Vsetín – Přerov 0:0 (odl.) | Havlíčkův Brod – Kralupy n. Vltavou 2:3 (kon.) | Písek – Ústí n/L 2:4 (kon.)
Technika Brno – Poruba 2011 1:2 (kon.) | Vsetín – HK MD Šumperk 3:5 (kon.) | Chrudim – Kobra 6:5 (po pr.)
konec
BK Havlíčkův Brod
2:3 (0:0, 2:1, 0:2)
HK Kralupy nad Vltavou
Pátek 18.09.2020, 19:00 • Zimní stadion Kotlina, Havlíčkův Brod • DHL Extraliga juniorů • 1. kolo
Partner:
     
    Dobrý páteční večer, vítám všechny hokejové fanoušky, kteří fandí mládežnickému hokeji, ale je jen jemu. Nový start sezony 2020/2021 je tady. V úvodním zápasu budeme sledovat týmy BK Havlíčkův Brod a HK Kralupy nad Vltavou. Utkání začíná v 19:00, buďte s námi a sledujte, kdo si připíše první body sezony.
     
    BK Havlíčkův Brod

    Celek z Vysočiny bude i letos hrát skupinu Západ, ve které loni zažil specifickou sezonu. Havlíčkovu Brodu se povedl začátek ročníku, když po sedmi kolech vedl tabulku, jenže v dalším průběhu si svoji výkonnost nedokázal udržet. Bruslaři se z čela tabulky propadli až na samotné dno západní skupiny a jen díky výbornému finiši odvrátili dát do Ligy juniorů.

    Havlíčkův Brod bojoval o play off, které mu uniklo o pouhý bod, před Ústím nad Labem, které uhájilo poslední postupovou pozici. Celek z Kotliny na konci sezony 2019/2020 nezvládl klíčové utkání s Pískem. Důležité utkání měl dobře rozehrané, když vedl o dvě branky, ale jihočeský celek nakonec otočil vývoj duelu na svoji stranu. Havlíčkovu Brod byl přisouzen černý Petr, který mu ukončil sezonu.

    Před startem soutěžního ročníku 2020/2021 by rádi Havlíčkobrodští navázali na konec loňského roku, kde byli takřka stoprocentní. Uvidíme, jak se bude týmu dařit pod zkušenou taktovkou trenérské dvojice Richarda Cachnína a Miroslava Dubna?
     
    HK Kralupy nad Vltavou

    Extraliga juniorů bude určitě zvědavá, co předvede kometa minulého ročníku, která překvapila snad celou soutěž. Kralupy nad Vltavou sice měly pozvolný začátek, jenže králíci se počítají až po honu, jak je ve starém přísloví. Hokejový klub se odrazil ode dna, aby na konci základní části mohl slavit triumf ve skupině Západ. Navíc na druhou Kobru Praha měl dvanáctibodový náskok.

    Hokejový klub hned napoprvé hrál prestižní vyřazovací boje, když za sebou nechal třeba Havlíčkův Brod nebo Žďár nad Sázavou. Na úspěchu juniorů měl velký podíl hlavní trenér Lukáš Majer. Mladý trenér v nadcházejícím ročníku nebude stát na lavičce Kralup na Vltavou, protože přijal výzvu od Českých Budějovic.Hokejový klub sehrál play off proti Šumperku. Vypjatá série nakonec lépe vyzněla pro Mladé Draky, kteří ji vyhráli poměru 3:2 na zápasy.

    Bude zajímavé, jak si povedou Kralupští v nadcházející sezoně 2020/2021, poněvadž mají na co navazovat. Tým má na starosti David Švagrovský, který by rád navázal na práci svého bývalého kolegy. Nelze si přát nic jiného, aby měl za sebou výborný ročník, jako Majer.
     
    Formát soutěžního ročníku 2020/2021

    Extraliga juniorů bude v letošním roční bez titulárního partnera. V souvislosti s pandemií koronaviru se hned dvakrát měnil soutěžní řád mládežnických soutěží. Pro Extraligu juniorů platí následující formát. V Extralize nikdo nesestupuje a právo o účast v lize akademií si vybojuje jediný tým.

