Litvínov – Vítkovice 3:2 (kon.) | Plzeň – K. Vary 2:0 (kon.) | Kometa Brno – Třinec 2:3 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
2:3 (1:1, 1:1, 0:1)
HC Oceláři Třinec
Úterý 26.01.2021, 18:00 • DRFG arena • Tipsport extraliga • 1. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:23 Erik HRŇA - 2:3
     
    59:23
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté přesilovou hru využívají a hodně se přibližují tříbodovému vítězství. ERIK HRŇA vypálil z první z pravého kruhu a trefil přesně bližší horní roh brány. Asistence: Martin Růžička.
    37:59 Daniel KUROVSKÝ - 2:2
     
    37:59
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté vyrovnávají díky velkému důrazu DANIELA KUROVSKÉHO. Puk propadl až před Vejmelku, kam se třinecký útočník natlačil a vystřelil. Kotouč zůstal někde u Vejmelky a Kurovský jej dorazil do sítě. Bez asistence.
    32:34 Stanislav SVOZIL - 2:1
     
    32:34
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí ujeli do protiútoku čtyři na jednoho! Dávid Bondra přihrál Silvesteru Kuskovi, který ještě vylepšil pozici pro STANISLAVA SVOZILA. Mladý obránce se trefil z pokleku střelou z první z pravého kruhu. Jedná se o jeho první kanadský bod v sezóně. Asistence: Silvester Kusko, Dávid Bondra.
    09:12 Peter MUELLER - 1:1
     
    09:12
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brňané tuto možnost dokonce stihli využít a přesilovkovou trefou tak vyrovnávají. Rychlou souhru první brněnské formace zakončil po přihrávce Zaťoviče na levý kruh střelou z první PETER MUELLER. Asistence: Martin Zaťovič, Petr Holík.
    05:54 Patrik HREHORČÁK - 0:1
     
    05:54
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté jsou odměněni za svůj aktivní úvod. Marián Adámek nahodil puk od modré čáry, před bránou jej pak tečoval PATRIK HREHORČÁK. Kotouč se ještě odrazil od ledu a následně zamířil do levého horního rohu brány. Asistence: Marián Adámek, Daniel Kurovský.
    Marken.cz

    Filip Krůza

    Branky a nahrávky: 10. Mueller (Zaťovič, P. Holík), 33. Svozil (Kusko, Bondra) – 6. Hrehorčák (M. Adámek, Kurovský), 38. Kurovský, 60. Hrňa (Martin Růžička)


    HC Kometa Brno: Vejmelka (Schnattinger) – F. Král, Zámorský, Holland, Freibergs, Gulaši, Svozil, Kučeřík – Mueller (A), P. Holík, Zaťovič (C) – Plášek ml., Klepiš, Schneider – Valský, Kusko, Bondra – Matěj Svoboda, F. Dvořák, Šoustal.
    HC Oceláři Třinec: Štěpánek (Kacetl) – Gernát, M. Doudera, Dravecký, D. Musil, Jaroměřský (A), M. Adámek – M. Stránský, P. Vrána (C), Martin Růžička (A) – Leier, Špaček, Rodewald – Hrehorčák, Marcinko, Kurovský – Kofroň, M. Kovařčík, Hrňa.

    Rozhodčí: Kubičík, R. Svoboda – Lhotský, J. Svoboda
    ocianews.com