Bratislava Capitals – Banská Bystrica 0:0 (zruš.) | Vlci Žilina – Spišská N. Ves 0:0 (zruš.) | Humenné – Michalovce 2:5 (kon.)
Poprad – Zvolen 2:1 (kon.)
konec
HK Poprad
2:1 (1:0, 0:0, 1:1)
HKM Zvolen
sk Čtvrtek 17.09.2020, 18:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V poslednej dvadsaťminútovke sa toho dlho veľa zaujímavého nedialo až prišiel samotný záver tretiny. V 59. minúte skóroval Zagrapan. Zvolen hral záverečnú powerplay so šiestimi hráčmi proti štyrom Popradčanom. Poprad teda v prípravnom zápase zdolal Zvolen 2:1 a s týmto konštatovaním sa s vami lúčim. (20:17:48)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:32
    Zagrapan na nejaký čas prišiel o hokejku, následne krížnu prihrávku poslal McPherson, Brejčák v poslednej chvíli do nej vloži lhokejku.
     
    59:13
    Oddychový čas si berie aj tréner Popradu.
     
    59:13
    Hostia ostali v útočnom pásme, opäť sa puk dostal za ľavý kruh na Petra Hraška. Jeho delovku príklepom Vošvrda sebavedomo semaforom zachytil do lapačky.
     
    58:55
    Zvolenčania už získali pásmo, Hraško pálil od modrej, mieril však na zadný mantinel.
     
    58:17
    Domáci vyhrali buly v obrannom pásme, Dalhuisen vyhadzoval po mantineli, vhadzovať sa bude v strednom pásme a Rahm sa vrátil do brány.
     
    58:12
    Popradčania si záver tretej tretiny výrazne skomplikovali. Za podrazenie je vylúčený Adam Drgoň.
     
    58:07
    Vhadzuje sa v obrannom pásme Popradu, zvolenská bránka ostáva prázdna.
     
    58:07
    Oddychový čas pre Zvolen.
     
    58:03
    Poprad dal gól!
    Domáci hokejisti sa v závere tretej tretiny znovu dostávajú do vedenia. MAREK ZAGRAPAN zamieril do útočného pásma a vystrelil spomedzi kruhov. Rahm vyrážal, nevedel však, kde puk odrazil. Puk sa dostal presne znovu na hokejku Zagrapana a ten zblízka dorazil popri dezorientovanom Rahmovi.
    Asistencie: Matúš Paločko, Marcel Haščák.
     
    57:35
    McPherson sa dostal k puku na pravom kruhu. Už to vyzeralo, že bude strieľať, rozhodol sa však ešte počkať, ako sa situácia vyvinie. Prihrávkou nakoniec našiel voľného spoluhráča.
     
    57:14
    Domáci získali znovu útočné pásmo. Dalhuisen sa dostal k puku za ľavým kruhom a delovkou pálil. Jeho pokus letel priamo do lapačky Rahma.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 380 divákov.
     
    56:12
    Zagrapan sa v strednom pásme neponáhľal a radšej prihrával dozadu na obrancov, keďže tím potreboval striedať. Striedali takisto aj zvolenskí hokejisti.
     
    55:14
    Viedenský sa snažil bekhendovou prihrávkou prehodiť puk pred bránku Pulišovi, proti však boli korčule obrancu Ulrycha.
     
    53:36
    Ďuriš prekorčuľoval s pukom do útočného pásma. Pri zadnom mantineli mu prišli pomôcť spoluhráči a hostia získali puk späť.
     
    52:14
    Svoju individuálnu akciu po pravom krídle zakončil Handlovský strelou priamo na hruď na gólmana Robina Rahma. Vhadzuje sa po jeho ľavici.
     
    51:53
    Pri prechode do útočného pásma si domáci hokejisti v tejto chvíli nerozumeli a takmer z toho bol ofsajd. O puk prišli pri zadnom mantineli.
     
