Chabarovsk – Riga 2:1 (kon.) | Novosibirsk – Dynamo Moskva 2:4 (kon.)
konec
HC Sibir Novosibirsk
2:4 (0:2, 2:0, 0:2)
Dynamo Moskva
Středa 16.09.2020, 14:30 • Ledovyj dvorec sporta, Sibir • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:58 Dmitrij JAŠKIN - 2:4
     
    59:58
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto! Michal Čajkovský sice prázdnou bránu přes celé hřiště netrefil, ale puk se odrazil na hůl DMITRIJE JAŠKINA, který završil svůj hattrick gólem do prázdné brány. Asistence: Michal Čajkovský a Ivan Bočarov.
    51:12 Dmitrij JAŠKIN - 2:3
     
    51:12
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hosté si berou ztracené vedení zpět! Na modré čáře dobře zapracoval Vadim Šipačov, který puk předal dál. Následovala dobrá kombinace po ose Juuso Hietanen – Daniil Tarasov – DMITRIJ JAŠKIN, když poslední zmíněný zakončil přesně k přední tyči, kde se nestihl Harri Säteri přesunou včas. Asistence: Daniil Tarasov a Juuso Hietanen.
    28:09 Vitalij MENŠIKOV - 2:2
     
    28:09
    Sibir právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Stěpan Sannikov si na levé straně vyměnil puk s Viktorem Komarov, který viděl na opačné straně volného VITALIJE MENŠIKOVA, jenž si kotouč přebral a vypálil příklepem. kotouč se ještě svezl po holi jednoho z hostujících hráčů a zapadl přesně k zadní tyči. Asistence: Viktor Komarov a Stěpan Sannikov.
    24:25 Jegor MILOVZOROV - 1:2
     
    24:25
    Sibir právě vstřelil branku!
    Domácí snižují na rozdíl jedné branky! Po chybě Dmitrije Jaškina se dostal k puku Oleg Li, který našel před bránou najetého JEGORA MILOVZOROVA, který střelou z první propálil Ivana Bočarova. Asistence: Oleg Li.
    18:39 Dmitrij JAŠKIN - 0:2
     
    18:39
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Po chybě v rozehrávce domácího brankáře vznikla situace dva na dva, kterou Vadim Šipačov vyřešil přihrávkou na DMITRIJE JAŠKINA, který se na malou chvíli uvolnil a v oslabení zasunul kotouč do poloprázdné brány soupeře. Asistence: Vadim Šipačov.
    12:18 Daniil TARASOV - 0:1
     
    12:18
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hosté jdou do vedení! Za bránou se ke kotouči dostal Vadim Šipačov, který následně našel hůl DANIILA TARASOVA, který z pravé strany vypálil a trefil se přesně k přední tyči. Domácí brankář téměř nic neviděl, a tak nemohl proti střele zasáhnout. Asistence: Vadim Šipačov.

    Tomáš Němčík

    Branky a nahrávky: 25. Milovzorov (O. Li), 29. Menšikov (V. Komarov, Sannikov) – 13. Tarasov (Šipačov), 19. Jaškin (Šipačov), 52. Jaškin (Tarasov, Hietanen), 60. Jaškin (Čajkovský, Bočarov)


    HC Sibir Novosibirsk: Säteri (Krasotkin) – Menšikov, Jokipakka, Chochlov, Gurkin, K. Alexejev, Timašov, Ilja Morozov – Šarov, Ruohomaa, Puustinen – Sannikov (C), Sajustov (A), Milovzorov – Česalin (A), V. Komarov, O. Li – N. Korotkov, Romancev, Romajev – Ovčinnikov.
    Dynamo Moskva: Bočarov (Kuzněcov) – Hietanen, Čajkovský, Mironov (A), An. Sergejev, Grigorjev, J. Zajcev, Pribylskij – Tarasov, Šipačov (C), Jaškin – Brjukvin (A), O. Lindberg, Pulkkinen – Kagarlickij, Šipov, Alexejev – Muranov, Jefremov, Pankratov – Zajcev.

    Rozhodčí: Romasko, Fraňo – Nikolajev, Šišlo

    Diváci: 1850
    thejrc.org