Příbram B – Povltavská 1:4 (kon.) | Karlovy Vary – Sparta B 1:4 (kon.)
konec
FK Příbram B
1:4 (0:1)
Povltavská fotbalová akademie
Neděle 20.09.2020, 10:00 • Na Litavce - UMT • Česká fotbalová liga (A) • 5. kolo
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (11:57:12)
     
    Dnešní utkání sledovalo 100 diváků.
     
    Je konec! Ve druhé půli jsme viděli skvělý fotbal, který nakonec přinesl rovnou čtyři branky. O vítěznou branku se postaral Ljkáš Třešňák, jenž šikovně přehodil vyběhnuvšího gólmana. O pět monut později navíc přidali hosté další branku. Z penaltového puntíku se trefil Ladislav Volešák. Jiskřčšku naděje svému týmu vybojoval Jakub Hrudka, jenž snížil rozdíl na dvě branky, jenže o minutu později se trefil Lukáš Novák, který určil definitivní podobu skóre.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Vojtěch Engelmann rozehrával standardní situaci, po které hlavičkoval jeden z jeho spoluhráčů. Jeho hlava šla vysoko nad branku. To mu nemusí vadit.
     
    90+1
    Žlutou kartu dostává Jiří Mezera (1. FK Příbram B).
     
    90
    Příbram ještě zahrávala standardní situaci, na kterou se nejvýše vyšponoval domácí hráč, který svou hlavou trefuje jen tyč!
     
    90
    Domácí fotbalisty dnes zlobí především finální fáze akcí. Štěpán Kohoutek nemusel vytasit nějaký zázračný zákrok. Většina střel šla totiž vedle brány.
    88. NOVÁK - 1:4
     
    88
    Povltavská fotbalová akademie právě vstřelila branku!
    A tady už je opravdu rozhodnuto, pěknou střelnici vidíme v druhém poločase! Svou šancí nepohrdl LUKÁŠ NOVÁK, jenž zase srazí domácí fotbalisty. Ti se ještě nadechovali k náporu. Navíc to byla neskutečná branka, jelikož Novák nachytal gólmana hostí z poloviny hřiště!
    86. HRUDKA - 1:3
     
    86
    Tým Příbram B právě vstřelil branku! Domácí se nakonec přece jen prosazují a dávají alespoň čestný gól. Na srovnání to však dnes úplně nevypadá. K JAKUBU HRUDKOVI se dorazil míč v šestnáctce. Ten na nic nečekal a poslal ho k tyči, kde bylo hodně místa.
     
    85
    Střídání v týmu Povltavská fotbalová akademie: ze hřiště odchází Lukáš Třešňák, přichází Václav Hašek.

    Střídání v týmu Povltavská fotbalová akademie: ze hřiště odchází Ondřej Pek, přichází David Obermajer.
     
    84
    Béčko Příbrami to zkusili přihrávkou po zemi, ale ta nebyla vůbec dobrá. Míč si tak sebrala fotbalová akademie, která by ještě chtěla přidat nějaký gól.
     
    83
    Přízemní centr na přední tyč však žádnou paseku hostující obraně nenadělal. Přesto jsou to zase hráči Příbrami, kteří se snaží něco vepředu vymyslet.
     
    82
    Tento centr se domácímu hráči nepovedl ani trochu. Míč byl ale nejspíše nakonec tečován, takže Středočeši mají k dispozici alespoň rohový kop.
     
    82
    Střídání v týmu Povltavská fotbalová akademie: ze hřiště odchází Ladislav Volešák, přichází Patrik Nehoda.
     
    81
    A ještě jsme viděli šanci domácího týmu! Po rohu na přední tyč se hlavou do míče trefil někdo z domácích fotbalistů, ovšem jeho pokus mířil těsně vedle.
     
    80
    Do konce utkání nám zbývá posledních deset minut a troufám si tvrdit, že zde je o vítězi rozhodnuto. Přesto je sympatické, že se Příbram ještě snaží.
     