    51:14
    Preisinger zbytočne prišiel o puk na vlastnej modrej čiare. Vypichol mu ho Radovan Bondra, ktorý pokračoval do nájazdu, Vošvrda však vyletel a puk vypichol.
     
    50:48
    Skokan krížnou prihrávkou popred bránkovisko dával Svitanovi. Jeho strela z prvej však trafila len bočnú konštrukciu.
     
    50:32
    A bude z toho teraz aj skrátená presilovka piatich proti trom pre Poprad. Dve minúty za nedovolenú hru vysokou hokejkou dostáva Miloš Kelemen.
     
    50:18
    Poprad už v tejto chvíli hrá v plnom počte a karta sa obrátila. Domáci majú k dispozícii ešte skrátenú presilovku.
     
    49:40
    Nuutinen nabíjal na pravý kruh McPhersonovi, ktorý mohol prakticky zakončovať do odkrytej brány. Dalhuisen sa však obetavo hodil do strely a zblokoval ju.
     
    49:24
    Zvolen rozbehol svoju presilovku 4 proti 3. Už sú hostia v pásme, Melancon strieľal spomedzi kruhov, mieril to na výstroj Vošvrdu.
     
    48:53
    Zvolenská presilovka o dvoch hráčov sa rýchlo skončila. Hostia zle striedali a výsledkom je trest za príliš veľa hráčov na ľade. Odsedí si ho Bondra.
     
    48:42
    Preisinger to urobil výborne, potiahol puk od modrej čiary preč z pásma, následne ho vrátil späť dozadu Dalhuisenovi a získal cenné sekundy.
     
    48:14
    Toto bude per Popradčanov nepríjemné. Vyše minútu a 40 sekundová presilovka o dvoch hráčov pre Zvolen. Patrik Svitana je vylúčený za hákovanie.
     
    47:54
    Zvolenčania budú mať k dispozícii presilovku. Petr Ulrych dostáva dve minúty za podrazenie.
     
    47:14
    Nuutinen spoločne s Gajdošom boli úspešní v rohu klziska a od Handlovského vydolovali puk. Posunuli ho poza bránku na druhú stranu.
     
    46:07
    Zvolen dal gól!
    Hostia strieľajú vyrovnávajúci gól. Puliš šikovne prebral puk domácim hráčom za bránkou, prihrávkou pred bránkovisko ihneď uvoľnil MAREKA VIEDENSKÉHO a ten strelou z prvej pekne trafil do vinkla.
    Asistencie: Radovan Puliš, Radovan Bondra.
     
    45:52
    Na opačnej strane sa do príležitosti dostal Radovan Puliš, ktorý šiel sám na bránku. Premiešal puk, zblízka vystrelil, lenže iba priamo do výstroje gólmana Vošvrdu.
     
    45:36
    Matej Paločko mieril s pukom za bránku a musel čeliť tlaku od Michala Ivana. Nakoniec prenechával pred bránku, nik však puk nevzal.
     
    44:57
    Gajdoš sa dostal k strele od modrej čiary. Vošvrda vyrážal pred seba, nevedel, kde sa puk nachádza. Všimol si ho Tibenský, ktorý aj dorážal, no mimo bránky.
     
    44:10
    Dzivjak chcel napádať Hraška, veľmi sa mu to však nepodarilo. Takmer sa sám zranil nárazom do mantinela.
     
    43:12
    Poprad prebýval s pukom v útočnom pásme. Bola z toho iba zaujímavá Ulrychova strela od modrej čiary, ktorá však letela mimo priestoru bránky.
     
    42:21
    Brejčák si vymenil puk v útočnom pásme s Matúšom Paločkom a nakoniec to bol Paločko, kto strelecky preveril gólmana Rahma. Zvolenský brankár vyrážal bezpečne.
     
