, který rozehrál Lundstram. Sheffield ho ale nedokázal využít, i když poté Woves trestuhodně chybovali a skončilo to jen dalším rohovým kopem.
     
    86
    Střídání v týmu Wolverhampton Wanderers: ze hřiště odchází João Moutinho, přichází Vitor Ferreira.
     
    84
    McGoldrick dostal přihrávku asi pět metrů před pokutové území. Odtud vyslal střelu obloučkem, který ale nebyla přesná a Rui Patrício si pro míč v poklidu doběhl.
    83. Šance - Wolves
     
    83
    Wolves z další akce vybojovali rohový kop. Ten následně rozehráli velmi dobře, když jeden z hráčů na malém vápně míč hlavičkoval centrimetry vedle pravé tyčky.
     
    82
    Marcal poslal míč na pravou stranu na Traorého, terý k překvapení všech uspěl v souboji s obráncem a doběhl až k vápnu. Tam dokázal ustát podražení faulem od jeho soupeře a nakonec i vystřelil pozemní střelu, která o něco míjí pravou tyčku Ramsdaleovy branky.
     
    80
    Přímo u Nuna Espirita Santa, trenéra Wolves, nyní leží faulovaný Moutinho. Mike Dean ale nepíská, jelikož se z jeho pohledu o faul nejednalo.
     
    79
    Následně se míč přece jen do branky dostal, tomu bylo ale až po odpískání, kdy ve vápně soupeře fauloval McGoldrick, který před pár minutama nastoupil do hry.
     
    78
    Nyní ale domácí vybojovali rohový kop. Ten rozehrál Fleck.Poslal ho na hranici vápna, kde hlavičkoval Egan, ale míč neměl šanci ohrozit branku.

    Jiří Polášek

    Branky: 3. Jiménez (Podence), 6. Saïss (Neto)

    Karty:   33. Egan (SHU), 39. McBurnie (SHU) – 90+1. Marçal (WOS)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 1:4. Střely mimo: 4:5. Rohy: 12:5. Ofsajdy: 4:0. Fauly: 13:6.
    Sheffield United: Ramsdale – Basham (72. McGoldrick), O'Connell, Egan – Baldock, Lundstram, Norwood (76. S. Berge), Fleck, E. Stevens – McBurnie, Sharp (C).
    Náhradníci: Foderingham – Ampadu, Osborn, S. Berge, McGoldrick, Jagielka, Burke.

    Wolverhampton Wanderers: Patrício – Boly, Coady (C), Saïss – Traoré, Dendoncker, Moutinho (86. Ferreira), Marçal – Neto (68. Buur), Podence (75. Neves) – Jiménez.
    Náhradníci: Ruddy – F. Silva, Vinagre, Buur, Diogo Jota, Neves, Ferreira.

    Rozhodčí: Dean – Cann, Scholes
    ocianews.com