Liberec – K. Vary 5:2 (kon.) | Kladno – Třemošná 9:3 (kon.) | Kobra – Havlíčkův Brod 2:3 (kon.)
Hvězda Praha – Plzeň 0:0 (odl.) | Motor ČB – Slavia 2:3 (kon.) | Mountfield HK – Sparta 1:2 (kon.)
Jihlava – Pardubice 2:4 (kon.) | Kometa Brno – Havířov 4:3 (1:0 po s.n.) | Poruba – Vítkovice 0:8 (kon.)
Mladá Boleslav – PZ Kladno 7:0 (kon.) | HK MD Šumperk – Třinec 0:8 (kon.) | Chomutov – HC Litvínov 3:6 (kon.)
Technika Brno – Tábor 1:5 (kon.) | Vsetín – Olomouc 3:2 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
2:4 (0:2, 2:2, 0:0)
HC Dynamo Pardubice
Čtvrtek 17.09.2020, 17:35 • CZ LOKO Aréna, Jihlava • Extraliga dorostu • Skupina Střed
Partner:
     
    39:42
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Tohle je rána do jihlavských plánů na otočku. Mohlo být vyrovnáno na 3:3, místo toho hosté vedou 4:2. Souhru druhé lajny po ose obránce Panchartek a centr Burda zakončuje úspěšně levý křídelník FILIP HIEMER, jenž se zblízka nemýlil. Toto může být rozhodující moment dnešního mače. Asistence: Josef Burda a Tomáš Panchartek.
     
    34:41
    Dukla právě vstřelila branku!
    Sedm sekund před koncem vyloučení Panchartka využívá Jihlava přesilovku a je zpět v utkání. Domácím konečně vyšla střela od modré, když se dělovka LUKÁŠE ČÍHALA po přesné přihrávce Jungwirtha zastavila až v pardubické kleci. Asistence: Jonáš Jungwirth.
     
    28:52
    Dukla právě vstřelila branku!
    Proto také přišel trest na druhé straně. TOMÁŠ KREJČÍ získal ve středním pásmu puk po špatné přihrávce hostí. Udělal pár rychlých kroků, na což reagoval pardubický obránce v situaci dva na jednoho faulem. Krejčího to ale nerozhodilo a zakončil po ledě přesně mezi betony Marossyho. Bez asistence.
     
    23:20
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hosté takřka nemilosrdně trestají každou šanci. Jako nyní, když kotouč na levý kruh dostal FRANTIŠEK FORMÁNEK a prosadil se přes přesouvajícího se Puldu. Asistence: Adam Svoboda.
     
    08:55
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hosté jdou do dvoubrankového vedení. ADRIAN GROMADZKI také nabral ve středním pásmu rychlost. A vzhledem k tomu, že nebyl úplně dobře dostoupen jihlavskými hráči, prodral se až před branku a uklidil kotouč do sítě. Bez asistence.
     
    01:16
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Tohle bylo hodně rychlé, jihlavský forvard byl na trestné jen čtyři sekundy. Pražan vystřelil od modré a DANIEL BURDA, mj. kapitán Pardubic, usměrnil puk za Puldova záda. Asistence: Adam Pražan.
    Marken.cz

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 29. Krejčí, 35. Číhal (Jungwirth) – 2. Burda (Pražan), 9. Gromadzki, 24. Formánek (Svoboda), 40. Hiemer (Burda, Panchartek)


    HC Dukla Jihlava: Pulda (Sigmund) – Šabatka, Číhal (A), Hrbek, Matějíček, Topol, Vovsík (A), Jeletz – Doležal, Marhoun, Sopotnik – Bulík, Jungwirth (C), Báťa – Krejčí, Juřička, Peš – Kříž. Trenér: Marek Melenovský
    HC Dynamo Pardubice: Marossy (Červinka) – Pazdera, Svoboda, Panchartek, Pražan, Šmerda, Maštalíř, Vaníček – Formánek (A), Gromadzki, Pavlata (A) – Jaša, Burda (C), Hiemer – Pilař, Macas, Vrba – Pirner. Trenér: David Havíř

    Rozhodčí: Mejzlík – Horký, Augusta
    thejrc.org