    41:46
    Zvolenčania sa dostali do útočnej tretiny. Kubka posúval po modrej čiare Hraškovi, ktorý napriahol a pálil. Mieril to priamo na hruď Vošvrdu.
     
    41:21
    Müllerovu strelu spoza pravého kruhu zblokoval Ďuriš a puk letel na ochrannú sieť. Uvidíme znova vhadzovanie pred Rahmom.
     
    40:58
    Po menšej trme-vrme pri domácom bránkovisku získal puk Ulrych a jemnučko ho vyhadzoval preč z obranného pásma. Medzitým stihol naskočiť z trestnej lavice aj Preisinger.
     
    40:39
    Zvolen hrá v plnom počte, hostia začali skrátenú presilovku, no tá trvá menej než minútu.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Prostredná dvadsaťminútovka priniesla menej šancí než tá prvá. Nevideli sme ani gól, stav stretnutia sa teda po 40 minútach nemení a je to stále 1:0 pre Poprad.
    Tretia tretina sa začne približne o 19:40.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:39
    Ulrychova strela spoza ľavého kruhu veľmi nebezpečná nebola, Rahm zasiahol sebaisto.
     
    38:57
    Presilová hra Popradu trvala iba krátko. Miroslav Preisinger pri úniku Bondru hákoval a dostáva menší trest.
     
    38:25
    Poprad v závere druhej tretiny bude hrať presilovku. Ben Betker dostáva 2 minúty za nedovolené bránenie + 20 minút a trest do konca zápasu za nešportové správanie.
     
    38:14
    Popradčania prežili aj oslabenie o jedného hokejistu menej, Preisinger naskočil na ľadovú plochu a záver hry v oslabení domáci zvládli.
     
    37:42
    O puk proti Pulišovi pri zadnom mantineli teraz bojoval Svitana. Puk vyletel do vzduchu a skončil na bočnej sieti. Vošvrda pre istotu prikrýval.
     
    37:26
    Dalhuisen bojoval o puk v rohu klziska s Pulišom. Medzitým sa posunula bránka a hra musela byť prerušená.
     
    36:51
    Už hrajú kamzíci so štyrmi hráčmi. Drgoňovi sa podarilo získať puk a aj ho úspešne vyhodiť preč.
     
    36:32
    Melancon si vymieňal puk s McPhersonom, napokon zakonočval spoza pravého kruhu, mieril to však iba na plexisklo.
     
    36:12
    Hostia majú k dispozícii polminútovú presilovku o dvoch hráčov. Miroslav Preisinger je vylúčený na dve minúty za hákovanie.
     
    35:34
    Melancon zabudol puk na pravom kruhu, získali ho domáci a ihneď ho Haščák bekhendom posielal preč z pásma.
     
    35:13
    Úvod hry v oslabení domáci zvládli. Následne hostia rozvíjali akciu z hĺbky obranného pásma a skončilo sa to ofsajdom. Hra je teda prerušená.
     
    34:42
    V druhej tretine to bude prvé vylúčenie. A presilovku si zahrá HKM Zvolen. Adam Drgoň dostáva dve minúty za posunutie hokejky do puku.
     
    34:11
    Mešárovi už nabiehal do útočného pásma Zagrapan. Mešár napokon spomalil a bolo z toho postavenie mimo hry.
     
    33:26
    Zvolenskí hráči teraz dobre dvakrát zblokovali popradské strely od modrej čiary a pomohli tak svojmu brankárovi Robinovi Rahmovi.
     
    32:47
    Zvolenčania sa dostali do prečíslenia dvoch proti jednému. Pulišovi sa na ľavom kruhu uvoľňoval Viedenský. Brejčák však vhodne položil hokejku a krížnu prihrávku zablokoval.
     
    32:26
    Popradčania udržali puk po buly v útočnom pásme, Svitana chcel strieľať z otočky spoza ľavého kruhu, mieril to však iba do chráničov protihráča.
     
