Jordan Espinosa - David Dvořák cz Dvořák (kon.) | Kevin Holland - Darren Stewart Holland (kon.)
Mackenzie Dernová - Randa Markosová Dernová (kon.) | Johnny Walker - Ryan Spann Walker (kon.)
Chamzat Čimajev - Gerald Meerschaert Čimajev (kon.) | Donald Cerrone - Niko Price Remíza (kon.)
Colby Covington - Tyron Woodley Covington (kon.)
konec
Colby Covington - Tyron Woodley

Covington

Neděle 20.09.2020, 04:29UFC
Předzápasové kurzy
     
    Vítěz: C. Covington (TKO) (05:00:30)
     
    Je tu konec hlavního zápasu! Ten nabídl hodně neatraktivní podívanou, která nakonec končí vítězstvím Colbyho Covingtona. Ten měl celý zápas jasně pod kontrolou, svého soupeře k ničemu nepustil, navíc během pátého kola musel Tyron Woodley ze zdravotních důvodu předčasně ukončit duel. Covington si tak v poklidu došel pro vítězství, naopak Woodley má na svém kontě tři prohry v řadě.
     
    Konec zápasu.
     
    01:19
    Je tu předčasný konec zápasu! Colby Covington totiž ležel na svém soupeři, který najednou vykřikl bolestí. Těžko říct, o co se jedná, dost možná problém s žebry. Woodley se nezúčastnil ani vyhlášení, stále leží na zemi, kde se podrobuje ošetření.
     
    01:13
    Woodley se opět nechal zatlačit, načež inkasoval tvrdý low kick na lýtko. Colby Covington se vzápětí rozhodl pro rychlý takedown, který se mu přesto provedl.
     
    00:25
    Vstoupili jsme do kola šampionů. Colby Covington má tento zápas pod kontrolou, jeho dnešní soupeřek zatím nic nepředvedl, což je o to smutnější.
     
    Začalo páté kolo.
     
    Skončilo čtvrté kolo.
     
    04:15
    Obrázek bitvy se nikterak nemění. Tyron Woodley je i nadále na zádech, kde neprojevuje žádnou větší aktivitu, naopak se svého soupeře pokouší pouze držet.
     
    04:00
    Minuta do konce čtvrtého kola.
     
    03:23
    Woodley se snažil vylepšit pozici, což se mu nakonec nepovedlo. Právě z jeho obličeje jde první krev, Colby Covington má tento duel pevně pod kontrolou.
     
    02:36
    Colby Covington se snaží svého soupeře zásobovat řadou úderů, jenomže se nejedná o nic zásadního. Tyron Woodley svého soupeře drží kolem hlavy.
     
    02:08
    Tak přeci jenom se Colbymu povedl takedown, díky kterému jsme přešli na zem. Woodley se však nenachází v nikterak kritické pozici, je totiž stále u pletiva.
     
    01:39
    A tam nějakou tu dobu ještě zůstaneme. Tento zápas určitě není atraktivní, spíše ba naopak. Covingtonovi se daří pracovat u pletiva, což mu nyní vyhovuje.
     
    01:13
    Poté došlo k tvrdé pravačce, která sice nenašla cíl, avšak to Covingtonovi přineslo prostor pro případný takedown. Woodley je tak opět tlačen směrem k pletivu.
     
    00:28
    Colby Covington trochu nečekaně svého soupeře přivítal kopem na hlavu, jenomže ten nebyl zas tak čistý. Woodley i tentokráte předvedl dobrý blok u hlavy.
     
    Začalo čtvrté kolo.
     
    Skončilo třetí kolo.
     
    04:15
    I nadále pokračujeme u pletiva, kde se Colby Covington snaží něco vymyslet. Woodley se však brání na jedničku, sám se ale o nic nepokouší.
     
    04:00
    Minuta do konce třetího kola.

    David Suchý

    thejrc.org