    Mužstva se ve skupině střetnou šestkrát mezi sebou (30 utkání) a potom přijde na řadu propojení mezi skupinami. Utkání mezi jednotlivými skupinami nabídne dvanáct utkání, tedy jednou doma a venku. Po základní části (42 kol) se neodehrají vyřazovací boje.
     
    Účastnící Extraligy juniorů pro sezonu 2020/2021

    Skupina Západ
    BK Havlíčkův Brod
    HC Chrudim
    HC Kobra Praha
    HK Kralupy nad Vltavou
    IHC Králové Písek
    HC Slovan Ústí nad Labem

    Skupina Východ
    HC RT TORAX Poruba
    HC ZUBR Přerov
    HK Mladí Draci Šumperk
    VHK ROBE Vsetín
    HCM Warriors Brno
    Technika Hockey Brno
     
    Téměř do roka a do dne...

    Tak by se dalo nazvat první utkání mezi Havlíčkovým Brodem a Kralupy nad Vltavou. Oba zmíněné týmy se spolu potkaly i na začátku minulého ročníku (13.9.2019). Shodou okolností zasáhl osud, protože první utkání měla hrát obě mužstva s někým jiným. Pojďme si připomenou vzájemné zápasy ze sezony 2019/2020.

    Havlíčkův Brod – Kralupy nad Vltavou 5:3
    Kralupy nad Vltavou – Havlíčkův Brod 6:5p
    Havlíčkův Brod – Kralupy nad Vltavou 1:6
    Kralupy nad Vltavou – Havlíčkův Brod 7:0
    Havlíčkův Brod – Kralupy nad Vltavou 0:8
    Kralupy nad Vltavou – Havlíčkův Brod 10:2
    Rozhovor s trenérem Havlíčkova Brodu
     
    Úvodní sestavy:

    BK Havlíčkův Brod: Petržílka (Kukeně) – Trupl (C), Besmák, Vranka, Kutlvašr, Souček, Adam – Havel, Holenda, Pokorný – Pártl (A), Košťál (A), Mihulka – Kravec, Melenovský, Mlejnek – Machovský
    Trenér: Richard Cachnín

    HK Kralupy nad Vltavou: Krinwald (Milec) – Kapoun, Šiška, Drozd, Šimůnek, Hájek, Kučera – Marek, Štibran (A), Bradáček, Januška (C), Náhončík, Straka, Stupka, Kočí, Kleveta, Hanousek, Apatsidis
    Trenér: Josef Kaisr

    Rozhodčí: Marek Honza – Erik Berger, Patrik Augusta.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:07
    Úvodní buly vyhráli hosté, kteří chtěli urychlit přechod do pásma, ale Kristián Šiška nahodil puk na brodskou střídačku.
     
    01:07
    Kralupy nad Vltavou se dostaly do pásma, kde u levého hrazení získaly kotouč. Ke střele od modré čáry se odhodlal Jakub Kučera. Jeho projektil skončil v lapačce Hynka Petržílky.
     
    01:43
    Rovněž na druhé straně sledujeme útočný manévry v podání domácího výběru. Nahození od modré měl Matěj Kravec, jenž mířil do bloku, tudíž Roman Krinwald byl bez práce.
     
    02:53
    Sledujeme rychlé přechody přes pásma, ale oba týmy si nejsou schopny vytvořit souvislý tlak na jednoho z brankářů.
     
    03:25
    David Bradáček byl v gólové pozici, když si nabruslil na pravý kruh, odkud vystřelil. Hynek Petržílka byl na svém místě!
     
    04:23
    Havlíčkův Brod je sice na kotouči, jenže hosté se prezentují výborným forčekinkem, který na domácí hráče platí jako vosa na med.
     
    05:15
    Chyby v domácí obraně nikdo z hostů nepotrestal. Do úniku se dostal Jonáš Marek, ten ale Petržílku nepřekonal, stejně jako jeho kolega z protější strany.
     
    06:18
    Jakub Košťál se zmocnil puku za svojí brankou, ale nerozehrál ho dobře. Z jeho chyby těží hosté, kteří okamžitě uzavírají útočné pásmo.
     
    07:18
    Kralupy nad Vltavou jsou teď aktivnější a přehrávají Havlíčkův Brod. Je jen otázkou času, kdy padne první gól..
     