    31:48
    Zvolenčania pozabudli na dvojicu protihráčov. Müller ostal voľný na modrej čiare, zo striedačky ihneď naskočil na ľad Dávid Skokan, ktorý pálil z pravého kruhu z prvej, Rahm však výborne rýchlo zasiahol.
     
    30:55
    V strednom pásme sa podarilo zvolenským hokejistom zachytiť puk. Ihneď sa po ľavom krídle uvoľnil Václav Stupka. Dostal sa k strele z kruhu, Vošvrda len pohľadom skontroloval.
     
    29:56
    Jedlička získal pre tím útočné pásmo a následne odišiel striedať. Zvolenčania ostali s pukom v pásme, ďalšou akciou sa prezentoval kapitán Puliš, z pravého kruhu však mieril priamo do Vošvrdovej lapačky.
     
    28:58
    Müller si v obrannom pásme nerozumel s Haščákom, prihrávku mu posunul medzi korčule. Kubka chcel stratený puk využiť na strelu, mieril to však iba na zadný mantinel.
     
    28:19
    Matúš Paločko udržal puk v útočnom pásme. Na modrú čiaru posunul Dalhuisenovi, ktorý strieľal, no mieril to priamo na vyrážačku Rahma.
     
    27:38
    Viedenský ešte dokázal znovu vybojovať puk v útočnom pásme a posunúť dozadu na Chlepčoka. Ten strelecky celkom uspel, Vošvrda musel použiť svoj ľavý betón.
     
    27:13
    Drgoň sa už pripravoval na strelu, Zagrapan sa však ocitol nechtiac v bránkovisku a hlavný rozhodca musel prerušiť hru.
     
    26:24
    Na opačnej strane sa zase strelecky chcel presadiť obranca Gajdoš, ktorý sa uvoľnil na ľavom kruhu. Mieril to nepresne mimo bránky.
     
    26:06
    Müller získal síce útočné pásmo. Zabrzdil pri ľavom kruhu a krížnou prihrávkou hľadal Zagrapana. Bola z toho nepresná prihrávka.
     
    25:22
    Handlovský chcel strieľať z prvej spomedzi kruhov, no s hokejkou zľuftoval. Zvolnečania sa potom rýchlo dostali k stratenému puku.
     
    24:34
    Marcel Haščák si spracoval krížnu prihrávku na pravé krídlo a skúsil to strelecky spoza kruhu. Mieril však vysoko nad bránku.
     
    24:14
    Dalhuisen si v obrannom pásme vyčistil priestor a čistým bodyčekom poslal na ľad Ďuriša. Popradčania získali puk a pokúsili sa pokojne rozohrať.
     
    23:09
    Po ľavom krídle dopredu vykorčuľoval Tibenský a pohľadom už hľadal uvoľnených spoluhráčov. Prihrávku napokon však poslal nepresnú a hostia prišli o puk.
     
    22:34
    Lušňák získal puk v útočnom pásme. Uvoľnil sa z rohu klziska na pravý kruh a z otočky chcel naslepo strieľať. Trafil to však iba priamo do chráničov protihráča.
     
    21:35
    Handlovský si v strednom pásme prehodil puk cez Jedličku a nahadzoval puk na zadný mantinel. Jeho spoluhráči však pri ňom neboli prví.
     
    20:57
    Hostia ešte znovu získali puk v útočnom pásme a vyšťavili prvú domácu formáciu. Tá po zisku puku musela urýchlene striedať.
     
