Vsetín – Přerov 0:0 (odl.) | Havlíčkův Brod – Kralupy n. Vltavou 2:3 (kon.) | Písek – Ústí n/L 2:4 (kon.)
Technika Brno – Poruba 2011 1:2 (kon.) | Vsetín – HK MD Šumperk 3:5 (kon.) | Chrudim – Kobra 6:5 (po pr.)
konec
BK Havlíčkův Brod
2:3 (0:0, 2:1, 0:2)
HK Kralupy nad Vltavou
Pátek 18.09.2020, 19:00 • Zimní stadion Kotlina, Havlíčkův Brod • DHL Extraliga juniorů • 1. kolo
Partner:
     
    59:59
    Kralupy právě vstřelily branku!
    Hosté v samém závěru otáčejí vývoj utkání na svoji stranu. Po buly se dostal ke kotouči na modré čáře František Januška, který vystřelil přízemní střelu. Kotouč byl tečovaný, ale Petržílka ho stihl vykopnout betonem. Ve správný čas, na správném místě stál nikým nehlídaný ADAM STUPKA, který neměl problém dostat puk do sítě! Asistence: David Bradáček a František Januška.
     
    59:54
    Miloš Hanousek se natlačil před branku, kde chtěl propasírovat puk u pravé tyče, jenže rozhodčí přerušují hru!
     
    58:05
    Teč těsně pře domácím gólmanem nekončí gólem. Puk prosvištěl podél pravé tyče a změnu směru puku měl na svědomí Miloš Hanousek.
     
    57:40
    Jonáš Marek dostal naservírovaný kotouč na pravý kruh, jenže jeho pokus skončil na spolehlivém Hynku Petržílkovi, jenž drží svůj tým ve hře o cenné body!
     
    54:28

    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Pokorný – 5 min. + osobní trest do konce utkání, hrubost)

    Vyloučení v týmu HK Kralupy nad Vltavou (Štibran– 5 min. + osobní trest do konce utkání, hrubost).
     
    53:24
    Kralupy právě vstřelily branku!
    Necelých šest minut před závěrečnou sirénou máme v Kotlině vyrovnáno! Přečíslení tři na jedno využili hosté, jako v knize pro začínající hokejisty. Puk šel z jedné strany na druhou,a potom skončil mezi kruhy, kde ho do poloprázdné klece dopravil MICHAL HÁJEK.Brance Kralup, ale předcházela sporná situace, když na ledové ploše dlouhou dobu ležel jeden z domácích, ale na regulérnosti gólu to nic nemění. Asistence: Jakub Kučera a Adam Stupka.
     
    48:25
    Vyloučení v týmu HK Kralupy nad Vltavou (Kleveta – 2 min., sekání).
     
    40:58
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (2 min. – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Kravec.
     
    37:13
    Kralupy právě vstřelily branku!
    Hostující tým navázal na dílo svého vyzyvatele, když snižuje ve dvojnásobné výhodě. V úrovni brankové čáry se nacházel FRANTIŠEK JANUŠKA, jenž nachytal na bližší tyč Hynka Petržílku. Asistence: Jakub Kučera.
     
    36:50
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Adam – 2 min., podrážení).
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (2. min., hráčská lavice – trest odpyká: Machovský ).
     
    34:17
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Melenovský – 2 min., sekání).
     
    32:07
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Havlíčkův Brod využívá i klasickou početní výhodu a jde do důležitého vedení! Gólman Kralup vyrazil střelu jen před sebe a z následné dorážky dostal puk do sítě FILIP PÁRTL! Asistence: Jakub Košťál a Matyáš Machovský.
     
    30:56
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí výběr využívá dvojnásobnou početní výhodu o deseti sekundách. Matěj Trupl nahrál na levou stranu MARIÁNU HAVLOVI. Štírek brodské sestavy si sjel blíže k brance a už už adresoval přihrávku na druhou stranu. Havel nakonec zvolil zakončení ke vzdálenější tyči a dokonale tím zaskočil Romana Krinwalda! Asistence: Matěj Trupl a Tadeáš Holenda.
     
    30:46
    Vyloučení v týmu HK Kralupy nad Vltavou (Kapoun – 2 min., hákování).
     
