Jihlava – Kobra 16:2 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
16:2 (6:0, 7:0, 3:2)
HC Kobra Praha
Pátek 18.09.2020, 16:35 • Tréninková hala CZ LOKO Arény, Jihlava • Extraliga dorostu • Skupina Střed
Partner:
     
    59:53
    Kobra právě vstřelila branku!
    A zase bez asistence... ADAM ČEČETKA bude chtít na dnešní zápas hodně rychle zapomenout, ale právě zapomínání bude mít spolu s Bauerem snažší. Stejně jako jeho spoluhráč totiž dává gól a upravuje konečný výsledek na 16:2. Bez asistence.
     
    51:50
    Dukla právě vstřelila branku!
    Už to vypadalo na další dobrý zákrok Ilieva. Jenže nikoliv. Hrbek posunul puk na Matějíčka, který je na svůj dorostenecký věk chlap jako hora. Napřáhl z pravého kruhu a Iliev kotouč dobře vytěsnil. Leč jen na hůl ŠIMONA JUŘIČKY, který vypálil a hosté si smolně srazili puk do sítě. Asistence: Martin Matějíček, Martin Hrbek.
     
    47:49
    Kobra právě vstřelila branku!
    Marně hledám v paměti, kdy jsem naposled odkomentoval 16 branek. Prosazují se i hosté, když Adama Černého, který po dvou třetinách vystřídal v domácí brance Pavla Puldu, přesnou střelou z levého kruhu prostřeluje PATRIK BAUER. Bez asistence.
     
    45:30
    Dukla právě vstřelila branku!
    Signalizovaný trest se ruší, JUST ALOJZ SOPOTNIK vůbec nehleděl na nějaké vyloučení a dává svůj druhý gól v utkání. Hosté se ale snaží sympaticky hrát, budiž jim to k dobru. Asistence: Adam Kříž.
     
    44:13
    Dukla právě vstřelila branku!
    Přesilovka je využitá a JONÁŠ JUNGWIRTH po kombinaci se Štěpánem Šabatkou nedává Ilievovi zblízka šanci. Asistence: Štěpán Šabatka.
     
    35:28
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tak je tam další. ADAM KŘÍŽ zvyšuje již na 13:0. Asi pro to, aby si Pejšová a Illiev nemuseli v počtu inkasovaných branek co vyčítat. Situace z předbrankového prostoru a gól. Asistence: Hynek Peš.
     
    34:41
    Dukla právě vstřelila branku!
    Další rozborka obrany Kobry. Krejčí posunul puk na Juřičku, který ještě našel před brankou volného ALEXE MARHOUNA. Ten si tedy vzal do druhé třetiny pořádnou formu a za patnáct minut sbírá ke dvěma asistencím také druhý gól. Asistence: Šimon Juřička, Tomáš Krejčí.
     
    34:18
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tohle je jasná demolice a hostů je mi i trošku líto. Číhal totiž vysunul Jungwirtha, ten předvedl zrychlení jako Niki Lauda (tímto zdravím kluky z brodské redakce) a pohrál si s Ilievem ve stylu pojď sem, kam jdeš. Kličkovaná jako od Dalibora Jandy. Prvně doleva, pak do prava a následně zasunutí puku směrem k jedenácté brance. Asistence: Lukáš Číhal.
     
    33:04
    Dukla právě vstřelila branku!
    Než jsem přešel z velké haly do údolí mrazu, čepuje se na jihlavském stadionu pořádně vychlazená desítka. A tím to nemyslím nijak zvrhle nebo nápojovým mokem, ale tím, že MATĚJ VOVSÍK dává desátou branku a nyní už to bude jen o tom, kolikrát Dukla pražskému hadovi setne hlavu. Asistence: Šimon Juřička, Denis Jeletz.
     
    24:52
    Dukla právě vstřelila branku!
    ALEX MARHOUN si přenesl do druhé třetiny bodovou formu. Ke dvěma nahrávkám nyní dává i branku, kterou střílí dokonce v oslabení! Bez asistence.
     
    21:56
    Dukla právě vstřelila branku!
    Takové uvítání si Nikola Dimitrov Iliev v brance jistě přál. Dnešní dvojka dobré volby Kobry, který vystřídal po prvních dvaceti minutách Julču Pejšovou, si pomalu ani nesáhl na puk a už ho loví podruhé z klece. Nyní po přesné trefě ŠIMONA JUŘIČKY. Asistence: Alex Marhoun, Tomáš Krejčí.
     
