Litvínov – Vítkovice 3:2 (kon.) | Plzeň – K. Vary 2:0 (kon.) | Kometa Brno – Třinec 2:3 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
2:3 (1:1, 1:1, 0:1)
HC Oceláři Třinec
Úterý 26.01.2021, 18:00 • DRFG arena • Tipsport extraliga • 1. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Zdravím vás u dohrávky 1. kola Tipsport extraligy. Zaměříme se na souboj týmů HC Kometa Brno a HC Oceláři Třinec.
     
    HC Kometa Brno

    Brněnská Kometa si určitě v neděli zvedla náladu. Do týmu se vrátil po delší odmlce nejlepší střelec týmu Peter Schneider, když nastoupil ve druhé útočné formaci po boku Karla Pláška a Jakube Klepiše. Brankově se sice neprosadil, ale trenérský štáb si od uzdravení rakouského útočníka slibuje výrazné zlepšení produktivity. Na východě Čech stačili k triumfu nad rozjetými Pardubicemi tři branky, asistencí se do zápisu dokonce zapsal i brankář Karel Vejmelka, když byl podepsán pod brankou Jakuba Klepiše. Vítěznou trefu pak obstaral ofenzivně laděný obránce Filip Král.

    Modrobílí jsou nadále na 9. místě tabulky, k výraznějšímu posunu by potřebovali bodovou sérii, nejblíž jsou momentálně na 8. místě Karlovy Vary, které mají na Jihomoravany čtyřbodový náskok. Kometa má Slezanům co vracet, v letošní sezoně ze vzájemných duelů brala pouze bod, když ve Slezsku uhrála remízu 3:3, ale bonusový bod zůstal v Třinci. Odveta v Brně pak vyšla Ocelářům 3:1. Bude se do třetice radovat tým z jižní Moravy? Bitva mezi Brnem a Třincem startuje v úterý od 18:00.
     
    HC Oceláři Třinec

    Třinec si během prosince a ledna prošel nelichotivou sérií, když na tříbodové vítězství čekal rovný měsíc a v krátkém sledu se mu zopakovala série čtyř proher v řadě. Zdá se, že na východě republiky už se znovu zvedají, což dokládají čtyři vyhrané zápasy z posledních pěti utkání. Hlavně poslední zápas přinesl milovníkům ofenzivního hokeje opravdovou lahůdku. Oceláři v domácím prostředí dvakrát stahovali tříbrankové manko proti nováčkovi z Českých Budějovic. Poprvé se Třinec dostal do vedení až v 54. minutě utkání a nakonec slavil tříbodový triumf po divokém výsledku 9:7.

    Sílou třineckého mužstva je útok. Červenobílí vyšlou průměrně za zápas nejvíc střel z celé extraligy. Aktivní jsou také při vhazování, kde drží 3. místo za Libercem a Spartou. Co se týče přesilovek jsou v Třinci o necelý jeden procentní bod úspěšnější než v Brně a to znamená znovu třetí nejlepší výsledek v soutěži. Oceláři jsou navíc ve své střelbě efektivní, za zády soupeřových brankářů skončí téměř 11 procent všech střeleckých pokusů. V tabulce jsou Slezané na 2. místě, na lídra pražskou Spartu ztrácejí 5 bodů, ale nutno říci, že Varaďovi svěřenci mají dvě utkání k dobru.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Kometa Brno: Vejmelka (Schnattinger) – F. Král, Zámorský, Holland, Freibergs, Gulaši, Svozil, Kučeřík – Mueller (A), P. Holík, Zaťovič (C) – Plášek ml., Klepiš, Schneider – Valský, Kusko, Bondra – Matěj Svoboda, F. Dvořák, Šoustal.

    HC Oceláři Třinec: Štěpánek (Kacetl) – Gernát, M. Doudera, Dravecký, D. Musil, Jaroměřský (A), M. Adámek – M. Stránský, P. Vrána (C), Martin Růžička (A) – Leier, Špaček, Rodewald – Hrehorčák, Marcinko, Kurovský – Kofroň, M. Kovařčík, Hrňa.

