FK Kaisar – APOEL 1:4 (kon.) | Ventspils – Rosenborg 1:5 (kon.) | Renova – Hajduk Split 0:1 (kon.)
Ararat-Armenia – Fola 4:3 (po pr.) | Astana – Budućnost Podgorica 0:1 (kon.) | KF Teuta – Granada 0:4 (kon.)
Lincoln – Rangers 0:5 (kon.) | KuPS – Slovan Bratislava 1:1 (4:3 po pen.) | Botoşani – Škendija 0:1 (kon.)
Bodö/Glimt – Žalgiris Vilnius 3:1 (kon.) | Riteriai – Liberec 1:5 (kon.) | Lokomotiv Plovdiv – Tottenham 1:2 (kon.)
Göteborg – Kodaň 1:2 (kon.) | Neftçi Baku – Galatasaray 1:3 (kon.) | Flora – Reykjavík 2:1 (kon.)
Olimpija Lublaň – Zrinjski Mostar 2:3 (po pr.) | Connah's Quay – Dinamo Tbilisi 0:1 (kon.) | Djurgården – Europa 2:1 (kon.)
Hibernians – Fehérvár 0:1 (kon.) | Laçi – Beer Ševa 1:2 (kon.) | CSKA Sofia – BATE 2:0 (kon.)
Sfîntul Gheorghe – Partizan Bělehrad 0:1 (po pr.) | OFI FC – Apollon Limassol 0:1 (kon.) | Locomotive Tbilisi – Dynamo 2:1 (kon.)
Maccabi Haifa – Kajrat 2:1 (kon.) | Escaldes – Dundalk 0:1 (kon.) | FK Sileks – KF Drita 0:2 (kon.)
Shamrock – AC Milán 0:2 (kon.) | Piast Gliwice – Hartberg 3:2 (kon.) | Kukësi – Wolfsburg 0:4 (kon.)
Banja Luka – Rio Ave 0:2 (kon.) | Aris Soluň – Kolos Kovalivka 1:2 (kon.) | Standard – Bala Town 2:0 (kon.)
Mura – Aarhus 3:0 (kon.) | Viking FK – Aberdeen 0:2 (kon.) | Coleraine – Motherwell 2:2 (0:3 po pen.)
Linfield – Floriana 0:1 (kon.) | Osijek – Basilej 1:2 (kon.) | Dunajská Streda – Jablonec 5:3 (po pr.)
Servette – Remeš 0:1 (kon.) | Bačka Topola – FCSB 6:6 (4:5 po pen.) | Honvéd – Malmö 0:2 (kon.)
po prodl.
Ararat-Armenia Jerevan
4:3 (1:1)
CS Fola Esch
Čtvrtek 17.09.2020, 16:00Evropská liga (předkola) • 2. předkolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání 2. předkola Evropské ligy mezi FC Ararat-Armenia a CS Fola Esch. Výkop je stanoven na 16 hodin.
     
    CS Fola Esch

    Hostující celek je tým z Lucemburska, který se v posledních letech pravidelně představuje v předkolech evropských pohárů. Letos Fola bojovala v předkole Ligy mistrů, kde padla na půdě Šeriffu Tiraspol. V lucemburské nejvyšší soutěži už jsou odehrány tři kola. Fola v nich získala sedm bodů a zatím drží druhou pozici. O víkendu doma přehrála 4:1 UNA Strassen.
     
    FC Ararat-Armenia

    Domácí celek je mužstvo z Arménie, které letos rovněž naskočilo do předkola Ligy mistrů. Doma ale Ararat padl 0:1 s kyperským týmem Omonia. V nejvyšší arménské soutěži má pak po třech odehraných duelech na kontě jen dva body a krčí se na osmé pozici.
     