    79
    Střídání v týmu Povltavská fotbalová akademie: ze hřiště odchází Ivan Šumilov, přichází Ondřej Hodosi.
     
    78
    Povltavská měla k dispozici rozehrávku na útočné polovině, ale tentokrát spíše odevzdala balón svému soupeři. Ten okamžitě otáčí a vydává se útočit.
     
    77
    Střídání v týmu 1. FK Příbram B: ze hřiště odchází Vít Kolář, přichází Jakub Hrudka.

    Střídání v týmu 1. FK Příbram B: ze hřiště odchází Jiří Vlček, přichází Patrik Švestka.
     
    76
    Žlutou kartu dostává Josef Obdržal (1. FK Příbram B).
     
    76
    Příbram vybojovala rohový kop a do šestnáctky se nastěhovala většina domácích hráčů. Míč však nedoletěl ani do šestnáctky a akademie otáčí hru.
     
    75
    Do konce základní hrací doby nám chybí nějakých patnáct minut, navíc se nejspíše bude něco málo nastavovat. Do šance se dostali hosté, ale mířili nad.
     
    74
    Středočeši se ale ještě nevzdávají, i když s jejich případným bodovým ziskem to nevypadá zrovna růžově. Jejich koncovka dneska navíc není dobrá.
     
    72
    Střídání v týmu 1. FK Příbram B: ze hřiště odchází Lukáš Puchmertl, přichází Matouš Nikl.
    72. VOLEŠÁK - 0:3
     
    72
    Povltavská fotbalová akademie právě vstřelila branku!
    V Příbrami je nejspíše rozhodnuto, jelikož hosté vedou už o tři branky! LADISLAV VOLEŠÁK si počkal na pohyb gólmana, načež poslal míč na druhou stranu.
     
    71
    Penalta pro hosty!
     
    71
    To nebyl vůbec špatný centr, který vymyslel hostující fotbalista. Škoda pro fotbalovou akademii, že v šestnáctce nikdo nebyl, z toho by asi byla další branka.
     
    70
    Do konce utkání nám chybí nějakých dvacet minut a hosté vedou o dvě branky. Příbram to nyní zkusila přihrávkou za obranu, ale ta se dostala mimo hřiště.
     
    69
    Domácí fotbalisté už musí vrhnout všechny své síly do útoku, přesto to budou mít dnes velmi složitá. Jejich efektivita není dobrá a Kohoutek chytá v pohodě.
    67. TŘEŠŇÁK - 0:2
     
    67
    Povltavská fotbalová akademie právě vstřelila branku!
    Hosté jsou nebezpečnějším týmem, což znamená další branku v síti Příbrami! LUKÁŠ TŘEŠŇÁK se dostal za obranu. Smrkovský proti němu sice vyběhl, ale Třešňák poslal skvělý lob nad gólmana, čímž přiblížil svůj tým výhře.
     
    66
    Střídání v týmu 1. FK Příbram B: ze hřiště odchází Jan Vokřínek, přichází Matyáš Vacek.
     
    65
    V posledních minutách je hra celkem hodně přerušována. Mohou za to především nepřesnosti obou tým, kdy míč skončí v autu. Poté také fauly a ofsajdy.
     
    64
    Domácím se ani trochu nepovedla zpětná přihrávka, ovšem domácí gólman ukázal dobrý odhad i rychlost, čímž zamezil autu hostí nedaleko velkého vápna.
     
    63
    Fotbalová akademie se ocitla v ofsajdu, čehož si sudí všiml. Ten je proto odpískán. Přesto to byli hosté, kdo se hnal do další šance a parádní zákrok musel vytáhnout Václav Smrkovský!
     
    62
    To byla velká šance na straně hostí! Domácí hráč odhlavičkoval míč v šestnáctce přesně na nohu Ondřeje Peka, jehož dobrá rána šla nakonec těsně nad břevno! Pěkný moment utkání.
     
