Sparta – Zlín 3:0 (kon.) | K. Vary – Třinec 2:5 (kon.) | Mladá Boleslav – Motor ČB 5:2 (kon.)
Pardubice – Plzeň 3:2 (po pr.) | Olomouc – Liberec 1:4 (kon.) | Litvínov – Mountfield HK 2:4 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
3:0 (0:0, 1:0, 2:0)
Berani Zlín
Neděle 20.09.2020, 15:00 • O2 arena (Praha - Vysočany) • Tipsport extraliga • 2. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:07 Milan JURČINA - 3:0
     
    58:07
    Sparta právě vstřelila branku!
    O vítězi dnešního utkání je zřejmě rozhodnuto! Obránce MILAN JURČINA se napřáhl u branky Machovského a přesnou střelou přes celé kluziště trefuje odkrytou klec hostí. Bez asistence.
     
    57:36
    Hostující trenéři si v tomto čase vzali oddechový čas na poradu a zároveň Kašík míří na střídačku! Zlín to bude zkoušet se šesti bruslaři na ledě!
     
    55:32
    Utkání sleduje 2 511 diváků!
     
    52:42
    Další dobrá možnost pro domácí Spartu! Michal Řepík vyslal nenápadnou střelu od modré čáry a Kašík stačil zakročit na poslední chvíli!
    51:52 Andrej KUDRNA - 2:0
     
    51:52
    Sparta právě vstřelila branku!
    A sparťané odskakují na rozdíl dvou branek! Pech zvedl hlavu a krásnou přihrávkou vybídl ANDREJE KUDRNU, jenž svou tradiční dělovkou nedal Kašíkovi šanci! Asistence: Lukáš Pech, Milan Jurčina.
     
    51:44
    Po delší odmlce výraznější šance! Pech v přečíslení nahrál Janu Buchtelemu, který v dobré pozici přestřelil. Škoda pro domácí.
     
    49:53
    A níže zmíněným hříšníkem je obránce Jakub Ferenc (ZLN), který dostává od rozhodčích dvě minuty za podrážení. Sparťané hrají přesilovou hru.
     
    46:09
    Po komerční přestávce budou hrát sparťané další početní výhodu. Matyáš Hamrlík (ZLN) inkasoval dvě trestné minuty za podrážení a už sedí na trestné lavici.
     
    33:51
    David Dvořáček našlápl v útočném pásmu, ale bohužel pro domácí v rozhodujícím momentu upadl a Rousek se ke kotouči už nedostal.
     
    32:15
    Budeme hrát znovu čtyři na čtyři. Matúš Sukeĺ (SPA) už sedí na trestné lavici, když se provinil držením hole. Už za chvíli se bude vhazovat v obranném pásmu Sparty.
     
    31:48
    Další dobrá šance! Piskáček našel volného Řepíka, který ještě přihrál Horákovi, ale ten skákavou přihrávku nezpracoval.
     
    30:53
    A bude se znovu vylučovat, tentokrát však na hostující straně. Jakub Herman (ZLN) se provinil hákováním a už míří na trestnou lavici. Domácí hrají přesilovku.
     
    29:28
    K trestnému střílení se postavil útočník David Tomášek, který se rozjel pomalu, ale jeho ránu Kašík chytil do své lapačky! Skóre se nemění.
     
    29:28
    Gazda se nyní provinil nedovoleným zákrokem, když fauloval jednoho z unikajících sparťanů, a rozhodčí bez váhání nařizuje trestné střílení!
     
    28:05
    Zlínští hokejisté budou mít za malou chvilku dobrou šanci na vyrovnání. Obránce Milan Jurčina (SPA) dostává od rozhodčích dvě minuty za hrubost.
    27:46 Roman HORÁK - 1:0
     
    27:46
    Sparta právě vstřelila branku!
    V libeňské O2 areně znovu po dlouhé době vlají šály nad hlavami sparťanských příznivců! Řepík osamocen před brankou soupeře našel lépe postaveného ROMANA HORÁKA, který se již nemýlil! Asistence: Michal Řepík, Lukáš Rousek.
     
    27:20
    Rozhodčí si celou situaci ještě zkontroloval na videu, ale gól to není. Nicméně se bude vylučovat. Libor Kašík (ZLN) dostává dvě minuty za zdržování hry.
     
    27:20
    Další tutovka ze strany domácích! Horák dostal skvostnou přihrávku před brankoviště, ale jeho tvrdou ránu zlikvidoval brankář Libor Kašík.
     
    25:36
    Vypadalo to, že jeden z domácích hráčů fauloval, ale Bedřich Köhler uznal, že se o faul nejednalo, a rozhodčí tak svůj verdikt přehodnotil!
     
    24:39
    Obrovská možnost pro domácí celek! Celou akci chtěl ještě vyšperkovat svou přihrávkou Sukeĺ, ale Dvořák už poté kotouč nezpracoval!
     
    22:12
    Miroslav Forman se obtočil s pukem na hokejce a hned vypálil. Střelu z bezprostřední blízkosti si Kašík pohlídal. Hra je tak přerušena.
     
    18:13
    A pozor také na druhé straně! Ondráček hledal svou žabičkou Zdeňka Okála, kterému však sjel kotouč z čepele a zlínský útočník nezakončil.
     
    15:25
    Velká šance Zlína ve vlastním oslabení! Aleš Dufek vyřešil přečíslení tři na jednoho střelou nahoru, do jeho rány vložil svoji hůl Košťálek.
     
    14:39
    Sotva se vrátil z trestné lavici útočník Fořt, nyní Zlínští budou hrát další oslabení. Na lavici hanby po komerční přestávce usedne Jakub Ferenc (ZLN).
     
    13:43
    Tato přesilová hra se Pražanům vůbec nedaří. Do úniku se dostal útočník Jakub Šlahař, který však svou ranou přestřelil. Velká škoda pro Zlín.
     
    12:20
    Unikajícího Dvořáčka v útočném pásmu fauloval svou hokejkou Tomáš Fořt (ZLN), který dostává trest za podrážení. Oba týmy hrají ve čtyřech.
     
    10:44
    A po střele Ference od modré čáry tu máme první vyloučení zápasu. Jan Piskáček (SPA) inkasoval od rozhodčích dvě trestné minuty za krosček.
     
    04:15
    Další gólová tutovka domácích! Kalina dostal nabito na modrou čáru a ihned se rozhodl vypálit. Brankář Kašík však dobře zasáhl.
     
    01:39
    Dobrá šance také na druhé straně! Buchtele v přečíslení hledal na druhé straně volného Lukáše Pecha, který ale nemířil přesně.
    Marken.cz

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 28. Horák (Řepík, Rousek), 52. Kudrna (Pech, Jurčina), 59. Jurčina


    HC Sparta Praha: Machovský (Neužil) – Němeček, Košťálek, Piskáček, Tomáš Dvořák, Jurčina, T. Pavelka, Kalina – Tomášek, Horák, Řepík – Rousek, Sukeľ, Dvořáček – Buchtele, Pech, Forman – Zikmund, Říčka, Kudrna.
    Berani Zlín: Kašík (Huf) – Řezníček, Gazda, Suhrada, Nosek, Hamrlík, Ferenc, Dluhoš – Herman, Fořt, J. Ondráček – Okál, Honejsek, Šlahař – Köhler, Fryšara, Dufek – Kubiš, P. Sedláček, Karafiát.

    Rozhodčí: Horák, Pražák – Lhotský, Svoboda

    Diváci: 2 511
    bahis siteleri