    Rozhodčí: Kubičík, R. Svoboda – Lhotský, J. Svoboda.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:28
    Jako první se do útoku vydali domácí hokejisté. Muellerovo nahození bylo nejprve sraženo obráncem, o chvíli později pak stál stejný útočník před bránou. Dorazit puk ale nedokázal.
     
    01:05
    Po vhazování v pásmu Komety se brněnská druhá formace vydala dopředu. k žádnému ohrožení branky se ale nedostala a rychle o puk přišla.
     
    02:12
    Michal Gulaši v obranném pásmu srazil Hrehorčáka. Podle rozhodčího to bylo nedovoleně. Domácí obránce je vyloučen za nedovolené bránění.
     
    02:36
    Martin Růžička si dlouho vylepšoval pozici, nakonec však svou střelou trefil pouze obránce Hollanda, který puk odrazil do ochranné sítě.
     
    02:45
    Na vhazování byla úspěšnější Kometa, která se vzápětí osvobozuje.
     
    03:19
    Hrňa vyjel z rohu na kruh a chtěl poslat kotouč do ohně, trefil ovšem jen brusle Krále.
     
    03:43
    Do protiútoku se vydal Mueller, byl ovšem nucen vystřelit z větší dálky. Štěpánek si s jeho pokusem poradil a zasáhl betonem.
     
    04:12
    Domácí v plném počtu.
     
    04:38
    Oceláři pokračovali v útočení, jejich snaha však vyvrcholila pouze slabou přízemní střelou od modré čáry, se kterou Vejmelka neměl těžkou práci.
     
    04:54
    Po zakázaném uvolnění Komety a vyhraném vhazování Třince pálil od modré Dravecký. Trefil ovšem jen prostředek brány.
     
    05:16
    Hostujícímu týmu přesilovka prospěla a momentálně je na ledě živější. Kometa jako by se stále nemohla dostat do zápasu.
     
    05:40
    Puk se po střele z úhlu odrazil od boku tyče brněnské brány do ochranné sítě.
     
    05:54
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté jsou odměněni za svůj aktivní úvod. Marián Adámek nahodil puk od modré čáry, před bránou jej pak tečoval PATRIK HREHORČÁK. Kotouč se ještě odrazil od ledu a následně zamířil do levého horního rohu brány. Asistence: Marián Adámek, Daniel Kurovský.
    05:54 Patrik HREHORČÁK - 0:1
     
    06:21
    Po souboji u mantinelu bude jeden z domácích vyloučen. Hosté mají výhodu...
     
    06:35
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Silvester Kusko – 2 min., podrážení).
     
    06:43
    Vejmelka zasahuje proti Růžičkově střele z první z kruhu. Puk pak zůstal někde na brankovišti a domácí gólman jej přikryl lapačkou.
     
    07:08
    Tentokrát přejel Martin Růžička modrou čáru a snažil se dostat za obránce. Ten jej zastavil hodně hraničním způsobem, ale rozhodčí tentokrát nevylučují.
     
    07:32
    Trest ovšem přichází na druhé straně. Jack Rodewald podrazil unikajícího Muellera a inkasuje za to dvě minuty.
     
    08:09
    Král prověřil Štěpánka zajímavou střelou z vrcholu kruhu, následná rána od dalšího brněnského obránce byla zablokována.
     
    08:35
    Domácí v plném počtu a hrají tedy zkrácenou přesilovku.
     
    09:12
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brňané tuto možnost dokonce stihli využít a přesilovkovou trefou tak vyrovnávají. Rychlou souhru první brněnské formace zakončil po přihrávce Zaťoviče na levý kruh střelou z první PETER MUELLER. Asistence: Martin Zaťovič, Petr Holík.
    09:12 Peter MUELLER - 1:1
     
    10:14
    Kometa tak využila jednu ze svých prvních šancí v zápase a začínáme tak prakticky od začátku.
     
    10:37
    Karel Vejmelka chytá kotouč po nahození soupeře a přerušuje tak hru.
     
    11:27
    Hostující tým pokračuje v aktivní hře a je zatím bruslařsky lepší než jeho soupeř. Brňané jej však do žádných větších šancí úplně nepouštějí.
     
    11:55
    Domácím nevyšla rozehrávka a vyhazují tak pouze na zakázané uvolnění. Třinec tak může pokračovat v útočení.
     