    61
    Jiří Mezera dostal přihrávku na levou stranu, ovšem značně ho zradil první dotyk s míčem. Balón se proto odrazil daleko od něj a sebrali ho hráči hostí.
     
    60
    Viděli jsme několik odrazů míče, ovšem fotbalisté v zeleném toho nijak nedokázali využít. K míči se proto dostal Kohoutek, jenž ho lapil do své moci.
     
    58
    Středočeši v posledních minutách tlačí svého soupeře a mají značné šance na srovnání. Buď je ale zradí koncovka, nebo se vytáhne hostující gólman.
     
    57
    Další velká šance na straně Příbrami, jenže ani tentokrát z toho není branka! Štěpán Kohoutek předvedl skvělý výběh, kterým zmenšil úhel střelci.
     
    56
    A po centru z rohového kopu jsme viděli dobrou šanci! Přetažený centr mířil na zadní tyč, kam si seběhla hned trojice hráčů v Příbrami, ale nikdo nedokázal poslat míč do sítě.
     
    55
    Jan Vokřínek táhl celou protiakci svého týmu a byla škoda, že si nevšiml rozběhnutého Beleje. Přesto po pozemním centru vybojoval pro svůj tým roh.
     
    54
    Vypadá to, že Václav Smrkovský je v pořádku a zatím pokračuje v bráně. Po rohu Pražanů se ozvala píšťalka sudího, která značila ofsajdové postavení.
     
    53
    Domácí hráč je nadále ošetřován a vypadá to, že se možná bude muset střídat. Poté si bude moc Povltavská rozhehrát rohový kop, na který už čeká.
     
    52
    Čekáme s rozehrávkou rohového kopu, jelikož to vypadá, že jeden z domácích hráčů zůstává ležet na zemi. Je tam ale několik hráčů, a tak nevím kdo. Trochu to vypadá na gólmana Smrkovského.
     
    51
    Z rohového kopu jsme žádné nebezpečí neviděli, a tak mohou hostující fotbalisté jít dopředu. I jim se podařilo vybojovat rohový kop do statistik.
     
    50
    To nebyla vůbec špatná střela v podání Příbrami! Jan Vokřínek napřáhl na nějakých pětadvaceti metrech a mířil dobře na zadní tyč. Kohoutek předvedl skvělý zákrok a vyrazil míč na roh.
     
    49
    Příbramští to zkusili dlouhou přihrávkou na pravou stranu, jenže ta se ukázala jako opravdu dlouhá. Domácí to nestihli a hosté zahrávají autové vhazování.
     
    48
    Hráči v bíločervených dresech vstoupili celkem aktivně do druhého poločasu. Ondřej Pek chtěl přihrávku přes šíři hřiště, ale tu nakonec nedostal.
     
    47
    Fotbalové akademii se nelíbila situace v šestnáctce, nejspíše reklamovali ruku domácího týmu. Sudí však pískat nebude, takže penalta taky nebude.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Je za námi první poločas, který měli rozhodně lepší domácí fotbalisté, ovšem ti se ze vstřelené branky radovat nemohli. Dlouho to proto vypadalo, že do kabin půjdeme za vyrovnaného stavu, jenže v poslední minutě se do míče opřel Ivan Šumilov, který poslal Povltavskou fotbalovou akademii do vedení.

    Další poločas začne přibližně v 12:04.
     
    45
    První poločas skončil.
    45. ŠUMILOV - 0:1
     
    45
    Povltavská fotbalová akademie právě vstřelila branku!
    Hosté sice nebyli v prvním poločase lepším týmem, přesto se dostávají do vedení! IVAN ŠUMILOV napřáhl na hranici šestnáctky a jeho rána se zastavila až v síti.
     
    44
    Na konci poločasu se u balónu drží více hráči fotbalové akademie. Ti vybojovali ještě rozehrávku na útočné polovině, když se domácí provinili faulem.
     