    07:41
    Po střele z levého kruhu se touš odrazila před Hynka Petržílku, který musel být v pozoru, neboť hrací předmět dostal na svoji hůl Michal Hájek. Druhý jmenovaný nahrál na volného Timotheose Apatsidisase, jenž pohrdl šancí na gól. Jeho tutovku vychytal hbitý Petržílka!
     
    07:52
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Vranka – 2 min., krosček).
     
    08:09
    Jakub Kučera vystřelil zápěstím, ale clona před domácím gólmanem nedostala puk za jeho záda. Na brankovišti se strhla potyčka, kterou rozhodčí roztrhli od sebe.
     
    09:02
    Kralupy nad Vltavou se prezentují v početní výhodě mdlým výkonem, který Bruslařům nedělá žádné vrásky v obranném pásmu.
     
    10:04
    Hosté nevyužili početní výhodu, a tak jsou domácí hokejisté v plném počtu. Po zakázaném uvolnění se vhazuje po pravé ruce Hynka Petržílky.
     
    10:45
    Marián Havel mohl rozjásat domácí fanoušky, když zcela nehlídaný dostal moc prostoru mezi kruhy. Jeho pokus z pokleku byl zablokovaný a následná dorážka skončila na betonech Krinwalda.
     
    11:35
    Matěj Kravec vystihl nahrávku soupeře a už už si to šinul na gólmana hostí, jenže v tu chvíli se rozezněla pištělka čárového rozhodčí, který zapískal postavení mimo hru.
     
    12:16
    Hosté se dostali do pásma, kde jeden z útočníků Kralup tečoval puk mezi čárky, ale touš si cestu mezi tři tyče nenašla.
     
    12:40
    Jakub Kučera si sjel mezi kruhy, kam dostal přihrávku, Jeho pokus švihem, ale končí na spolehlivém Hynku Petržílkovi, který si proti ráně po vyjel.
     
    13:40
    Hostující tým měl přečíslení dva na jednoho, které málem skončilo brankou. Na dlouhou hokejku zakončoval František Januška, jenž minul prostor u levé tyče.
     
    14:42
    Kralupy nad Vltavou jsou aktivnější, ale neubránily se zbytečnému faulu v útočné třetině Havlíčkova Brodu.
     
    14:56
    Vyloučení v týmu HK Kralupy nad Vltavou (Kučera – 2 min., nedovolené bránění).
     
    15:42
    Jihlavské kvarteto s jedním domácím hráčem, to je přesilovková formace Bruslařů, kteří jsou před Krinwaldem. Hostující gólman byl bez práce, jelikož střelu od modré zablokoval jeden z útočníků Kralup.
     
    16:45
    Domácí jsou v pásmu, ale Hokejový klub stíhá tempo domácích hráčů, a tak ani druhá přesilovka v utkání není na jedné či druhé straně využitá.
     
    17:35
    Puk poskakoval na brankovišti Romana Krinwalda, který byl v nehokejové pozici. Kotouč mohl dostat do sítě Patrik Pokorný, který nedokázal došťourat touš do sítě!
     
    18:38
    Kralupy nad Vltavou se snažily o rychlý přesun do útočného pásma, jenže je z toho jen postavení mimo hru. Hra se stěhuje do středního pásma, kde následuje buly.
     
    19:12
    Kapitán Hokejového klubu František Januška pláchl domácí obraně po pravé straně. Jeho samostatný nájezd, ale excelentně pokryl Hynek Petržílka, jenž svého soka vystínoval, tak jako obraz od Josefa Lady!
     
    19:57
    Havlíčkův Brdo se snažil podniknou poslední výpad, ale souhra vázla ve středním pásmu, takže první třetina nenabídne ani gól.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina nového ročníku je za námi. Hokejový klub byl po většinu první dvacetiminutovky aktivnější a mohl jít do vedení. V osmé minutě, ale největší šancí prozatímního dějství pohrdl Timotheos Apatsidis, jenž nechal zaskvět Hynka Petržílku. Havlíčkův Brod měl rovněž své šance, ale i na druhé straně zamkl svoji svatyni černokněžník Roman Krinwald. Druhá třetina začne přibližně v 19:44.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:25
    První sekundy druhé části nabídly pravděpodobný scénář, jak by se mělo hrát. Oba týmy vlétli na své protivníky s vervou a hned je na co se koukat.
     