    12:08
    Dva zákroky pro domácího gólmana. Nejprve proti střele z úhlu z levé strany, poté proti ráně od modré čáry.
     
    12:29
    Mueller svou nepřesnou přihrávkou v útočném pásmu namazal jen Stránskému, toho však na druhé straně kluziště odzbrojila domácí obrana.
     
    12:50
    O chvíli později už to bylo od amerického snipera zajímavější. Při protiútoku si vyměnil puk s Holíkem a vystřelil, Štěpánek si však s jeho pokusem dokázal poradit.
     
    14:30
    Nyní se díváme snad na nejdelší pasáž bez přerušení. Hra se během přelévá ze strany na stranu, šance však nepřicházejí.
     
    14:55
    Až nyní a měli ji domácí hokejisté. Michal Gulaši si sjel mezi kruhy, jeho střela pak byla obráncem tečována jen o kousek vedle. Schneider pak sahal po dorážce, puk ale netrefil.
     
    15:55
    Přerušení přišlo po několik minutách až teď. Pískalo se po přesném zákroku Karla Vejmelky.
     
    17:05
    Po hře vysokou holí se bude vhazovat na útočné modré čáry brněnského týmu.
     
    17:34
    Přistrčení Klepiše na Hollanda bylo hodně nepovedené a hosté se vydali dopředu. Brňané celou situaci však stihli dobruslit a ještě v zárodku zastavit.
     
    18:18
    Filip Král dobře podpořil útok a mířil na něho puk na levý kruh, brněnský obránce jej ovšem nedokázal trefit a bylo tak po šanci.
     
    18:41
    Daniel Kurovský zavezl puk do útočné třetiny a rychle vystřelil. Bránící hráč jeho pokus ale tečoval až do ochranné sítě, bude se tedy vhazovat před Vejmelkou.
     
    19:03
    Nyní se však hosté dopustili zakázaného uvolnění a hra se tak stěhuje před jejich bránu.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina dohrávky prvního kola mezi Kometou a Oceláři je u konce. Hosté do zápasu vstoupili aktivně a i díky tomu se prosadili jako první. Adámkovo nahození tečoval Patrik Hrehorčák a puk skončil až za zády Vejmelky. Kometa však vyrovnala v přesilové hře. Rychlou souhru zakončil přesnou střelou z první Peter Mueller. Ve druhé polovině třetiny byla hra víceméně vyrovnaná, žádného dalšího gólu jsme se už ale nedočkali.
     
    Další třetina začne přibližně v 12:48.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:20
    Martin Zaťovič vtrhl do útočného pásma a vystřelil. Jeho pokus nebyl vůbec špatný, puk ale o kousek minul pravou tyč brány.
     
    20:35
    O chvíli později už musel Štěpánek zasahovat. Střelu od pravého mantinelu odrazil svou maskou až do ochranné sítě.
     
    20:39
    Další zákrok pro třineckého gólmana. Freibergs vypálil hned po buly a jeho pokus byl ještě lehce tečován. Štěpánek si ale poradil s přehledem.
     
    21:09
    Trevor Leier získal puk a nabil puk na modrou čáru Vladimírovi Draveckému, ten však bránu hodně přestřelil.
     
    21:30
    Ani tentokrát nemusel Vejmelka zasahovat. Střela Kurovského během třinecké protiakce byla sražena do rohu.
     
    22:13
    Nepřesnosti v brněnské obraně pokračují, domácí vyhazují pouze na zakázané uvolnění.
     
    22:55
    Matěj Svoboda dokázal ukořistit puk u mantinelu a po levém křídle se i dostat do útočného pásma. Po chvíli pálil Stanislav Svozil, Štěpánek kotouč vykopl pravým betonem.
     
    23:38
    Puk vypadl z kluziště mimo mantinely, vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    23:55
    Peter Mueller nedokázal zpracovat přihrávku Zámorského o mantinel, píská se tedy zakázané uvolnění.
     
    24:20
    Třinec napadá rozehrávku soupeře, Zaťovič byl donucen kotouč jen prostrčit do středního pásma.
     