    43
    Z toho žádné nebezpečí na hřišti nevzniklo. Lukáš Novák ještě následně posílal centr na zadní tyč, ale ten byl moc dlouhý a skončil mimo hřiště.
     
    42
    No, to byla první větší šance na straně hostů! Ti měli k dispozici přímý kop, ze kterého jsme viděli rovnou střelu na branku. Smrkovský nepředvedl přesvědčivý zákrok, přesto balón poslal na roh.
     
    41
    Vojtěch Engelmann dostal dlouhou přihrávku do strany, když si chtěl obhodit soupeře před sebou. To se mu sice nepovedlo, Příbram má však k dispozici aut.
     
    40
    Do konce poločasu nám chybí nějakých pět minut, uvidíme, jestli se bude ještě něco nastavovat. Pokračuje zatím i hráč, který byl nějakou chvíli na zemi.
     
    39
    Jeden z hostujících hráčů byl obětí faulu a zatím se nezvedá z pažitu, vypadá to na nějaký problém s kotníkem. Zatím se nehraje a uvidíme, jestli bude tento hráč schopen pokračovat v utkání.
     
    38
    Fotbaloví akademie se zase po pár minutách dostala s míčem na útočnou polovinu, jenže nepřesná přihrávka skončila až u nohou Václava Smrkovského.
     
    37
    Fotbalisté v zelených dresech nadále pokračují ve své aktivitě. Vymysleli další centr do šestnáctky, jenže ten byl tentokrát sražen hráčem hostí na roh.
     
    36
    Obrovská šance Příbrami! Ta zahrála parádně rohový kop, když se centr dostal na hlavu osamoceného Františka Beleje, který svým koníčkem trefil jen gólmana uprostřed brány.
     
    35
    Viděli jsme několik hlavičkových soubojů na polovině hřiště, ze kterých nakonec vzešli vítězně domácí hráči. Hostům byl totiž jen odpískán faul.
     
    34
    Vojtěch Engelmann táhl další atak svého týmu, když posunul míč do strany na Košatu. Ten z první vyslal centr, který chytil Smrkovský do svých rukavic.
     
    33
    To byla velká šance na domácí straně! Na krásný centr si totiž naskočil jeden z hráčů Příbrami, ovšem centr byl nakonec vyšší, než by potřeboval.
     
    32
    Hosté se už přece jen osmělili a jsou nebezpeční i směrem dopředu. Viděli jsme hned dva centry do šestnáctky, ale obrana domácích zafungovala dobře.
     
    31
    Ladislav Volešák se dostal za obranu a už pelášil sám na gólmana. V tu chvíli se však ozval hvizd sudího, který značí, že hráč hostí se nacházel v ofsajdu.
     
    30
    Povltavská to nemyslela vůbec špatně! jeden z jejích hráčů sklepl balón pro někoho do šestnáctky, jenže tam nikdo z hostujících fotbalistů ani nebyl.
     
    29
    Máme za sebou už téměř půlhodinu hry, ve které jsme neviděli ani jednu branku. O něco aktivnějším dojmem působí domácí, kteří toho ještě nevyužili.
     
    28
    Z té jsme sice neviděli žádnou větší šanci, ale hosté se nadále drželi v okolí šestnáctky. Viděli jsme proto střelu, se kterou si Smrkovský v pohodě poradil.
     
    27
    Pěknou akci na jeden dotyk vymyslela akademie, když v tu ránu přišel faul v podání domácího hráče. Pro Povltavskou je tu možnost zajímavé standardky.
     
    26
    Nepřesnou přihrávku nyní vymysleli Pražané, a tak si balón do své moci mohl uzmout Václav Smrkovský. Hosté se už přece jen více dostávají dopředu.
     
    25
    Chvilku se nehrálo, když jeden z hostí schytal nejspíše nějaký šlapák. Nepotřeboval ovšem ani ošetření, a tak se během chvilky zase mohlo pokračovat.
     