    Úvodní sestavy:

    FC Ararat-Armenia: Cupič – Alemao, Meneces, Vakulenko, Junior – Narsingh, Gouffran, Alphonse, Sanogo – Martinez – Otubanjo
    Náhradníci: Abakumov, Ambarcumjan, Deniljan, Chačumjan, Lima, Louis, Šanijan

    CS Fola Esch: Hym – Klein, Dikaba, Delgado – Ouassiero, Pimentel, Diallo, Freire, Sacras – Zac, Bensi
    Náhradníci: Bernard, Cabral, Correia, Drif, Mura, Semedo, Simon.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první poločas?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Domácí celek obstaral výkop do prvního poločasu dnešního souboje. Ararat se ihned vydal do útoku, ale nákop skončil u prvního obránce lucemburského mužstva.
     
    2
    Hostující celek uklidňuje rozehrávku postupnou kombinací na vlastní polovině. Hráči lucemburského mužstva se nikam neženou a snaží se hrát s míčem.
     
    3
    Další nákop za obranu domácího celku si bez problémů pohlídal Meneses, který hlavou prodloužil do rukavic svého brankáře.
     
    4
    Domácí celek zahrával rohový kop. Centrovaný míč se snesl na malé vápno, kam vyrazil brankář Hym, který míč vyškrábl mimo velké vápno.
     
    5
    Ani po dalším rohu se fotbalisté Araratu nedostali do zakončení. Centr tentokrát přiletěl na přední tyč, odkud jej obránce odehrál na další roh.
     
    6
    Delgado se z levé strany tlačil do pokutového území, jenže nikdo ze spoluhráčů jeho akci nepodpořil. Hráči Araratu se tak bez problémů ubránili.
     
    7
    Hosté se dostali do zakončení po autovém vhazování. K odraženému míči se dostal Diallo, jehož dělovka levačkou proskákala kolem zadní tyče.
     
    8
    Alemao si pokryl míč na polovině soupeře a jeden ze soupeřů jej ostrým skluzem poslal k zemi. Sudí zatím nechává žlutou kartu v kapse.
     
    9
    Klein táhl akci lucemburského celku po pravém křídle, jenže se dostal jen za půlící čáru, kde jej o míč připravil hned první soupeř v bílém dresu.
     
    10
    Diallo sice vybojoval míč ve střetu na vlastní polovině, jenže musel rozehrávat pod velkým tlakem a odkopl míč jen do zámezí. Ararat bude vhazovat.
     
    11
    Fola se vydala do útoku po levé straně, jenže Hadji nakonec zakopl míč do autu, jenže jeden z jeho spoluhráčů zůstává ležet se zraněním.
     
    12
    Alemao táhl akci hostujícího celku po pravém křídle, jenže byl faulován. Ani v tomto případě se zatím žlutit nebude.
     
    13
    Zac si naběhl na nákop na polovinu domácího celku, jenže si neporadil se zpracováním a míč mu utekl daleko do autu.
     
    14
    Arménský celek nyní stupňuje svou aktivitu. Do pokutového území soupeře létal jeden centr za druhým, jenže nikdo v bílém nyní nezakončil.
     
    15
    Gouffran střílel zpoza hranice velkého vápna, jenže rána mu vůbec nesedla a jeho zakončení prosvištěla daleko od branky lucemburského mužstva.
     
    16
    Domácí celek zahrával další rohový kop. Nadýchaný centr se snesl na malé vápno, jenže obrana hostujícího celku byla opět pozorná.
     
    17
    Alphonse si skvěle zpracoval míč na hranici velkého vápna, jenže se nedokázal otočit kolem svého strážce a vybojoval jen další rohový kop.
     
    18
    Ararat-Armenia právě vstřelil branku!
    Po dalším rohu už se domácí celek dostává do vedení! Do pokutového území totiž přiletěl prudký centr, který se ještě odrazil na malé vápno a ARANIBAR MARTINEZ měl snadnou práci!
    18. Aranibar MARTINEZ - 1:0
     
    20
    Fola právě vstřelila branku! Hostující celek našel bleskovou odpověď! Lucemburské mužstvo vyrovnává prakticky z protiútoku! Do míče se zpoza velkého vápna opřel DIOGO PIMENTEL a jeho rána se od obránce odrazila do sítě!
    20. Diogo PIMENTEL - 1:1
     
    22
    Lucemburský celek je rychlým vyrovnáním pořádně nabuzený a nadále se tlačí do útoku. Pimentel chtěl procedit míč mezi stopery, ale nikoho ze spoluhráčů nenašel.
     