    25:10
    Klepiš se pokusil dojet puk po vyhození z vlastního pásma, Martin Gernát byl ale i tak o trochu rychlejší.
     
    25:20
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Rhett Holland – 2 min., pozdní dohrání).
     
    25:25
    Stránský střílel z dobré pozice, Vejmelka ale zareagoval a zasáhl vyrážečkou.
     
    25:50
    Znovu Matěj Stránský, tentokrát napálil střelou z první pravou tyč brány Brna!
     
    26:05
    Přesilovka pět na tři pro Třinec! Michal Gulaši vyloučen za sekání.
     
    26:55
    Kombinace Ocelářů skončila střelou Erika Hrni z první z pravého kruhu. Třinecký útočník ovšem trefil jen náruč Vejmelky.
     
    27:06
    Brňané se osvobozují...
     
    27:20
    Rhett Holland na ledě, Kometa je tedy už ve čtyřech.
     
    28:05
    Kometa přežila těžké chvíle v oslabení. Brňané již hrají v plném počtu. Třinec v této dvojnásobné přesilovce moc šancí neměl.
     
    28:45
    Až nyní se Kometa dokázala vymanit z tlaku. Radek Kučeřík vyjel z vlastního pásma a nahodil puk na zadní mantinel.
     
    29:21
    Zámorský nahodil puk jen do rohu, Kometa si však následně vybojovala početní výhodu...
     
    29:30
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (Marian Adámek – 2 min., podrážení).
     
    29:41
    Mueller nastřelil puk po zemi na druhou tyč, Zaťovič byla ale bráněn a nedokázal tak zakončit.
     
    30:05
    Schneider byl s pukem sám před Štěpánkem, hledal ovšem ještě Zaťoviče před prázdnou bránou, který puk ale nezachytil!
     
    30:50
    Kometa měla ještě několik slibných příležitostí, Štěpánek ale svůj tým podržel.
     
    31:27
    Zámorský pálil od modré čáry, hostující gólman ale zasáhl vyrážečkou. Třinec následně vyhazuje a tuto přesilovku už přežije bez újmy.
     
    31:30
    Hosté v plném počtu.
     
    32:15
    Svozil ani Freibergs nedokázali dostat puk z obranného pásma, ovšem...
     
    32:34
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí ujeli do protiútoku čtyři na jednoho! Dávid Bondra přihrál Silvesteru Kuskovi, který ještě vylepšil pozici pro STANISLAVA SVOZILA. Mladý obránce se trefil z pokleku střelou z první z pravého kruhu. Jedná se o jeho první kanadský bod v sezóně. Asistence: Silvester Kusko, Dávid Bondra.
    32:34 Stanislav SVOZIL - 2:1
     
    33:28
    Hosté se pokusili rychle odpovědět. Brňané jejich útok ovšem dokázali odrazit. Bude se vhazovat před jejich bránou.
     
    34:21
    Klepiš sice ztratil hůl, dokázal ovšem dostat puk do středního pásma fotbalovým způsobem a může odjet střídat.
     
    34:50
    Puk po třinecké střele z úhlu vyražen až do ochranné sítě. Čeká nás tedy další vhazování po pravé ruce Vejmelky.
     
    35:27
    Holík hledal z otočky rozjíždějícího se Muellera, přihrávka byla ovšem o kousek delší, než by bylo záhodno.
     
    36:15
    Ralfs Freibergs přistrčil puk na kruh Jakubovi Valskému, jehož nebezpečný projektil dokázal Štěpánek vyrazit.
     
    37:07
    Rhett Holland vyhodil puk do středního pásma, kde jej jeden z hostů zasáhl vysokou holí. Nakonec se ale bude vhazovat až v obranném pásmu Třince.
     
    37:33
    Stanislav Svozil zavezl puk do útočné třetiny, jeden z jeho spoluhráčů byl ale o něco málo rychlejší, proto je pískán ofsajd.
     
    37:59
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté vyrovnávají díky velkému důrazu DANIELA KUROVSKÉHO. Puk propadl až před Vejmelku, kam se třinecký útočník natlačil a vystřelil. Kotouč zůstal někde u Vejmelky a Kurovský jej dorazil do sítě. Bez asistence.
    37:59 Daniel KUROVSKÝ - 2:2
     
    39:00
    Pro Kometu se jedná o celkem lacinou inkasovanou branku. Počínání v obraně bylo v tento moment od Brňanů poměrně laxní.
     