    24
    V tomto utkání je zatím k vidění celkem solidní fotbal, ovšem zatím tomu chybí branky. Snad se ještě nějaké dočkáme v prvním poločase.
     
    23
    Krásná akce v podání domácího celku! Jan Vokřínek posunul míč na spoluhráče do šestnáctky, který zkusil krásný obstřel. Tato rána však skončila těsně vedle tyče.
     
    21
    Marek Šíma se rozhodl, že půjde nebojácně podél lajny co nejblíže brance. Jeho snaha byla zastavena celkem brzo, jelikož se proti němu postavila dvojice soků.
     
    20
    Lukáš Třešňák táhl akci svého týmu, když poslal přihrávku do strany. V tu chvíli se znovu ozval hvizd sudího, jelikož jeho spoluhráč byl v ofsajdu.
     
    19
    Po rohu jsme viděli velkou šanci, když se dostal do zakončení z voleje jeden z domácích hráčů, jenže mířil vedle. Navíc se ozvala píšťalka sudího.
     
    18
    Denis Budínský vymyslel pěkný pas do strany, kam si naběhl Marek Šíma. Ten chtěl centrovat do šestnáctky, ale jeho centr byl sražen na rohový kop.
     
    17
    To vypadalo zajímavě, avšak všechno zkazila nepřesná přihrávka! Domácí se hnali do přečíslení čtyři na tři, když chtěli vysunout jednoho hráče do úniku, ale hostující obránce tento záměr odhadl a zastavil nebezpečný pas!
     
    16
    Lukáš Novák dostal míč po vhazování, ale místo postupu vpřed zvolil pas dozadu. Pražané se poté ale brzy dostali blíže brance, kde vybojovali aut.
     
    15
    Václav Smrkovský se po delší době potkal s míčem a chtěl poslat rovnou přihrávku na polovinu hřiště. Míč mu ale sjel po kopačce a dostal se mimo hřiště.
     
    14
    Skvělý obranný zákrok předvedl jeden z hráčů hostujícího týmu, který vletěl pod nohy soupeři, čímž mu odebral balón. Příbram však má k dispozici vhazování.
     
    13
    Vít Kolář se snažil stihnout míč ještě na hrací ploše, ale tato přihrávka se ukázala jako hodně dlouhá. Možnost odkopu tak má Štěpán Kohoutek.
     
    12
    Domácí fotbalisté jsou zatím jasně lepším týmem na hřišti, zatímco Povltavská fotbalová akademie nepředvedla ještě nic. Dočkáme se nějaké branky?
     
    11
    Martin Novák se rozhodl napadat rozehrávku soupeře, kdy se vydal proti gólmanovi. Ten při odkopu podklouzl, takže se míč dostal až na tribunu.
     
    10
    Jenže útok Pražanů neměl dlouhého trvání. Domácí vybojovali míč opravdu rychle a drží ho u své kopačky Marek Šíma, jenž přemýšlí, jak by založil atak.
     
    9
    Až nyní se fotbalová akademie konečně dostane k balónu. Volí postupný ale celkem rychlý útok, takže vybojovala vhazování na útočné polovině.
     
    8
    Středočeši pokračovali ve své aktivitě na útočné polovině, kde vybojovali rohový kop. Centr se snášel do malého vápna, kde zasáhl Štěpán Kohoutek.
     
    7
    Fotbalisté v zeleném měli k dispozici standardní situaci z velmi zajímavé pozice. Vít Kolář to vzal na sebe, ovšem svou ranou napálil jen zeď před sebou.
     
    6
    To už byla zajímavá šance na straně Příbrami! Denis Budínský byl nejspíše tím, kdo měl míč na kopačce v dobré pozici. Proto se rozhodl pro střelu, kterou zastavil někdo ze soupeřů!
     
    5
    Jan Vokřínek dostal míč na hranici šestnáctky, odkud posílal jemný centr do jejího vnitřku. Tam se však nejlépe zorientovali hosté, kteří míč odvrátili.
     