    23
    Na opačné straně odcentroval Diallo na značku pokutového kopu, kam sprintoval Otubanjo, jenže tomu k zakončení scházely snad dva kroky.
     
    24
    Diallo mohl vrátit Araratu vedení! Domácí fotbalista si skvěle zpracoval dloubák do velkého vápna, jenže jeho dělovka nártem prolétla nad břevnem!
     
    25
    Ararat uklidňuje rozehrávku postupnou kombinací na vlastní polovině. Nikdo z hráčů hostujícího celku zatím kombinaci soupeře neatakuje.
     
    26
    Domácí předvedli obrovskou minelu! Otubanjo se hnal sám na brankáře hostujícího celku, jenže místo zakončení zbytečně zasekával. Poté přihrál dobíhajícímu Diallovi, který podklouzl a na míč si vůbec nesáhl!
     
    27
    Další zahozená možnost domácího celku! Otubanjo se nejprve skvěle dostal k centru z pravé strany, jenže trefil brankáře a dorážku z malého vápna napálil nad břevno!
     
    28
    Domácí Ararat zahrával rohový kop. Centrovaný míč přiletěl na přední tyč, kde zasáhla obrana lucemburského celku.
     
    29
    Diallo spěchal vpřed s dalším rychlým brejkem domácího celku, jenže jeho akce skončila nepřesnou průnikovou přihrávkou mezi obránce.
     
    30
    Je za námi úvodní půlhodina dnešního souboje a zatím sledujeme zajímavou podívanou! Oba týmy se v prvním poločase snaží hrát ofenzivně.
     
    31
    Domácí fotbalisté uklidňují rozehrávku na vlastní polovině. Nikdo v bílém dresu se zatím nedostává do střelecké pozice. Fola teď brání pozorně.
     
    32
    Pimentel znovu vypálil zpoza hranice velkého vápna, jenže tentokrát jeho dělovku zablokoval hned první bránící fotbalista v bílém dresu Araratu.
     
    33
    Hostující Freire se dostal do pokutového území, jenže při zakončení si pomohl rukou, což ihned reklamovali zadáci Araratu. Sudí prohřešek odpískal.
     
    34
    Freire spěchal za nákopem na levou stranu, nicméně pobídka se po mokrém trávníku svezla do zámezí. Vhazovat bude arménský celek.
     
    35
    Domácí se znovu nastěhovali kolem velkého vápna, jenže zakončení z hranice velkého vápna dokázali obětaví zadáci Foly zablokovat.
     
    36
    Gouffran uklidnil rozehrávku Araratu přihrávkou do zadních řad. Domácí fotbalisté sice hrají častěji s míčem, ale v posledních minutách nemohou najít recept na obranu soupeře.
     
    37
    Alphonse vyslal zajímavý střelecký pokus z dobrých pětadvaceti metrů. Jeho rána ve vzduchu zaplavala a skončila vysoko nad břevnem.
     
    38
    Domácí zadáci měli velké problémy s centrem z pravé strany hrací plochy. Alemao svůj pohyb srovnal na poslední chvíli a zahrál hlavou do rukavic brankáře.
     
    39
    Junior zajel soupeře ostrým skluzem a může být rád jen za žlutou kartu.
     
    40
    Hra je přerušena! Jeden z hostujících hráčů potřebuje po zákroku Alexe Juniora ošetření. Uvidíme, zda se vůbec vrátí na hřiště.
     
    41
    Další nedovolený zákrok na straně domácího celku. Ararat sice napadá rozehrávku svého soupeře, jenže při presinku jsou domácí hráči příliš agresivní.
     