    20:46
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tento gól Vám těžko popíšu, jelikož sedím v jihlavském stařičkém chrámu jménem CZ LOKO Aréna a tento špíl se hraje v novější tréninkové hale, kde občas puky končí až na stropních deskách. Jeden z nich ale teď šel do sítě a to z hole DAVIDA BULÍKA, který za čtyři minuty kompletuje hattrick. Asistence: Alex Marhoun, Martin Hrbek.
     
    19:17
    Dukla právě vstřelila branku!
    Od kolegy hlasatele Zdendy Drly slyším, že Jungwirth přihrál na DAVIDA BULÍKA a ten puk šoupnul přesně do malé škvírky mezi betony Pejšové. A to je vlastně zcela jasný popis celé situace. Takže netřeba dodávat něco přesnějšího. Asistence: Jonáš Jungwirth.
     
    16:48
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava zatím předčí svého soupeře úplně ve všem a hlavně oproti předešlému utkání využívá téměř každou šanci. Jako nyní. Báťa se po jihlavském oslabení zapojil ihned zapojil do útoku, poslal puk na DAVIDA BULÍKA a ten z dobré pozice mířil přesně. Jak je to jednoduché. Asistence: Šimon Báťa, Lukáš Číhal.
     
    12:44
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava si jde tvrdě za vítězstvím a ve třinácté minutě vede již o čtyři branky. Sopotnik přihrál do jízdy na HYNKA PEŠE a tento fotbalovo-hokejový objoživelník dává svůj první gól v nové sezoně. Tváří v tvář brankářce si věděl rady. Asistence: Just Alojz Sopotnik.
     
    09:03
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tohle nemohl chytat ani Dominik Hašek v dobách největší slávy. Adam Kříž velice pěkně našel před brankou JUSTA ALOJZE SOPOTNIKA a slovinský legionář zamířil naprosto přesně mimo marně se natahující Pejšovou. Asistence: Adam Kříž.
     
    05:28
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlavští pokračují v nápravě nevydařeného včerejšího zápasu. Číhal opět přesně přihrál ŠIMONU JUŘIČKOVI, který ujel obráncům a přesně zakončuje, byť byl faulován. Signalizovaný trest se ruší. Asistence: Lukáš Číhal.
     
    01:26
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlavští hokejisté se radují i v početní nevýhodě. Kříž zatáhl puk po levé straně do útočného pásma a krásně nahrál před branku na Číhala. Ten ještě Pejšovou v brance Kobry nepřekonal, ale šikovná brankářka poté neměla proti ŠIMONU JUŘIČKOVI žádnou šanci. Ten svojí dorážkou už uspěl. Asistence: Lukáš Číhal, Alex Marhoun.
    Marken.cz

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 2. Juřička (Číhal, Marhoun), 6. Juřička (Číhal), 10. Sopotnik (Kříž), 13. Peš (Sopotnik), 17. Bulík (Báťa, Číhal), 20. Bulík (Jungwirth), 21. Bulík (Marhoun, Hrbek), 22. Juřička (Marhoun, Krejčí), 25. Marhoun, 34. Vovsík (Juřička, Jeletz), 35. Jungwirth (Číhal), 35. Marhoun (Juřička, Krejčí), 36. Kříž (Peš), 45. Jungwirth (Šabatka), 46. Sopotnik (Kříž), 52. Juřička (Matějíček, Hrbek) – 48. Bauer, 60. Čečetka


    HC Dukla Jihlava: Pulda (41. Černý) – Matějíček, Hrbek, Číhal (A), Šabatka, Vovsík (A), Topol, Jeletz – Jungwirth (C), Báťa, Bulík – Krejčí, Marhoun, Juřička – Peš, Sopotnik, Doležal – Kříž. Trenér: Marek Melenovský
    HC Kobra Praha: Pejšová (21. Iliev) – Frydrych (C), Novák, Kalajev, Šeba, Chytil, Seidler, Nácovský – Bauer (A), Halfar (A), Lederer – Příhoda, Kovář, Šrámek – Čečetka, Uhlík, Judiak – Brzák

    Rozhodčí: Marek – Kotrba, Roupec
    thejrc.org