Sparta – Bohemians 8:5 (kon.) | Ostrava – Hattrick Brno 3:2 (po pr.) | Vítkovice – Black Angels 12:2 (kon.)
Liberec – Chodov 2:5 (kon.)
konec
1. SC TEMPISH Vítkovice
12:2 (1:1, 4:1, 7:0)
Black Angels
Neděle 20.09.2020, 18:00 • SC Dubina Ostrava • Livesport Superliga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek večera a někdy zase u onlajnu na počtenou! (19:53:26)
     
    Nejlepší hráči utkání:

    Vítkovice – Rostislav Gattnar
    Black Angels – Ondřej Matiášek
     
    Je konec! Vítkovice ve třetí třetina naprosto dominovaly. Daly v ní totiž rovnou sedm branek, zatímco neinkasovaly ani jednou. První branku vstřelil Marek Švajný. V této periodě se hned třikrát prosadil Adam Delong a dvakrát Lukáš Hájek. Jedním gólem se předvedl také Marek Matejčík.
     
    Konec zápasu.
     
    59:36
    V poslední minutě se ještě oba týmy pustily do rychlých akcí, ale ani jeden z gólmanů nakonec nemusel zasahovat. Viděli jsme celkem čtrnáct gólů!
     
    59:00
    Minuta do konce utkání!
     
    58:04
    Pražané ještě vybojovali rozehrávku na útočné polovině, ale tu nijak nevyužili. Vítkovice si dnes nakonec došly pro hodně pohodové vítězství.
    57:32 Adam DELONG - 12:2
     
    57:32
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Jenže my stejně vidíme ještě jednu branku! Matyáš Šindler poslal míček do strany na ADAMA DELONGA, který kompletuje v tomto utkání hattrick! Asistence: Matyáš Šindler.
     
    57:06
    Domácí hráči drží míček za svou brankou, kde ještě napadali hráči hostí. Viděli jsme však další rychlou akci, která ztroskotala na gólmanovi hostí.
     
    56:32
    Zápas se nám žene ke svému konci. Ondřej Matiášek ještě předvedl celkem těžký zákrok, když míček poskakoval. Gólman hostí ho zvládl zkrotit.
    54:39 Marek MATEJČÍK - 11:2
     
    54:39
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Střelecká pohoda domácího týmu nekončí! Toto už je opravdu debakl pro Pražany. Lukáš Hájek poslal míček na MARKA MATEJČÍKA, který ke svým dvěma asistencím přidává i branku. Asistence. Lukáš Hájek.
     
    53:57
    Na začátku zápasu to sice na nějakou kanonádu nevypadalo, ale nakonec jsme viděli hodně solidních dvanáct branek. Zápas navíc ještě nekončí.
     
    53:09
    Oddechový čas pro hosty.
    53:09 Lukáš HÁJEK - 10:2
     
    53:09
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    A desítka je během pár sekund na světě! Krásnou akci na jeden dotyk sehrály Vítkovice. Na jejím konci stál LUKÁŠ HÁJEK, jenž rozradostnil fanoušky v hale. Asistence: Ondřej Sidunov.
     
    52:34
    Florbalisté v modrém navíc nadále drží míček, to je obrovská dominance! Black Angels sice měli dobrou první třetinu, ale od té doby se jim nedaří.
    51:47 Adam DELONG - 9:2

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 11. Šindler (Besta), 25. Šindler (Gattnar), 26. Jan Šebesta (Matejčík), 29. Gattnar (Šindler), 36. Gattnar (Besta), 43. Švajný (Matejčík), 46. Hájek (Sidunov), 49. Delong (Besta), 52. Delong (Gattnar), 54. Hájek (Sidunov), 55. Matejčík (Hájek), 58. Delong (Šindler) – 5. T. Hanák (Novotný), 23. Renčín (Král)


    1. SC TEMPISH Vítkovice: Jasiok (Souček) – Kuczera, Jan Šebesta, Nehera, Švajný, Hatala, Hubálek, Kaleta – Anis, Sladký, Gattnar – Sidunov, Šindler, Hájek – Bräuer, Delong, Matejčík – Besta.
    Black Angels: Matiášek (Körber) – Straka, Ludvík, Bauman, Bouček – Ma. Boček, Král, Fryš – Novotný, Kopecký, Nachtmann – Čáslava, Jaroš, Hromada – T. Hanák, Ja. Boček, R. Hanák – Renčín, Čejka.

    Rozhodčí: Libor Gavlas a Lukáš Mikula

    Diváci: 141
    thejrc.org