Motor ČB – Mountfield HK 1:5 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
1:5 (1:4, 0:1, 0:0)
Mountfield HK
Čtvrtek 17.09.2020, 17:30 • Budvar aréna • Tipsport extraliga • 1. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    24:34 Radek SMOLEŇÁK - 1:5
     
    24:34
    Hradec právě vstřelil branku!
    Další využitá přesilová hra znamená pátou branku v síti Budějovic! RADEK SMOLEŇÁK první střelou sice jen vyprášil Čiliaka, ovšem jeho následná dorážka ze vzduchu nakonec zapadla za domácího gólmana. Asistence: Vladimír Růžička a Jakub Orsava.
    17:07 Jakub LEV - 1:4
     
    17:07
    Hradec právě vstřelil branku!
    Ojedinělá akce hostujícího týmu končí brankou! Přečíslení dva na jednoho táhl Jordann Perret, který svým pasem vybídl JAKUBA LVA, jenž prostrčil kotouč mezi betony Čiliakovy. Asistence: Jordann Perret a Filip Hronek.
    09:11 Karel PLÁŠIL - 1:3
     
    09:11
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Jihočeši využívají početní výhodu a snižují rozdíl na dvě branky. Novák nemohl pálit z první, tak přistrčil puk na KARLA PLÁŠILA, jenž se střelou z první po ledě prosadil! Asistence: Martin Novák.
    03:42 Radovan PAVLÍK - 0:3
     
    03:42
    Hradec právě vstřelil branku!
    Neskutečné, Mountfield se trefuje i ve vlastním oslabení! Karel Plášil nestihl kotouč v útočné třetině, načež byl přistrčen RADOVANU PAVLÍKOVI, který Čiliaka natáhl a zakončil k tyči. Budějovický gólman neměl šanci zasáhnout. Asistence: Petr Koukal.
    01:14 Filip HRONEK - 0:2
     
    01:14
    Hradec právě vstřelil branku!
    Využitá přesilová hra znamená druhou branku v síti Čiliaka! Filip Pavlík posunul kotouč na modré na hokejku FILIPA HRONKA, jehož bomba z první propálila vše, co jí stálo v cestě. Za oficiálního střelce je sice označen Filip Pavlík, ovšem to se bude ještě s jistotou měnit. Asistence: Filip Pavlík a Jakub Orsava.
    00:08 Jakub ORSAVA - 0:1
     
    00:08
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak to je neskutečný start v podání Hradce, který střílí první gól už po osmi sekundách! Nedomlel šikovně nahodil kotouči zadní mantinel. Tam si jako první dojel hráč hostí, který poslal kotouč na volného JAKUBA ORSAVU, jenž neměl s překonáním gólmana problémy. Asistence: Lukáš Cingel a Richard Nedomlel.
    Marken.cz

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 10. Plášil (M. Novák) – 1. Orsava (Cingel, Nedomlel), 2. Hronek (F. Pavlík, Orsava), 4. R. Pavlík (Koukal), 18. Lev (Perret, Hronek), 25. Smoleňák (V. Růžička, Orsava)


    Banes Motor České Budějovice: Čiliak (Patera) – Slováček, Vydarený, Plášil, Pýcha, Pavel, Allen – Holec, Venkrbec, Christov – Z. Doležal, R. Přikryl, Beránek – D. Voženílek, Prokeš, Jonák – Karabáček, Gilbert, M. Novák.
    Mountfield HK: Mazanec (Š. Lukeš) – Nedomlel, Hronek, Jank, Blain, Šalda, F. Pavlík – Orsava, Cingel, Smoleňák – J. Sklenář, V. Růžička, Kelly Klíma – Perret, Kevin Klíma, Lev – R. Pavlík, Koukal, Jergl – R. Pilař.

    Rozhodčí: Jeřábek, Svoboda – Pešek, Malý

    Diváci: 3710
    thejrc.org