Ufa – N.Novgorod 6:2 (kon.) | Jokerit – Čerepovec 0:0 (odl.) | Nižněkamsk – Jekatěrinburg 3:6 (kon.)
Omsk – Petrohrad 4:3 (kon.) | Soči – Magnitogorsk 0:1 (1:3 po s.n.) | Spartak Moskva – Čeljabinsk 1:2 (kon.)
Viťaz – Minsk 2:4 (kon.)
konec
Avangard Omsk
4:3 (3:0, 0:3, 1:0)
SKA Petrohrad
Úterý 15.09.2020, 18:30 • Ledový palác Jurije Ljapkina, Balašicha • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    43:04 Kirill SEMJONOV - 4:3
     
    43:04
    Avangard právě vstřelil branku!
    Aaltonen zakončoval z jedničky na modré čáry a trefil pouze brusli KIRILLA SEMJONOVA. Ten ujel do brejku dva na jednoho, na jehož konci mu vracel Potapov puk zprava na zadní tyč před prázdnou branku. Domácí znovu vedou po trefě v oslabení. Asistence: Alexej Potapov.
    35:34 Anton BURDASOV - 3:3
     
    35:34
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Omsk se dotahuje z 0:3 na 3:3. Kuzmenko se odpoutal na levém kruhu od beka a přihrál k bližší tyči. Aaltonen zvedl hlavu a naservíroval puk křížem, načež se ANTON BURDASOV položil do střely a překonal přesouvajícího se Garipova. Asistence: Miro Aaltonen, Andrej Kuzmenko.
    33:07 Linden VEY - 3:2
     
    33:07
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Tkačjov naznačil střelu z levého kruhu, místo toho posunul puk na střed a LINDEN VEY zakončil zápěstím do levé šibenice. Asistence: Vladimir E. Tkačjov, Lukas Bengtsson.
    21:48 Igor OŽIGANOV - 3:1
     
    21:48
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Po pasu Kemppainena pod sebe k pravému mantinelu skončila tvrdá střela IGORA OŽIGANOVA z kruhu až pod horní tyči a je sníženo. Asistence: Joonas Kemppainen, Jevgenij Ketov
    15:15 Denis ZERNOV - 3:0
     
    15:15
    Avangard právě vstřelil branku!
    Petrohrad pokazil rozehrávku Bengtssonem a najednou byl DENIS ZERNOV zničehonic na pravém kruhu v situaci dva na jednoho, vzal to na sebe a ranou zápěstím na zadní tyč překonal brankáře. Asistence: Alexandr Chochlačov.
    12:09 Jiří SEKÁČ - 2:0
     
    12:11
    Avangard právě vstřelil branku!
    Omsk vyhrál buly na pravém kruhu a Kaski vystřelil z pravého beka tečoval Čisťakov puk do přední tyče. Puk se poté odrážel od nohy Samonova za záda petrohradského brankáře a JIŘÍ SEKÁČ doklepával z brankoviště po ledě k levé tyči za bezmocného gólmana. Asistence: Semjon Čisťakov, Oliwer Kaski.
    05:39 Denis ZERNOV - 1:0
     
    05:47
    Avangard právě vstřelil branku!
    Po nahrávce z levého kruhu na střed do druhé vlny propasíroval DENIS ZERNOV kotouč pod pravou nohou Samonova a domácí vedou 1:0. Asistence: Sergej Tolčinskij, Oliwer Kaski.

    Vít Muzikář

    Branky a nahrávky: 6. Zernov (Tolčinskij, Kaski), 13. Sekáč (Čisťakov, Kaski), 16. Zernov (Chochlačov), 44. K. Semjonov (A. Potapov) – 22. Ožiganov (Kemppainen, Ketov), 34. Vey (Tkačjov, Bengtsson), 36. Burdasov (M. Aaltonen, Kuzmenko)


    Avangard Omsk: Garipov (Bobkov) – Jemelin (C), Šaripzjanov, Čudinov, Běreglazov, Kaski, Čisťakov, Gotovec, N. Komarov – Boucher, Knight (A), Sekáč – Činachov, K. Semjonov, Šumakov – Chochlačov, Zernov, Tolčinskij – A. Potapov, Dědunov, Stas (A).
    SKA Petrohrad: Samonov (16. Askarov) – Dyblenko, Bengtsson, Tokranov (A), Ožiganov, Chafizullin, Antipin, Brinkman – Tkačjov, Vey (A), Ketov (C) – Kuzmenko, M. Aaltonen, Burdasov – Podkolzin, Kemppainen, E. Galimov – K. Marčenko, Ivan Morozov, Timkin – Jakimov.

    Rozhodčí: S. Morozov, Olenin – Novikov, Sadovnikov

    Diváci: 1 331
    thejrc.org