    4
    Ani Příbrami se nepovedla první akce, když dlouhý nákop skončil až za bránou hostí. Na druhé straně jsme viděli přetažený centr, který skončil také za.
     
    3
    Vojtěch Engelmann táhl akci po levé straně a vyslal zajímavý centr do šestnáctky. Na ten si však nejvýše vyskočil Smrkovský, jenž má míč v rukavicích.
     
    2
    Povltavská to zkusila po pravé straně, ale dlouhá přihrávka byla opravdu dlouhá. Skončila totiž mimo hřiště a vhazovat budou fotbalisté ze středních Čech.
     
    1
    A dnešní utkání nám s menším zpožděním začalo! Asi nikoho nepřekvapí, že domácí nastupují v zelených dresech, zatímco hosté v bíločervených.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    1. FK Příbram B: Smrkovský (C) – Mišun, Puchmertl, Šíma, Mezera, Kolář, Vlček, Obdržal, Budínský, Belej, Vokřínek.
    Náhradníci: Hrudka, Švestka, Nikl, Vacek, Matějka.

    Povltavská fotbalová akademie: Kohoutek – Pek, Košata, Šumilov, Volešák, Kučera (C), Třešňák, Engelmann, Novák, Jakobovský, Novák.
    Náhradníci: Hašek, Nehoda, Obermajer, Hodosi, Grégr.

    Rozhodčí: Tupý – Benedikt, Urban.
     
    Povltavská fotbalové akademie

    Povltavská je na tom na začátku sezóny hodně podobně jako její dnešní soupeř. Ta má totiž po čtyřech zápasech na svém kontě také tři body, ale nemá záporné skóre. Je totiž na nule. Fotbalová akademie padla v prvním zápase na hřišti Králova Dvora 2:3, načež následovala porážka s Benešovem 1:2. Poté zapsali povltavští fotbalisté první výhru, když přehráli Sokolov na jeho hřišti 3:0. V posledním utkání padli doma s Karlovými Vary 1:2. Mají odehráno zápas více než jejich soupeř.
     
    1. FK Příbram B

    Béčko Příbrami nevstoupilo do České fotbalové ligy zrovna ideálně. Po třech kolech má na svém kontě jen tři body, a to navíc se záporným skóre -4. Vítězství přišlo hned v prvním kole, kdy Středočeši porazili Karlovy Vary na jejich hřišti 2:1. Následoval další duel na západě Čech, konkrétně na hřišti Plzně, kde Příbram prohrála 0:2. V zatím posledním duelu nestačila ani na Motorlet, kterému na svém hřišti podlehla 0:3.
     
    Dobrý den, chtěla bych vás přivítat u dnešního utkání v rámci ČFL! V tomto duelu se spolu podíváme na zápas mezi Příbramí a Povltavskou. Úvodní výkop je naplánován na 10:00 a my budeme u toho.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:00.

    Denisa Józsová

    Branky: 86. Hrudka – 45. Šumilov, 67. Třešňák, 72. Volešák (pen.), 88. Novák

    Karty:   76. Obdržal (PRB), 90+1. Mezera (PRB)


    FK Příbram B: Smrkovský (C) – Mišun, Puchmertl (72. Nikl), Šíma, Mezera, Kolář (77. Hrudka), Vlček (77. Švestka), Obdržal, Budínský, Belej, Vokřínek (66. Vacek).
    Náhradníci: Hrudka, Švestka, Nikl, Vacek, Matějka.

    Povltavská fotbalová akademie: Kohoutek – Pek (85. Obermajer), Košata, Šumilov (79. Hodosi), Volešák (81. Nehoda), Kučera (C), Třešňák (85. Hašek), Engelmann, Novák, Jakobovský, Novák.
    Náhradníci: Hašek, Nehoda, Obermajer, Hodosi, Grégr.

    Rozhodčí: Tupý – Benedikt, Urban

    Diváci: 100
    ocianews.com