Jordan Espinosa - David Dvořák cz Dvořák (kon.) | Kevin Holland - Darren Stewart Holland (kon.)
Mackenzie Dernová - Randa Markosová Dernová (kon.) | Johnny Walker - Ryan Spann Walker (kon.)
Chamzat Čimajev - Gerald Meerschaert Čimajev (kon.) | Donald Cerrone - Niko Price Remíza (kon.)
Colby Covington - Tyron Woodley Covington (kon.)
konec
Donald Cerrone - Niko Price

Remíza

Neděle 20.09.2020, 04:05UFC
Předzápasové kurzy
     
    Vítěz: Remíza (04:18:23)
     
    Hlavní předzápas je minulostí, nakonec celkem překvapivě končí remízou. Ten do tohoto duelu nastoupil velice aktivně, po několika vteřinách dostal soupeře pod tlak, avšak zápas se mu nepovedlo předčasně ukončit. Cerrone se poměrně dlouhou dobu hledal, avšak v tomto duelu tahal za kratší konec provazu. Niko Price totiž působil mnohem rychleji, agresivněji a přesněji, nicméně i přesto tento duel sudí viděli jako nerozhodný.
     
    Konec zápasu.
     
    04:15
    Cerrone konečně začal kombinovat údery a hned dvakrát slušně trefil soupeře, možná to ale přišlo příliš pozdě. Price navíc inkasoval také high kick.
     
    04:00
    Minuta do konce zápasu.
     
    03:36
    Cerrone se z klíštěte proměnil zpět na člověka, neboť ze zad soupeře upadl zpět na zem. Dostali jsme se zpět do postoje, což vyhovuje spíše Priceovi.
     
    02:49
    Donald Cerrone šel po strhu, který mu opět moc nevyšel. Price předvedl dobrou obranu, jenomže má soupeře na svých zádech, což není lichotivá pozice.
     
    02:20
    Pokračuje se ve hře, zřejmě se nejednalo o nic vážnějšího. Price po chvilkové prodlevě pokračuje ve své aktivitě, zároveň si ale musí dát velký pozor.
     
    01:50
    Dobrá kombinace také od Cerroneho, který při finálním úderu útočil na stehno. Poté se opět dostal do obrany, přičemž Price vyprodukoval již třetí eye poke.
     
    01:23
    Tvrdá zadní od Nika Price, která se snesla přesně na soupeřovu hlavu. Cerrone během krátké chvíle opět inkasoval, sám toho zatím moc nepředvedl.
     
    00:55
    Cerrone se pokoušel vzít duel na zem, jenomže Price zázračně udržel stabilitu a zůstal na nohou. Na zem tedy nepůjdeme, Cerronemu se takedown nepovedl.
     
    00:26
    Niko Price otevřel třetí kolo sérií low kicků, což mu pochopitelně vyhovuje. Donald Cerrone zatím pouze stojí, zřejmě mu tyto kopy absolutně nevadí.
     
    Začalo třetí kolo.
     
    Skončilo druhé kolo.
     
    04:15
    Price promáchl levačkou, podobně si počínal také s pravačkou. Donald Cerrone hodně ustupoval, nakonec se pokusil o moment překvapení, který mu nevyšel.
     
    04:00
    Minuta do konce druhého kola.
     
    03:16
    Cerrone se pokoušel opět rychle nastoupit, avšak od případného takedownu rychle ustoupil. Price se rovněž vydal kupředu, sám ale inkasoval spodní hák.
     
    02:33
    V krátkém časovém sledu další koleno od Cerroneho, které dopadlo přesně na soupeřovo břicho. Tentýž bojovník to zkoušel nečekaným kopem z otočky.
     
    01:58
    Cerrone se vydal kupředu, jenomže docela dost inkasoval. Sám už delší dobu čeká na nějaký zásadnější úder, Price se snaží svého soupeře okopávat.
     
    01:28
    Price je v tomto kole zatím aktivnější, navíc hodně často střídá údery. Nyní to zkoušel round kickem, naopak Donald Cerrone zatím marně hledá recept.

    David Suchý

    thejrc.org