    39:55
    Kometa se sice snažila v poslední minutě druhé části ještě něco vymyslet, zakončit se jí už ale nepodařilo.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá perioda za námi. Opět jsme viděli po jednom gólu na každá straně. Třinec hrál více než minutovou přesilovou hru pět na tři, domácí tým ji ale dokázal bez větších obtíží ubránit a sám šel poprvé v zápase do vedení. Přečíslení čtyři na jednoho zakončil svou první brankou na domácím ledě v kariéře Stanislav Svozil. Třinec dokázal vyrovnat díky bojovné práci Daniela Kurovského, který dorazil vlastní střelu.
     
    Další třetina začne přibližně v 19:40.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:30
    Třetí třetina začíná zakázaným uvolněním Komety. O chvíli později pak málem přišlo hned druhé, ale Petr Holík dokázal dojet ke kotouči jako první.
     
    41:20
    A tentokrát přichází zakázané uvolnění i na druhé straně. Hra se stěhuje před Štěpánka.
     
    41:45
    Ralfs Freibergs střílel od modré čáry, Štěpánek toho moc neviděl, ale puk proletěl vedle pravé tyče.
     
    42:37
    Hrehorčák chtě prostrčit puk na volného Marcinka. Gulaši jeho záměr ale vystihl a puk odpálil.
     
    43:10
    Kotouč se dotkl brněnské střídačky, vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    43:44
    A puk je znovu mimo hrací plochu. Mueller tečoval nastřelení obránce mimo mantinely.
     
    44:40
    Pvní formace Komety se sice nějakou dobu držela v útočném pásmu, žádnou střeleckou pozici si ale nevypracovala.
     
    45:21
    Pukům se evidentně zalíbilo prostředí mimo mantinely, během pár minut totiž ledovou plochu opustil už třetí nich...
     
    45:38
    Plášek chycen v ofsajdu. Brněnskou akci tak přerušuje postavení mimo hru.
     
    46:14
    Kovarčík objel bránu a poslal puk po zemi na Vejmelku. Ten měl betony u ledu a střelu tak chytil.
     
    46:16
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Ralfs Freibergs – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    46:40
    Douderovi nesedla střela od modré a dvojice Bondra – Kusko dostává puk do středního pásma.
     
    47:10
    Další vyhození puku Kometou a domácí čtveřice tak může odjet střídat.
     
    47:45
    Hrňovu střelu z první Vejmelka vykopl, následná dorážka Taylora Leiera končí na tyči brány!
     
    48:14
    Perné chvilky pro brněnskou obranu, Třinec jí nyní solidně zatápěl, Vejmelka ale puk za svá záda nepustil.
     
    48:16
    Domácí v plném počtu.
     
    48:50
    Vejmelka rozehrál tak, že kotouč se dostal znovu k hostům. Následní střela od modré pak byla nepřesná.
     
    50:21
    Freibergs udržel puk v útočném pásmu, přihrávka zpoza brány pak měla mířit na volného Muellera. Byla ale nepřesná.
     
    51:00
    Kometa vyhazuje pouze na zakázané uvolnění...
     
    51:07
    Nahození od modré čáry vyslané hned po vhazování bylo obranou sraženo až do ochranné sítě. Další buly před Vejmelkou.
     
    51:26
    Valský sice dokázal puk protlačit do útočného pásma, čárový rozhodčí ovšem píská ofsajd.
     
    51:57
    Eriku Hrňovi byl odpískán úmyslný ofsajd. Hra se tedy stěhuje až před třineckého gólmana Jakuba Štěpánka.
     
    52:25
    Karel Plášek parádně prostrčil puk na volného Petera Schneidera, skvělou šanci rakouského útočníka ovšem zneškodnil Štěpánek!
     
    52:49
    Nepřesná rozehrávka Třince znamená další zakázané uvolnění v dnešním zápase.
     
    53:56
    Po nečekaném propadnutí puku se Třinec dostal do přečíslení. To bylo ovšem zakončeno pouze zblokovanou střelou.
     