    29:29
    Vyloučení v týmu HK Kralupy nad Vltavou (Apatsidis – 2 min., nedovolené bránění).
     
    27:59
    František Januška vystihl vyhození domácího souboru na modré čáře a jel po levé straně vstříc gólové šanci. Útočník Kralup si všiml, že Petržílka si proti jeho ráně po vyjel,a tak zkusil zakončení mezi betony. Brankář Bruslařů tento pokus kryje.
     
    25:20
    Marian Havle se ocitl před brankářem Hokejového klubu, kterého chtěl překvapit střelou z pokleku, ale ta mu vůbec nesedla, a tak je stav stále bezbrankový.
     
    22:23
    Jonáš Marek si v krátkosti vyměnil kotouč se svým spoluhráčem u branky Havlíčkova Brodu, a byla z toho dobrá příležitost. Jen tomu chybělo přesnější zakončení, neboť jeho pokus do bekhendové kličky byl zastavený u maskované obory z Kotliny.
     
    22:13
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Mihulka – 2 min., podrážení).
     
    19:12
    Kapitán Hokejového klubu František Januška pláchl domácí obraně po pravé straně. Jeho samostatný nájezd, ale excelentně pokryl Hynek Petržílka, jenž svého soka vystínoval, tak jako obraz od Josefa Lady!
     
    17:35
    Puk poskakoval na brankovišti Romana Krinwalda, který byl v nehokejové pozici. Kotouč mohl dostat do sítě Patrik Pokorný, který nedokázal došťourat touš do sítě!
     
    14:56
    Vyloučení v týmu HK Kralupy nad Vltavou (Kučera – 2 min., nedovolené bránění).
     
    13:40
    Hostující tým měl přečíslení dva na jednoho, které málem skončilo brankou. Na dlouhou hokejku zakončoval František Januška, jenž minul prostor u levé tyče.
     
    12:40
    Jakub Kučera si sjel mezi kruhy, kam dostal přihrávku, Jeho pokus švihem, ale končí na spolehlivém Hynku Petržílkovi, který si proti ráně po vyjel.
     
    10:45
    Marián Havel mohl rozjásat domácí fanoušky, když zcela nehlídaný dostal moc prostoru mezi kruhy. Jeho pokus z pokleku byl zablokovaný a následná dorážka skončila na betonech Krinwalda.
     
    07:52
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Vranka – 2 min., krosček).
     
    07:41
    Po střele z levého kruhu se touš odrazila před Hynka Petržílku, který musel být v pozoru, neboť hrací předmět dostal na svoji hůl Michal Hájek. Druhý jmenovaný nahrál na volného Timotheose Apatsidisase, jenž pohrdl šancí na gól. Jeho tutovku vychytal hbitý Petržílka!
     
    05:15
    Chyby v domácí obraně nikdo z hostů nepotrestal. Do úniku se dostal Jonáš Marek, ten ale Petržílku nepřekonal, stejně jako jeho kolega z protější strany.
     
    03:25
    David Bradáček byl v gólové pozici, když si nabruslil na pravý kruh, odkud vystřelil. Hynek Petržílka byl na svém místě!
    GSA

    Štěpán Ondráček

    Branky a nahrávky: 31. Havel (Trupl, Holenda), 33. Pártl (Košťál, Machovský) – 38. Januška (Kučera), 54. Hájek (Kučera, Stupka), 60. Stupka (Bradáček, Januška)


    BK Havlíčkův Brod: Petržílka (Kukeně) – Trupl (C), Besmák, Vranka, Kutlvašr, Souček, Adam – Havel, Holenda, Pokorný – Pártl (A), Košťál (A), Mihulka – Kravec, Melenovský, Mlejnek – Machovský
    Trenér: Richard Cachnín

    HK Kralupy nad Vltavou: Krinwald (Milec) – Kapoun, Šiška, Drozd, Šimůnek, Hájek, Kučera – Marek, Štibran (A), Bradáček, Januška (C), Náhončík, Straka, Stupka, Kočí, Kleveta, Hanousek, Apatsidis
    Trenér: Josef Kaisr

    Rozhodčí: Marek Honza – Erik Berger, Patrik Augusta

    Diváci: 72
    thejrc.org