    42
    Nedovolený zákrok také na straně lucemburského mužstva. Proti pravidlům se provinil Klein, který byl v souboji o chvíli později.
     
    43
    Hosté se po delší době dostali do blízkosti pokutového území, nicméně centr z pravé strany zastavil hned první fotbalista v bílém dresu Araratu.
     
    44
    Velká komplikace pro domácí celek! Alex Junior zastavil míč rukou a po druhé žluté kartě musí do sprch!
    44. Červená karta po 2. žluté
     
    45
    Nastavují se dvě minuty!
     
    45+1
    Lucemburský celek ihned převzal aktivitu a tlačí se na polovinu soupeře. Hráči v červeném sice hrají s míčem na kopačkách, ale kombinují daleko od šestnáctky.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhý poločas?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    První poločas končí! Úvodní pětačtyřicetiminutovka přinesla zajímavou podívanou! Domácí celek se dostal do vedení v 18. minutě, kdy se po rohovém kopu prosadil Martinez. O dvě minuty později ale vyrovnal Pimentel! Domácí celek měl poté tři vyložené šance, jenže hráči v bílém je neskutečným způsobem zahodili. V samotném závěru poločasu byl po druhé žluté kartě vyloučen domácí obrana Alex Junior.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Domácí celek obstaral výkop do druhého poločasu dnešního souboje. Arménský celek to v deseti lidech bude mít nesmírně náročné.
     
    47
    Nákop na levou stranu hledal rozběhnutého Sanoga, jenže ten neměl při zpracování dostatek prostoru a míč mu uskočil od hrudníku.
     
    48
    Klein potáhl míč po křídle na polovinu soupeře, nicméně jeho nákop skončil u obránců v bílém. Druhý poločas odstartoval obrovský bojem.
     
    49
    Martinez sice vystihl nepřesnou rozehrávku hostujícího celku, jenže musel zakončovat vnějším nártem na dlouhou nohu a těsně minul zadní tyč!
     
    50
    Fola se usadila na polovině soupeře a postupnou kombinací se přibližuje k velkému vápnu domácího celku. Ararat zatím brání bez větších problémů.
     
    51
    Martinez prošel po pravém křídle na hranici pokutového území a vyslal prudký přízemní centr na malé vápno. Obrana lucemburského celku zakročila na poslední chvíli.
     
    52
    Ani po rohovém kopu se domácímu celku nepodařilo zakončit. Jeden z obránců v červeném hlavou prodloužil míč ven z pokutového území.
     
    53
    Hra je přerušena! Jeden z hostujících hráčů schytal v hlavičkovém souboji úder do hlavy a potřebuje ošetření.
     
    54
    Otubanjo se z hranice velkého vápna položil do odraženého míče, jenže jeho rána nártem prosvištěla vysoko nad břevnem hostující branky.
     
    56
    Další problém pro domácí celek! Sudí odpískal pokutový kop pro lucemburský celek!
     
    56
    Žlutou kartu dostává Alemao (FC Ararat-Armenia).
     
    57
    Fola právě vstřelila branku! Hostující celek se dostává do vedení! K exekuci pokutového kopu se postavul STEFANO BENSI a střelou k tyči poslal hosty do vedení!
    57. Stefano BENSI - 1:2
     
    59
    Mohlo být rychle vyrovnáno! Alemao mohl odčinit svůj zákrok v pokutovém území, jenže střelou z hranice velkého vápna udělal z hostujícího brankáře hvězdu!
     
    60
    Hosté mohli po hodině hry odskočit na rozdíl dvou branek! Právě Stefano Bensi se hnal sám na brankáře, ale jeho dloubáček těsně minul levou tyč!
     
    61
    Střídání v týmu FC Ararat-Armenia: ze hřiště odchází Oftubanjo, přichází Lima.
     
    62
    Střídající Lima zůstal krátce po svém příchodu na trávník zapomenutý ve velkém vápně, ale z malého vápna trefil rameno brankáře!
     
