Přerov – Kolín 4:5 (po pr.) | Vsetín – Kladno 4:3 (po pr.) | Litoměřice – Šumperk 5:3 (kon.)
Slavia – Sokolov 3:2 (po pr.) | Poruba 2011 – Kadaň 11:1 (kon.) | Havířov – Prostějov 4:1 (kon.)
Jihlava – Ústí n/L 5:1 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
1:9 (0:2, 1:3, 0:4)
HC Vítkovice Ridera
Sobota 19.09.2020, 12:00 • CZ LOKO Aréna, Jihlava • Juniorská liga akademií • 6. kolo
Partner:
     
    S konstatováním, že HC Vítkovice Ridera potvrdily první místo v tabulce a nad Duklou vyhráli jasně 9:1, se s Vámi loučí a hezký den přeje Tomáš Lysý. (14:42:22)
     
    Ve třetí třetině se Vítkovice prosadily ještě čtyřikrát a naplno ukázaly, proč jsou prvním týmem tabulky. Postupně se trefil Vojtěch Lednický, Jakub Gebauer, znovu Vojtěch Lednický a Josef Krejsa. Dukla nakonec asi může být ráda, že soupeř nevstřelil deset branek.
     
    Konec zápasu.
     
    59:56
    Hosté se ještě hnali za desátým gólem a měli další dva střelecké pokusy, ale bez úspěchu.
     
    59:31
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Nyní už ale inkasuje, když se z pozice před brankou trefuje JOSEF KREJSA. Ten si dal kotouč na bekhend a mířil nad Maláčovu lapačku. Asistence: Adam Beránek.
     
    58:51
    Filip Maláč si nyní vychutnal Jakuba Lewandowského, který v situaci dva na jednoho nepřihrával, nýbrž zkusil kličku. Jihlavský gólman se proti němu pořádně roztáhl a kotouč chytá.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí části hry.
     
    56:40
    A vzápětí také v pěti, dvojnásobné oslabení a následnou klasickou početní nevýhodu domácí zvládli dobře. Od toho se mohou odpíchnout do dalších zápasů.
     
    55:42
    Dukla hraje ve čtyřech, Doležal je zpět na ledě.
     
    55:01
    Jihlavští hokejisté zatím hrají oslabení tří proti pěti dobře a nedovolují, aby už tak vysoká porážka ještě více narůstala.
     
    54:45
    Vítkovice hrají v plném počtu
     
    54:40
    Kerber chtěl přihrát podél modré na Rašína, ale pas vystihl zřejmě Josef Krejsa, který byl podražen právě Rašínem, jinak by jel sám na branku. Hosté budou hrát za malou chvíli přesilovku pět na tři.
     
    53:42
    Jihlavští hokejisté dvakrát ostřelovali branku hostí a nakonec se síly zcela zbytečně srovnají. Jiří Doležal dostává za útočný faul dvě minuty – sekání.
     
    52:45
    Hráčská lavice Vítkovic je potrestána dvěma minutami za nesportovní chování. Trest odpyká Jakub Lewandowski.
     
    52:00
    Adam Beránek vzal nyní odpovědnost na sebe a zkoušel prostřelit Maláče na levou tyčku. Ten ale byl pozorný a nakonec je hra přerušena. Beránek se vzápětí možná omlouvá spoluhráčům, že nenahrával.
     
    51:12
    Po střele Vojtěcha Lednického, který dnes hraje opravdu dobrý zápas a má na svém kontě hattrick, se bude vhazovat před Maláčovou brankou. Kotouč totiž šel od jihlavského blokujícího hráče do ochranné sítě.
     
    50:44
    Maláč nyní zastavil dva vítkovické pokusy a poté raději kryje puk. Hra je přerušená.
     
    50:00
    Z jasného zápasu zbývá odehrát posledních deset minut.
     
    48:42
    Kdepak, další velká šance Dukly přichází vniveč. Jiří Doležal jel sám na branku, ale Dolíšku střelou na betony nepřekonal.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 29. Nevšímal (Brož, Zedek) – 3. Gebauer (Vojtovič, Kylnar), 9. Tvrdý (Bystroň, Kylnar), 32. Lednický (Krejsa, Beránek), 33. Rajčan, 39. Kylnar, 41. Lednický (Machů), 41. Gebauer (Kylnar, Vojtovič), 46. Lednický (Beránek), 60. Krejsa (Beránek)


    HC Dukla Jihlava: Maláč (Krejčí) – Piskač, Zedek, Kerber, Rašín, Zeman, Smolko – Brož, Juda, Barák – Vyvial, Rauš, Fiala – Doležal, Čermák, Nevšímal – Malenovský, Melenovský, Zdarsa. Trenér: Štěpán Moravec
    HC Vítkovice Ridera: Doliška (Bartošák) – Kunst, Vřeský, Bystroň, Machů, Rajčan, Smička – Lednický, Beránek, Krejsa – Kylnar, Gebauer, Vojtovič – Tvrdý, Holaník, Lewandowski. Trenér: Pavel Trnka

    Rozhodčí: Úlehla – Lučan, Kis
    thejrc.org