Benátky n/J – Jihlava 4:1 (kon.) | Kolín – Frýdek-M. 0:0 (odl.) | Prostějov – Třebíč 6:3 (kon.)
Ústí n/L – Poruba 2011 3:4 (0:3 po s.n.) | Kadaň – Slavia 0:0 (odl.) | Sokolov – Litoměřice 12:5 (kon.)
Šumperk – Havířov 2:3 (po pr.) | Kladno – Slavia 2:4 (kon.) | Kolín – Vsetín 3:0 (kon.)
konec
HC Baník Sokolov
12:5 (4:0, 3:2, 5:3)
HC Stadion Litoměřice
Středa 16.09.2020, 18:00 • Sokolov • Chance liga • 2. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    S konstatováním, že jsme zatím shlédli zatím nejzajímavější zápas nové sezony Chance Ligy se s Vámi loučím. Děkuji za pozornost a přeji příjemný večer. (20:32:30)
     
    Dnešní bláznivý zápas končí se sedmnácti vstřelenými brankami! Celou dobu však zápas kontroloval Sokolov, který se již v první třetině dostal do čtyřbrankového vedení, které bez problémů držel a postupně ho navyšoval. Oba týmy se však soustředily hlavně na útočení, takže se časem musely prosadit také Litoměřice, které si nakonec připsaly pět gólů, což je normálně docela dost, ale dnes to na body rozhodně nemohlo stačit. Baník tak ve 2. kole Chance Ligy naprosto deklasuje Stadion a díky tak vysokému vítězství se posouvá na první místo tabulky!
     
    Konec zápasu.
     
    59:33
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Petr Hašek.
     
    59:33
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Peter Jánský – 2 min., sekání).
     
    59:19
    Domácí stále drží kotouč, ale dopředu už se nemohou dostat, což jim ale moc nevadí. Do konce třetí třetiny totiž moc času nezbývá.
     
    58:45
    Dost netradičně se hraje třem proti třem, což zatím mnohem víc vyhovuje Baníku, který zatím celou dobu krouží v útočném pásmu.
     
    58:20
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Michal Gut – 2 min., hákování).
     
    58:16
    Na ledě je opravdu hodně prostoru, díky tomu byl před bránou úplně sám Otakar Šik, který ale pálil jen do betonu soupeřícího brankáře.
     
    57:34
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Matěj Toman – 2 min., nedovolené bránění).
     
    57:24
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Šimon Kubíček – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Tomáš Vracovský – 2 min., sekání).
     
    56:54
    Stadion chce přidat ještě alespoň jeden gól, ale domácí zatím docela bez problémů odolávají a vzápětí si výlet do útoku sám organizuje Tomáš Vracovský.
     
    56:07
    O branku se nyní mohl postarat také Lukáš Válek, který dobře napadal, díky čemuž se se spoluhráčem dostal do přečíslení, ke kterému se však jeho přihrávka jen těsně nedostala!
    54:41 Tomáš ROHAN - 12:5
     
    54:41
    Baník právě vstřelil branku!
    Sokolov to opět luxusně vykombinoval! Patrik Kadeřávek přihrál na střed Jaromíru Kverkovi, ten následně předal nalevo TOMÁŠI ROHANOVI, který odkrytou síť zcela bez problémů trefil. Tomáš Král už neměl energii na přesun. Asistence: Jaromír Kverka a Patrik Kadeřávek.
     
    54:04
    Tomáš Vracovský však střelou z první míjí bránu, načež se Litoměřice osvobozují, ale moc času na oddechnutí od soupeře nedostaly.
     
    53:43
    Sokolov v přesilovce nikam nespěchá a spíše si užívá to, že se nemusí moc bránit. Po chvíli se však přece jen usazuje v útočném pásmu.
     
    52:38
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Josef Jícha – 2 min., sekání + 10 min. osobní trest, nesportovní chování). Trest odpyká David Jindra.
     
    52:14
    Hosté jsou v posledních minutách utkání aktivnější, už zase krouží kolem soupeřící brány, ale tentokrát si tam nedokázali moc dobře přihrát.
    Marken.cz

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 13. Kverka (D. Tůma, Kadeřávek), 14. Gut (Šik), 15. Kverka (Vracovský, T. Rohan), 19. Kropáček (Šik, D. Mikyska), 30. T. Rohan (Kropáček), 30. D. Tůma (Kverka, Prymula), 36. Kverka (D. Tůma, Vracovský), 43. Osmík (Prymula, Klodner), 44. Kropáček (Klodner, Osmík), 44. Vracovský (D. Mikyska), 46. Tureček (Kverka, D. Tůma), 55. T. Rohan (Kverka, Kadeřávek) – 25. Toman (Poizl), 38. Jícha (Marcel, Válek), 41. Procházka (J. Holý, Marcel), 45. Hašek (Čermák), 52. Procházka (Koffer, Miškář)


    HC Baník Sokolov: Cichoň (Hamrla) – Kadeřávek, D. Mikyska, A. Rulík, Klodner, Tureček, Houdek – Vracovský, Kverka (A), D. Tůma – Šik, Gut, Osmík – Švec, T. Rohan (C), Kropáček – Prymula, Vrána, Jiskra.
    HC Stadion Litoměřice: Tomáš Král (30.–44. A. Beran) – Marcel, J. Holý, Výtisk (C), Poizl, Jebavý (A), Kubíček, Baláž – M. Beran (A), Miškář, Procházka – Koffer, Válek, P. Novák – Jindra, Jícha, Jánský – Čermák, Hašek, Toman.

    Rozhodčí: Grech, Kostourek – Belko, Juránek
    ocianews.com