    64
    Domácí fotbalisté reklamovali ruku jednoho ze soupeřů v pokutovém území, ale rozhodčí byl opačného názoru. Frustrace hráčů Araratu roste.
     
    65
    Ararat se usadil na polovině soupeře, jenže přihrávka na levé křídlo byla nakonec moc prudká a jeden z obránců včasným skluzem odehrál míč do autu.
     
    66
    Bensi se vrátil na vlastní polovinu, kde svým spoluhráčům pomohl vydolovat míč. Lucemburský celek hraje opravdu skvěle.
     
    67
    Domácí reklamovali další etapu, ale rozhodčí ani tentokrát neusnadnil Araratu těžkou situaci v dnešním souboji.
     
    68
    Hosté zahrávali přímý kop v blízkosti pokutového území soupeře. Centr z levé strany však zadáci Araratu srazili na rohový kop.
     
    69
    Žlutou kartu dostává Pimentel (CS Fola Esch).
     
    70
    Domácí Ararat zahrával přímý kop na polovině soupeře. Centrovaný míč přiletěl na malé vápno, odkud jej bez problémů vyboxoval brankář.
     
    71
    S dalším centrem si hostující brankář tak hladce neporadil, ale hostům usnadnil situaci útočný faul jednoho z domácích fotbalistů.
     
    72
    Střídání v týmu FC Ararat-Armenia: ze hřiště odchází Alphonse, přichází Šanijan.
     
    73
    Hosté sice dopravili míč do sítě, jenže třetí branka nemůže platit kvůli ofsajdu!
     
    74
    Domácí celek pokračuje ve velkém tlaku, jenže obrana lucemburského mužstva hraje ve druhém poločase na podtrženou jedničku.
     
    75
    Žlutou kartu dostává Bensi (CS Fola Esch).
     
    76
    Diallo poslal průnikovou přihrávku za obranu domácího celku, jenže jeho pobídka byla moc prudká a skončila v rukavicích brankáře.
     
    77
    Dikaba se včasným skluzem položil do průnikové přihrávky a na poslední chvíli odkopl míč do bezpečí. Hráči lucemburského celku brání pozorně.
     
    78
    Zac si pohybem řekl o přihrávku do přečíslení, jenže Diallo mu poslal moc krátkou pobídku, se kterou si obrana domácího Araratu bez problémů poradila.
     
    79
    Další útočnou akci hostujícího celku zastavuje zdvižený praporek asistenta rozhodčího. Své postavení si tentokrát nepohlídal Zac.
     
    80
    Klein se krásnou kličkou na polovině hřiště zbavil napadajícího soupeře, jenže následně nenašel nikoho v červeném dresu lucemburského mužstva.
     
    81
    Do rozehrávky Araratu se musel zapojit také domácí brankář. Cupič nakopl míč na levou stranu hrací plochy, kde nebyl nikdo v bílém dresu.
     
    82
    Také další akci Foly zastavuje zdvižený praporek asistenta rozhodčího. Své postavení si znovu nepohlídal Zac.
     
    83
    Fola právě vstřelila branku! Hostující celek se nakonec dočkal třetí branky a výrazně se přibližuje k postupu! Přihrávku do skvělé pozice dostal ZAC, připravil si míč ke střele a přízemní dělovkou nedal gólmanovi šanci!
    83. ZAC - 1:3
     
    85
    Střídání v týmu FC Ararat-Armenia: ze hřiště odchází Gouffra, přichází Ogana.
     
    86
    Lucemburský celek předvedl další útok po levém křídle, ale nikdo v červeném dresu se tentokrát nedostal až k odcentrování do velkého vápna.
     
    87
    Hostující brankář podcenil centr z levé strany, který nedokázal lapit do rukavic. Domácí tak mohli pokračovat v akci, jenže nikdo v bílém nezakončil.
     
    88
    Střídání v týmu CS Fola Esch: ze hřiště odchází Bensi, přichází Bernard.
     
    89
    Hostující celek už pouze hraje s míčem na kopačkách a nikam se nežene. Domácí naopak vrhají všechny síly do útoku, ale v oslabení se jim nedaří zakončit.
     
