Plzeň – Sparta 5:3 (kon.) | K. Vary – Mladá Boleslav 3:2 (kon.) | Zlín – Olomouc 1:4 (kon.)
Liberec – Pardubice 7:1 (kon.)
konec
Berani Zlín
1:4 (0:3, 0:0, 1:1)
HC Olomouc
Pátek 18.09.2020, 17:30 • Zimní stadion Luďka Čajky, Zlín • Tipsport extraliga • 1. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:45
    Vyloučení v týmu HC Olomouc (David Škůrek – 2 min., krosček + 2+2 min, hrubost).
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Jakub Ferenc – 2+2 min, hrubost).
    59:28 Rostislav OLESZ - 1:4
     
    59:28
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Na konečných 4:1 z pohledu Olomouce upravuje v samotném závěru ROSTISLAV OLESZ, který dostal dobrou přihrávku před bránu, odkud sice pálil do zadního hrazení, ale puk se mu od něj odrazil zpět před branku, takže už to měl jednoduché. Asistence: Lukáš Kucsera.
     
    57:13
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Pavel Sedláček – 2 min., faul kolenem).
     
    56:00
    Vyloučení v týmu HC Olomouc (Vojtěch Tomeček – 2 min., sekání).
     
    52:54
    Zlínský brankář vytahuje famózní zákrok proti Jiřímu Ondruškovi, který po přihrávce pálil takřka do prázdné klece. Nakonec se však puk zastavil v lapačce Libora Kašíka!
     
    51:58
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Pavel Kubiš – 2 min., podrážení).
    45:32 Pavel SEDLÁČEK - 1:3
     
    45:32
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani se konečně prosazují a utkání tak můžou ještě pořádně zdramatizovat! Málokdo by čekal, že prvním zlínským střelcem v nové sezoně se stane PAVEL SEDLÁČEK. Ten si našel odražený kotouč a okamžitě pálil, přičemž Branislava Konráda překvapil přesnou střelou k bližší tyči. Bez asistence.
     
    32:56
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Jakub Šlahař – 2 min., vysoká hůl).
     
    32:23
    Vyloučení v týmu HC Olomouc (Jiří Ondrušek – 2 min., podrážení).
     
    30:17
    Po dlouhé době se do šance dostala také Olomouc, přihrávku dobře vystihl Jan Bambula, který následně uvolnil Viléma Burian, ale ten v přímém souboji s Liborem Kašíkem selhal!
     
    28:43
    Po zastavené střele Matyáše Hamrlíka přišla přihrávka na Antonína Honejska, která Branislava Konráda zcela zaskočila, ale zlínský útočník se stejně trefil jen do něj!
     
    26:08
    Vyloučení v týmu HC Olomouc (Jan Švrček – 2 min., krosček).
     
    22:52
    Konečně se musel pořádně činit také Branislav Konrád. Po ledě na něj nejprve pálil Jiří Ondráček, z dorážky pak zahrozil Tomáš Fořt, ale ani jeden se nedokázal prosadit.
     
    16:10
    Vyloučení v týmu HC Olomouc (Jan Švrček – 2 min., vysoká hůl).
    14:22 Vojtěch TOMEČEK - 0:3
     
    14:22
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Kohouti sice nedokázali zúžitkovat přesilovou hru, ale vzápětí se stejně ještě jednou prosazují! Opět to bylo z rychlého protiútok, Jan Bambula tak s kotoučem na sebe natáhl pozornost Libora Kašíka, kus gumy pak poslal před odkrytou branku, kde ho bez problémů uklidil do sítě VOJTĚCH TOMEČEK. Asistence: Jan Bambula.
     
    13:19
    Před bránou Libora Kašíka byl zase velký zmatek. Nejprve letící střelu zastavil jeden z útočících hráčů, pak sám gólman. Kotouč nakonec skončil jen těsně vedle levé tyčky!
     
    12:12
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Jakub Šlahař – 2 min., hákování).
     
    10:28
    Daniel Gazda se mohl natlačit až před bránu, na kterou jel úplně sám, ale dost nerozumně zvolil možnost střely, které se mu ani moc nepovedla, protože skončila jen na zadním mantinelu
     
    06:27
    Berani jsou za dvou branek značně otřesení. I kvůli tomu se nyní Rostislav Olesz dostal do úniku, který domácí brankář tentokrát výborně zastavil betonem!
    05:37 Jakub NAVRÁTIL - 0:2
     
    05:37
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Mora se prosazuje i v přesilovce a už odskakuje na dvoubrankový rozdíl! JAKUB NAVRÁTIL měl kotouč u levém rohu útočného pásma. Všiml si volného prostoru před bránou, kterého náležitě využil, protože se dostal až před Libora Kašíka, kterého překonal střelou pod horní tyč. Asistence: Jan Knotek.
     
    03:48
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Daniel Gazda – 2 min., podrážení).
    02:37 Vilém BURIAN - 0:1
     
    02:37
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Kohouti se dostávají do vedení hned ze své první příležitosti! VILÉM BURIAN dostal ideální přihrávku na střed útočného pásma, odkud okamžitě pálil. Pro Libora Kašíka to vypadalo na snadný zákrok, ale kotouč mu tristně propadl mezi betony, takže inkasoval hned ze své první střely v sezoně. Asistence: Jan Bambula.
    Marken.cz

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 46. P. Sedláček – 3. Burian (Bambula), 6. Navrátil (J. Knotek), 15. V. Tomeček (Bambula), 60. Olesz (Kucsera)


    Berani Zlín: Kašík (Huf) – Řezníček, Gazda, Suhrada, Nosek (C), Hamrlík, Ferenc, Dluhoš – Herman, Fořt, J. Ondráček – Okál (A), Honejsek, Šlahař – Köhler, Fryšara, Dufek – Kubiš (A), P. Sedláček, Karafiát.
    HC Olomouc: Konrád (Lukáš) – Ondrušek (A), Škůrek, Švrček, Valenta, Vyrůbalík (C), A. Rutar – Handl, J. Knotek (A), Kucsera – Olesz, Kolouch, V. Tomeček – J. Káňa, Nahodil, Navrátil – Burian, Gřeš, Bambula.

    Rozhodčí: Hradil, Veselý – Gebauer, Rožánek
    thejrc.org