Plzeň – Sparta 5:3 (kon.) | K. Vary – Mladá Boleslav 3:2 (kon.) | Zlín – Olomouc 1:4 (kon.)
Liberec – Pardubice 7:1 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
3:5 (2:1, 1:2, 0:2)
HC Olomouc
Pátek 18.09.2020, 17:00 • CZ LOKO Aréna, Jihlava • Juniorská liga akademií • 5. kolo
Partner:
     
    58:25
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto. Jihlavští hokejisté totiž v útočném pásmu nedokázali udržet kotouč. Krupa poslal puk na JANA ŠTĚDRÉHO, který se z vlastního pásma trefuje naprosto přesně. Tři body putují do Holomóca. Asistence: Tomáš Krupa.
     
    49:56
    Olomouc právě vstřelila branku!
    No jak kdybych to před chvílí neříkal! VÁCLAV KOČÍ vypálil od modré a nyní bylo zcela jasně vidět, jak se Krejčí zakrytým výhledem zlobí na spoluhráče. Olomouc je ze stavu 1:3 nyní rázem blíže třem bodům. Bez asistence.
     
    38:00
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Vyrovnáno jest, za hosty se prosazuje TOMÁŠ KRUPA a dvoubrankový náskok Dukly ze čtyřiadvacáté minuty je pryč. Bez asistence.
     
    30:06
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hanáci také využívají přesilovou hru a jsou znovu v utkání. Puk se totiž po dvou zblokovaných střelách dostal na vrchol levého kruhu pro MATĚJE TOMAJKA, který zamířil krásně k tyči. Od ní se puk otřel a zaplul do sítě. Asistence: Stanislav Ruda
     
    23:19
    Dukla právě vstřelila branku!
    Již první akce Jihlavy byla nebezpečná a tak tak, že puk neskončil v síti. Když ale Rašín následně přihrál na PATRIKA ČERMÁKA a ten z dobré pozice poblíž kruhu vystřelil, tak se puk zastavil až v síti. Asistence: Patrik Rašín.
     
    19:53
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava se znovu dostává do vedení, přesně 6,9 sekundy před koncem první třetiny. Na levém kruhu dostal trošku volného prostoru JOSEF VYVIAL a trefuje se přesně kolem betonu Špunara. Asistence: Patrik Čermák, Dan Fiala.
     
    07:59
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Jihlava přichází o dvoubrankové vedení po tom, co se do úniku dostal DANIEL MINISTR a dokázal ho také přesně zakončit. Bez asistence
     
    02:31
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tohle byl hodně povedený vstup do utkání. Již po dvou a půl minutách se prosazuje DANIEL PAVELEC a přesně takhle si svěřenci trenérského dua Moravec – Svoboda přáli začít. Asistence: Šimon Zdarsa.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 3. Pavelec (Zdarsa), 20. Vyvial (Čermák, Fiala), 24. Čermák (Rašín) – 8. Ministr, 31. Tomajko (Ruda), 38. Krupa, 50. Kočí, 59. Śtědrý (Krupa)


    HC Dukla Jihlava: Krejčí (Maláč) – Zedek, Piskač, Rašín, Kerber, Smolko, Zeman – Barák, Juda (C), Brož – Fiala, Čermák, Vyvial – Nevšímal, Rauš, Doležal – Zdarsa, Pavelec, Malenovský. Trenér: Štěpán Moravec
    HC Olomouc: Špunar (Hořejší) – Hlaváč, Groch, Poledna, Kočí, Hladiš (A), Stratil, Fojt – Ministr, Mácha, Rosecký – Tomajko, Štědrý (A), Krupa (C) – Tarnoczy, Fasner, Rusina – Ruda, Havel. Trenér: Karel Beran

    Rozhodčí: Ondráček – Zídek, Polák
    bahis siteleri