    20:56
    PO vhazovaní v obranném pásmu Havlíčkova Brodu, přišla skrytá střela od modré čáry. Hynek Petržílka byl však pozorný a nedovolil kotouči pokračovat dál v cestě.
     
    21:48
    Marek Melenovský neměl podporu od spoluhráčů, tak vzal veškerou odpovědnost na své brusle. Útočník Bruslařů projel celé pásmo a na hranici mezi kruhy vypálil, jeho pokus vyrazil Krinwald k levému hrazení.
     
    22:13
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Mihulka – 2 min., podrážení).
     
    22:23
    Jonáš Marek si v krátkosti vyměnil kotouč se svým spoluhráčem u branky Havlíčkova Brodu, a byla z toho dobrá příležitost. Jen tomu chybělo přesnější zakončení, neboť jeho pokus do bekhendové kličky byl zastavený u maskované obory z Kotliny.
     
    23:36
    Kralupy nad Vltavou se drží v blízkosti Hynka Petržílky a čtveřice bránicích hráčů. Gólman Bruslařů si pohlídal prostor u levé tyče.
     
    24:34
    David Bradáček byl se svými spoluhráči v situaci tři na jednoho, ale vše na sebe vzal právě on. Jeho pokus k pravé tyči v klidu přečetl fantom Petržílka, který drží své spoluhráče.
     
    25:20
    Marian Havle se ocitl před brankářem Hokejového klubu, kterého chtěl překvapit střelou z pokleku, ale ta mu vůbec nesedla, a tak je stav stále bezbrankový.
     
    26:11
    Filip Pártl v krkolomné pozici nahrál an pravou stranu kluziště, kde našel svého spoluhráče. Ten si zpracoval touš, ale Krinwald si i s tímhle hravě poradil.
     
    27:14
    David Bradáček opět v hlavní roli, když obkroužil branku Petržílky a vybídl svého spoluhráče. Domnívám se, že to byl Kučera, jenž trefil připravený pravý beton gólmana z Havlíčkova Brodu.
     
    27:59
    František Januška vystihl vyhození domácího souboru na modré čáře a jel po levé straně vstříc gólové šanci. Útočník Kralup si všiml, že Petržílka si proti jeho ráně po vyjel,a tak zkusil zakončení mezi betony. Brankář Bruslařů tento pokus kryje.
     
    29:20
    Další zmatky v domácích řadách netrestá ani Jan Kočí, který se zmocnil na modré čáře černé pryže. Pokus zápěstím je pohodlným bonbónkem pro Petržílku.
     
    29:29
    Vyloučení v týmu HK Kralupy nad Vltavou (Apatsidis – 2 min., nedovolené bránění).
     
    29:55
    Havlíčkobrodští jsou na puku, jenže hostující hráči skvěle vykrývají prostor, který by znamenal nebezpečí.
     
    30:46
    Vyloučení v týmu HK Kralupy nad Vltavou (Kapoun – 2 min., hákování).
     
    30:56
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí výběr využívá dvojnásobnou početní výhodu o deseti sekundách. Matěj Trupl nahrál na levou stranu MARIÁNU HAVLOVI. Štírek brodské sestavy si sjel blíže k brance a už už adresoval přihrávku na druhou stranu. Havel nakonec zvolil zakončení ke vzdálenější tyči a dokonale tím zaskočil Romana Krinwalda! Asistence: Matěj Trupl a Tadeáš Holenda.
     
    32:07
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Havlíčkův Brod využívá i klasickou početní výhodu a jde do důležitého vedení! Gólman Kralup vyrazil střelu jen před sebe a z následné dorážky dostal puk do sítě FILIP PÁRTL! Asistence: Jakub Košťál a Matyáš Machovský.
     
    33:42
    Domácí celek je aktivnější, ale soupeř se nevzdává a sekunduje tempu hry Havlíčkova Brodu. Přechod domácího celku před Romana Krinwalda končí postavením mimo hru.
     