    54:58
    Radek Kučeřík napálil povedenou tvrdou ranou horní tyč třinecké brány! Devatenáctiletý obránce nebyl daleko od svého prvního gólu v extralize!
     
    55:05
    Rozhodčí si ještě zkontroloval celou situaci na video, kotouč však zcela jasně brankovou čáru nepřešel.
     
    56:00
    Petr Holík nabral kotouč na bekhendovou část hole a obloučkem jej vyhodil do středního pásma. První formace Komety odchází střídat.
     
    56:45
    Klepiš hledal od levého mantinelu Karla Pláška. Ten byl však dobře bráněný a navíc kotouč promáchl.
     
    57:00
    Zakázané uvolnění Brna.
     
    57:13
    Plášek vystartoval dopředu a snažil se přihrát Kuskovi. Tentokrát mu ale jeho záměr nevyšel.
     
    57:41
    Martin Gernát dostal puk na modrou čáru a rychle poslal puk směrem na bránu. Karel Vejmelka zasáhl lapačkou.
     
    58:24
    Zajímavá situace u brněnské brány. Doudera zakončoval ze skvělé pozice, Vejmelka puk ale udržel a zabránil tak i dorážkám Rodewalda!
     
    58:39
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Rhett Holland – 2 min., hrubost). Poměrně přísné vyloučení po souboji u brány po přerušení...
     
    58:53
    Douderova střela byla tečována jen těsně mimo a Kometa následně vyhazuje.
     
    59:23
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté přesilovou hru využívají a hodně se přibližují tříbodovému vítězství. ERIK HRŇA vypálil z první z pravého kruhu a trefil přesně bližší horní roh brány. Asistence: Martin Růžička.
    59:23 Erik HRŇA - 2:3
     
    59:23
    Oddechový čas pro domácí.
     
    59:43
    Martin Zaťovič je vyloučen za podrážení brankáře a navíc se naštvaně ohrazuje proti výrokům rozhodčího. Je za to vykázán až do konce zápasu. Není se ale moc čemu divit, výroky sudích v posledních sekundách byly totiž opravdu hodně diskutabilní.
     
    Konec zápasu.
     
    Zajímavý a vyrovnaný zápas končí po už ne tak pěkném závěru těsným vítězstvím Třínce 2:3. Oceláři rozhodli až v poslední minutě v přesilové hře po poměrně necitlivém vyloučení Rhetta Hollanda. Prosadil se Erik Hrňa. Po závěrečné siréně to v DRFG aréně alespoň na chvíli vypadalo jako za normální situace, když i těch pár lidí, co na hokej v současnosti může, hodně hlasitě vyjádřili svůj nesouhlas proti výrokům rozhodčích v závěru. Jinak bylo ovšem utkání poměrně zajímavé. Dobrý dvoubodový večer zažil Daniel Kurovský (1+1). Stanislav Svozil zase získal svůj první bod v sezóně za gól.
     
    Ode mne je to z Brna již vše. Přeji pěkný večer a brzy opět na počtenou. (20:23:47)
    Marken.cz

    Filip Krůza

    Branky a nahrávky: 10. Mueller (Zaťovič, P. Holík), 33. Svozil (Kusko, Bondra) – 6. Hrehorčák (M. Adámek, Kurovský), 38. Kurovský, 60. Hrňa (Martin Růžička)


    HC Kometa Brno: Vejmelka (Schnattinger) – F. Král, Zámorský, Holland, Freibergs, Gulaši, Svozil, Kučeřík – Mueller (A), P. Holík, Zaťovič (C) – Plášek ml., Klepiš, Schneider – Valský, Kusko, Bondra – Matěj Svoboda, F. Dvořák, Šoustal.
    HC Oceláři Třinec: Štěpánek (Kacetl) – Gernát, M. Doudera, Dravecký, D. Musil, Jaroměřský (A), M. Adámek – M. Stránský, P. Vrána (C), Martin Růžička (A) – Leier, Špaček, Rodewald – Hrehorčák, Marcinko, Kurovský – Kofroň, M. Kovařčík, Hrňa.

    Rozhodčí: Kubičík, R. Svoboda – Lhotský, J. Svoboda
    bahis siteleri