    90
    Ararat zahrával rohový kop. Centrovaný míč se snesl na malé vápno, kam si pro něj s přehledem došel hostující brankář.
     
    90
    Ještě přichází pokutový kop pro domácí celek!
     
    90+1
    Pimentel navíc vidí druhou žlutou a musí do sprch!
     
    90+2
    Ararat-Armenia právě vstřelil branku!
    Domácí celek ještě snižuje! K penaltě se postavil MAILSON LIMA a s přehledem proměnil!
    90+2. Mailson LIMA - 2:3
     
    90+3
    Neskutečný závěr duelu! Domácí celek se totiž dočkal dalšího pokutového kopu!
     
    90+4
    Ararat-Armenia právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! MAILSON LIMA proměnil i druhou penaltu a posílá dnešní souboj do prodloužení!
    90+4. Mailson LIMA - 3:3
     
    90+5
    Druhý poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    Neskutečný duel rozhodne prodloužení nebo případné penalty! Hosté sice zásluhou Bensiho a Zaca vedli ještě v nastavení 3:1, jenže poté přišel nepochopitelný zkrat obránců a dvě penalty pro Ararat. Obě dokázal proměnit Mailson Lima a poslal duel do prodloužení.
     
    91
    Začal první poločas prodloužení.
     
    91
    Ararat obstaral výkop do prvního poločasu prodloužení. Domácí celek je povzbuzen vyrovnáním ze závěru duelu a bude se hnát za postupem.
     
    92
    Domácí fotbalisté reklamovali ruku hostujícího Dialla v pokutovém území. Sudí měl jeho zákrok přímo před očima a rozhodl se třetí penaltu neodpískat.
     
    93
    Drif táhl hostující akci po levém křídle, jenže jeho zasekávačka byla předem příliš čitelná a vracející se obránce domácího celku srazil míč do autu.
     
    94
    Domácí se hnali do otevřené obrany soupeře, jenže výpad Araratu zastavil zdvižený praporek asistenta rozhodčího.
     
    95
    Fola po delší dob uklidňuje hru na vlastní polovině. Lucemburský celek se snaží o postupnou kombinaci a nikam se nežene.
     
    96
    Hra je přerušena! Jeden z domácích hráčů zůstává ležet na trávníku a podle všeho bude muset střídat.
     
    97
    Střídání v týmu FC Ararat-Armenia: ze hřiště odchází Martinez, přichází Ambarcumjan.
     
    98
    Střídající Ambarcumjan se ihned dostal do obrovské šance, jenže jeho technický obstřel vyrazil hostující brankář špičkou kopačky!
     
    99
    Lucemburský celek se snad poprvé během prodloužení dostal na polovinu domácích, jenže hráči v červeném u míče dlouho nezůstali.
     
    100
    Diallo si v pokutovém území krásnou kličkou položil obránce, jenže musel střílet z ostrého úhlu a poslal míč jen do boční sítě.
     
    101
    Žlutou kartu dostává Ambarcumjan (FC Ararat-Armenia).
     
    102
    Domácí Alemao střílel z hranice velkého vápna. Jeho ránu tečoval obránce tak zajímavě, že míč nakonec skončil kousíček nad břevnem!
     
    103
    Domácí celek je v prodloužení mnohem lepším týmem! Hráči v bílém prakticky nepouštějí svého soupeře na dostřel.
     
    104
    Žlutou kartu dostává Sanogo (FC Ararat-Armenia).
     
    105
    V závěru první části prodloužení se domácí nastěhovali na polovinu soupeře, nicméně nikdo v bílém dresu se nyní není schopen dostat do zakončení.
     
    105+1
    První prodloužení skončilo.
     
    První poločas prodloužení končí! V úvodní části byl domácí Ararat lepším týmem, vytvořil si několik zajímavých náznaků, ale úvodní branku nevsítil. Po změně stran se tak bude pokračovat.
     