    20:26
    Zvolenčanom sa podarilo v úvode druhej tretiny dostať do útočného pásma, veľmi úspešní tam však neboli. Pár nepresných prihrávok znamenalo stratu puku.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    V úvodnej časti hry sme videli niekoľko zaujímavých šancí na oboch stranách, gólom sa skončila až tá posledná 27 sekúnd pred koncom tretiny. Skóre otvoril Preisinger a poslal Poprad do vedenia 1:0.
    Druhá tretina sa začne približne o 18:50.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:33
    Poprad dal gól!
    Domáci hokejisti využívajú presilovku a otvárajú skóre stretnutia. Haščák stihol krížnou prihrávkou presunúť puk Svitanovi na pravý kruh. Odtiaľ domáci kapitán dával strieľanú prihrávku pred bránu, ktorú Rahm vyrazil. MIROSLAV PREISINGER bol však dobre postavený a dorazil puk do prakticky odkrytej siete.
    Asistencie: Patrik Svitana, Marcel Haščák.
     
    19:12
    V závere prvej tretiny má presilovku k dispozícii Poprad. Ben Betker je vylúčený na dve minúty za krosček.
     
    19:02
    Haščák prihrávkou spoza brány našiel v dobrej pozícii uvoľneného Dávida Skokana pred bránkou. Prehodil si puk na bekhend, no zakončoval iba na plexisklo.
     
    18:44
    Hosťom sa úspešne podarilo napadnúť domácu rozohrávku a k strele spomedzi kruhov sa dostal Miloš Kelemen. Jeho pokus švihom letel do pripravenej Vošvrdovej lapačky.
     
    18:09
    Zvolenčania po zakázanom uvoľnení dokázali získať puk v obrannom pásme, Nuutinen ho potom zo stredného pásma iba odovzdával, keďže hostia potrebovali striedať.
     
    16:54
    Popradčania nevyužili skrátenú presilovú hru, hostia sú v plnom počte, práve domáci rozohrávajú z vlastného obranného pásma.
     
    16:14
    Domáci získali pásmo, usadili sa, ale krížna prihrávka Svitanu na Brejčáka bola veľmi čitateľná a nedostala sa tam, kam mala. Zvolenčania vyhodili puk.
     
    15:46
    Videli sme krátku hru štyroch proti štyrom, v tejto chvíli sa začína skrátená popradská presilovka.
     
    14:50
    Presilovka Zvolena sa predčasne končí. Radovan Bondra dostáva 2+10 za nešportové správanie.
     
    14:22
    Do príležitosti po strele Nuutinena sa dostal Václav Stupka. Vyrazený puk chcel Stupka využiť, bekhendom to však namieril iba mimo brány.
     
    14:05
    Úvod oslabenia domácim hokejistom vyšiel. Po zisku puku dokázali vyhodiť puk cez celé klzisko preč.
     
    13:44
    Sme svedkami prvého vylúčenia v stretnutí. Hra musela byť prerušená, keďže si v strednom pásme niečo chceli vysvetľovať Marcel Haščák s Andrejom Hatalom. Haščák dostáva 2+2 za hrubosť a Hatala dve minúty. Zvolen teda bude hrať presilovku.
     
    13:13
    Kelemen ukradol puk za bránou a rozvinul akciu svojho tímu v pásme. Betker sa uvoľnil na modrej čiare po prihrávke, pripravil si pozíciu, obišiel protihráča a strieľal. Vošvrda použil svoju lapačku a hru prerušil.
     
    11:54
    Preisinger spätnou prihrávkou na modrú čiaru uvoľniť akurát tak McPhersona, ktorý unikol do prečíslenia s Nuutinenom. Nuutinen dostal krížnu prihrávku na ľavý kruh, chcel to vrátiť do prázdnej brány McPhersonovi, ale ten zakopol o žŕdku a nedokázal už zakončiť. Vyzeralo to však gólovo.
     
    10:22
    Na opačnej strane klziska sme videli jednoduchú snahu od Radovana Bondru, ktorý skúšal strieľať z ľavého kruhu. Vošvrda situáciu videl a zakročil vyrážačkou.
     
    09:47
    Tak teraz to bola veľká šanca pre Poprad. Ulrych vypálil od modrej čiary a niektorý z jeho spoluhráčov tečoval strelu. Puk sa odrazil od Rahma do žŕdky a tancoval po bránkovisku, až kým ho hostia rýchlo neodpratali.
     