    34:17
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Melenovský – 2 min., sekání).
     
    34:43
    Kryštof Kapoun nabízel kotouč na teč, který opravdu změnil směr, ale branku Hynka Petržílky kus černé gumy minul.
     
    35:35
    Kralupy nad Vltavou se snaží, co jim sily stačí, jenže hostům chybí finální část...
     
    36:18
    Pokus od modré čáry zcela minul prostor tří tyčí a puk bez pomoci skončil ve středním pásmu,a tak hosté nevyužili další početní výhodu.
     
    36:50
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Adam – 2 min., podrážení).
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (2. min., hráčská lavice – trest odpyká: Machovský ).
     
    37:13
    Kralupy právě vstřelily branku!
    Hostující tým navázal na dílo svého vyzyvatele, když snižuje ve dvojnásobné výhodě. V úrovni brankové čáry se nacházel FRANTIŠEK JANUŠKA, jenž nachytal na bližší tyč Hynka Petržílku. Asistence: Jakub Kučera.
     
    39:21
    Hra se teď odehrává za brankou Hynka Petržílky, který musí být ve střehu, kdyby kotouč vyplaval nečekaně před jeho svatyní. Tak se i stalo, ale dobrou práci odvedla jeho obrana, jenž puk nasměrovala do středního pásma.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Čtyřicet minut je minulostí a v Kotlině už není stav bezbrankový. Vše měly na svědomí přesilové hry, které promluvily do děje utkání. V rozmezí dvou minut potrestali domácí hráči dvojnásobné i klasické vyloučení svého soupeře. Dvě minuty před druhou sirénou snížil v přesilovce hostující František Januška. Zajímavá třetí část začne přibližně ve 20:33.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:22
    Patrik Pokorný střílel přes obránce, ale jeho přízemní střela nemohla nadělat paseku v modrém půlměsíci Romana Krinwalda.
     
    40:58
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (2 min. – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Kravec.
     
    41:39
    Jakub Kučera střílel od modré a nebyl to vůbec špatný nápad. Před Petržílkou byla clona, která mu znemožňovala dobrý výhled. Gólman Havlíčkova Brodu šel do univerzálního pokleku, který zamezil kotouči proniknout do sítě.
     
    42:54
    Další pokus hostů i tentokrát končí na brankáři Bruslařů, jenž se v početní výhodě rozhodně nenudí. Jeden ze soupeřů jel zkontrolovat, zda puk neopustil výstroj maskované opory, ale kotouč byl u brankáře.
     
    44:09
    Hraje se ve vysokém tempu a oba týmy si jsou vědomy, o co se hraje, neboť hosté dohánějí jednobrankový deficit.
     
    46:00
    Marián Havel se probil do pásma, kde nechal touš Tadeáši Holendovi, jenž bekhendovým pokusem nerozvlnil síť za Romanem Krinwaldem.
     
    46:45
    Matěj Trupl dostal puk z obranného pásma, kde ho sbírají hosté z Kralup nad Vltavou. Ale ani hráči Hokejového klubu neměli kus gumy dlouho na hokejkách.
     
    47:56
    Aleš Drozd nahodil puk ze své poloviny na branku. Hynek Petržílka schoval kotouč do lapačky.
     
    48:25
    Vyloučení v týmu HK Kralupy nad Vltavou (Kleveta – 2 min., sekání).
     
    49:02
    Havlíčkův Brod se nemohl dostat do pásma, ale po pár sekundách se mu to podařilo. Slibnou kombinaci narušila hokejka jednoho z hostů, který vychýlil puk na adresáta před brankou. Kralupy se následně osvobodily.
     
    50:05
    Pokus z levého hrazení končí v náruči Romana Krinwalda, stejně jako menší rozmíšku u jeho modrého půlměsíce.
     
    50:32
    Matyáš Machovský teď v roli obránce, když odtlačil ze střelecké pozice tuším Adama Stupku.
     
    51:40
    Patrik Pokorný ze všech hráčů dojel volný puk a s kusem štěstí ho dostal do neutrální zóny. Ve středním pásmu hrají Kralupští, kteří ihned chtějí zpět do pásma.
     
