Jekatěrinburg – Omsk 4:3 (po pr.) | Čeljabinsk – Chabarovsk 5:0 (kon.) | Kazaň – Soči 5:3 (kon.)
Dynamo Moskva – Spartak Moskva 5:0 (kon.) | Petrohrad – N.Novgorod 2:1 (kon.)
konec
Traktor Čeljabinsk
5:0 (2:0, 2:0, 1:0)
Amur Chabarovsk
Neděle 20.09.2020, 14:00 • Ledová aréna Traktor • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (16:29:13)
     
    Československá stopa v utkání

    Roman Will (CLJ) výhra, 0 inkasovaných branek, úspěšnost zákroků 100%.

    Tomáš Hyka (CLJ) 0+2, 2 střely na branku, čas na ledě – 15:20.

    Lukáš Sedlák (CLJ) 1+0, 2 střely na branku, 9/20 vyhraných vhazování, čas na ledě – 16:06.

    Marek Langhamer (CHA) prohra, 5 inkasovaných branek, úspěšnost zákroků 84,84%.
     
    Dnešní utkání sledovalo 3008 diváků.
     
    Statistiky po třetí části:

    Střely na branku: 33 – 17
    Trestné minuty: 18 – 10
    Vhazování: 38 – 35
    Zblokované střely: 12 – 11
    Hity: 8 – 15
     
    Je konec! V poslední periodě jsme viděli už jen jednu branku, kterou vstřelili domácí hokejisté ve zkrácené početní výhodě. Ranou od modré čáry prostřelil Marka Langhamera Nick Bailen. Chabarovsk toho směrem dopředu opravdu moc nepředvedl, a tak se dnešní prohře nemůže divit. Naopak Čeljabinsk ukazuje, že se mu na začátku sezóny poměrně daří.
     
    Konec zápasu.
     
    59:26
    Velká škoda, že Igor Polygalov neviděl svého spoluhráče, který si sjížděl na druhou tyč. Nejspíše bychom viděli šestou branku, ale tu dnes neuvidíme.
     
    59:00
    Minuta do konce utkání!
     
    58:30
    První přesilovková formace kombinuje. Vitalij Kravcov posílal puk před branku, kde se však v tu chvíli nacházeli jen hráči Chabarovsku. Následně je hra po zákroku Marka Langhamera přerušena.
     
    57:55
    Nick Bailen vymýšlel další ze svých skvělých přihrávek, ale ta mu tentokrát nevyšla. Jeho pas totiž srazili hostující hráči, kteří následně vyhodili daleko.
     
    57:23
    Domácí hokejisté vyhráli vhazování v útočném pásmu a v klidu kombinují. Zatím jsme neviděli ani jednu střelu na branku, ale to Traktoru nemusí vadit.
     
    57:02
    Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (Jurij Sergijenko – 2 min., podrážení).
     
    56:22
    Po dlouhé ale opravdu dlouhé době se Chabarovsk dostal s toušem do útočného pásma. Roman Will ale zatím může zůstat v naprostém klidu...
     
    55:46
    Hosté se znovu ocitli pod tlakem a nevypadá to na vstřelení nějaké čestné branky. Hra se navíc vrátí před gólmana hostí z důvodu zakázaného uvolnění.
     
    55:11
    Pjotr Jasinskij si odvedl své obranné povinnosti na jedničku a nepustil svého soupeře k nějakému zakončení. Po chvilce je však hra znovu přerušena.
     
    55:00
    Do konce utkání nám chybí posledních pět minut! O vítězi dnešního utkání už je přece jen nějakou chvilku rozhodnuto. Před námi je poslední komerční pauza.
     
    54:13
    Chabarovsk by chtěl vstřelit alespoň čestnou branku, ale domácí hráči udělají nyní vše pro to, aby Roman Will udržel nulu a ještě si zlepšil statistiky.
    53:28 Nick BAILEN - 5:0
     
    53:28
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Domácí využívají zkrácenou přesilovou hru a střílí dnes již pátou branku! NICK BAILEN dostal přihrávku na modrou. Trochu si s pukem popojel a jeho bomba se zastavila až v síti! Asistence: Vitalij Kravcov a Tomáš Hyka.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 1. Byvalcev (Äberg, Pilut), 16. Byvalcev, 34. Sedlák (Manuchov, Kalinin), 38. Kravcov (Bailen, Hyka), 54. Bailen (Kravcov, Hyka)


    Traktor Čeljabinsk: Will (Fedotov) – Bailen, Karpuchin, Pilut, Manuchov, Jasinskij, Ogurcov, Kirpičnikov, Jevenko – Sedlák, Hyka, Kravcov – Byvalcev, Kalinin, Äberg – Polygalov, Avcin, Kosov – A. Lazarev, Osnovin, Šarov.
    Amur Chabarovsk: Langhamer (Kiseljov) – S. Těreščenko, V. Vasiljev, Kamalov, Turbin, Ignatovič, Sergijenko, Korjagin, Zimin – A. Kuzněcov, Jakupov, Fajzullin – Vl. Ušenin, Gorškov, Vj. Ušenin – Gizdatullin, V. Butuzov, Polunin – Kacuba, Železkov.

    Rozhodčí: Gašilov, Ravodin – Maximovskij, Sadovnikov

    Diváci: 3008
    ocianews.com