    08:58
    Mešár si mierne dovolil kľučku v obrannom pásme na Tibenského, ktorý mu puk dokázal vypichnúť. Našťastie pre domácich, hostia sa do rýchlej šance nedostali.
     
    08:11
    Zvolenskí hokejisti zotrvali v útočnom pásme a k ďalšej strele sa dostal Ben Betker. Jeho pokus od modrej čiary mieril priamo do lapačky Vošvrdu.
     
    07:48
    Bondra sa dostal k puku po prihrávke medzi kruhmi a okamžite z polotočky vystrelil. Namieril to na Vošvrdovu vyrážačku.
     
    07:06
    Aj Zvolenčania sa po Dalhuisenovej chybe mohli uvoľniť do šance. Kelemen mal puk v strednom pásme a spomedzi kruhov už ho chcel dávať pred bránku, Svitana mu v tom však v poslednej chvíli zabránil.
     
    06:53
    Matej Paločko sa spomedzi kruhov znenazdajky uvoľnil do príležitosti, okamžite pálil. Namieril to na plexisklo, odrazený puk chcel dorážať Matúš Paločko, ale zároveň aj korčuľou posunul bránu.
     
    06:20
    McPherson príliš skoro vbehol do pásma Nuutinenovi a bolo z toho zvolenské postavenie mimo hry. Vhadzuje sa v strednom pásme.
     
    05:35
    Zvolenčania krížnou prihrávkou chceli uvoľniť Marcineka. Puk však došiel na modrú čiaru k Müllerovi, ktorý ihneď posielal na bránu. Rahm dokázal zakročiť.
     
    05:02
    Šotek si vypýtal puk od Dalhuisena, vzápätí ho však bekčekoval Puliš a popradskému mladíkovi vypichol puk. Domáci sa potom dostali hneď do ofsajdu.
     
    04:35
    Vošvrda to nemyslel zle so svojou dlhočiznou rozohrávkou. Haščák však neprikorčuľoval k puku prvý a je z toho teda zakázané uvoľnenie.
     
    04:12
    Haščák zaviezol puk do útočnej tretiny a posúval za pravý kruh Svitanovi, ktorý už neváhal a strieľal. Rahm nemusel zasahovať, puk letel ponad bránu.
     
    03:48
    Bjalončík skončil s pukom v rohu klziska. Popradčania sa chvíľu v pásme udržali, nebolo to však nadlho, keďže Svitana nepresne prihrával na modrú čiaru Brejčákovi.
     
    02:56
    Popradským hokejistom narobil problémy v rozohrávke Chlepčok, ktorý neúnavne napádal domácich hráčov. Kamzíci sa napokon vymotali od zadného mantinelu a rozohrali.
     
    02:05
    Lušňák pokračoval v samostatnej akcii po pravom krídle. Dostal sa na pravý kruh, odkiaľ zakončoval švihom a Rahm vyrážal hokejkou.
     
    01:42
    Domáci hokejisti zvládli situáciu a nedovolili hosťom dlhší pobyt v útočnom pásme. Popradčania odstránili puk preč z pásma a okamžite prestriedali.
     
    01:13
    Ulrych vôbec dobre nerozohral z obranného pásma. Puku sa ujal Nuutinen, ktorý posunul na modrú čiaru Melanconovi. Jeho strela spoza ľavého kruhu letela na plexisklo.
     
    00:29
    Zvolenčania po úvodnej polminúte hry nerozohrali dobre novú akciu a je z toho zakázané uvoľnenie. Hostia po buly okamžite striedali.
     
    00:17
    Dávid Skokan sa snažil vybojovať puk od Radovana Bondru v popradskom obrannom pásme, aj sa mu to podarilo, ale prišiel oň v strednej tretine.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Na ľadovú plochu nastupujú oba celky. Popradčania sa predstavia v modrých dresoch, hostia v prevažne bielych dresoch.
     
