Kazaň – Ufa 4:1 (kon.) | Kunlun – Jekatěrinburg 2:5 (kon.) | N.Novgorod – Čerepovec 3:4 (po pr.)
Soči – Jaroslavl 0:0 (odl.) | Spartak Moskva – Petrohrad 0:2 (kon.) | Viťaz – Čeljabinsk 1:3 (kon.)
konec
Ak Bars Kazaň
4:1 (1:1, 1:0, 2:0)
Salavat Julajev Ufa
Čtvrtek 17.09.2020, 18:00 • Tatněfť Arena, Kazaň • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:56
    Vyloučení v týmu Salavat Julajev Ufa (Teemu Hartikainen – 2 min., krosček).
     
    58:50
    Nikita Ljamkin dokonce unikl celé soupeřící obraně a na Juhu Metsolu jel úplně sám, toho si vymíchal, ale v rychlosti pak zakončil jen mimo!
     
    58:04
    Po pěkné kombinaci Teemu Hartikainen nebezpečným bekhendem pálil z mezikruží, Timur Biljalov však výborně udržel puk pod svým betonem!
     
    57:42
    Vyloučení v týmu Ak Bars Kazaň (Justin Azevedo – 2 min., podrážení).
    51:14 Stanislav GALIJEV - 4:1
     
    51:14
    Kazaň vstřelila branku!
    STANISLAV GALIJEV se po dvou asistencích také zapisuje na střeleckou listinu! Od spoluhráče dostal nabito do levého kruhu, kde mu střela neskutečně sedla, protože letěla přesně ke vzdálenější pravé tyči a navíc pod lapačku Juhy Metsoly. Asistence: Andrej Pedan, Danis Zaripov.
     
    50:49
    Vyloučení v týmu Salavat Julajev Ufa (Alexej Semjonov – 2 min., krosček).
     
    49:59
    Vyloučení v týmu Salavat Julajev Ufa (Alexandr Kadějkin – 2 min., krosček).
    47:50 Danis ZARIPOV - 3:1
     
    47:50
    Kazaň vstřelila branku!
    Domácí útočný tandem se stará o druhý gól v zápase a pravděpodobně zajišťuje svému týmu výhru! Stanislav Galijev se prezentoval výbornou žabičkou přímo do jízdy DANISE ZARIPOVA, který se tak dostál před Juhu Metsolu, kterého překonal ukázkovým bekhendovým blafákem. Asistence: Stanislav Galijev.
     
    39:28
    Do dobré střelecké pozice se ještě dostal Teemu Hartikainen, který si sjel pro puk k mantinelu, elegantně se otočil a okamžitě vypálil švihem, ale stejně jen do vyrážečky gólmana!
     
    36:38
    Nigel Dawes si mohl připsat druhou branku duelu, po dobrém pasu na něj zírala odkrytá brána, ale trefil se jen horní tyčky!
     
    35:06
    Vyloučení v týmu Salavat Julajev Ufa (Markus Granlund – 2 min., nedovolené bránění).
     
    26:40
    Vyloučení v týmu Salavat Julajev Ufa (Markus Granlund – 2 min., vysoká hůl).
     
    22:54
    O bleskové vyrovnání se mohl postarat Teemu Hartikainen, který byl po přihrávce úplně sám před brankářem, ale ten se neskutečně rychle přesunul a zablokoval veškerý volný prostor!
    22:11 Danis ZARIPOV - 2:1
     
    22:11
    Kazaň vstřelila branku!
    Domácí hokejisté otáčejí průběh zápasu! Tvrdá střela se od zadního mantinelu odrazila směrem na bránu, tam Stanislav Galijev zakončil jenom do Juhy Metsoly, který kus gumy nešťastně srazil nad sebe. Jakmile dopadl na led, do sítě ho okamžitě zasunul DANIS ZARIPOV. Asistence: Stanislav Galijev.
     
    20:54
    Sakari Manninen opravdu nebezpečně pálil z pozice mezi kruhy, ale Timur Biljalov ho vychytal skvělým zákrokem, kterým tak udržel vyrovnaný stav!
     
    15:22
    Juha Metsola musel řešit další složitou situaci, protože po zákroku puk zůstal sám v brankovišti. Brankář hostů se ale rychle otočil a lapil ho do lapačky, čímž zabránil jasnému gólu!
    14:27 Nigel DAWES - 1:1
     
    14:27
    Kazaň vstřelila branku!
    Bars se také prosazují z přesilovky a je rychle srovnáno! Denis Zaripov započal rychlou kombinaci, po které přihrával od pravé tyče skrz brankoviště Kirill Petrov na NIGELA DAWESE, který bleskovou střelou nedal gólmanovi šanci k přesunutí. Asistence: Kirill Petrov, Danis Zaripov.
     
    13:43
    Vyloučení v týmu Salavat Julajev Ufa (Sakari Manninen – 2 min., podrážení).
    07:57 Teemu HARTIKAINEN - 0:1
     
    07:57
    Ufa právě vstřelila branku!
    Hosté nakonec využívají přesilovku a dostávají se do vedení! Markus Granlund dostal přihrávku pro mantinelu, kterou si zpracoval za bránou. Odtud bekhendovou zadovkou okamžitě posílal kotouč před bránu, kde se šikovně uvolnil TEEMU HARTIKAINEN, který neomylně zakončil k levé tyči. Asistence: Markus Granlund, Sakari Manninen.
     
    06:23
    Vyloučení v týmu Ak Bars Kazaň (Roman Rukavišnikov – 2 min., držení).
     
    00:13
    Vyloučení v týmu Ak Bars Kazaň (Michail Fisenko – 2 min., nedovolené bránění).

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 15. Dawes (K. Petrov, Zaripov), 23. Zaripov (Galijev), 48. Zaripov (Galijev), 52. Galijev (Pedan, Zaripov) – 8. Hartikainen (M. Granlund, Manninen)


    Ak Bars Kazaň: Biljalov (Reideborn) – Wikstrand, Jarullin, Judin, Ljamkin, Pedan, Chenkel, Rukavišnikov – Dawes, K. Petrov, Azevedo (A) – Voronkov, Dyňak, A. Galimov – Galijev, Zaripov (C), Burmistrov – Fisenko, Safonov, Kuvardin – Lukojanov (A).
    Salavat Julajev Ufa: Metsola (Suchačov) – Koledov, J. Birjukov, Panin (C), Alexejev, Lisovec, Korobov, A. Semjonov, Muchamadullin – M. Granlund, Manninen, Hartikainen (A) – Baranov, V. Žarkov (A), Kadějkin – Kugryšev, M. Vorobjov, Chochrjakov – Gimatov, Baškirov, Pimenov.

    Rozhodčí: Birin, Sergejev – Savenkov, Viljugin

    Diváci: 4445
    bahis siteleri