    106
    Začalo druhé prodloužení.
     
    106
    Hosté obstarali výkop do druhého poločasu prodloužení. Uvidíme, zda se dočkáme branky nebo dojde na penaltový rozstřel.
     
    107
    Domácí se hnali do velké šance, ale šanci arménského celku zastavil zdvižený praporek asistenta rozhodčího. Ofsajd!
     
    108
    Hosté se hnali do zajímavého brejku, jenže hned první hráč v bílém dresu vystoupil a odkopl míč daleko na tribunu.
     
    109
    Louis střílel z dobré pozice v pokutovém území, jenže jeho přízemní dělovku levačkou zablokoval dobře postavený obránce v červeném dresu.
     
    110
    Další průnikovou přihrávku do velkého vápna dohnal Lima, který obešel brankáře, jenže už byl pryč z dobrého palebného úhlu.
     
    111
    Další průnikovou přihrávku naháněl právě střelec Lima, jenže tentokrát si míč pustil za sebe a už jej nedohnal na trávníku.
     
    112
    Ararat zahrával rohový kop. Centrovaný míč byl tentokrát příliš dlouhý a nikdo z hlavičkářů na balón nedosáhl.
     
    113
    Lima si chtěl ve výskoku zpracovat nákop do pokutového území, jenže měl problém s napadáním obránce a nedokázal míč sklepnout na spoluhráče.
     
    114
    Ararat-Armenia právě vstřelil branku!
    Domácí celek se dostává do vedení! Ararat zvládl neskutečný obrat v duelu! Na centr z levé strany si naběhl SERGEJ VAKULENKO a hlavou dostal míč k tyči!
    114. Sergej VAKULENKO - 4:3
     
    116
    Hostům už moc času na vyrovnání nezbývá! Fola navíc není schopná projít na polovinu domácího Araratu.
     
    117
    Domácí skvěle napadají rozehrávku soupeře a nepouštějí fotbalisty soupeře do zakončení. Ararat si hlídá svůj náskok.
     
    118
    Klein zatáhl rozběhnutého soupeře za dres a vidí žlutou kartu.
     
    119
    Domácí i po chybě v komunikaci v zadních řadách ustáli další akci lucemburského celku a odkopli míč na polovinu soupeře.
     
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Ararat nakonec vybojoval postup až ve druhé části prodloužení! Také v ní předvedli domácí několik nebezpečných náznaků! Po jednom z nich střílel Alemao, jenže minul branku. O vítěznou branku se nakonec hlavou postaral Sergej Vakulenko.
     
    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 11:4. Střely mimo: 4:5. Rohy: 14:4. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 11:17.
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný večer! (18:32:36)

    Tomáš Kubečka

    Branky: 18. Martinez, 90+2. Lima, 90+4. Lima (pen.), 114. Vakulenko – 20. Pimentel, 57. Bensi (pen.), 83. Zac

    Karty:   39. Junior (ARA), 56. Alemao (ARA), 101. Ambarcumjan (ARA), 104. Sanogo (ARA) – 69. Pimentel (FOL), 75. Bensi (FOL), 118. Klein (FOL)   44. Junior (ARA) – 90+1. Pimentel (FOL)


    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 11:4. Střely mimo: 4:5. Rohy: 14:4. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 11:17.
    Ararat-Armenia Jerevan: Cupič – Alemao, Meneces, Vakulenko, Junior – Narsingh, Gouffran (85. Ogana), Alphonse (72. Šanijan), Sanogo – Martinez (97. Ambarcumjan) – Otubanjo (61. Lima)
    Náhradníci: Abakumov, Ambarcumjan, Deniljan, Chačumjan, Lima, Louis, Šanijan

    CS Fola Esch: Hym – Klein, Dikaba, Delgado – Ouassiero, Pimentel, Diallo, Freire, Sacras – Zac, Bensi (88. Bernard)
    Náhradníci: Bernard, Cabral, Correia, Drif, Mura, Semedo, Simon
    thejrc.org