Havlíčkův Brod – Chrudim 0:0 (odl.) | Kobra – Písek 5:2 (kon.) | Technika Brno – Vsetín 2:7 (kon.)
Kralupy n. Vltavou – Ústí n/L 6:2 (kon.) | Poruba 2011 – HK MD Šumperk 4:5 (1:0 po s.n.) | Přerov – Warriors Brno 0:0 (odl.)
konec
Technika Hockey Brno
2:7 (0:1, 0:2, 2:4)
VHK ROBE Vsetín
Neděle 20.09.2020, 12:45 • Hokejové haly dětí a mládeže • DHL Extraliga juniorů • 2. kolo
Partner:
     
    Ve třetí třetině padlo celkem šest branek, a i když se domácí snažili, lépe dopadl favorit ze Vsetína.
    V poslední dvacetiminutovce se jako první prosadili Brněnští. David Novosedlík skóroval ve vlastním oslabení, jeho gól však se svou přesnou trefou následoval Štěpán Jurek. Během jedné minuty a devíti sekund uprostřed třetí třetiny se na střeleckou listinu zapsali Matěj Sviták, David Bednaříķ a Martin Kožený. Poslední gólové slovo měli domácí, kteří zásluhou Oskara Hubáčka upravili skóre na konečných 2:7.
    Ode mě je to pro dnešek vše, z Brna vám přeji krásný zbytek dne. (15:22:08)
     
    Konec zápasu.
     
    59:41
    Vyloučení v týmu Technika Hockey Brno (Švarcberger – 2 min., hrubost).
     
    59:26
    Rychlý protiútok Jakuba Vrány se Švarcbergerem zakončil střelou prvně jmenovaný. Nešpůrek má kotouč pod kontrolou.
     
    58:37
    Vojtěch Vrána se dostal k zakončení a dorážce u levé tyče. Po jeho pokusu se kotouče chopila Technika a vyrazila do útoku. Hra se však posunula jen do prostoru mezi modrými čarami, odkud se ani jednomu týmu nedaří dostat.
     
    56:27
    Technika právě vstřelila branku!
    Domácí svůj nápor v brankovišti mění na druhý gól v zápase. Všichni hráči Brna se pohybovali v blízkosti modrého půlkruhu, odkud také OSKAR HUBÁČEK procpal puk pod betony. Asistence: Bez asistence.
     
    55:49
    Hostující obrana se snažila vyznat ve zmatku před svou brankou a vůbec si nevšimla zcela volného Lajoše na vrcholu pravého kruhu. Ten z chumlu hráčů dostal přihrávku a bez váhání zakončil z první do prostoru nad Nešpůrkovu lapačku. O tu se kotouč otřel a vyletěl ven z branky.
     
    55:04
    Hosté v plném počtu.
     
    54:19
    Technika to v přesilovce zkouší střelami z krátké vzdálenosti. Lajošův pokus z hranice brankoviště zaduněl o pravý beton Nešpůrka.
     
    53:04
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Bednařík – 2 min., nedovolené bránění).
     
    52:05
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Třetí gól během minuty a devíti sekund. Valaši jsou na koni, na co sáhnou, to se jim povede. Nyní se zakončení z vrcholu levého kruhu povedlo MARTINU KOŽENÉMU, který se trefil nad vyrážečku. Asistence: Štěpán Jurek, Pavel Svoboda.
     
    51:09
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Tahle akce byla tak rychlá, že na ni Šembera snad ani nemohl stačit zareagovat. Vsetínští si vybojovali puk ve středním pásmu a v přečíslení tři na dva jednoduše, rychle a přesně poslal DAVID BEDNAŘÍK puk za přemisťujícího se brankáře. Asistence: Marek Houser, Jiří Maštalíř.
     
    50:56
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Ranou od modré prostřelil domácího gólmana MATĚJ SVITÁK. Asistence: Tadeáš Pospíšil, Pavel Svoboda.
     
    50:34
    Kopčil doslova prokličkoval obranou Techniky a zakončil na Šemberovu lapačku.
     
    49:39
    Vsetínští se po dlouhé hře za brněnskou brankou dostali ke střele. Přihrávku dostal na svou hůl obránce Kožený, jenž ohrozil domácí bránu z pravého kruhu.
     
    47:36
    Lajoš se ve středním pásmu dostal k puku, který unikl ze souboje u mantinelu. Na ose kluziště byl úplně sám, a tak se posunul do mezikruží, odkud vystřelil. Jeho pokus zastavil Nešpůrek pravým betonem.
     
    46:28
    Na Kuchaříkovu lehkou střelu z levého kruhu brněnský gólman vůbec neviděl. K jeho štěstí puk pouze proklouzal okolo levé tyče a končí u zadního mantinelu.
     
    46:05
    Domácí se snaží přejít do útoku. Brání jim v tom nepřesné přihrávky a nyní i zakázané uvolnění.
    Marken.cz

    Daniel Kinc

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 44. Novosedlík (Švarcberger), 57. Hubáček – 20. Kožený (Svoboda, Kuchařík), 30. Pernický, 31. Svoboda (Jurek, Kožený), 44. Jurek (Svoboda), 51. Sviták (Pospíšil, Svoboda), 52. Bednařík (Houser, Maštalíř), 53. Kožený (Jurek, Svoboda)


    Technika Hockey Brno: Šembera (Skoupý) – Fornál, Vacek, Fojt, Oujeský, Holcman, Blaško – Kubový, Novosedlík, Švarcberger, Procházka, J. Vrána, Nerad, Hubáček, Kelbl, Lajoš.
    VHK ROBE Vsetín: Nešpůrek (Tkadlec) – Pernický, Houser, Krnáč, Kožený, Kopřiva, Čapka, Sviták, Š. Jenáček – Kuchařík, Pospíšil, Kopčil, Svoboda, V. Vrána, Bednařík, Veselý, Maštalíř, Jurek, Apolenář.

    Rozhodčí: Čuňočka – Musil, Bernard
    ocianews.com