    53:00
    Aleš Drozd neměl dost času na modré, aby dobře zacílil, ale i tak vystřelil. Jeho pokus skončil na vyrážečce Hynka Petržílky, jenž přerušuje hru.
     
    53:24
    Kralupy právě vstřelily branku!
    Necelých šest minut před závěrečnou sirénou máme v Kotlině vyrovnáno! Přečíslení tři na jedno využili hosté, jako v knize pro začínající hokejisty. Puk šel z jedné strany na druhou,a potom skončil mezi kruhy, kde ho do poloprázdné klece dopravil MICHAL HÁJEK.Brance Kralup, ale předcházela sporná situace, když na ledové ploše dlouhou dobu ležel jeden z domácích, ale na regulérnosti gólu to nic nemění. Asistence: Jakub Kučera a Adam Stupka.
     
    54:28

    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Pokorný – 5 min. + osobní trest do konce utkání, hrubost)

    Vyloučení v týmu HK Kralupy nad Vltavou (Štibran– 5 min. + osobní trest do konce utkání, hrubost).
     
    55:28
    V posledních minutách se hra výrazně přiostřila a ledujeme hru nahorů, dolů.
     
    56:35
    Havlíčkův Brod kombinuje s kotoučem, ale hosté skvěle napadají a vidíme bitvu o každý kousek ledové plochy.
     
    57:40
    Jonáš Marek dostal naservírovaný kotouč na pravý kruh, jenže jeho pokus skončil na spolehlivém Hynku Petržílkovi, jenž drží svůj tým ve hře o cenné body!
     
    58:05
    Teč těsně pře domácím gólmanem nekončí gólem. Puk prosvištěl podél pravé tyče a změnu směru puku měl na svědomí Miloš Hanousek.
     
    58:58
    Pokus od levého hrazení vyrazil brankář Bruslařů do rohu, kde se svádí bitva o hrací předmět.
     
    59:40
    Matěj Trupl vytlačil jednoho z hostů mimo střeleckou pozici a touš následně končí v ochranné síti.
     
    59:54
    Miloš Hanousek se natlačil před branku, kde chtěl propasírovat puk u pravé tyče, jenže rozhodčí přerušují hru!
     
    59:59
    Kralupy právě vstřelily branku!
    Hosté v samém závěru otáčejí vývoj utkání na svoji stranu. Po buly se dostal ke kotouči na modré čáře František Januška, který vystřelil přízemní střelu. Kotouč byl tečovaný, ale Petržílka ho stihl vykopnout betonem. Ve správný čas, na správném místě stál nikým nehlídaný ADAM STUPKA, který neměl problém dostat puk do sítě! Asistence: David Bradáček a František Januška.
     
    Konec zápasu.
     
    Máme za sebou první kolo Extraligy juniorů, kde jsme viděli hokej se vším všudy. V zápase rozhodovaly přesilovky a emoce, když na konci slavili těsné vítězství hosté z Kralup nad Vltavou.
     
    Dnes je to ode mě vše, děkuji za pozornost a příště se těším na počtenou. Přeji krásný zbytek pátečního večera. (21:37:25)
    Marken.cz

    Štěpán Ondráček

    Branky a nahrávky: 31. Havel (Trupl, Holenda), 33. Pártl (Košťál, Machovský) – 38. Januška (Kučera), 54. Hájek (Kučera, Stupka), 60. Stupka (Bradáček, Januška)


    BK Havlíčkův Brod: Petržílka (Kukeně) – Trupl (C), Besmák, Vranka, Kutlvašr, Souček, Adam – Havel, Holenda, Pokorný – Pártl (A), Košťál (A), Mihulka – Kravec, Melenovský, Mlejnek – Machovský
    Trenér: Richard Cachnín

    HK Kralupy nad Vltavou: Krinwald (Milec) – Kapoun, Šiška, Drozd, Šimůnek, Hájek, Kučera – Marek, Štibran (A), Bradáček, Januška (C), Náhončík, Straka, Stupka, Kočí, Kleveta, Hanousek, Apatsidis
    Trenér: Josef Kaisr

    Rozhodčí: Marek Honza – Erik Berger, Patrik Augusta

    Diváci: 72
    thejrc.org