    Úvodné zostavy:

    HK Poprad: Vošvrda (Rychlík) – Drgoň, Brejčák (A), Ulrych, Dalhuisen, Müller, Hidec, Kramár – Svitana (C), Skokan, Haščák – Šotek, Preisinger, Handlovský – Lušňák, Zagrapan (A), Mešár – Matúš Paločko, Bjalončík, Matej Paločko – Dzivjak

    HKM Zvolen: Rahm (Trenčan) – Betker, Hatala, Ivan, Melancon, Hraško (A), Kubka, Gajdoš, Ďuriš – R. Bondra, Viedenský (A), Puliš (C) – McPherson, M. Halama, Nuutinen – Stupka, Jedlička, Kelemen – Marcinek, Tibenský, Chlepčok

    Rozhodca: Orolin, Snášel – Wolf, Ordzovenský.
     
    Prajem vám príjemný štvrtkový večer a vítam vás pri sledovaní on-line prenosu z prípravného zápasu medzi HK Poprad a HKM Zvolen. Stretnutie sa začína o 18:00 a jeho priebehom vás bude sprevádzať Lukáš R. Ovšonka.

    Oba tímy už sú v príprave zápasovo rozbehnuté.
    Popradskí hokejisti doposiaľ odohrali 9 prípravných zápasov,
    z toho tri v novom pohárovom turnaji Kaufland Tipsport Cup. Kamzíci v základnej skupine Kaufland Cup-u boli úspešní a zvíťazili nad všetkými svojimi súpermi. Zdolali Košice 4:3 po predĺžení, Michalovce 0:2 a Spišskú Novú Ves 1:6 a zabezpečili si postup do štvrťfinále. Celkovo v 9 prípravných stretnutiach zvíťazili osemkrát a raz prehrali.

    Zvolenčania majú za sebou taktiež 9 prípravných stretnutí, v ktorých si pripísali na konto 6 víťazstiev, z toho dva v Kaufland Tipsport Cup-e. Zvolenčania v pohárovej súťaži čelili Topoľčanom, Trenčínu a Dubnici. Topoľčanom podľahli prekvapivo 4:3, následne zvíťazili nad Duklou Trenčín 3:4 po predĺžení a v poslednom zápase zdolali Dubnicu jasne 1:5. Istotu postupu vôbec nemajú, keďže Trenčín s Dubnicu majú zápas k dobru. Odohrajú ho dnes. Zvolenčania majú päť bodov a potrebujú, aby Trenčín nad Dubnicou nezvíťazil.

    Posledné vzájomné zápasy medzi Popradom a Zvolenom sa odohrali ešte v minulej tipsportligovej sezóne. Posledným duelom bolo stretnutie 28. februára 2020, kedy Zvolenčania zvíťazili na ľade Poprad 2:4.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 20. Preisinger (Svitana, Haščák), 59. Zagrapan (Matúš Paločko, Haščák) – 47. Viedenský (Puliš, Bondra)


    HK Poprad: Vošvrda (Rychlík) – Drgoň, Brejčák (A), Ulrych, Dalhuisen, Müller, Hidec, Kramár – Svitana (C), Skokan, Haščák – Šotek, Preisinger, Handlovský – Lušňák, Zagrapan (A), Mešár – Matúš Paločko, Bjalončík, Matej Paločko – Dzivjak
    HKM Zvolen: Rahm (Trenčan) – Betker, Hatala, Ivan, Melancon, Hraško (A), Kubka, Gajdoš, Ďuriš – R. Bondra, Viedenský (A), Puliš (C) – McPherson, M. Halama, Nuutinen – Stupka, Jedlička, Kelemen – Marcinek, Tibenský, Chlepčok

    Rozhodčí: Orolin, Snášel – Wolf, Ordzovenský

    Diváci: 380
    thejrc.org